- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.701
Yaaa o nasıl soz, insan dilemeli ki nasibi karsısına cıksın, sen niyet et ve nasıl biri istediğini de dile, boyle bayagı ayrıntılı dile ama, kaşı gözü soyle olsun, huyu boyle olsun diye, Allah karsına cıkarır. Hem mevlana der ki ne aradıgını bilmeyen buldugunda anlayamaz. Sen de ayrıntılı hayat et, dile ve açık ol. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz. Ha bir de kısmet cekmek için ayrıca çeyiz niyetiyle bir şeyler de yaparsan kısmet çeker derler. Misal ben haziran ayında (2016) kasa kiralamıştım bankadan içine de ailem bana evlenirken takar diye bilezik koydum. ama direk bu niyetle aldım bileziği ve eylulde (2016) evlendim :) benimle bir arkadasımda aynısını yapmıstı o da sonraki eylulde evlendi. Hatta soyle soylim ben eşimle 2005ten beri birlikteyim ama hep bi aksilikler oldu, sıkıntılar yasadık evlenmmiz ertelendi ben bunu yaptıktan sonra 3 ay icinde evlendik sen dusun. arkadasımında baska gorustugu biri vardı onunla ayrıldı yeni biriyle tanısıp 6ay icindevlendi bu olaydan sonra. Yani bizim icin tıkanık yollar acıldı nasibimize kavustuk diyelim. Dilerim sen de hayalinin ötesinde güzel bir şekilde bulursun kısmetini ve telli duvaklı geli ederiz seni hep beraber
Yaa sen buradan ayrılma hep beraber veririz o kiloları, yıl donumune belki daha bile az olursun evlendiğinden, ne guzel spor yapıyosun, yediklerine dikkat ediyosun her sey cok kolayca guzelce olacak bak goruceksin :)
Ben yeterince istemeyi bilmiyorum sanırım. Senin yazdıklarını okuyunca hayatımı şöyle bir gözden geçirdim de. Bu konuda değil her konuda istemeyi tam becerememişim demek ondan herkes bana isteyince herşeyi başarıyorsun sen diyorlar. Örnek olayların acayip ilgimi çekti, Rabbim nasibinizde ömrünüz boyunca huzurlu, sağlıklı yaşamak nasip etsin.
dileğin için teşekkür ederim
Sporumu yapayım gelicem inşallah kızlar
Yaptın mı sporunu bakayım
Kızım artık ağlamadan gidiyor şükür, size de haber vereyim. Rahatladım çok şükür, 3 saat gelebilir dediler. Bana da biraz vakit kalır inşallah.
Gözün aydın tatlım. Hastalıksız güzel güzel oynasın minnoş
Evet canım üç yaşında. Haftaiçi gergin 12-3 arası gidecek. Ağlıyor diye geçen hafta günde bir saat gitti.
Afiyet olsun. Sanki üç yumurta biraz fazla geldi ama peynir falan olmadığına göre fazla değil.
Daha çok küçük, bebek ya o daha. tabi ağlar kreşte prensesimmm
dun aslinda guzelmis cnm
Sen haftasonu pek spor yapmiyosun ondanmi oluyor bukadar arti acaba
lutfen bu guzel eksiyi kaybetme cnm
aksam barbunyanin yaninda salata daha iyi olurmus cnm
Oyle sey olurmu tatlim
Artik hayatini kendine gore sekillendir
De gettt kizzz şurdan :) )) seni sevmeyen ölsunnn bebegim :)))
millet gelmeyince bende artik protesto ediyorum
sabah birazdaha cesitli olabilirdi cnm
Nohut 2 ogunde olmasaydi keske zaten sisirir, aksam daha hafif bisey olsaydi
Sporda yok
Guzel olmus cnm
Ama ben senden normal yuruyus disinda spor bekliyorum
Cok sevindim cnm hem icin rahat eder artik
benim hafta icii planlar farkli olunca aynisini yiyemiyoruzy)
yesil cay ictinizmi dedigim resmimi gormedinmi
sabaha yesillik aksamda yogurt guzel olurdu cnm
Urfa' daki sıkıntılardan sonra daha çok düştüm abla aileme. Öncesinde de çok düşkündüm ama kendi hayatım da vardı, gezip tozuyordum şehir dışına çıkıyordum. Şimdi yapışık yaşıyorum, sosyal hayatı bıraktım spor dışında. Sürekli anne, abla diye geziyorum evde.
