- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.381
aynen öyle canım ben de üşütme diye düşünüyorum Allah korusun kalp olsa farklı bir etkileri de olur sanırımüşüttüğün için (özellikle sırt bölgesinden üşütünce)göğsüne kas krampı olabilir onu kalp sanman normal derin nefes alırken bile acıtır sen yine de doktorunu ara bir sor bakalım ne diyecek
evet ablacım yaYasemin biraz caninin kiymetini bil cnm yaayarin bebek gelince zaten dinlenemiceksin
ayyy zaten var ya yürürken eşime de diyorum hazırlıklı ol her an pırtlayabilir bebekAslında bu kadar harekete gelmesi lazımdıbı kere bize bir misafir geldi kız hamile bende düşük tehlikesinden yatıyorum ama kızın yüzünde acı çekiyorum ifadesi var ablam dedi ki bugece doğurur bu kız meğer gün içinde 40 dk fazla yol yürümüş koşturmaca filan daha 8 ay olmamıştı o gece doğurdu
Buyuk marketlerde vardir cnm orda varmi bilmiyorum ben dm den aldimmagzadanmi yoksa eczanedenmi aliniyo abla
eee artık yeter yaptigin is cnmevet ablacım ya
diyorum ya dinleneceğim diye gün saydım izne ayrılacağım diye
1 hafta 10 gündür izinliyim bi kere dinlenemedim
boş oturmaya gelemiyorum resmen iş arıyorum kendime
aynen ablacım yarın öbür gün doğum olunca zaten uykusuz yorgun günlerim başlayacakBuyuk marketlerde vardir cnm orda varmi bilmiyorum ben dm den aldim
Eczanelerde de oluyor
eee artık yeter yaptigin is cnm
Biraz dinlenme bak son haftalarin zaten
benim saclar cok bakimsiz kapali oluncada goz ardi ediliyor haliyle ama cok elektrikleniyor kabariyor aslinda kabarmasa cok guzel olacak kuaforler bayiliyrda ama ben bi cozum bulamad bu kabarmaya elektrige sendevarmi bi cozum kuruluktanmi oluyor acabagülüm ya direk sarımsağı ikiye bölüp derine sür beklet yada benim gibi sarımsaklı şampuan ve öncesi sürüp beklemek için sarımsak yağı kullan (tembel işi) allaha şükür dökülmesi pek kalmadı yeniler de ufak ufak çıkmaya başladı 4 aydır kullanıyorum şampuanı yağı saç kremini ama yağını düzenli kullanmadım haftada 2 kere sürüp 20 dk bekletmek lazımdı artık onu da düzenli kullanmaya başladım
dogru sen uzunsun bize gore gercekten 80de bile iyi olabilirsin benceo listeyi yilbasinda yapmistik cnm o zaman siz yoktunuz
Kendini listeye ekliyebilirsin
onceki menuleri alinti yapmadim kötü bisey yoktu zaten sadece ahtapot ilginc geldi :) bugunde idare eder :)
sende guzel enerjinle iyiki burdasin cnm
Cok guzel karar cnm
Aslinda odul adi altinda ciss yiyip kendimize kotuluk yapmis oluyoruz
Insanin uykusu yokken yatarsa sersem gibi oluyor cnm neyseki milleti kaldirmisin:)
Kulak memesi diye hatirliyorum
aslinda taa cuma gununden basliyor
yalniz 2 gunluk dolu menuler pek yaramadi
Yok cnm zeynep demisti oyle jillandan sonra
guzelim sacin senin hosuna gittiyse bosversene baskalarini hem boya 1 hafta sonra anca oturuyor
Esin konusunda kizlarin dediklerine katiliyorum esinin sevinci diger sebeplerden olabilir
Kendini doldurna sakince icindekileri soyle
bende en siskosu
normalde erken kalktigin icin normal cnm
Ins. Tatlim
75 e bile dussem gayet iyi duruyor cnm
Tabi 65 gormeden birakmak yok
aynen oyle o konuda yanlis yapiyoruz
6 ay kullanmadiysan atican derler cnm
Bide alirken gercekten ihtiyacim varmi diye dusun
guzel olmus cnn
sus kiz buyuk konusma da barismaya bak adamlar kus olunca cok ilginc tepkiler verebiliyor bilirsin kendini garanti altina al benimki cok cabuk barisir o konuda sansliyim ins seninkde oyledirbunun için küserse adamı boşarımmmm kendi bir kaç ay önce arabayı satıp üstüne 80 bin koyup araba aldı şimdi onu da satayım alışamadım diyor sıfırını alayım diyor üzerine 40-50 bin koyup tüm birikimimizi arabaya yatırıyor :)
Oooooo inanamiyrm icmeyin su zehri yaaasadece sigara başka yok
Ben asla bakmam oyle seylere gercekten nefis istiyor gorunceTurgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozukKulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
ben suan 77.8 falanim uc haftada uc kilo versem yine tutmuyor ama bi hafta biraz fazla versem ins tutar1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
@nanekekik 70.6/67.6/3
@seydan94 65.5/61/4.5
askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/68.6/ -2
istikrar1986 74.6/
ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
Edibe12 91.2/86.0/-5.2
@eyledi 100.7/93
E ElbetOlacak 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
Hayyal 62.9/59/-3.9
Kizlar hedefleri unutmayin
3 hafta kaldi
Eksik olanlar hedeflerini eklesin
@gewezebidik
@medine66
@Pinkyminkyy
istikrar1986
Kızların da dediği gibi eşin şimdi heyecanlıdır, sakin bir zamanda nasıl hissettiğini onu da kırmadan anlat aklındakileri soyler sana. Ben ne zaman eşime kırılsam ona sormadıgım urece kafamda kurup kurup sinir olurum, ona sorunca genelde hep mantıklı bi cevap verir bunsefer kendime kızarım niye bastan sormadın gunlerini uzulerek gecirdin diye, sen benim gibi yapma :)
yok kızartma degil ızgara, yunan lokantasına gittik, orada ızgara yapıyorlar, daha once sakız adasında da yemiştim yunanlılar bayagı guzel yapıyo ahtapotu :)
evet bildiğimiz deniz urunu ahtapot :)
hiç bu açıdan dusunmemiştim ama dusununce cok mantıklı geldi, zihin yemegiği ödül ceza mantıgıyla algılayıp bizi cezalandırıyo aslında
kesinlikl hem fikirim
ben Hollanda da yasıyorum, bir senedir burdayız eşimin işi sebebiyle geldik.
