- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.541
basin sag olsun canimGünaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
bence tartin felan bozuktur..2 gunde bu kadar kilo alinmaz benceBir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
tabi kii hallederiz biz neleri hallettik bu zaman kadar kıytırık tartıdaki rakamı mı halledemiycezEvet canım benim cumaya daha çok var hallederiz inşallah
suyumu iciyorum bol bol.zaten sporda yapoyorum.hic bu kadar hizli kilo vermemistim.haftada 1.5 kilo verirdim en fazlahay maşallah
suyunu bol bol içiyorsan ödem de atmışsındır yağdan da gitmiştir kas dan öyle hemencik gitmez gülüm
sporla destekliyorsun ya gülüm bence bunların hepsi yağ kaybı seni çabucak mezun edicez galibasuyumu iciyorum bol bol.zaten sporda yapoyorum.hic bu kadar hizli kilo vermemistim.haftada 1.5 kilo verirdim en fazla
Maşallah Merveciğimçok güzelBildirim gelsin sonunda haftalar sonra haftaya az da olsa eksi ile basliyorum ,yanliz bacaklarimdan et kesilmis yurumekte zorlanıyorum
Cuma :81,8
Bugun:81,7
Fark:-100
Aman aman pek fenaymışBir Bahar klasiği
Evet daha dikkatli olmalıyımfazla degilmis cnm
Haftasonun biraz karbonlu gecmisti
Sorma sanki onca zamandır 90'larda değilmişim gibi dehşete kapıldımYa 7leri görmek cuma vedalastik oysa ne varsa gelmiş yine
Yengeç olmak zor kardeş Allah yardımcın olsun, benim de annem yengeç ondan biliyorum2 haftadır düzelerek seyreden bir hassaslık hali vardı ama o kadar sakin karakterli bir hayvandı ki o yüzden de biraz etkilendim açıkçası.
Bu aralar daha da hassasım normalden.
Fazla duygusalım, yengeç burcu olmaktan olabilir.
Haklısın Merve, bu sabah kahvaltıdan başladım dikkat etmeye. Kaç zamandır iki dilim ekmek yiyordum, bugün bire indirdim.eminim bu hafta elinden geleni yapacak ve tekrar 8 leri göreceksin hatta bu yarin bile olabilr artı 300cok bisey degil bi wc ye bakar karbonu az tut
Bugün takımca artılardayızGünaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
Bayıldım amcanın cevabına ne tatlı yamefkuşum sosyal medya da gördüm sokak röportajı yapıyorlar, konu :sizce mutluluk nedir. çok da yaşlı olmayan bir amcaya soruyorlar amca duruyor, sana ne diyor, hem o benimle karım arasın da seni ne ilgilendirir diyor
mutluluğumuzu tek bir kişiye bağlarsak olmuyor gülüm olmuyoorr
İnşallanh dediğin gibi olur canım.dün çok yoruldun sonra yine tercüme yaptın dinlenirsen gider gülüm
evet o anda moralin bozulur ama kısa sürsün 5 dk yı geçmesine izin verme bankada ki para örneğini hatırla
bankada 400 bin tl var 10 tl çalınıyor geri kalan tüm paranı hırsızı yakalamak için kullanır mısın ...
hırsız baskülde gördüğün artı tüm gününü mahfetmesine izin verme cumaya nasıl olsa eksiler gelecek çatır çatırrr
Kuzey seni iyi hareket ettiriyorKuzey uyumak üzere bı gözü açık beni takipte bir gözü uykuya yenikşimdi Leslie yapacağım o uyanınca birde bana firalttigi toplardan kaçmak zor oluyor akşamda eliptik yaparım
Aynen ben de öyle. Anasınıfında çekilmiş bir resmim var, resmen yanaklarım sarkıyor tombiklikten, ama onlar yine iyi günlerimvayy be nasıl kuğu gibi olmuşsundur gelinlikle kız bak ne güzel hayalin de canlandıracağın belli bir halin var ben ne edeyim hiç normal kilo da olmadım ki :))
tabi kii hallederiz biz neleri hallettik bu zaman kadar kıytırık tartıdaki rakamı mı halledemiycez
Menüm
Sabah 12
Beyaz peynirli tost
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 elma
Öğle 3
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 mandalina
Akşam 7
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 1.5 lt düşünüyorum niye bu kadar az içtim, bilmiyorum, unuttum nedense
Spor yok bacağım ağrıyor hala maalesef. Aslında yüzmeye gidecektik ama alışveriş uzadı filan planlar suya düştü.
