Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Malesef + 300. ekim2009
Tartıda tekrar 9’lu bir rakam görmek çok sinir bozucu

Aynen ben de öyle
eminim bu hafta elinden geleni yapacak ve tekrar 8 leri göreceksin hatta bu yarin bile olabilr artı 300cok bisey degil bi wc ye bakar karbonu az tut

Bir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
eminim 6 lari birakmayacaksin canim bu cuma 69 ezip gececeksin

çok üzüldüm gülüm bilirim ben o acıyı, 5 senesi benimle 5 senesi annemler de geçiren sevimlim vardı evin ferdi gibi oluyorlar sevimlimi 33 net kelime konuşturmuştum annecim demesi hala kulaklarım da rabbim daha ağır üzüntü vermesin ahirette cennete gidersek sevdiğimiz hayvanları istersek tekrar diriltiyor rabbim bunu düşün gülüm teselli değil ama ne yapalım onların ömrü kısa ve çok narinler

Sevgi deyince kocadan baska biseye odaklanamiyorum
mefkuşum sosyal medya da gördüm sokak röportajı yapıyorlar, konu :sizce mutluluk nedir. çok da yaşlı olmayan bir amcaya soruyorlar amca duruyor, sana ne diyor, hem o benimle karım arasın da seni ne ilgilendirir diyor

mutluluğumuzu tek bir kişiye bağlarsak olmuyor gülüm olmuyoorr

Malesef + 300. ekim2009
Tartıda tekrar 9’lu bir rakam görmek çok sinir bozucu

Aynen ben de öyle
dün çok yoruldun sonra yine tercüme yaptın dinlenirsen gider gülüm
evet o anda moralin bozulur ama kısa sürsün 5 dk yı geçmesine izin verme bankada ki para örneğini hatırla
bankada 400 bin tl var 10 tl çalınıyor geri kalan tüm paranı hırsızı yakalamak için kullanır mısın ...
hırsız baskülde gördüğün artı tüm gününü mahfetmesine izin verme cumaya nasıl olsa eksiler gelecek çatır çatırrr

O vucudun hemen kellesi kesileeee
Yada cumaya eksie geleeeee
Kelleyi kesersek nolur bilmem ama bana 69 u göstermeyen su toplayan yağ hücrelerime sesleniyorum ne yaparsan yap bu defa mezun olacağım üstad
eminim bu hafta elinden geleni yapacak ve tekrar 8 leri göreceksin hatta bu yarin bile olabilr artı 300cok bisey degil bi wc ye bakar karbonu az tut

eminim 6 lari birakmayacaksin canim bu cuma 69 ezip gececeksin
Aynen canım zaten ben kesin 6lardayim bu yağ hücreleri küçülmeyi kendine yedirmeyin su topluyor
Günaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
amanın Sevilay yine iyi tarafından bakayım hala 6lardasin

amca haklı mutluluk amcaya göre neyse artık karısıyla onun arasında bence de iyi evliliğin sırrı amcadaki mutluluktan bildiğin yapı taşı

O zaman bu +1200 başımın gözümün sadakası olsun Zuhal abla Mefkurem

vayy be nasıl kuğu gibi olmuşsundur gelinlikle kız bak ne güzel hayalin de canlandıracağın belli bir halin var ben ne edeyim hiç normal kilo da olmadım ki :))

Tatlim bugünlerde ben bir artı bir eksi bir sabit gidiyorum tartıya yakın detoks yapmam lazım senin artı ne öyle kız :) cumaya duzelif inşallah odemdir tatlim

Bir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
ne yaptın baharım sabaha kadar hiç uyumadın mı dün tuzlu mu yedin niye bu kadar ödem olmuş kilo deme mantığa matematiğe aykırı 1 kg 7 bin kalori senin hiç hareket etmesen bile günlük bedenin ihtiyacı yaktığı kalori 2 bin civarı gün de 5bin 500 kalorilik yemen lazım ki kilo olsun yani imkansızzz

Günaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
bu hafta sonları bize yaramıyor daha çok koşturma zamansız yeme içme uyku düzensizliği derken artı görünce de moralimiz bozuluyor amaaaa biz çömez değilizzz nasıl gider o artılar biliyoruz demi gülüm

gunaydin kizlar.bende tartildim
cumartesi kacamak yapmama ragmen kilo vermisim.sonuclar benide sasirtti
anlamadim 3 gunde bu kadar kiloyu nasil verdim
cuma 69.6
pazartesi 67.9
yeni basladigim icinmi bu kadar hizli verdim acaba..yoksa su veya kas dan mi gittiki aceba

ama yazık tek bildiği mutluluk o karısıyla özeli olan başka bilmiyorrr

hay maşallah
suyunu bol bol içiyorsan ödem de atmışsındır yağdan da gitmiştir kas dan öyle hemencik gitmez gülüm

bu hafta sonları bize yaramıyor daha çok koşturma zamansız yeme içme uyku düzensizliği derken artı görünce de moralimiz bozuluyor amaaaa biz çömez değilizzz nasıl gider o artılar
demi gülüm
Evet canım benim cumaya daha çok var hallederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…