- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.461
ayy boyu kaç kilosu 57 diyince şöyle bir durdum baktım vallaha , kadın dediğinin poposu olacak tabi açın az tlc de gelinliğe evet de randy nin programına bakın kıvrımlarım çıksın v.s. laflarını 90-100 kiloluk hatunlar bile diyor yaavTartıdan çok korkan kadın çizelim şuraya
Erken kalktık canım bugün
57 kgtabi 50 olsa çok güzel olur bizim ailede basen popo sorunsalı var
Aman hiç düşünme abla güle güle kullan :)
Heryerim sık sen en iyisi
Çok mu artı ben bugün tartilmadim dün yeterince moralim bozuldu ama yenilmek yok ödeme ben 69 u gördüm bı kere
Aman kız su arabada doğuruyorlar ya ben bı kere kontrole gittim baktım ki hastane girişinde su sedye etrafına çevrilen şeritten çekmişler doğurtuyorlat meğer kafası çıkmış zaten girişte
Sen demi küstün abla
Gri bikinili dövmeli favorim ama ben bu goguslerle en üstteki ancak olurum üst beden yok altta fora
Bence güzel afiyet olsun
Güzel menü
ooo çok iddeali
kolay gelsin göz açıp kapayana kadar sorunsuz geçsin gece inşallahKizlar ise gitmem gerekiyor
Orda anca disaruya cikip okuyabilirim gec vakit
Alinti yapamam haberiniz olsun
Yarin grsruz
hayırdır şeydanımm dün neyi kutladın kız birayı yuvarlamışsın kış günü ( soğuk içiliyor ya ondan didim ) :))Kızlar çok şükür kendime geldim çocuklar uyudu
Benim dünkü menü
Sabah 9.00
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 kaşık menemen
3 zeytin
Akşam 18.00
1 porsiyon ızgara tavuk
1 tane 33 lük bira
Su 2.5 lt civarı içtim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menü
Sabah 12.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 15.00-19.00
2 fincan adaçayı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 oldu uyuyana kadar 400 ml daha içicem
100 atlamak 20 pan yapiyo ablaPazar rehaveti dusmus iyice
Yarin ola hayrola
Pazartesiye hazirlik menum:)
14. 00
2 yumurta az sutle omlet
Peynir
18.30
Avuc ici kadar buftek
Salata
Su 2 lt den fazla
Spor
3 mil leslie 45 dk 135 puan
15 dk bolgesel 45 puan
100 hoplama 10 puan
Toplam 190 puan
Pnrrr-12
3 mil.20 dk yaptimHangi lesliyi yaptin
yarin ilk isim buyuk markete gidip bu sac bakimlarindan alcam:)gülüm ben hep mutfaktayım şimdi bile leptabım mutfak masasının üstündedir sürekli yemek yerken kalkar sadece ve ben mutfakta kıldan çok tiksiniyorum o yüzden hep kapalı benim kafa da üstelik fön çeksem yada düzleştiriciyle düzleştirsem bile ki o zaman dökülecek başta dökülüp sonra çok az dökülüyor ya yine de örtüyorum ya dökülürse diye
aaa ben yazmayı unutmuşum bende bir serum var saçın sadece uçlarına arada sürülüyor kırılmasını engelliyor onu da kullanıyorum:)
bu baslangicmi yoksa bugunun kilosumu eger bugununse uc haftada 7fazla gibi
Kus olunca yemek falan yapmiyomusun canim illaki is olur yatabildiysen iyidir niye bu ara herkes kavgali eslerle hos bahane bulsam bende saracam ya neyse sabir
anam benimki dayanamaz hemen gelir barisir amaaan sizde barisin hayat cok kisa degmez sevdiginle bos yere kus durmaya diyorum simdide hakediyorsa kiziliyo simdi bos yere lugat parcalamiyim en kisa zamanda sigara biraktign haberini duyalim ins deniyim bende su spreyi bulyp netten
gercekten mi ya cok sevindim hemen siparis veriyorum
hah aranilan hatun bu ne yapip edip istedigini aldirican hayyallerdeki kadin
Gece geç yatarsın galiba, acıkmazsın? Ben eskiden gece uykum olmasa irmik helvası yapıp yerdimBugün menüm
