Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy boyu kaç kilosu 57 diyince şöyle bir durdum baktım vallaha , kadın dediğinin poposu olacak tabi açın az tlc de gelinliğe evet de randy nin programına bakın kıvrımlarım çıksın v.s. laflarını 90-100 kiloluk hatunlar bile diyor yaav

hayırdır şeydanımm dün neyi kutladın kız birayı yuvarlamışsın kış günü ( soğuk içiliyor ya ondan didim ) :))

saat 1 oluyor ben daha ütü yapıcam yarına planlarım :)
önce duş alıp sonra yüz bakımı maske yapıp evi güzelce toparlayıp temizliğe hazırlık yapıcam, akşam yemeğini koyucam ocağa , öğleye doğru kahvaltımı yapıp öğleden sonra sil süpür yapıcam 2 buçuğa kadar bitirmeyi planlıyorum sık mola vermek yok büyük banyoyu aklayıp paklıycam sonrası tontişim gelebilir çayın yanın da suyuma dikkat edip araya da bir bitki çayı sıkıştırıcam tontişimle içeriz :) fırsat olursa saçlarımı fönleyip uçlarına da serum sürücem akşam da benimkiler yemek yerken ben az uyurum sonrada 15 dk da olsa leslie yapıcam gün için de mutfakta olduğum da müzik dinliycem enerjim artsın dans dans danssssss:))
e kalkayım artık ütüye girişeyim :)))

100 atlamak 20 pan yapiyo abla

yarin ilk isim buyuk markete gidip bu sac bakimlarindan alcam:)

hedef ocak basından itibaren, cuma 71 dim yani 4 kilo gibi 3haftanın hedefi bakalım :)

kızlar selamlar,
ben gun icinde ara ara mesajları takip ettim ama cok yazamadım. kendime saglıklı patlıcan oturtma yaptım bugun, eşimin patlıcanlarını kızarttım kendi patlıcanlarımı tost makinesinde çok az yağ ile pişirip oyle yaptım.

bugunun menusu

12:00
2 haslanmıs yumurta
1kk peynir
yeşillik (salatalık, biber, maydanoz, dere otu)
3-4 cherry domates
1 dilim tb ekmeği

saat14:00
1 mandalina
1cb sutle 1 kupa nescafe

saat 16:00
yarım portakal

saat 18:00
1 hurma
9 badem

saat 19:30
4 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kasık salata yagsız ekşili
yarım dilim tb ekmeği

arada bol çay ve bitki çayı
2,5-3 lt su

Çocukları yatırırken ben de uyuyakaldım. Şimdi saat 1.30 ve ben uyanığım, ne zaman uykum gelir bilmiyorum. Uyku düzenim bozulunca tekrar toparlayamıyorum Herşey gidip iradesizliğe dayanıyor
Menümü yazıp geçmiş yapayım. Mefkurem ve Pnrrr-12 paylaştığınız motivasyon yazılarını en başta okudum, çok iyi geldi, sağolun
ekim2009 sen de benim için menü yazmışsın ne tatlısın

Menüm

Sabah 12
Beyaz peynirli tost
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 elma

Öğle 3
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 mandalina

Akşam 7
5 kaşık bulgur pilavı
Salata

Su 1.5 lt düşünüyorum niye bu kadar az içtim, bilmiyorum, unuttum nedense

Spor yok bacağım ağrıyor hala maalesef. Aslında yüzmeye gidecektik ama alışveriş uzadı filan planlar suya düştü.

Bugün menüm
Akşam 18.00 kalktım
1 bardak su
2 ceviz
Saat 21.00
2 dilim ekmek
Zeytin
2 dilim peynir
1.5 lt su
Gece geç yatarsın galiba, acıkmazsın? Ben eskiden gece uykum olmasa irmik helvası yapıp yerdim
sabah 10:15

1yumutayla omlet
10 badem
1 tane cig kestane

14:30

1 kase lahana corbasi
yarim kivi

18:00
4 tane kozlenmis mantar
2 kasik tavuk sote
1 cig kestane
2.5 lt su
lesli 60 puan Pnrrr-12
Kestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?
Iyi geceler kizlar bugun cok yoğundu menumu yazip yaticam yarin geçmiş yaparım inşallah

11:30
Soganli peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır

17:00
Akdeniz salatasi
1 porsiyon et izgara
1 dilim ekmek

Su:2lt
Spor yok
Hah ha ben alıntıları yaptım bile Menün gayet güzel. Su dışarda olduğun için her zamankinden az olmuş galiba
Artı bu menüden ve spordan sonra ardına bakmadan kaçmıştır herhalde
Rakibinin menüsü senden daha iyiydi dikkatli ol nanelikekiğim
Kizlar ise gitmem gerekiyor

