Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
ben yanlis gordum o zaman:)pardon:)[/QUOTE]

basin sag olsun canim

Bir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
bence tartin felan bozuktur..2 gunde bu kadar kilo alinmaz bence

Bildirim gelsin sonunda haftalar sonra haftaya az da olsa eksi ile basliyorum ,yanliz bacaklarimdan et kesilmis yurumekte zorlanıyorum
Cuma :81,8
Bugun:81,7
Fark:-100
Maşallah Merveciğimçok güzel
Bir Bahar klasiği
Aman aman pek fenaymış
fazla degilmis cnm
Haftasonun biraz karbonlu gecmisti
Evet daha dikkatli olmalıyım
Ya 7leri görmek cuma vedalastik oysa ne varsa gelmiş yine
Sorma sanki onca zamandır 90'larda değilmişim gibi dehşete kapıldım
Yengeç olmak zor kardeş Allah yardımcın olsun, benim de annem yengeç ondan biliyorum
eminim bu hafta elinden geleni yapacak ve tekrar 8 leri göreceksin hatta bu yarin bile olabilr artı 300cok bisey degil bi wc ye bakar karbonu az tut
Haklısın Merve, bu sabah kahvaltıdan başladım dikkat etmeye. Kaç zamandır iki dilim ekmek yiyordum, bugün bire indirdim.
Günaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
Bugün takımca artılardayız
Bayıldım amcanın cevabına ne tatlı ya Üşenmedim buldum youtube'da videoyu izleyip duruyorum
İnşallanh dediğin gibi olur canım.
Kuzey uyumak üzere bı gözü açık beni takipte bir gözü uykuya yenik şimdi Leslie yapacağım o uyanınca birde bana firalttigi toplardan kaçmak zor oluyor akşamda eliptik yaparım
Kuzey seni iyi hareket ettiriyor
vayy be nasıl kuğu gibi olmuşsundur gelinlikle kız bak ne güzel hayalin de canlandıracağın belli bir halin var ben ne edeyim hiç normal kilo da olmadım ki :))
Aynen ben de öyle. Anasınıfında çekilmiş bir resmim var, resmen yanaklarım sarkıyor tombiklikten, ama onlar yine iyi günlerim

akşam bulgur pilavı pek bi karbon olmus ama bazen benimde canım cok cekiyo. bence menünün öğle ve akşamı yer değiştirse süer olurmuş, öğlen aldıgın karbonu vucut gun icinde yakardı rahat rahat akşamkiler istenmeyen misafir gibi kalkıp gitmiyor bazen :)

bana diyetisyenim ozellikle oyle vermişti, 1,5-2 saatte bir hep bir şeyler koyardı gerci ben hep uyamıyorum ona ama pazar esimde evde olunca meyve yedik bolca

Bana zamanında diyetisyenim 1,5-2 saatte bir bir şeyler ye demişti, ben normalde ek uyamıyorum buna ama pazar eşimde evde olunca yedim :) günde 3 ana 4 ara öğün gibi aslında benim listem :)

Başınız sağolsun, eşin iyi yapmış sen, yürüyüşe çıkarmakla, ev dar gelir böyle zamanlarda. Bence onun için bir ağaç dikin fırsatınız varsa, size onu hatırlatsın ağaç ama olumlu olarak, bir fidana can vermek gibi.

Bir Bahar klasiği

ah he bu küçülmek istemeyen yağ hücreleri, ama gidecekler hiç merak etme bende de bugün 600 gr artı var ama gidecekler hiç strese gerek yok

harikasın, evet vücut ilk başta bol su içince ödemi hızlıca atıyo, sen bir de spor da yapıyorsun yağdan da ödemden de gidince direk güzel sonuclar alıyosun maşallah rakibem yine de nazar değmesin, rakibin dişlisini severim :) her ne kadar ben suan artıda olsam da dişli rakip en güzelidir :)

suyumu iciyorum bol bol.zaten sporda yapoyorum.hic bu kadar hizli kilo vermemistim.haftada 1.5 kilo verirdim en fazla

oldu mu boyle rakip olacak, ben de bugun spora basladım bakalım gorucez, her eksi ikimizi de kazanan yapar bence :)

kızlar selamlar,

ben kalktım, sporumu yaptım (pztsi başlicam diyodum hep), geçmişe de baktım ve alıntılarımı yaptım. Kaçırdığım varsa geçmişde Berrin biz sana ne dedik neden bunu atladın deyin :)

sabah erken kalktım ama hala kahvaltımı yapamadım bu hafta spor ve kahvaltı duzenimi artık oturtmayı planlıyorum.