Akşam 18.00 kalktım
1 bardak su
2 ceviz
Saat 21.00
2 dilim ekmek
Zeytin
2 dilim peynir
1.5 lt su
Kestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?sabah 10:15
1yumutayla omlet
10 badem
1 tane cig kestane
14:30
1 kase lahana corbasi
yarim kivi
18:00
4 tane kozlenmis mantar
2 kasik tavuk sote
1 cig kestane
2.5 lt su
lesli 60 puanPnrrr-12
Hah ha ben alıntıları yaptım bileIyi geceler kizlar bugun cok yoğundu menumu yazip yaticam yarin geçmiş yaparım inşallah
11:30
Soganli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır
17:00
Akdeniz salatasi
1 porsiyon et izgara
1 dilim ekmek
Su:2lt
Spor yok
Artı bu menüden ve spordan sonra ardına bakmadan kaçmıştır herhaldePazar rehaveti dusmus iyice
Yarin ola hayrola
Pazartesiye hazirlik menum:)
14. 00
2 yumurta az sutle omlet
Peynir
18.30
Avuc ici kadar buftek
Salata
Su 2 lt den fazla
Spor
3 mil leslie 45 dk 135 puan
15 dk bolgesel 45 puan
100 hoplama 10 puan
Toplam 190 puan
Pnrrr-12
Rakibinin menüsü senden daha iyiydi dikkatli ol nanelikekiğimMenü
Sabah(9:00)
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
2 ceviz
3 çeri
Ara(13:00)
1 kahve
Öğle(15:00)
1 kase çorba .
Akşam(18:30)
5 fırında köfte
3 parmak dilim patates fırında yine
Salata
1 kepçe domates çorbası
Su:2 lt Spor: 30 dk elitpik 30 dk LesliePnrrr-12 210 puan
Daha önce çalıştığın yerde ne güzel giriyordun interneteKizlar ise gitmem gerekiyor
Orda anca disaruya cikip okuyabilirim gec vakit
Alinti yapamam haberiniz olsun
Yarin grsruz
Yürüyüş iyi olmuş. Adaçayı bayadır içimiyordum aklıma getirdinKızlar çok şükür kendime geldim çocuklar uyudu
Benim dünkü menü
Sabah 9.00
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 kaşık menemen
3 zeytin
Akşam 18.00
1 porsiyon ızgara tavuk
1 tane 33 lük bira
Su 2.5 lt civarı içtim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menü
Sabah 12.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 15.00-19.00
2 fincan adaçayı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 oldu uyuyana kadar 400 ml daha içicem
Yok canım ya inan fırsatım olmadı, aklım hep buradaydısen onu tutuyorsun diye içi rahat tabi gelmiyor
Ah ben de kurtulabilsem biriktirme hastalığından eminim dikkat dağınıklığım da düzelecek. Arada bir kıyıp birşey atacak oluyorum onda da eşim durduruyor. En iyisiyseniz gibi ona çaktırmadan atayım.bekarken kimse de olmayan bizde vardı şükür, dönem dönem çok da aldık az da babam ticaretle uğraşırken 2 kere iflas etti de:)ama annem her zaman şükreden biriydi bana gelen eşya yeme içme v.s. için değil benim için gelsin derdi o kafayla büyüdük biz de her şey illa 4 *4 lük olmasa da olur ihtiyaçsa zamanla zaten alınır kafasıyla :)) şimdi zaten ben neredeyse ihtiyaç olanları bile atasım var hayatım da ne kadar az eşya o kadar çok huzur sloganıyla evde ki fazlalığın çeyreğinden eşime çaktırmadan kurtuldum bana kalsa ooo evden çıkması gereken 1 oda dolusu eşya var
Yürüyüş yapman çok iyi olmuş. Ben de acaba senin gibi sabah mı yürüsem, sonra hep birşey çıkıyor.Selam iyi geceler
30 dk yürüyüş yaptım.ohh be sonunda :))
30.3 90Pnrrr-12
Sabah olunca akşam yürüyüş yapayım diyorum.akşam olunca bu saatte olmaz sabah diyorum.artık fikrimi değiştirdim 15 20 dk hiç olmazsa sabah yapicam
30 dk belki daha az akşam bebeleri uyuyunca.(Ben uyuyup kalmazsam tabi)
Menüm
Sabah 2 sahanda yum 1 dlm ekmek 1 tk bal yeşillik.