Orda anca disaruya cikip okuyabilirim gec vakit
Alinti yapamam haberiniz olsun
Yarin grsruz
Daha önce çalıştığın yerde ne güzel giriyordun internete
Yürüyüş iyi olmuş. Adaçayı bayadır içimiyordum aklıma getirdin
sen onu tutuyorsun diye içi rahat tabi gelmiyor
Yok canım ya inan fırsatım olmadı, aklım hep buradaydı
Ah ben de kurtulabilsem biriktirme hastalığından eminim dikkat dağınıklığım da düzelecek. Arada bir kıyıp birşey atacak oluyorum onda da eşim durduruyor. En iyisiyseniz gibi ona çaktırmadan atayım.
Yürüyüş yapman çok iyi olmuş. Ben de acaba senin gibi sabah mı yürüsem, sonra hep birşey çıkıyor.
hafta sonu bile iş üstüne ev işi ayy valla benim de seni tutasım geldi gülümm allah kolaylık versin sana
Çok şükür aşırı yoğun değilim ama zamanımı iyi planlamıyorum. Ev işi yemek vs bütün bayanların başında
Planlarını tuttum, aynen uygulamaya çalışacağım sadece kahvaltı erken yaparım galiba.

İyi uğraşmışsın ayrı ayrı. Ben artık ev ahalisini de alıştırdım, kızartma kimseye yok. Fırında pişiriyorum ben. Karnıyarık da aynı şekilde. Hoşuma gitti iki saatte bir yemen, ben de mi öyle yapsam

Ben 40 gün sarımsağı deneyeyim
Turgay Başyayla ile lezzet yolculuğu diye bir program varmış. Onu izliyorum ve şu an psikolojim çok bozuk Kulağımın nerelerini sıkmam lazım bu gördüklerimi unutmak için
Ben tatlı krizlerinde kulak memesini sıktım ama çok işe yaramadı.
Alışverişi ben de çok seviyorum maalesef. Bazen anneme canım sıkılıyor desem kızım bi alışverişe çık rahatlarsın diyor. İhtiyacım yoksa birşeye ben de hediye alıyorum.
evet ablacım ya
diyorum ya dinleneceğim diye gün saydım izne ayrılacağım diye
1 hafta 10 gündür izinliyim bi kere dinlenemedim
boş oturmaya gelemiyorum resmen iş arıyorum kendime
Boşver bence enerjin varsa hareket iyidir. Zaten öyle birşey okumuştum doğuma yakın kadınlara bir temizlik aşkı ve enerjisi gelirmiş, bebişin eli kulağında demek ki
ayyy zaten var ya yürürken eşime de diyorum hazırlıklı ol her an pırtlayabilir bebek
o derece çıktı çıkacak gibi hissediyorum ayaktayken
İyi ne güzel doğum kolay olacak gibi
Menum
Sabah11
2d kizarmis ekmek peynir zeytin maydonoz

Aksam16:30
1tabak taza fasulye 1kase yogurt 1turp

Ara18
1lokma corek cocuklara yedirdim yemefi son kalani sipa bende ativermisim agzima

Su 2lt spor bol temizlik
Akşam erken olmuş, acıkmadın mı
Harika dostum hem menün iyi hem sporun
@nanekekik benim rakibim nerde yavv
Hala spormu yapiyor yoksa :) )))

Aysenurda gecmisten gelemedi heralde :)
@istikrar1986

Edibe12 bugun hic gorunmedin canom
Bak seni tutuyom ben :))

Günaydın herkese zor bir haftasonundan sonra geldim menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah
1 yumurta peynir maydonoz
1 dl ballı ekmek
Akşam18 gibiydi
2 kabak yoğurtlu
2 dl yeşil elma
Yarım portakal
2 kare bitter
Pazar günü diyet yapamadım hayırlı işlerde oluyor bu sıkıntının arasında kız görmeye gittik kardeşim için
Sabah 10
1 haş yumurta peynir
Öğlen 15
2 tane içli köfte
3 kaşık sezar salata
1 dl kıbrıs tatlısı
3-4 yaprak sarması
Akşam 7 gibi
1 kase yoğurt

Gunaydinnnn

Sabahin korunde hem tartildim hem kahvaltimi yaptimda geldim :) )) cok acikmistim

Bende de malesef arti var ama bukadar olmadigindan eminim
Dunde 1200 du bugunde ayni
Dunku menuye gore imkansiz
Aksam agirlik calistim bide gece falan su ictim ustune normal saatime gore cok erken tartildim tabi bide gece yine kalk yat modundaydim
Bence en fazla 200 300 artidir

Yani moralimi bozmadim ben :) )

Kestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?
neye faydasi var bilmiyorumda sadece cig yiyinde bagirsaklari calistiriyormus. kalorisi fazla oyuzden 1 er tane yedim.3 tanesi 1 dilim ekmege denk geliyo.gecen pazardan almistim.pisirince sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…