Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yeterince istemeyi bilmiyorum sanırım. Senin yazdıklarını okuyunca hayatımı şöyle bir gözden geçirdim de. Bu konuda değil her konuda istemeyi tam becerememişim demek ondan herkes bana isteyince herşeyi başarıyorsun sen diyorlar. Örnek olayların acayip ilgimi çekti, Rabbim nasibinizde ömrünüz boyunca huzurlu, sağlıklı yaşamak nasip etsin.
dileğin için teşekkür ederim

Sporumu yapayım gelicem inşallah kızlar

Yaptın mı sporunu bakayım

Kızım artık ağlamadan gidiyor şükür, size de haber vereyim. Rahatladım çok şükür, 3 saat gelebilir dediler. Bana da biraz vakit kalır inşallah.

Gözün aydın tatlım. Hastalıksız güzel güzel oynasın minnoş

Daha çok küçük, bebek ya o daha. tabi ağlar kreşte prensesimmm

Urfa' daki sıkıntılardan sonra daha çok düştüm abla aileme. Öncesinde de çok düşkündüm ama kendi hayatım da vardı, gezip tozuyordum şehir dışına çıkıyordum. Şimdi yapışık yaşıyorum, sosyal hayatı bıraktım spor dışında. Sürekli anne, abla diye geziyorum evde.

Dun yaptigim agirlikla bolgeseler baya etkili olmus heralde bugun bacaklarim baya agriyodu
Bugunde cok yorgunluk var ustumde az da olsa biraz spor yapsam iyi olur aslinda

Spor ağrısı dünyanın en güzel ağrısıdır. Yansın yağlar
Dün spor yaptın mı peki

Helal olsun karşında saygıyla eğilip, ayakta alkışlıyorum seni.
Bu kadar sınavı başarıyla geçmişsin, cuma günü sağlıklı güzel bir eksin olsun bakalım

Ne kadar güzel ve ne kadar doğru bir söz

yok yok bildiğimiz sokakta kullanılan bisiklet :) hollandanın guzelliği her yere markete falan hep bisikletle gidiyorum ben. Ben oyle pek aletli calısmayı sevmiyorum, bag bahcede gezicem :)

Ayyy ne kadar güzel, Adanada öyle bir imkan yok gerçi Tr de de yok.
Bisiklet sürmeye bayılırım....

ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))

Toton yatak görsün kız, daha rahat uyursun
Diğer işleri de sabah yapardın

Son gunlerde hep yagmurlu burda

Burda da öyle

Kuzum muhtemelen sinirsel bir gaz sıkışması seninki. Karnını ve ayaklarını sıcak tut, rahatlarsın. Devam ediyoesa da mutlaka bir doktora görün. Geçmiş olsun

Tembellik ettim kalkamadim ama yapmasamda icim rahat etmicek
BenBbiraz spor yapip geleyim
Gelince menu yazarim

Soylemesi ayip biskuvi yemistim bikactane spor yapmazzam daha kotu hissedecem

İşte yenilen bisküvinin bedelini ödeme sorumluluğu

15 de nisanlandim 16 da evlendim
19 da 3 cocuk olmustu bile :))

Çocuklarıyla büyüyen genç anne...
Hep hayran olmuşumdur, çocuğuyla arasında fazla yaş farkı olmayanlara

inşallah şimdiye geçmiştir ben kaç kere hastaneye gitmiştim o yüzden :)
önce hemen sıcak suya bal bal yoksa şeker katıp iç , rezene demleyip iç sıcak su torbası ve varsa buskopan iç gülüm

totom yatak mı görüyor kaç gündür küçük odada kanepe de yatıyorum :)))

Allah hayırlısıyla dardan kurtarsın gülüm, sıkıntın yok olup gitsin

günaydınnnnnn 9. takım güzel yapan sevgi dolu hatunlarrrrrr

totom yatak mı görüyor kaç gündür küçük odada kanepe de yatıyorum :)))

hava kapkaranlık kapalı ev de soğuk sanki ayaklarım üşüyor ocağı açayım da mutfak ısınsın ,
akşam planları belli olan var mı sizden tüyo alayım ne pişirsem bilemedim

Günaydın canımızın içi
Ne kaa doğru bir söz paylaşmışsın.... Hadi o zaman yaşamaya devam ....

