- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.481
ah bi basarabilsem cikmamayiNeinnnn durmadan tarti yoook
Bir daha dikkat ederim canimTavuk dünyasında özel soslu şeyleri seçmiceksin, ızgara tarzındaki şeyleri seçip az yağlı diye belirteceksin sipariş verirken. Ben hep öyle yapıyorum. Bir de aslında tavuğu fazla yemesen, malum bebeklisin, tavuklar da antibiyotiği bastırılmış hep. Daha az ye sağlığın için olur mu
umarım güzel seyler gösterir o tartiGünaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum
ayy insallah baharspora da başladın ya ondan bence bu hafta iyi gider diye tamamen matematiksel
Canim bence kafan da kurucagina esinle acik acik konuş derimAbla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
Seni mutlu etmeyeni uzun süredir kullanmadigini verilecekse. Ver atilacaksa at canim baska yolu yokFazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?
Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...
Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum
Bende sadece benimki oyle diye düşünüyordumYok valla bana söylüyor hep şunu getir bunu getir çay yap kahve getir meyveler çürüyor niye getirmiyon dedi bir kere orda duruyo alda ye dedim :) onlara göre biz evde yatıyoz bana diyor evde napiyon ben senden çok yoruluyom diyo bende diyom iki çocuğu anan büyüttü tabi :) gece gündüz baslarindayim deliksiz bir uyku uyuyamiyorum
Valla canim tadını cikar senin ekstra birde ise baslican daha cok yorulucan bol bol dinlenaynen ablacım yarın öbür gün doğum olunca zaten uykusuz yorgun günlerim başlayacak
Canim kendini toparlaman lazim bak bi haftalik emegin 2 gunde geri gelivermis önlemini al hemen sorunlar elbet bi cozume ulasir sen kendini salmaGunaydin arkadaslar. Dun gelemedim evde karisik durumlar vardi pek sorunlari duzeltemedik. kilo bildirimimi yapayim
Cuma.75.0
Bugun 75.8
Fark +800
Gunaydin tugcemGünaydın en minnoş takım
Bol eksili, sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşklı, ihtiyaç kadar paralı güzel bir hafta olsun inşallah
hepinizi sevgiyle öpüyorum
Allah tamamıni erdirsin insallah canim pazar gününü aksam ile dengelemissinGünaydın herkese zor bir haftasonundan sonra geldim menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah
1 yumurta peynir maydonoz
1 dl ballı ekmek
Akşam18 gibiydi
2 kabak yoğurtlu
2 dl yeşil elma
Yarım portakal
2 kare bitter
Pazar günü diyet yapamadım hayırlı işlerde oluyor bu sıkıntının arasında kız görmeye gittik kardeşim için
Sabah 10
1 haş yumurta peynir
Öğlen 15
2 tane içli köfte
3 kaşık sezar salata
1 dl kıbrıs tatlısı
3-4 yaprak sarması
Akşam 7 gibi
1 kase yoğurt
Hic bisey değilBildirim yapayım
+200 telafi ederim inşallah
günaydın abla sen oni gonderirsin ben korkuyorum tartidan yuksek bi arti gorursem butun motivem gidecekGunaydinnnn
Sabahin korunde hem tartildim hem kahvaltimi yaptimda geldim :) )) cok acikmistim
Bende de malesef arti var ama bukadar olmadigindan eminim
Dunde 1200 du bugunde ayni
Dunku menuye gore imkansiz
Aksam agirlik calistim bide gece falan su ictim ustune normal saatime gore cok erken tartildim tabi bide gece yine kalk yat modundaydim
Bence en fazla 200 300 artidir
Yani moralimi bozmadim ben :) )