Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen öyle canım ben de üşütme diye düşünüyorum Allah korusun kalp olsa farklı bir etkileri de olur sanırım

ayyy zaten var ya yürürken eşime de diyorum hazırlıklı ol her an pırtlayabilir bebek
o derece çıktı çıkacak gibi hissediyorum ayaktayken

magzadanmi yoksa eczanedenmi aliniyo abla
Buyuk marketlerde vardir cnm orda varmi bilmiyorum ben dm den aldim
Eczanelerde de oluyor
evet ablacım ya
diyorum ya dinleneceğim diye gün saydım izne ayrılacağım diye
1 hafta 10 gündür izinliyim bi kere dinlenemedim
boş oturmaya gelemiyorum resmen iş arıyorum kendime
eee artık yeter yaptigin is cnm
Biraz dinlenme bak son haftalarin zaten

benim saclar cok bakimsiz kapali oluncada goz ardi ediliyor haliyle ama cok elektrikleniyor kabariyor aslinda kabarmasa cok guzel olacak kuaforler bayiliyrda ama ben bi cozum bulamad bu kabarmaya elektrige sendevarmi bi cozum kuruluktanmi oluyor acaba

dogru sen uzunsun bize gore gercekten 80de bile iyi olabilirsin bence

sus kiz buyuk konusma da barismaya bak adamlar kus olunca cok ilginc tepkiler verebiliyor bilirsin kendini garanti altina al benimki cok cabuk barisir o konuda sansliyim ins seninkde oyledir

sadece sigara başka yok
Oooooo inanamiyrm icmeyin su zehri yaaa
Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozuk Kulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Ben asla bakmam oyle seylere gercekten nefis istiyor gorunce
ben suan 77.8 falanim uc haftada uc kilo versem yine tutmuyor ama bi hafta biraz fazla versem ins tutar

Kitapları ve youtube videolarını inceleyeceğim. Teşekkür ederim önerilerin için

Ben tv izlemem normalde ama bugün ne hikmetse açtım izledim bir de bir güzel. Sonra başladı ağzımın suyu akmaya :))) sonra geçti gitti

nasılsın pınarımm sabahların nasıl geçiyor rahat mı hamişliğin
Iyiyim cnimm cok sükur hic hamile gbi degilim bulantilarda bitti tamamen istahim acik bu ara biraz sen nasilsin canimm, aldigin örtuyu gordum hayirli olsun cnim gule gule kullan ay ben esime demeden alsam ne tepki verir bilmiyorm ama kizar herhalde ole buyuk bsi hic almadim benim once kandirmam gerkiyor

Gunlerim hicbisi yapmiyorm ama yogun geciyor anlamiyorm yahu aksmda 11-12 dedimmi uykum geliyor zaten. Bugunde disardaydm eksikler vardi bide Balik aldim doktor haftda 2 kez balik ye dedi uymaya calisiyorm. Yarinda temizlik gunu ilan ettim simdiden hadi hayirlisi

Pinkyminkyy cnm yeni sacin hayirli olsun bence zamanla aliscakdir fark buyukse basta garip gelmis olabillir.

Işle ilgili de, benimde esim her sene 1 veya 2 ay yurtdisi gorevi oluyor boyle gidip geliyor bazen gunluk bazen 2 gun bazen 1hafta degisiyor ama hersey daha fazla kazanc elde ettigi icin. Bence sende esinle konus oda kesinlikle seni ve cocugunuzu maddi durumunuzu dusunuyordur..

haftasonu ne kadar hızlı geçiyor ben iki gündür yatıyorum eşimle bir kavga ettim cuma günü sinirimden iki gündür ayağa kalkmadım. Bugün saat 17.40 da yataktan kalktım. Birazdan geriye yatacağım zaten çok yorgundum bu da bahanem oldu mis gibi dinleniyorum :) menülerimi yazayım ilk önce

guzelim senin ev batmazki bosuna is cikarip durma kendine

masallah birden ne guzel vermisin cnm

Size ne oldu tatlim
Şimdi dersim var birazdan birşeyler yiyeceğim
ysdikten sonra toplu yaz cnm

aynen öyle canım ben de üşütme diye düşünüyorum Allah korusun kalp olsa farklı bir etkileri de olur sanırım
tabi ki gülüm kalp olsa onun belirtileri
dudakta ve tırnak diplerin de morarma
bıçak saplanması gibi kol ve sırtta da ağrı
göğsüne öküz değil fil oturmuş gibi ağrı v.s. olduğun da kalpten şüpehelenir sen de olduğunu düşünmedim bile sen bildiğimiz koşturma arasın da fark etmeyip üşütmüşsün yel de kalmışsın gülüm ee bebek de yerine sığamıyor kıpırdayıp ittiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…