Gece geç yatarsın galiba, acıkmazsın? Ben eskiden gece uykum olmasa irmik helvası yapıp yerdim
Kestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?
Hah ha ben alıntıları yaptım bileMenün gayet güzel. Su dışarda olduğun için her zamankinden az olmuş galiba
Artı bu menüden ve spordan sonra ardına bakmadan kaçmıştır herhalde
Rakibinin menüsü senden daha iyiydi dikkatli ol nanelikekiğim
Daha önce çalıştığın yerde ne güzel giriyordun internete
Yürüyüş iyi olmuş. Adaçayı bayadır içimiyordum aklıma getirdin
Yok canım ya inan fırsatım olmadı, aklım hep buradaydı
Ah ben de kurtulabilsem biriktirme hastalığından eminim dikkat dağınıklığım da düzelecek. Arada bir kıyıp birşey atacak oluyorum onda da eşim durduruyor. En iyisiyseniz gibi ona çaktırmadan atayım.
Yürüyüş yapman çok iyi olmuş. Ben de acaba senin gibi sabah mı yürüsem, sonra hep birşey çıkıyor.
Çok şükür aşırı yoğun değilim ama zamanımı iyi planlamıyorum. Ev işi yemek vs bütün bayanların başında
Planlarını tuttum, aynen uygulamaya çalışacağım sadece kahvaltı erken yaparım galiba.
İyi uğraşmışsın ayrı ayrı. Ben artık ev ahalisini de alıştırdım, kızartma kimseye yok. Fırında pişiriyorum ben. Karnıyarık da aynı şekilde. Hoşuma gitti iki saatte bir yemen, ben de mi öyle yapsam
ins. Korktuguna ugramazsin cnm
guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)
onceki gunku ciss haric guzel cnm
Kadincagiz bos kalmamiski :)
sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor
Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin
Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle
Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum
ohhhhh bol enerjili bi mesaj
Spora baslicanmi enerjik fistik:)
Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
sanada gunaydin citir hamisimiz
Günaydın herkese iyi haftalar!
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
Bir Bahar klasiği
gunaydin kizlar.bende tartildim
cumartesi kacamak yapmama ragmen kilo vermisim.sonuclar benide sasirtti
anlamadim 3 gunde bu kadar kiloyu nasil verdim
cuma 69.6
pazartesi 67.9
yeni basladigim icinmi bu kadar hizli verdim acaba..yoksa su veya kas dan mi gittiki aceba
suyumu iciyorum bol bol.zaten sporda yapoyorum.hic bu kadar hizli kilo vermemistim.haftada 1.5 kilo verirdim en fazla
ayiptir soylemesi bende biraz inatciyimdirharikasın, evet vücut ilk başta bol su içince ödemi hızlıca atıyo, sen bir de spor da yapıyorsun yağdan da ödemden de gidince direk güzel sonuclar alıyosunmaşallah rakibem yine de nazar değmesin, rakibin dişlisini severim :) her ne kadar ben suan artıda olsam da dişli rakip en güzelidir
ins. Korktuguna ugramazsin cnm
guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)
onceki gunku ciss haric guzel cnm
Kadincagiz bos kalmamiski :)
sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor
Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin
Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle
Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum
ohhhhh bol enerjili bi mesaj
Spora baslicanmi enerjik fistik:)
Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
sanada gunaydin citir hamisimiz
tatlim 2 gundur disarda yiyosun kacamak olmasa bile arti olabilir
Dunyanin sonu degilya
Bi yerde okumustum
Telefon yere dusunce bide ustune cikip tepinmiyoruz demi:) ) hemen kurtarmaya calisiyoruz
En kizdigim laf motivem yok
Sakın duymayim bidaha:)
Günaydın herkese iyi haftalar!
