Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))

kıyamamm, hadi kalk bi kalktın mı hepsini halledersin zaten bak sana sarılarak enerji vereyim hemen

ne guzel sozmus

oturarak yapilan bisiklettenmi yapiyosun..ben aldim ve geei vermistim..yarim saat bile yapamiyorum.insanin totosu agriyo resmen..benim icin en iyi spor kosu .tempolu yuruyus ve ip atlamak.bunlar disinda hic bi spor yapmiyorum.yapamiyorum
Sevdigin sporu yap zaten cnm yoksa surekliligi olmaz
evet aynen cnm insan sevmeyince biraz zorluyosun sonra devami gelmiyor

Bence yakinda o tayti alirsin :)

Sogukta bisiklet zorlamiyomu

Onuda spor puanina ekliyebilirsin

23/03
6 yil olcak.nede cabuk geciyo yillar
Aynen oyle cnm ben de ayni sekilde diyorum :)) bizim 31 sene oldu

2 aydan biraz fazla var baya bi verirsin o zamana
Zaten sporrda yapinca oldugundan ince gorunursun

ben hayal etmeden bile uyuyacam da kalkıp damacana da kalan suyu boşaltıp kapıya koymaya eriniyorum çöple onu haletsem tamamdır kalkacak halim yok mutfak da sandalye üstünde mi uyusam :))))))
Sen ve bu saatte uyumakmi:))

Yorgunsan git yat cnm sabah cikarirsin

@Pinkyminkyy
@Sweetyy83

Kizlar dunku menulerinizi yazarmisiniz

@eyledi
@seydan94
Sizinde bildirimler eksik

Abla ben bugün -400 düm ama şu an o kadar kötüyüm ki yarına büyük artı çıkabilirim hiç çıkmadım tartıya sabahtan sonra hayatımda ilk defa sanırım çok ciddi bir gaz sancısı çekiyorum göğsüm ağrıyor felaket öğlenden beri bu haldeyim aşırı kötü bir ağrı

eğer aşırı yağmur yoksa zorlamıyo, hatta aksine vücudun ısınıyo bisiklete binerken. Bu aralar pek uzak gitmedim o yuzden eklemedim hiç spor puanıma, ama uzun binince yazarım kesin. Benim kasap bisikletle 15 dk lık yerde git gel yarım saat ona gidince hemen yazarım

bu aralar ancak markete gittim onlarda 4-5 dklık mesafede o yuzden baska sporum yokken yazmaya utandım yazmadım

Abla o da minik kaçamak olsun dedim yemek olarak kaçamak yapmayarak onu dengelerim diye düşündüm

Tembellik ettim kalkamadim ama yapmasamda icim rahat etmicek
BenBbiraz spor yapip geleyim
Gelince menu yazarim

Soylemesi ayip biskuvi yemistim bikactane spor yapmazzam daha kotu hissedecem

bugün ne yedin ki? ya da ayağını falan mı üşüttün acaba ? çok geçmiş olsun

Aynen eşimi zorladım yürüttüm ben bitki çaylarını çok seviyordum eskiden hamilelik emzirme vs uzaklaştım çoğundan

Allah Allah haxirdir cnm birden ne olduki
Dr mi gitseydiniz keske gaz sikismasi olmustur belki
Keske gunduz gitseydiniz

bugün ne yedin ki? ya da ayağını falan mı üşüttün acaba ? çok geçmiş olsun

Çok sağol canım hayatımda asla böyle bişey yaşamamıştım üşüttüğümü sanmıyorum aslında bugün de sabah normal yumurta peynir zeytin yedim öğlen mercimek çorbası içtim akşam da çok kötü olduğumdan yiyemedim eşim dedi açlıktan da olabilir belki ben de 1 dilim ekmekle beyaz peynir yedim bi de 2 tane kahve içtim o kadar hep beslendiğim şeyler

[QUOTE="mefkurem, post:

Aynen oyle cnm ben de ayni sekilde diyorum :)) bizim 31 sene oldu

2 aydan biraz fazla var baya bi verirsin o zamana
Zaten sporrda yapinca oldugundan ince gorunursun[/QUOTE]kac yasinda evlendin abla?
evet daha var.sizinle birlikte diyeti cok guzel uygumuyorum bence..iyki katilmisim araniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…