Marie Kondo nun kitaplarını oku, ev toplamanın dayanılmaz hafifliği gibi bir adı olan kitabı vardı bir de sparking joy ikinci kitabı turkceye cevirdiler mi bilmiyorum ama youtube da uygulayan da cok var. Konmari methodu olarak geçiyo, youtube da videoları izleyerek de temel prensibi ogrenebilirsin. Mantıgı su her suei eline tek tek alıp o sana haz veriyo mu vermiyo mu ona gore tutuyosun ya da atıyosun (atma tabi sen birilerine bagısla)
ahh ben de artıdayım, cok kotu yemedim ama cuma aksam cooookk yedim normal miktarıma gore fazlaydı, bir de hemen ödemim arttı yuzugum sıkıyo, benim de bugunu hafif gecirip en azından yarını artısız karsılamam lazım, malum bu hafta bir de rakibin var
benim saclar cok bakimsiz kapali oluncada goz ardi ediliyor haliyle ama cok elektrikleniyor kabariyor aslinda kabarmasa cok guzel olacak kuaforler bayiliyrda ama ben bi cozum bulamad bu kabarmaya elektrige sendevarmi bi cozum kuruluktanmi oluyor acaba
dogru sen uzunsun bize gore gercekten 80de bile iyi olabilirsin bence
sus kiz buyuk konusma da barismaya bak adamlar kus olunca cok ilginc tepkiler verebiliyor bilirsin kendini garanti altina al benimki cok cabuk barisir o konuda sansliyim ins seninkde oyledir
Oooooo inanamiyrm icmeyin su zehri yaaa
Ben asla bakmam oyle seylere gercekten nefis istiyor gorunce
ben suan 77.8 falanim uc haftada uc kilo versem yine tutmuyor ama bi hafta biraz fazla versem ins tutar
Iyiyim cnimm cok sükur hic hamile gbi degilim bulantilarda bitti tamamen istahim acik bu ara biraznasılsın pınarımm sabahların nasıl geçiyor rahat mı hamişliğin
guzelim senin ev batmazki bosuna is cikarip durma kendineGunlerim hicbisi yapmiyorm ama yogun geciyor anlamiyorm yahuaksmda 11-12 dedimmi uykum geliyor zaten. Bugunde disardaydm eksikler vardi bide Balik aldim doktor haftda 2 kez balik ye dedi uymaya calisiyorm. Yarinda temizlik gunu ilan ettim simdiden hadi hayirlisi
masallah birden ne guzel vermisin cnm1 ŞUBAT HEDEFLERİ
Mefkurem 96.6/91.6/-5
@nanekekik 70.6/67.6/3
@seydan94 65.5/61/4.5
askrhpozitif 82.8/75,9/6,9
Habinar 72/69/-3
@Sweetyy83 70.6/68.6/ -2
istikrar1986 74.6/
ekim2009 82.8/79.9/ -2,9
Edibe12 91.2/86.0/-5.2
@eyledi 100.7/93
E ElbetOlacak 79.3/ 74/ -5.3
@__badem__ 70.5/68.00 /-2.5
Pinkyminkyy 76.7/
Hayyal 62.9/59/-3.9
Kizlar hedefleri unutmayin
3 hafta kaldi
Eksik olanlar hedeflerini eklesin
gewezebidik 74/67/7
@medine66
@Pinkyminkyy
istikrar1986
ben hedefimi ekledimm
Size ne oldu tatlimhaftasonu ne kadar hızlı geçiyor ben iki gündür yatıyorum eşimle bir kavga ettim cuma günü sinirimden iki gündür ayağa kalkmadım. Bugün saat 17.40 da yataktan kalktım. Birazdan geriye yatacağım zaten çok yorgundum bu da bahanem oldu mis gibi dinleniyorum :) menülerimi yazayım ilk önce
ysdikten sonra toplu yaz cnmŞimdi dersim var birazdan birşeyler yiyeceğim
Dun iyiymisDün
Öğle 14.00
2 dilim wasa
Peunir
Zeytin
Akşam 19.00
2 dilim et
Salata
Dediğim gibi yattım o yüzden çok yemedim
tabi ki gülüm kalp olsa onun belirtileriaynen öyle canım ben de üşütme diye düşünüyorum Allah korusun kalp olsa farklı bir etkileri de olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?