Ara 1 dlm kek
Akşam 1 kase mercimek çorbası 4 çatal sucuklu yumurta 1 dlm ekmek 3 kaşık karnabahar yemeği
Şu dışarıdaydım ölçemedim ama yetersiz.
Spor 30 dk bantta yürüyüş.
Çok şükür aşırı yoğun değilim ama zamanımı iyi planlamıyorum. Ev işi yemek vs bütün bayanların başındahafta sonu bile iş üstüne ev işi ayy valla benim de seni tutasım geldi gülümm allah kolaylık versin sana
Planlarını tuttum, aynen uygulamaya çalışacağım sadece kahvaltı erken yaparım galiba.saat 1 oluyor ben daha ütü yapıcam yarına planlarım :)
önce duş alıp sonra yüz bakımı maske yapıp evi güzelce toparlayıp temizliğe hazırlık yapıcam, akşam yemeğini koyucam ocağa , öğleye doğru kahvaltımı yapıp öğleden sonra sil süpür yapıcam 2 buçuğa kadar bitirmeyi planlıyorum sık mola vermek yok büyük banyoyu aklayıp paklıycam sonrası tontişim gelebilir çayın yanın da suyuma dikkat edip araya da bir bitki çayı sıkıştırıcam tontişimle içeriz :) fırsat olursa saçlarımı fönleyip uçlarına da serum sürücem akşam da benimkiler yemek yerken ben az uyurum sonrada 15 dk da olsa leslie yapıcam gün için de mutfakta olduğum da müzik dinliycem enerjim artsın dans dans danssssss:))
e kalkayım artık ütüye girişeyim :)))
İyi uğraşmışsın ayrı ayrı. Ben artık ev ahalisini de alıştırdım, kızartma kimseye yok. Fırında pişiriyorum ben. Karnıyarık da aynı şekilde. Hoşuma gitti iki saatte bir yemen, ben de mi öyle yapsamkızlar selamlar,
ben gun icinde ara ara mesajları takip ettim ama cok yazamadım. kendime saglıklı patlıcan oturtma yaptım bugun, eşimin patlıcanlarını kızarttım kendi patlıcanlarımı tost makinesinde çok az yağ ile pişirip oyle yaptım.
bugunun menusu
12:00
2 haslanmıs yumurta
1kk peynir
yeşillik (salatalık, biber, maydanoz, dere otu)
3-4 cherry domates
1 dilim tb ekmeği
saat14:00
1 mandalina
1cb sutle 1 kupa nescafe
saat 16:00
yarım portakal
saat 18:00
1 hurma
9 badem
saat 19:30
4 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kasık salata yagsız ekşili
yarım dilim tb ekmeği
arada bol çay ve bitki çayı
2,5-3 lt su
Ben 40 gün sarımsağı deneyeyimben sabırsızım gülüm kafam da boya kına 1 saat beklemek beni çıldırtıyor boyay göre kına çok daha iyi elbette en azından kokusu tıkamıyor , ibni sinanın şifalı bitkiler kitabında yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 40 gün sarımsak yutun beyaz saçlar dökülüp tekrar koyu saçlar çıkar diye ama hiç denemedim
Ben tatlı krizlerinde kulak memesini sıktım ama çok işe yaramadı.Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozukKulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Alışverişi ben de çok seviyorum maalesef. Bazen anneme canım sıkılıyor desem kızım bi alışverişe çık rahatlarsın diyor. İhtiyacım yoksa birşeye ben de hediye alıyorum.Ben her yerini sıkayım bakayım ne olacak :))))
