- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.501
Teşekkür ederim canım, insan bağlanıyor. O kadar tuhaf ki; küçücük kuş diyorsun, hastayken verdiği tepkiler, o küçücük pençesiyle parmağımı sıkı sıkı tutması 'beni bırakma' der gibi... Hatırladıkça kötü oluyorum.Günaydın canım basiniz sağolsun
bozma kız olumlamayı :)) sadece sevgiye odaklan hatta zihnin de altın rengi ışığın bedenine her yerden çekildiğini bedeninin o ışıkla dolduğunu imgele bunu yaparken nerin nefes alıp vermeyi unutmuyoruz ilk 30 sn de ciddi anlam da huzurlu hissedeceksin kendini 1 dk sonra dingin huzurlu mutlu ve sevgi dolu olacaksın :)Olsunnnn cok begendim
Ben saf sevgiyim
Herkes beni sevsinn en basta odun kocam:))
bi 300 400 farkeder heralde cnm+900
Ama normalden 3 saat önce.yinw de artı .
O kadsr uykusuzluga kesin eksisindir cnmben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84
Edibe12
haber etti bana bazi sikintilari varmis bikac gun izin istedi@istikrar1986 sevgili rakiibem yine ortalarda yoksun hic olmuyor böyle unutuveriyorum rakip olduğumuzu
Basiniz sagolsun cnmGünaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
tmm cnm sorun degilTartımızın pili bittiği için sabah tartılamadım bu arada, ancak yarına bildirebilirim.
hayalim cok hassassin cnm senİşsel sıkıntılarım da devam ettiği için bu sabah çok keyifsiz bir güne başladım.
@mefkurem cim, her gün muhakkak uğramaya çalışacağım ama sohbetlere çok katılamayabilirim. Cuma gününe kadar full rejimle aranızda olcam ama bana o güne kadar toparlanma izni verirsen çok sevinirim. Psikolojik olarak hem iş hem bu tarz bir kayıp beni baya etkiledi. Sindirim sistemim bile baya kötü, cuma gününe randevu aldım.
hadi insallah cnm bekliyorumGünaydın herkese, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Alıntılarımı yaptım ama tartılıp kahvaltı yapıp öyle geleceğim. Lütfen tartı eksi olsun
Sevgi deyince kocadan baska biseye odaklanamiyorumbozma kız olumlamayı :)) sadece sevgiye odaklan hatta zihnin de altın rengi ışığın bedenine her yerden çekildiğini bedeninin o ışıkla dolduğunu imgele bunu yaparken nerin nefes alıp vermeyi unutmuyoruz ilk 30 sn de ciddi anlam da huzurlu hissedeceksin kendini 1 dk sonra dingin huzurlu mutlu ve sevgi dolu olacaksın :)
Kesin eksidesin ablaben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84
Edibe12
kucukken bende kaybetmiştim anlayabiliyorm daha ondan sonra hayvan almadim kendimeTeşekkür ederim canım, insan bağlanıyor. O kadar tuhaf ki; küçücük kuş diyorsun, hastayken verdiği tepkiler, o küçücük pençesiyle parmağımı sıkı sıkı tutması 'beni bırakma' der gibi... Hatırladıkça kötü oluyorum.
Hadi ya inşallah hallederbi 300 400 farkeder heralde cnm
O kadsr uykusuzluga kesin eksisindir cnm
haber etti bana bazi sikintilari varmis bikac gun izin istedi
Basiniz sagolsun cnm
O da bi can sonucta, hastaymis heralde
Bjzde kaybetmistik oyle
tmm cnm sorun degil
hayalim cok hassassin cnm sen
Bu olay icin demiyorum ama
Genelde o kadar ince dusunmemeye calis
hadi insallah cnm bekliyorum
Olabilir sanırım benim kide öylehahahah belki de benim ki de aynını benim için diyordur burnu sürtsün :))))))))
Malesef + 300.hadi insallah cnm bekliyorum
Aynen ben de öyleSevgi deyince kocadan baska biseye odaklanamiyorum
boy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimiayy boyu kaç kilosu 57 diyince şöyle bir durdum baktım vallaha , kadın dediğinin poposu olacak tabi açın az tlc de gelinliğe evet de randy nin programına bakın kıvrımlarım çıksın v.s. laflarını 90-100 kiloluk hatunlar bile diyor yaav
yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sendeGunaydin arkadaslar. Dun gelemedim evde karisik durumlar vardi pek sorunlari duzeltemedik. kilo bildirimimi yapayim
Cuma.75.0
Bugun 75.8
Fark +800
Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle olGünaydın en minnoş takım
Bol eksili, sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşklı, ihtiyaç kadar paralı güzel bir hafta olsun inşallah
hepinizi sevgiyle öpüyorum
Herhalukarda telafi edersin canımBildirim yapayım
+200 telafi ederim inşallah
Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladımGunaydinnnn
Sabahin korunde hem tartildim hem kahvaltimi yaptimda geldim :) )) cok acikmistim
Bende de malesef arti var ama bukadar olmadigindan eminim
Dunde 1200 du bugunde ayni
Dunku menuye gore imkansiz
Aksam agirlik calistim bide gece falan su ictim ustune normal saatime gore cok erken tartildim tabi bide gece yine kalk yat modundaydim
Bence en fazla 200 300 artidir
Yani moralimi bozmadim ben :) )
Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidinceins. Korktuguna ugramazsin cnm
guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)
onceki gunku ciss haric guzel cnm
Kadincagiz bos kalmamiski :)
sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor
Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin
Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle
Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum
ohhhhh bol enerjili bi mesaj
Spora baslicanmi enerjik fistik:)
Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
sanada gunaydin citir hamisimiz
500 filandir o+900
Ama normalden 3 saat önce.yinw de artı .
Oo çok iyi ekşidir o eksiben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84
Edibe12
süper Merve adına çok sevindimBildirim gelsin sonunda haftalar sonra haftaya az da olsa eksi ile basliyorum ,yanliz bacaklarimdan et kesilmis yurumekte zorlanıyorum
Cuma :81,8
Bugun:81,7
Fark:-100
oleyyyyyBildirim gelsin sonunda haftalar sonra haftaya az da olsa eksi ile basliyorum ,yanliz bacaklarimdan et kesilmis yurumekte zorlanıyorum
Cuma :81,8
Bugun:81,7
Fark:-100
fazla degilmis cnm
Sagol canim 100 gr da olsa beni mutlu ettiboy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimi
yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sende
Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle ol
Herhalukarda telafi edersin canım
Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladım
Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidince
500 filandir o
Oo çok iyi ekşidir o eksi
süper Merve adına çok sevindim
Ya 7leri görmek cuma vedalastik oysa ne varsa gelmiş yine
inşallah abla gonlum 79 dan yanaoleyyyyycumaya 1 i gececek ins
O vucudun hemen kellesi kesileeeeBir Bahar klasiği
Cuma:69.9
Bugün: 71.1 +1200 saygılarımla tüm vücudum sunar
2 haftadır düzelerek seyreden bir hassaslık hali vardı ama o kadar sakin karakterli bir hayvandı ki o yüzden de biraz etkilendim açıkçası.Basiniz sagolsun cnm
O da bi can sonucta, hastaymis heralde
Bjzde kaybetmistik oyle
Bu aralar daha da hassasım normalden.hayalim cok hassassin cnm sen
Bu olay icin demiyorum ama
Genelde o kadar ince dusunmemeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?