Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İşsel sıkıntılarım da devam ettiği için bu sabah çok keyifsiz bir güne başladım.
@mefkurem cim, her gün muhakkak uğramaya çalışacağım ama sohbetlere çok katılamayabilirim. Cuma gününe kadar full rejimle aranızda olcam ama bana o güne kadar toparlanma izni verirsen çok sevinirim. Psikolojik olarak hem iş hem bu tarz bir kayıp beni baya etkiledi. Sindirim sistemim bile baya kötü, cuma gününe randevu aldım.

Olsunnnn cok begendim

Ben saf sevgiyim
Herkes beni sevsinn en basta odun kocam:))
bozma kız olumlamayı :)) sadece sevgiye odaklan hatta zihnin de altın rengi ışığın bedenine her yerden çekildiğini bedeninin o ışıkla dolduğunu imgele bunu yaparken nerin nefes alıp vermeyi unutmuyoruz ilk 30 sn de ciddi anlam da huzurlu hissedeceksin kendini 1 dk sonra dingin huzurlu mutlu ve sevgi dolu olacaksın :)

+900
Ama normalden 3 saat önce.yinw de artı .
bi 300 400 farkeder heralde cnm

ben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84

Edibe12
O kadsr uykusuzluga kesin eksisindir cnm
@istikrar1986 sevgili rakiibem yine ortalarda yoksun hic olmuyor böyle unutuveriyorum rakip olduğumuzu
haber etti bana bazi sikintilari varmis bikac gun izin istedi

Basiniz sagolsun cnm
O da bi can sonucta, hastaymis heralde
Bjzde kaybetmistik oyle
Tartımızın pili bittiği için sabah tartılamadım bu arada, ancak yarına bildirebilirim.
tmm cnm sorun degil

hayalim cok hassassin cnm sen
Bu olay icin demiyorum ama
Genelde o kadar ince dusunmemeye calis

Günaydın herkese, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Alıntılarımı yaptım ama tartılıp kahvaltı yapıp öyle geleceğim. Lütfen tartı eksi olsun
hadi insallah cnm bekliyorum

Sevgi deyince kocadan baska biseye odaklanamiyorum

ben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84

Edibe12
Kesin eksidesin abla
kucukken bende kaybetmiştim anlayabiliyorm daha ondan sonra hayvan almadim kendime

Hadi ya inşallah halleder

boy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimi

Gunaydin arkadaslar. Dun gelemedim evde karisik durumlar vardi pek sorunlari duzeltemedik. kilo bildirimimi yapayim

Cuma.75.0
Bugun 75.8
Fark +800
yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sende

Günaydın en minnoş takım

Bol eksili, sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşklı, ihtiyaç kadar paralı güzel bir hafta olsun inşallah

hepinizi sevgiyle öpüyorum

Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle ol
Bildirim yapayım
+200 telafi ederim inşallah
Herhalukarda telafi edersin canım
Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladım
Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidince
+900
Ama normalden 3 saat önce.yinw de artı .
500 filandir o
cuma 84
bu gün 84

Edibe12
Oo çok iyi ekşidir o eksi
Bildirim gelsin sonunda haftalar sonra haftaya az da olsa eksi ile basliyorum ,yanliz bacaklarimdan et kesilmis yurumekte zorlanıyorum
Cuma :81,8
Bugun:81,7
Fark:-100
süper Merve adına çok sevindim

Sagol canim 100 gr da olsa beni mutlu etti

Basiniz sagolsun cnm
O da bi can sonucta, hastaymis heralde
Bjzde kaybetmistik oyle
2 haftadır düzelerek seyreden bir hassaslık hali vardı ama o kadar sakin karakterli bir hayvandı ki o yüzden de biraz etkilendim açıkçası.

hayalim cok hassassin cnm sen
Bu olay icin demiyorum ama
Genelde o kadar ince dusunmemeye calis
Bu aralar daha da hassasım normalden.
Fazla duygusalım, yengeç burcu olmaktan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…