Sabah kilom maalesef ki +600
cuma 71,0
bu sabah 71,6

ama moral bozmak yok tartıma göre de bunlar hep su cumaya çok daha fazlası gidecek ben inanıyorum :)

herkese benden kokulu öpücükler kahvaltımı yapınca yine gelirim

Bütün sabah yoğunluktan uğrayamadım sizlere, yorulunca baş dönmem artıyor, bayılma hissi geliyor. Allah' tan öğle arasında biraz dinlendim de toparlandım şimdi biraz.

Hazır müşteri yokken alıntıları aldım, fırsat buldukça yazacam tek tek. Ama yine bir koca muhabbeti almış başını gidiyor Olan var olmayan var diyor, hepinizi kocaman öpüyorummmmm

ayiptir soylemesi bende biraz inatciyimdiraslinda iyimi kotumu bende bilmiyorum bu huyum..kafaya taktimmi yaparim helede boyle yaris konusunda:)))ama kim ne kadar eksiyle gelirse gelsin iki taraf icinde mutlu bisey

oldu mu boyle rakip olacak, ben de bugun spora basladım bakalım gorucez, her eksi ikimizi de kazanan yapar bence :)[/QUOTE]
insallah sende verirsin.sana denk geldi yeni diyete baslamam.daha hizli gittigi icin baslarda.

başlicaktım taaki hocanın bugün mersinde seminere gideceğini ve seansın iptal olduğunu duyana kadar :)
artık çarşamba günü, ama hava çok soğuk olmazsa açık hava yürüyüşü yapabilirim bugün.

askrhpozitif mervemmm mesaj alındı diye düşünüyorum

çok üzüldüm başın sağolsun
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum canım

teşekkür ederim kuzum, hepimiz pozitif enerjik olalum inşallah

oldu mu boyle rakip olacak, ben de bugun spora basladım bakalım gorucez, her eksi ikimizi de kazanan yapar bence :)
insallah sende verirsin.sana denk geldi yeni diyete baslamam.daha hizli gittigi icin baslarda.[/QUOTE]

Ben de geçen hafta başladım yani senden bir hafta once aslında 3 Ocakta, o yüzden yenemesem de zorlarım diye umut ediyorum senin toplam hedefin de gerçi çok yüksek değil epey hızlı hedefe ulaşırsın gibi geliyor :)

Mefkurem sultanım uyudun mu gece boyu uyanık olunca sabah da soğuktan iyice ayıkıyorsun fırsatını bulduysan uyu gülüm iyice dinlen
Evet cnm
Sabahta kahvaltiyi yapinca iyice agirlik bastiydi hemen uyumayim diye zorladim kendimi
Sonra koltukta daldim biraz
Ama yine benim hastalik, tatli kriziyle uyandim zor tuttum kendimi
Aslinda hic hesapta yoktu hurma yedim
Simdi bjtki cayi iciyorum

Sarj bitmis sonra gelirim

Günaydın kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 69.8
+500
hemen onlemini al canim karbonu azalt suyu cogalt 2 iciyorsan 3 ic

ayy mervem çek kız cumaya kayığı 79 a da benim de enerjim inancım artsın yürü be gülüm kim tutar seniiiiiiii
valla abla cok istiyorum bu hafta 79 ucundan gormek inşallah olurda ardimdan sende cabucak gelirsin

Hay masallah hem yeni baslamaninda etkisi var hemde sporun canım ilk baslandiginda hizli gidiyor ödemler vs
Gider canim gider cumartesi ben - 200dun dun+700bugun tekrar - 100 olmuş bazen sislik vs olabiliyor
alindi canim direk geri vitese taktim

geri vitesini severim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…