boy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimi
yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sende
Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle ol
Herhalukarda telafi edersin canım
Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladım
Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidince
500 filandir o
Oo çok iyi ekşidir o eksi
süper Merve adına çok sevindim
insallah sende verirsin.sana denk geldi yeni diyete baslamam.daha hizli gittigi icin baslarda.oldu mu boyle rakip olacak, ben de bugun spora basladım bakalım gorucez, her eksi ikimizi de kazanan yapar bence :)
Evet cnmMefkurem sultanım uyudun mu gece boyu uyanık olunca sabah da soğuktan iyice ayıkıyorsun fırsatını bulduysan uyu gülüm iyice dinlen
hemen onlemini al canim karbonu azalt suyu cogalt 2 iciyorsan 3 icGünaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
valla abla cok istiyorum bu hafta 79 ucundan gormek inşallah olurda ardimdan sende cabucak gelirsinayy mervem çek kız cumaya kayığı 79 a da benim de enerjim inancım artsın yürü be gülüm kim tutar seniiiiiiii
Hay masallah hem yeni baslamaninda etkisi var hemde sporun canım ilk baslandiginda hizli gidiyor ödemler vsgunaydin kizlar.bende tartildim
cumartesi kacamak yapmama ragmen kilo vermisim.sonuclar benide sasirtti
anlamadim 3 gunde bu kadar kiloyu nasil verdim
cuma 69.6
pazartesi 67.9
yeni basladigim icinmi bu kadar hizli verdim acaba..yoksa su veya kas dan mi gittiki aceba
Gider canim gider cumartesi ben - 200dun dun+700bugun tekrar - 100 olmuş bazen sislik vs olabiliyorkızlar selamlar,
ben kalktım, sporumu yaptım (pztsi başlicam diyodum hep), geçmişe de baktım ve alıntılarımı yaptım. Kaçırdığım varsa geçmişde Berrin biz sana ne dedik neden bunu atladın deyin :)
sabah erken kalktım ama hala kahvaltımı yapamadım bu hafta spor ve kahvaltı duzenimi artık oturtmayı planlıyorum.
Sabah kilom maalesef ki +600
cuma 71,0
bu sabah 71,6
ama moral bozmak yok tartıma göre de bunlar hep su cumaya çok daha fazlası gidecek ben inanıyorum :)
herkese benden kokulu öpücükler kahvaltımı yapınca yine gelirim
alindi canim direk geri vitese taktimbaşlicaktım taaki hocanın bugün mersinde seminere gideceğini ve seansın iptal olduğunu duyana kadar :)
artık çarşamba günü, ama hava çok soğuk olmazsa açık hava yürüyüşü yapabilirim bugün.
askrhpozitif mervemmm mesaj alındı diye düşünüyorum
çok üzüldümbaşın sağolsun
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum canım
teşekkür ederim kuzum, hepimiz pozitif enerjik olalum inşallah
hemen onlemini al canim karbonu azalt suyu cogalt 2 iciyorsan 3 ic
valla abla cok istiyorum bu hafta 79 ucundan gormek inşallah olurda ardimdan sende cabucak gelirsin
Hay masallah hem yeni baslamaninda etkisi var hemde sporun canım ilk baslandiginda hizli gidiyor ödemler vs
Gider canim gider cumartesi ben - 200dun dun+700bugun tekrar - 100 olmuş bazen sislik vs olabiliyor
alindi canim direk geri vitese taktim
hadi inşallah :)İyi ne güzel doğum kolay olacak gibi
ayyyy keşke o kadar kolay olsaAman kız su arabada doğuruyorlar ya ben bı kere kontrole gittim baktım ki hastane girişinde su sedye etrafına çevrilen şeritten çekmişler doğurtuyorlat meğer kafası çıkmış zaten girişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?