- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.521
eminim bu hafta elinden geleni yapacak ve tekrar 8 leri göreceksin hatta bu yarin bile olabilr artı 300cok bisey degil bi wc ye bakar karbonu az tut
eminim 6 lari birakmayacaksin canim bu cuma 69 ezip gececeksinBir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
çok üzüldüm gülüm bilirim ben o acıyı, 5 senesi benimle 5 senesi annemler de geçiren sevimlim vardı evin ferdi gibi oluyorlar sevimlimi 33 net kelime konuşturmuştum annecim demesi hala kulaklarım da rabbim daha ağır üzüntü vermesin ahirette cennete gidersek sevdiğimiz hayvanları istersek tekrar diriltiyor rabbim bunu düşün gülüm teselli değil ama ne yapalım onların ömrü kısa ve çok narinlerGünaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
Dun menu yazmadin sevilaycimGünaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
mefkuşum sosyal medya da gördüm sokak röportajı yapıyorlar, konu :sizce mutluluk nedir. çok da yaşlı olmayan bir amcaya soruyorlar amca duruyor, sana ne diyor, hem o benimle karım arasın da seni ne ilgilendirir diyorSevgi deyince kocadan baska biseye odaklanamiyorum
hadi inşallahhh :)Kesin eksidesin abla
kucukken bende kaybetmiştim anlayabiliyorm daha ondan sonra hayvan almadim kendime
dün çok yoruldun sonra yine tercüme yaptın dinlenirsen gider gülüm
Kelleyi kesersek nolur bilmem ama bana 69 u göstermeyen su toplayan yağ hücrelerime sesleniyorum ne yaparsan yap bu defa mezun olacağım üstadO vucudun hemen kellesi kesileeee
Yada cumaya eksie geleeeee
Aynen canım zaten ben kesin 6lardayim bu yağ hücreleri küçülmeyi kendine yedirmeyin su topluyoreminim bu hafta elinden geleni yapacak ve tekrar 8 leri göreceksin hatta bu yarin bile olabilr artı 300cok bisey degil bi wc ye bakar karbonu az tut
eminim 6 lari birakmayacaksin canim bu cuma 69 ezip gececeksin
amanın Sevilay yine iyi tarafından bakayım hala 6lardasinGünaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
amca haklı mutluluk amcaya göre neyse artık karısıyla onun arasındamefkuşum sosyal medya da gördüm sokak röportajı yapıyorlar, konu :sizce mutluluk nedir. çok da yaşlı olmayan bir amcaya soruyorlar amca duruyor, sana ne diyor, hem o benimle karım arasın da seni ne ilgilendirir diyor
mutluluğumuzu tek bir kişiye bağlarsak olmuyor gülüm olmuyoorr
O zaman bu +1200 başımın gözümün sadakası olsun Zuhal abladün çok yoruldun sonra yine tercüme yaptın dinlenirsen gider gülüm
evet o anda moralin bozulur ama kısa sürsün 5 dk yı geçmesine izin verme bankada ki para örneğini hatırla
bankada 400 bin tl var 10 tl çalınıyor geri kalan tüm paranı hırsızı yakalamak için kullanır mısın ...
hırsız baskülde gördüğün artı tüm gününü mahfetmesine izin verme cumaya nasıl olsa eksiler gelecek çatır çatırrr
Dun biraz daha artidaydim abla bugün biraz gitmiş cuma günü en ufak kaçamak yapsam artı oluyorDun menu yazmadin sevilaycim
Arti yemektenmi geldi
vayy be nasıl kuğu gibi olmuşsundur gelinlikle kız bak ne güzel hayalin de canlandıracağın belli bir halin var ben ne edeyim hiç normal kilo da olmadım ki :))boy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimi
yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sende
Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle ol
Herhalukarda telafi edersin canım
Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladım
Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidince
500 filandir o
Oo çok iyi ekşidir o eksi
süper Merve adına çok sevindim
Tatlim bugünlerde ben bir artı bir eksi bir sabit gidiyorum tartıya yakın detoks yapmam lazım senin artı ne öyle kız :) cumaya duzelif inşallah odemdir tatlimKelleyi kesersek nolur bilmem ama bana 69 u göstermeyen su toplayan yağ hücrelerime sesleniyorum ne yaparsan yap bu defa mezun olacağım üstad
Aynen canım zaten ben kesin 6lardayim bu yağ hücreleri küçülmeyi kendine yedirmeyin su topluyor
amanın Sevilay yine iyi tarafından bakayım hala 6lardasin
amca haklı mutluluk amcaya göre neyse artık karısıyla onun arasındabence de iyi evliliğin sırrı amcadaki mutluluktan bildiğin yapı taşı
ne yaptın baharım sabaha kadar hiç uyumadın mı dün tuzlu mu yedin niye bu kadar ödem olmuş kilo deme mantığa matematiğe aykırı 1 kg 7 bin kalori senin hiç hareket etmesen bile günlük bedenin ihtiyacı yaktığı kalori 2 bin civarı gün de 5bin 500 kalorilik yemen lazım ki kilo olsun yani imkansızzzBir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
ayy mervem çek kız cumaya kayığı 79 a da benim de enerjim inancım artsın yürü be gülüm kim tutar seniiiiiiiiinşallah abla gonlum 79 dan yana
bu hafta sonları bize yaramıyor daha çok koşturma zamansız yeme içme uyku düzensizliği derken artı görünce de moralimiz bozuluyor amaaaa biz çömez değilizzz nasıl gider o artılar biliyoruz demi gülümGünaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
ama yazık tek bildiği mutluluk o karısıyla özeli olan başka bilmiyorrrKelleyi kesersek nolur bilmem ama bana 69 u göstermeyen su toplayan yağ hücrelerime sesleniyorum ne yaparsan yap bu defa mezun olacağım üstad
Aynen canım zaten ben kesin 6lardayim bu yağ hücreleri küçülmeyi kendine yedirmeyin su topluyor
amanın Sevilay yine iyi tarafından bakayım hala 6lardasin
amca haklı mutluluk amcaya göre neyse artık karısıyla onun arasındabence de iyi evliliğin sırrı amcadaki mutluluktan bildiğin yapı taşı
hay maşallahgunaydin kizlar.bende tartildim
cumartesi kacamak yapmama ragmen kilo vermisim.sonuclar benide sasirtti
anlamadim 3 gunde bu kadar kiloyu nasil verdim
cuma 69.6
pazartesi 67.9
yeni basladigim icinmi bu kadar hizli verdim acaba..yoksa su veya kas dan mi gittiki aceba
Evet canım benim cumaya daha çok var hallederiz inşallahbu hafta sonları bize yaramıyor daha çok koşturma zamansız yeme içme uyku düzensizliği derken artı görünce de moralimiz bozuluyor amaaaa biz çömez değilizzz nasıl gider o artılar
demi gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?