- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.661
23/03Yildonumunuz ne zamandi kacinci yila gireceksiniz
ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))
ne guzel disarda imkaninda var disarda bisiklet yapmak icin..acik havada ne guzel
ne guzel sozmusolsun 3 gune gecer onlar, bir iki gun bisiklete biraz zor binerim o kadar
üniversiteye hazırlanırken bir kitapta okumustum su sozu o aklıma geldi:
yokuşta akmayan ter, inişte göz yaşı olur
işte bizim de bu döktüğümüz terler sonucunu verecek, aynalarla barışık fit hatunlar olucaz, bir daha ağlamak yok!
Sevdigin sporu yap zaten cnm yoksa surekliligi olmazoturarak yapilan bisiklettenmi yapiyosun..ben aldim ve geei vermistim..yarim saat bile yapamiyorum.insanin totosu agriyo resmen..benim icin en iyi spor kosu .tempolu yuruyus ve ip atlamak.bunlar disinda hic bi spor yapmiyorum.yapamiyorum
evet aynen cnm insan sevmeyince biraz zorluyosun sonra devami gelmiyorBence işin sırrı burası işte, herkes kendini dinlemeli, kendine ne iyi geliyorsa onu yapmalı. Severek yapmayınca insan devamı gelmiyor. Bugün @Pnrrr-20 koşuyla ilgili bi paylaşım yapmış mesela, eskiden hiç koşmayı sevmezdim, şimdi görünce onu da denemek istediğimi fark ettim. Şimdi hemen bu hafta değil ama zamanla. İnsan neleri yapmaya kadir aslında, sadece kendine inanmalı, denemeli, vazgeçmemeli.
Mesela düşündüğüm ödüllerden biri biraz zayıflayınca kendime yeni spor taytı almak dışarda koşarken de kullanırım belki
Aynen oyle cnm ben de ayni sekilde diyorum :)) bizim 31 sene oldu23/03
6 yil olcak.nede cabuk geciyo yillar
Son gunlerde hep yagmurlu burdaah bir de kışın yağmurlar olmasa, onun dısında super :) ama nisandan sonra harika oluyo bisikletle cıkıp gezmek
Sen ve bu saatte uyumakmi:))ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))
@Pinkyminkyy
@Sweetyy83
Kizlar dunku menulerinizi yazarmisiniz
@eyledi
@seydan94
Sizinde bildirimler eksik
ins. Korktuguna ugramazsin cnm
guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)
onceki gunku ciss haric guzel cnm
Kadincagiz bos kalmamiski :)
sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor
Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin
Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle
Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum
ohhhhh bol enerjili bi mesaj
Spora baslicanmi enerjik fistik:)
Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
sanada gunaydin citir hamisimiz
Abla ben bugün -400 düm ama şu an o kadar kötüyüm ki yarına büyük artı çıkabilirim hiç çıkmadım tartıya sabahtan sonra hayatımda ilk defa sanırım çok ciddi bir gaz sancısı çekiyorum göğsüm ağrıyor felaket öğlenden beri bu haldeyim aşırı kötü bir ağrı
Gece geç yatarsın galiba, acıkmazsın? Ben eskiden gece uykum olmasa irmik helvası yapıp yerdim
Kestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?
Hah ha ben alıntıları yaptım bileMenün gayet güzel. Su dışarda olduğun için her zamankinden az olmuş galiba
Artı bu menüden ve spordan sonra ardına bakmadan kaçmıştır herhalde
Rakibinin menüsü senden daha iyiydi dikkatli ol nanelikekiğim
Daha önce çalıştığın yerde ne güzel giriyordun internete
Yürüyüş iyi olmuş. Adaçayı bayadır içimiyordum aklıma getirdin
Yok canım ya inan fırsatım olmadı, aklım hep buradaydı
Ah ben de kurtulabilsem biriktirme hastalığından eminim dikkat dağınıklığım da düzelecek. Arada bir kıyıp birşey atacak oluyorum onda da eşim durduruyor. En iyisiyseniz gibi ona çaktırmadan atayım.
Yürüyüş yapman çok iyi olmuş. Ben de acaba senin gibi sabah mı yürüsem, sonra hep birşey çıkıyor.
Çok şükür aşırı yoğun değilim ama zamanımı iyi planlamıyorum. Ev işi yemek vs bütün bayanların başında
Planlarını tuttum, aynen uygulamaya çalışacağım sadece kahvaltı erken yaparım galiba.
İyi uğraşmışsın ayrı ayrı. Ben artık ev ahalisini de alıştırdım, kızartma kimseye yok. Fırında pişiriyorum ben. Karnıyarık da aynı şekilde. Hoşuma gitti iki saatte bir yemen, ben de mi öyle yapsam
Kiz uyusa yastığa başımı koymam yeterligözlerini kapatıp bulut gibi bir yatakta oldugunu hayal et yumusacık, cok rahat uyudugunu hayal et, ben de işe yarıyor :)
Allah Allah haxirdir cnm birden ne oldukiAbla ben bugün -400 düm ama şu an o kadar kötüyüm ki yarına büyük artı çıkabilirim hiç çıkmadım tartıya sabahtan sonra hayatımda ilk defa sanırım çok ciddi bir gaz sancısı çekiyorum göğsüm ağrıyor felaket öğlenden beri bu haldeyim aşırı kötü bir ağrı
Kiz uyusa yastığa başımı koymam yeterli
Anladim cnm zaten sık olmadigi icin bisey demedim :))Abla o da minik kaçamak olsun dedim yemek olarak kaçamak yapmayarak onu dengelerim diye düşündüm
bugün ne yedin ki? ya da ayağını falan mı üşüttün acaba ? çok geçmiş olsun
Allah Allah haxirdir cnm birden ne olduki
Dr mi gitseydiniz keske gaz sikismasi olmustur belki
Keske gunduz gitseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?