- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.561
bekarken kimse de olmayan bizde vardı şükür, dönem dönem çok da aldık az da babam ticaretle uğraşırken 2 kere iflas etti de:)ama annem her zaman şükreden biriydi bana gelen eşya yeme içme v.s. için değil benim için gelsin derdi o kafayla büyüdük biz de her şey illa 4 *4 lük olmasa da olur ihtiyaçsa zamanla zaten alınır kafasıyla :)) şimdi zaten ben neredeyse ihtiyaç olanları bile atasım var hayatım da ne kadar az eşya o kadar çok huzur sloganıyla evde ki fazlalığın çeyreğinden eşime çaktırmadan kurtuldum bana kalsa ooo evden çıkması gereken 1 oda dolusu eşya var
Heralde kucuk yasta gozumu onda actigim icin bende de amca gibi :))mefkuşum sosyal medya da gördüm sokak röportajı yapıyorlar, konu :sizce mutluluk nedir. çok da yaşlı olmayan bir amcaya soruyorlar amca duruyor, sana ne diyor, hem o benimle karım arasın da seni ne ilgilendirir diyor
mutluluğumuzu tek bir kişiye bağlarsak olmuyor gülüm olmuyoorr
cuma eksi gelsinde sadaka sevabi senin olsun cnm:))
ben bugun yapsammi bilemedimKuzey uyumak üzere bı gözü açık beni takipte bir gözü uykuya yenikşimdi Leslie yapacağım o uyanınca birde bana firalttigi toplardan kaçmak zor oluyor akşamda eliptik yaparım
cok guzel tatlim masallah ins. Hep boyle devam etsingunaydin kizlar.bende tartildim
cumartesi kacamak yapmama ragmen kilo vermisim.sonuclar benide sasirtti
anlamadim 3 gunde bu kadar kiloyu nasil verdim
cuma 69.6
pazartesi 67.9
yeni basladigim icinmi bu kadar hizli verdim acaba..yoksa su veya kas dan mi gittiki aceba
Sen o artiyi halledip hedefi yakalarsin bile canikomkızlar selamlar,
ben kalktım, sporumu yaptım (pztsi başlicam diyodum hep), geçmişe de baktım ve alıntılarımı yaptım. Kaçırdığım varsa geçmişde Berrin biz sana ne dedik neden bunu atladın deyin :)
sabah erken kalktım ama hala kahvaltımı yapamadım bu hafta spor ve kahvaltı duzenimi artık oturtmayı planlıyorum.
Sabah kilom maalesef ki +600
cuma 71,0
bu sabah 71,6
ama moral bozmak yok tartıma göre de bunlar hep su cumaya çok daha fazlası gidecek ben inanıyorum :)
herkese benden kokulu öpücükler kahvaltımı yapınca yine gelirim
benim de yooookkkk :))Bütün sabah yoğunluktan uğrayamadım sizlere, yorulunca baş dönmem artıyor, bayılma hissi geliyor. Allah' tan öğle arasında biraz dinlendim de toparlandım şimdi biraz.
Hazır müşteri yokken alıntıları aldım, fırsat buldukça yazacam tek tek. Ama yine bir koca muhabbeti almış başını gidiyorOlan var olmayan var diyor, hepinizi kocaman öpüyorummmmm
boyle konularda hirs inatcilik iyidirayiptir soylemesi bende biraz inatciyimdiraslinda iyimi kotumu bende bilmiyorum bu huyum.. kafaya taktimmi yaparim helede boyle yaris konusunda:))) ama kim ne kadar eksiyle gelirse gelsin iki taraf icinde mutlu bisey
Bende bugun degisiklik yapip bantta yurusem iyi olur aslinda______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + 210 + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + 190 + -- + -- + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Medine 66 -- + -- + 60 + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ödem vardır canım o gitmiş olabilir kas hemen kaybetmesine sağlıksız beslenip çok aşırı sana uygun olmayan spor yapman lazım ki kasların deforme olsungunaydin kizlar.bende tartildim
cumartesi kacamak yapmama ragmen kilo vermisim.sonuclar benide sasirtti
anlamadim 3 gunde bu kadar kiloyu nasil verdim
cuma 69.6
pazartesi 67.9
yeni basladigim icinmi bu kadar hizli verdim acaba..yoksa su veya kas dan mi gittiki aceba
En güzel mutlulukama yazık tek bildiği mutluluk o karısıyla özeli olan başka bilmiyorrr
Yok canım benim vücudum ödem tutmaya çok meyilli yıllardır hep bu rakamlarda uğraştırdı , hatta geçen sene tartı bozuk diye yeni tartı aldım ki tartı doğruSen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
ben yanlis gordum o zaman:)pardon:)
basin sag olsun canim
bence tartin felan bozuktur..2 gunde bu kadar kilo alinmaz bence
uyumadı zaten ama bana dokunmadı yastıklardan ev yaptım o oynadi ben spor yaptım hala o evle uğraşıyorMaşallah Merveciğimçok güzel
Aman aman pek fenaymış
Evet daha dikkatli olmalıyım
Sorma sanki onca zamandır 90'larda değilmişim gibi dehşete kapıldım
Yengeç olmak zor kardeş Allah yardımcın olsun, benim de annem yengeç ondan biliyorum
Haklısın Merve, bu sabah kahvaltıdan başladım dikkat etmeye. Kaç zamandır iki dilim ekmek yiyordum, bugün bire indirdim.