Dürtüklemekle kalmadım böğürdüm kalkın açım, ilaç saatim geçti diye:) hepsi kalktılar... dua etsinler hafta içi kaldırmıyorum, sabahın 06:30 unda :)))
Çok güzel kıyafet ayakkabı veriyorum ihtiyaç sahiplerine. Giymiyorsam, büyük geliyorsa temizse hemen dağıtıyorum. Ama incik boncuk tarzı küçük mide bulandıran şeylerim çok fazla
Uygulamaya çalışacam ama 10 sn kuralı bana uygun değil abla. Almadan çıkarsam aklımda geliyor en son yenik düşüp alıyorum. Bir eyeliner 10 markanınki var, aa bu iyiymiş deyip alıyorum. Sinir oluyorum kendime ama vazgeçemiyorum huyumdan
Hayırlı olsun iyi yapmışsın, bunun için sana yine küsecekse vur kafasına herifin :)))
Kulak memesini kopartacam :))))
Abla alışveriş hastalık bende, ihtiyaç var mı diye sorsam cevabı hiç hayır olmaz
Boşver bence enerjin varsa hareket iyidir. Zaten öyle birşey okumuştum doğuma yakın kadınlara bir temizlik aşkı ve enerjisi gelirmiş, bebişin eli kulağında demek kievet ablacım ya
diyorum ya dinleneceğim diye gün saydım izne ayrılacağım diye
1 hafta 10 gündür izinliyim bi kere dinlenemedim
boş oturmaya gelemiyorum resmen iş arıyorum kendime
İyi ne güzel doğum kolay olacak gibiayyy zaten var ya yürürken eşime de diyorum hazırlıklı ol her an pırtlayabilir bebek
o derece çıktı çıkacak gibi hissediyorum ayaktayken
Akşam erken olmuş, acıkmadın mıMenum
Sabah11
2d kizarmis ekmek peynir zeytin maydonoz
Aksam16:30
1tabak taza fasulye 1kase yogurt 1turp
Ara18
1lokma corek cocuklara yedirdim yemefi son kalani sipa bende ativermisim agzima
Su 2lt spor bol temizlik
Harika dostum hem menün iyi hem sporunbu hafta edibeyle rakip olmayı teklif ettim sağ olsun kabul etti ya şimdi onun için menü yazmam gerekiyor diye düşündüm normalde yazmıyorum sizi yoldan çıkarmıyayım diye :))
12:20 13:00 arası
1 büyük kase süte 2.5 kaşık sade kahvaltı gevreği
1 portakal
1 d. ekşi maya ekmek
5 yeşil 4 siyah zeytin
20:15
2 kase haşlanmış semizotu ve börülceyi sarımsaklı yoğurda karıştırdım ondan yedim az da pul biber serptim
su 2.5 lt bitti
spor şifonyer çekmecelerini yatak odasından küçük odaya taşıyıp düzenleyip geri götürmek
çamaşır sepeti doluyken kaldır indir ağırlık çalışmak , çamaşırlığın alt katına serme işlemi sırasın da her çamaşır için 1 suqaet yapmak
çamaşırı sererken ve öncekileri toplayıp katlarken her birini 2 şer kez çırpmak kollarım ağrıdı yavfff çamaşır çoktu:))
spor değil tabi ki bunlar ama fazladan hareket olsun dedim edibemmm
Edibe12
@nanekekik benim rakibim nerde yavv
Hala spormu yapiyor yoksa :) )))
Aysenurda gecmisten gelemedi heralde :)
@istikrar1986
Edibe12 bugun hic gorunmedin canom
Bak seni tutuyom ben :))
neye faydasi var bilmiyorumda sadece cig yiyinde bagirsaklari calistiriyormus. kalorisi fazla oyuzden 1 er tane yedim.3 tanesi 1 dilim ekmege denk geliyo.gecen pazardan almistim.pisirince sevmiyorumKestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?