Dun yaptigim agirlikla bolgeseler baya etkili olmus heralde bugun bacaklarim baya agriyodu
Bugunde cok yorgunluk var ustumde az da olsa biraz spor yapsam iyi olur aslinda
Spor ağrısı dünyanın en güzel ağrısıdır. Yansın yağlar
Dün spor yaptın mı peki
ya unuttum sabah kibrit kutusundan bnkucuk beyaz peynir yedim .bide patates salatasiyla birlikte 3 tane lahana sarmasi yedim.unutmusum yazmayi...oglen ayri yerde oturmadaydim..oglende birsuru kekler pastalar vardi yemedim...aksam dogum gunundeydim..aksam 1 catal bile yemedim..sadece 1 bardak sekersiz cay...irademi denedim resmen.sinirlari zorladim..1 gunde 2 kere hemde @mefkurem @gewezebidik
Helal olsun karşında saygıyla eğilip, ayakta alkışlıyorum seni.
Bu kadar sınavı başarıyla geçmişsin, cuma günü sağlıklı güzel bir eksin olsun bakalım
olsun 3 gune gecer onlar, bir iki gun bisiklete biraz zor binerim o kadar
üniversiteye hazırlanırken bir kitapta okumustum su sozu o aklıma geldi:
yokuşta akmayan ter, inişte göz yaşı olur
işte bizim de bu döktüğümüz terler sonucunu verecek, aynalarla barışık fit hatunlar olucaz, bir daha ağlamak yok!
Ne kadar güzel ve ne kadar doğru bir söz
yok yok bildiğimiz sokakta kullanılan bisiklet :) hollandanın guzelliği her yere markete falan hep bisikletle gidiyorum ben. Ben oyle pek aletli calısmayı sevmiyorum, bag bahcede gezicem :)
Ayyy ne kadar güzel, Adanada öyle bir imkan yok gerçi Tr de de yok.
Bisiklet sürmeye bayılırım....
ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))
Toton yatak görsün kız, daha rahat uyursun
Diğer işleri de sabah yapardın
Son gunlerde hep yagmurlu burda
Burda da öyle
Abla ben bugün -400 düm ama şu an o kadar kötüyüm ki yarına büyük artı çıkabilirim hiç çıkmadım tartıya sabahtan sonra hayatımda ilk defa sanırım çok ciddi bir gaz sancısı çekiyorum göğsüm ağrıyor felaket öğlenden beri bu haldeyim aşırı kötü bir ağrı
Kuzum muhtemelen sinirsel bir gaz sıkışması seninki. Karnını ve ayaklarını sıcak tut, rahatlarsın. Devam ediyoesa da mutlaka bir doktora görün. Geçmiş olsun
Tembellik ettim kalkamadim ama yapmasamda icim rahat etmicek
BenBbiraz spor yapip geleyim
Gelince menu yazarim
Soylemesi ayip biskuvi yemistim bikactane spor yapmazzam daha kotu hissedecem
İşte yenilen bisküvinin bedelini ödeme sorumluluğu
Menüm
Sabah 1 haşl.yum. 1 kk peynir 2 dlm ekmek
Öğlen 1 kase kuru fasulye 2 kaşık pilav
Akşam 1 kase cacık 1 kase kuru fasulye
Şu 2 lt
Spor bu saatte 20 dk zumba(ya benzer birşeyler ) yapmaya çalıştım.ne kadar da hımbıllaşmışım.
Hayır bir de bunlar kadınsa ben ???? Dedim yani içimden.kalkmıyo ki toto zıplayayım. Ben yine leslie yapam bari.
@mefkurem
Bantım var abla ama çocuk(ufaklık) uyurken çıkabiliyorum üstüne.ama o arada eşim de uyanık olacak ki uyanınca bana haber etsin.çünkü yeni yatınca sık uyanıyor.şu an o da uyıyor.bant salonda.onun sesiyle mümkün değil duymam.uyanır ben duymam ev ayağa kalkar sonra "nerdesin sen" .çocuk da ağlar hemen zaten.
@nanekekik
Bahar geçen gün bütün eşler aynı mı diyodun.okudum da yazamadım.valla benimki de ayyyynı.fazlası da olabilir.bebeleri yıkadım onları uyuturken uyuyup kalnışım.11 gibi uyandım.bana bi çay demleyeydin bari diyopes dedim demleyip uyandıraydın ya dedim...bu saatte içilmez uykun kaçar dedim artık .genotipleri böyle herhalde bunların
tugcetugcem
Enerji dolu mesajlarını okuyorum .teşekkür etmeden geçemedim.çünkü enerji veriyorsun
@seydan
Geçmiş olsun canım.
15 de nisanlandim 16 da evlendim
19 da 3 cocuk olmustu bile :))
Çocuklarıyla büyüyen genç anne...
Hep hayran olmuşumdur, çocuğuyla arasında fazla yaş farkı olmayanlara