Bugün takımca artılardayız
Bayıldım amcanın cevabına ne tatlı yaÜşenmedim buldum youtube'da videoyu izleyip duruyorum
İnşallanh dediğin gibi olur canım.
Kuzey seni iyi hareket ettiriyor
Aynen ben de öyle. Anasınıfında çekilmiş bir resmim var, resmen yanaklarım sarkıyor tombiklikten, ama onlar yine iyi günlerim
Aynen canım yağ hucreleride haklı sisko şişko gezmeye alıştılarakşam bulgur pilavı pek bi karbon olmus ama bazen benimde canım cok cekiyo. bence menünün öğle ve akşamı yer değiştirse süer olurmuş, öğlen aldıgın karbonu vucut gun icinde yakardı rahat rahat akşamkiler istenmeyen misafir gibi kalkıp gitmiyor bazen :)
bana diyetisyenim ozellikle oyle vermişti, 1,5-2 saatte bir hep bir şeyler koyardı gerci ben hep uyamıyorum ona ama pazar esimde evde olunca meyve yedik bolca
Bana zamanında diyetisyenim 1,5-2 saatte bir bir şeyler ye demişti, ben normalde ek uyamıyorum buna ama pazar eşimde evde olunca yedim :) günde 3 ana 4 ara öğün gibi aslında benim listem :)
Başınız sağolsun, eşin iyi yapmış sen, yürüyüşe çıkarmakla, ev dar gelir böyle zamanlarda. Bence onun için bir ağaç dikin fırsatınız varsa, size onu hatırlatsın ağaç ama olumlu olarak, bir fidana can vermek gibi.
ah he bu küçülmek istemeyen yağ hücreleri, ama gidecekler hiç merak etme bende de bugün 600 gr artı var ama gidecekler hiç strese gerek yok
harikasın, evet vücut ilk başta bol su içince ödemi hızlıca atıyo, sen bir de spor da yapıyorsun yağdan da ödemden de gidince direk güzel sonuclar alıyosunmaşallah rakibem yine de nazar değmesin, rakibin dişlisini severim :) her ne kadar ben suan artıda olsam da dişli rakip en güzelidir :)
oldu mu boyle rakip olacak, ben de bugun spora basladım bakalım gorucez, her eksi ikimizi de kazanan yapar bence :)
Halledersin bencekızlar selamlar,
ben kalktım, sporumu yaptım (pztsi başlicam diyodum hep), geçmişe de baktım ve alıntılarımı yaptım. Kaçırdığım varsa geçmişde Berrin biz sana ne dedik neden bunu atladın deyin :)
sabah erken kalktım ama hala kahvaltımı yapamadım bu hafta spor ve kahvaltı duzenimi artık oturtmayı planlıyorum.
Sabah kilom maalesef ki +600
cuma 71,0
bu sabah 71,6
ama moral bozmak yok tartıma göre de bunlar hep su cumaya çok daha fazlası gidecek ben inanıyorum :)
herkese benden kokulu öpücükler kahvaltımı yapınca yine gelirim
Kk da erkek yok ki koca arasak sansBütün sabah yoğunluktan uğrayamadım sizlere, yorulunca baş dönmem artıyor, bayılma hissi geliyor. Allah' tan öğle arasında biraz dinlendim de toparlandım şimdi biraz.
