- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.421
sabah ne ekmegi cnmMenum
Sabah11
2d kizarmis ekmek peynir zeytin maydonoz
Aksam16:30
1tabak taza fasulye 1kase yogurt 1turp
Ara18
1lokma corek cocuklara yedirdim yemefi son kalani sipa bende ativermisim agzima
Su 2lt spor bol temizlik
paket geldiginde evde olmazsa ne olacakmecburen ödeyecek kapıda ödemeli aldım benim kartım yok ki zaten :)
baslangic cnmbaslangicmi yoksa bugunun kilosumu eger bugununse uc haftada 7fazla gibi
Benim bu sefer hic agrim olmadi sukurbir güzel karnım ağrıyor sırtım belim de malum dönem etkileri gidip az yatayım sonra kalkıp ütü yapayım yatmazsam 1 e kadar otursam da ütüyü yapacak enerjiyi bulamıycam galiba :)
Sporun guzel olmus:) )bu hafta edibeyle rakip olmayı teklif ettim sağ olsun kabul etti ya şimdi onun için menü yazmam gerekiyor diye düşündüm normalde yazmıyorum sizi yoldan çıkarmıyayım diye :))
12:20 13:00 arası
1 büyük kase süte 2.5 kaşık sade kahvaltı gevreği
1 portakal
1 d. ekşi maya ekmek
5 yeşil 4 siyah zeytin
20:15
2 kase haşlanmış semizotu ve börülceyi sarımsaklı yoğurda karıştırdım ondan yedim az da pul biber serptim
su 2.5 lt bitti
spor şifonyer çekmecelerini yatak odasından küçük odaya taşıyıp düzenleyip geri götürmek
çamaşır sepeti doluyken kaldır indir ağırlık çalışmak , çamaşırlığın alt katına serme işlemi sırasın da her çamaşır için 1 suqaet yapmak
çamaşırı sererken ve öncekileri toplayıp katlarken her birini 2 şer kez çırpmak kollarım ağrıdı yavfff çamaşır çoktu:))
spor değil tabi ki bunlar ama fazladan hareket olsun dedim edibemmm
Edibe12
Superrrrrrr bi degisim______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + -- + -- + -- + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Annette plaja gittiğinizde çıkarmak istediği tek şey ayakkabılarıydı. Fazla mesai ve vücut geliştirme sürecinden sonra ise sağda gördüğünüz noktaya geldi. Kısaca ne oldum dememeli, ne olacağım demeli…
Yararlanılan kaynak: LifeBuzz
evet canım öyle galiba ya ağır geliyor tabii bi de ayakta geçirince tüm günü ağrım sızım oluyoraman gulum ya iyice yakinlasti gunun dikkat et ekstra birde bu kadar yorma kenfini artik belki kocaman bi yuku aksama kadar tasidigin dinlenmedigin icin oluyor bu agrilar
tamamdır kuzumhem sırtına hem göğsünün üstüne iman tahtası denen yere yani sür sıcakla sar gülüm allahın izniyle 2-3 saate hafifleyip geçer
ben şimdiye kadar 1 halı ve mikrodalga istedim gülüm evim de tül bile tek kanat varken lojman da herkesin burnunun havada gezdiği ortam da bile tül alalım demedim yemek masam yoktu gelene yere sofra hazırlıyordum yemek masası bile al demedim sonradan hepsini kendi aldı benimki de ona gerek var gösteriş için mi v.s. der ben de zaten eşyaya v.s. düşkün değilim de bu örtüler pek hoşuma gitti :)
aman kış gunu cammi silinirmis :))) benimde silmem lazimda yagmur bi dinmiyoki
Hazir adam yokken bende buyuk temzlige baslicam
hesap faturasini koy onune, bu odenecek de, o kadar :)))
bu baslangicmi yoksa bugunun kilosumu eger bugununse uc haftada 7fazla gibi
Kus olunca yemek falan yapmiyomusun canim illaki is olur yatabildiysen iyidir niye bu ara herkes kavgali eslerle hos bahane bulsam bende saracam ya neyse sabir
anam benimki dayanamaz hemen gelir barisir amaaan sizde barisin hayat cok kisa degmez sevdiginle bos yere kus durmaya diyorum simdide hakediyorsa kiziliyo simdi bos yere lugat parcalamiyim en kisa zamanda sigara biraktign haberini duyalim ins deniyim bende su spreyi bulyp netten
gercekten mi ya cok sevindim hemen siparis veriyorum
hah aranilan hatun bu ne yapip edip istedigini aldirican hayyallerdeki kadin
benim saclar cok bakimsiz kapali oluncada goz ardi ediliyor haliyle ama cok elektrikleniyor kabariyor aslinda kabarmasa cok guzel olacak kuaforler bayiliyrda ama ben bi cozum bulamad bu kabarmaya elektrige sendevarmi bi cozum kuruluktanmi oluyor ben surekli taramiyorum saclarimi.banyodan ciktiktan sonra nemliyken tariyorum sadece..kuruduktan sonra tararsam cok kabariyo.hic sevmiyorum saclarim..r
ilac kullanmiyorum bende...sadece saclarim kuruyken taramiyorum..bende kapali oldugum icin cok batmiyo gozume..bide saclarim dokuldugu icin evdede surekli bagli .bazende hep kapali .yemeni bile cikarmiyorum evde.doklulmesin yerlere diyebenimkide kabarıyor ben de banyo sonrası hemen saçımı kurutmuyorum havlu sarılı bir süre bekliyorum sonra kabarmayı önleyici bir sırey var mavi su gibi bir şey ondan sıkıyorum zaten banyo da saç kremi kullanıyorum üstüne kuruyken krem kullanmıyorum zaten huylu cinsin tekiyim saçımı kirli hisseder bir daha yıkarım kuru saç kremi jole köpük v.s. kullanamıyorum ama bu yaptıklarımla bile kabarmıyor şükür
dur kız ben az daha küs kalayım böyle kafam çook rahat ikide bir adımı seslenip çağıran bir şeyler isteyen yok tatil gibi valla:)70 kiloya inince bırakıcam sigarayı kendime söz verdim :)
Ben hiçbir şey yapmıyorum herkes kendisi yapsın ama normalde de çok iş yapmam sadece yemek yaparım tabi müsaitsem :) küsünce onu da yapmam bana tatil gibi gelir yani :)bu baslangicmi yoksa bugunun kilosumu eger bugununse uc haftada 7fazla gibi
Kus olunca yemek falan yapmiyomusun canim illaki is olur yatabildiysen iyidir niye bu ara herkes kavgali eslerle hos bahane bulsam bende saracam ya neyse sabir
anam benimki dayanamaz hemen gelir barisir amaaan sizde barisin hayat cok kisa degmez sevdiginle bos yere kus durmaya diyorum simdide hakediyorsa kiziliyo simdi bos yere lugat parcalamiyim en kisa zamanda sigara biraktign haberini duyalim ins deniyim bende su spreyi bulyp netten
gercekten mi ya cok sevindim hemen siparis veriyorum
hah aranilan hatun bu ne yapip edip istedigini aldirican hayyallerdeki kadin
Gerisi peynir zeytin ve 2 dilim ekmek olarak biraz önce yedimgerisi nerdeeee
İyi oluyor bazen burunları sürtsünhahaha sen de mi küssün bacımm ben salı gecesinden beri küsüm :))
İçtim sinirden içim yandı 2 lt içtim hem de:)Dun iyiymis
Heralde su icmemisindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?