Kız adamla küssün diye mi kanepede yatıyorsun, ben atlamışım orayı. Kalk gel bize ben yatağımı veririm sana :)

Ayaklarını sıcak tut, üşütme sakın.
Bizde kuru fasulye ve muhtemelen pirinç pilavı var.

Ben kuru fasulye ve salata yicem akşama kısmet olursa

Bu mesajı dün görüp cevaplamak istedim ama vakit bulamadım.
Affınıza sığınarak şimdi cevaplamak istedim.
Tuğçecim, ben 31 yaşında hayatı dolu dolu yaşamış aklında zerre evlenme fikri olmayan bir kızdım.
7 ay gibi bir süre içinde evlendim. Sevgililik, nişan düğün toplamda 7 ay.
Ki, ben baba evimde o kadar rahattım ki evlenmeyi asla aklımdan geçirmemekle beraber insana çoğu zaman yalnızlık çökmesi dışında zerre sorunum yoktu.
Şimdi açık konuşmak gerekirse anne baba yanındaki rahatlığı hiçbir yerde bulamıyor insan. Baba evi çok farklı, o zaman diliminde yaşadığımız kafa rahatlığı çok farklı. Fakat evlilik çok başka.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailene bağlılığın daima sürsün, onları asla boşlama fakat ailene bağımlı olma sadece.
Hayatına birilerini almaya tanımaya çalış.
Eş olarak seçtiğin insana bakıp da iyi ki diyebildiğin zaman hayat çok daha güzel hale gelmeye başlıyor. Zor mu zor, ama güzel olunca da çok güzel.
Diyeceğim şu ki, en nihayetinde hayatını erteleme. Sonra çok pişman olabilirsin...

Kesinlikle saçma değil ama kayıp zor. Canlı o, seninle aynı olmasa da bir dili var ve seni çok iyi anlayabilecek kadar zeki. Hayvanların hepsi böyle, heleki onunla kısa da olsa zaman geçirdiysen kaybı çok zor

Evet, maalesef öyle...
Dün akşam sizinle burada dertleşip konuşunca baya rahatladım. Şu an daha iyiyim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Regl yaklaşıyor ondandır geçen ay aynı gün olduk seninle şeyda

Bu arada dünkü menümü paylaşıp geçmiş mesajlara göz atayım...
Pazartesi:
Sabah: 10.00- 1 kase mercimek çorbası
Öğlen: 13.30-2 dilim ekmek ve 1 porsiyon kuzu şiş, 2 adet köfte
Ara: 16.00- 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam: 18.30- 1 kase keten tohumlu narlı yoğurt
Yatmadan önce: 23.30 1 bardak zencefilli Yeşilçay
Su: 1.7 lt
Spor: 20 dakika yürüme bandı + 20 dakika bisiklet + 5 dakika mekik 105p Pnrrr-12

hava kapkaranlık kapalı ev de soğuk sanki ayaklarım üşüyor ocağı açayım da mutfak ısınsın ,
akşam planları belli olan var mı sizden tüyo alayım ne pişirsem bilemedim

Ben etli nohut pilav yapcm gerci nohutuda dunden isladim sana fikir olamiycak ama islamadan pismiyo cnku

Günaydın,
Mutlu, sağlıklı ve bereketli birgün olsun sevgili takımdaşlarım

Ne oldu guzelim keyfinmi yok
Sorduğun için teşekkür ederim canım, evet biraz canım sıkkındı. Tartıda artılar ve uyku düzensizliği(ikindi vakti uzun uzun uyudum maalesef) moralimi bozdu. Gün içinde uyuyunca bu sefer gece oturuyorum ama zamanımı boşa harcıyorum dizi filan izliyorum. Kızdım kendime
Ama normal bir saatte yattım ve uyuyabildim, kaç gün sonra gecenin ortasında uyanmadığım deliksiz bir uyku uyudum. Artık bugün gündüz uyumam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…