Hazır müşteri yokken alıntıları aldım, fırsat buldukça yazacam tek tek. Ama yine bir koca muhabbeti almış başını gidiyorOlan var olmayan var diyor, hepinizi kocaman öpüyorummmmm
İnşallah canım derler ya bı avazdaayyyy keşke o kadar kolay olsa
Heralde kucuk yasta gozumu onda actigim icin bende de amca gibi :))
cuma eksi gelsinde sadaka sevabi senin olsun cnm:))
ben bugun yapsammi bilemedim
cok guzel tatlim masallah ins. Hep boyle devam etsin
Basklangicta hizli gitmesi normal
Sen o artiyi halledip hedefi yakalarsin bile canikom
benim de yooookkkk :))
boyle konularda hirs inatcilik iyidir
Ben normalde hirsli biri degilim ama burda yarismada olunca icimden canavar cikiyor:))
aa olur mu spor yapıldı yemek yapıldı ev süpürme işi sabahtan halledilmisti neyse ki :) şimdi kahve keyfi az sonra da eşim gelir yemek Faslı derken yine akşam oldu işteMillet bildirim yapip kaybolmus :))
Deyin hele bugunku planlariniz nasil
Ben dolu bi kahvalti yaptım sabah
Arada hurma yedim
Sonrada sebze corbasi icerim
Teşekkür ederim canım...basin sag olsun canim
Yengeç olmak zor kardeş Allah yardımcın olsun, benim de annem yengeç ondan biliyorum
Başınız sağolsun, eşin iyi yapmış sen, yürüyüşe çıkarmakla, ev dar gelir böyle zamanlarda. Bence onun için bir ağaç dikin fırsatınız varsa, size onu hatırlatsın ağaç ama olumlu olarak, bir fidana can vermek gibi.
çok üzüldümbaşın sağolsun
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum canım
Bosver sen salon kadini cizginden taviz verme :)))Offf uyku ve sinir bastırdı. İnsanlar ne garip yaaaa, hiç okuyayım bakayım yok. 'ablaaa bu niye böyle'
ebenin diye başlayıp sürdüresim geliyor ama gel görki naif bir hatunum
git kime işlem yaptırdıysan ona sor demeye başladım artık, yoruldukça başım dönüyor ya
heeMefkurem plan sormuş, ya bir kase çorba içecem ya da sebzeli smoothe yapıp ders çalışcam bugün, az sonra da bi meyve yerim bence
herkes senin gibi marifetli degil iste :)aa olur mu spor yapıldı yemek yapıldı ev süpürme işi sabahtan halledilmisti neyse ki :) şimdi kahve keyfi az sonra da eşim gelir yemek Faslı derken yine akşam oldu işte
neden sacma gelsin cnmHani uzaktan çok saçma gelen çok zor bir olay.
Seninle aynı dili konuşmayan, senin eline mahkum ufacık bir canlı.
Ömrü bu kadarmış, daha çok ufaktı. Çok da alışmıştık. Nasip
Öyle maalesef, tek ümidim benden ve eşimden razı olması. Günahına girmeyi asla istemem.çok üzüldüm gülüm bilirim ben o acıyı, 5 senesi benimle 5 senesi annemler de geçiren sevimlim vardı evin ferdi gibi oluyorlar sevimlimi 33 net kelime konuşturmuştum annecim demesi hala kulaklarım da rabbim daha ağır üzüntü vermesin ahirette cennete gidersek sevdiğimiz hayvanları istersek tekrar diriltiyor rabbim bunu düşün gülüm teselli değil ama ne yapalım onların ömrü kısa ve çok narinler
Günaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
mefkuşum sosyal medya da gördüm sokak röportajı yapıyorlar, konu :sizce mutluluk nedir. çok da yaşlı olmayan bir amcaya soruyorlar amca duruyor, sana ne diyor, hem o benimle karım arasın da seni ne ilgilendirir diyor
mutluluğumuzu tek bir kişiye bağlarsak olmuyor gülüm olmuyoorr
Bende bugun degisiklik yapip bantta yurusem iyi olur aslinda
Sporlar yine cok az
Normalde hic biyere resim koymuyodum
Sizin icin guncel fotomu atayim dedim
Hiç günahları yok, o kadar mazlumlar ki. Allah rahmet eylesin hepsine.neden sacma gelsin cnm
Bizimxe cok onceden sari civciv gibi cok tatli vardi hem cok alismis elimizde gezerdi
Bi aksam hic kafesinde durmuyor cikmak istiyodu elime aldigimda kivrilip kucagimda yatiyodu
Sabah bi kalktikki olmusbende cok uzulmustum
Gecen senede baskasini kedi oldurmustu
yuruyus guzelSize dünümü yazayım.
Sabah 12.00- 3-4 dilim elma patates, 3 dilim peynir, 1 adet biber kızartma ve 2 dilim ekmek.
Öğlen: Yok.
Akşam 19.00 : 120 gr döner 1 dilim ekmek.
Akşam üzeri: 1 adet un helvası ve çay
Su: 1 lt
Spor: 2 saat yavaş yürüyüş 120p @Pnnnr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?