Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar ben kalktım, sporumu yaptım, şimdi geçmiş de yaptım. Bugun 7.30- 8 gibi kalktım, her gün biraz öne cekicem kalkma saatimi hedefim 6.30 bakalım. NAsılsa suan burda saat 9 a kadar nerdeyse hava aydınlanmıyo 8 ile 6.30 ugun bi farkı yok kalkmak icin

Nohut yiyebillirsnki cnm sadce yanindaki pilav

Neden yemek yapasin yok cnm
Ya benim arada böyle hiçbirşey yapmayasım tutuyor. Öyle zamanlarda hep akşamlarım atıştırmayla geçer...
Zaten bugün temizliğim var, yarın akşam anneme gidiyorum. Perşembe de izmirde olcam yokum, kaldı cuma. Cuma da kayınvalideme yemeğe davetliyim. Geldi haftasonu :)
Kuru dolma yapacaktım etli, hala yapacağım dur bakalım...

Burada da pek değişik değil saat 8 i geçerken ancak hava aydınlanıyor. Hava zaten kapalı, güneş görseydik biraz iyi olacaktı ama nerde...

sarmısağı dövüp mü süte kattın
bi de parça parça saçta kalmaz mı yıkayınca
ve de kokusu kalıyor mu

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + 210 + 295 + -- + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + 190 + 115 + -- + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + 60 + -- + -- + --
Medine 66 -- + -- + 60 + 240 + -- + -- + --
Badem -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Hayal -- + -- + 120 + 105 + -- + -- + --
Gewezebıdık -- + -- + -- + 108 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Spor yaparak zayıflamak kilo verme konusunda en kalıcı vede en sağlıklı yöntemdir. Diğer zayıflama yöntemleri sağlıksız demiyoruz ancak sporla zayıflamak hem kalıcıdır hemde vücut enerjinizi yükseltir. Bu sayede hem formda kalır hemde sağlıklı olursunuz.
Spor yaparak zayıflayanlar vücutlarındaki yağ oranını dengede tutabilirler. Ayrıca spor ile zayıflarken alınan fazla kalori yada besin aynı gün içinde yakıldığı için kilo almak neredeyse imkansız hale gelir. Özellikler iki günde bir yapılan sporlar bu derece etkilidir. Yaş yada sağlık problemlerinden dolayı spor yapamamaktan şikayetçi olabilirsiniz ancak bu bahane değil.
Yaşlılığınızda daha zinde olmak içinde, sağlıklı olmak içinde spor yapmak şart. Özellikle fazla kilo problemi yaşayanlarda çok sık sağlık problemleri görülür. Bel ve diz ağrıları da fazla kilodan kaynaklanır. Diyabet, obezite ve benzeri hastalıklar da fazla kilodan ortaya çıkar. Buda demek oluyor ki önce kilo probleminden kurtulunmalı. Bunun içinde düzenli spor yaparak zayıflayabilir ve her zaman formda kalabilirsiniz.

Burada da pek değişik değil saat 8 i geçerken ancak hava aydınlanıyor. Hava zaten kapalı, güneş görseydik biraz iyi olacaktı ama nerde...

evet yaaa ben diyorum insan dediğin güneş enerjisi ile çalışıyor. Ama yine de mevsiminde yağsın yağmur, kar sonra ekinler kötü olmasın. boyle havanın kapalılığından yakınma isteği geldiğinde hep kendime bunu hatırlatıyorum, rabbim açlıkla sınamasın, bencil olma Berrin diyorum, sonuçta senin ki cansa onlarında canı var. Agacın da suya ihtiyacı var :)
ben sadece hem havanın yagmadıgı hem de kapalı oldugu zamanları sevmiyorum, hayır yagsa neyse yagıyor deyip gecicem. oyle kapalı ama yagmıyoda ona sinir oluyorum bende biraz itiraf edeyim

yaa cok guzel paylaşımlar yapıyosun her gun motive oluyorum sayende

Zaten insan metabolizmasında güneşin etkisi kanıtlanmış. Elbette bu havalar da gerekli, soğuk da gerekli. Hele benim gibi tekstil işi yapıyorsanız 4 mevsimin de yaşanmasını 4 gözle bekliyorsunuz :)
Allah dışarıda yaşayanlara, yakacak odunu kömürü olmayanlara yardım etsin... Bizlerinki laf-ü güzaf.

Günaydın herkese mutlu bir salı olsun dilerim...

Pırasa ya da ıspanak :)

Evet, maalesef öyle...
Dün akşam sizinle burada dertleşip konuşunca baya rahatladım. Şu an daha iyiyim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz tatlım

Pırasa bu soğukta hiç iyi gitmez ya, ama ben soğuk yiyorum pırasayı ondan dedim. Barbunya ve pırasayı ısıtınca yiyemiyorum hiç.

34 yaşındayım tatlım, dediğin gibi babaevindeki rahatlık hiçbir yerde olmaz. Ben yalnız yaşıyorken bile bulamıyordum o rahatlığı. Evin en küçüğüyüm, yaş farkı da var aramızda evdekilerle. Acayip şımartılan ilgi odaklı bir çocuğum. BU yaşta hala çocuğum düşün :)
Benimki tedavilik bir bağımlılık aileye. Bütün gün işteylen bile özlüyorum, gün içinde arıyoruz birbirimiz, aşırı yani.
En azından artık bunun farkına vardım, daha önceden böyle birşeyi asla kabul etmiyordum. Farkına varınca süreci iyileştirmem daha kolay olur diye düşünüyorum. Ki psikoloğa da başladım, konu illaki aileye buna gelecektir.

Hangi konuda ne istersen bizimle paylaşabilirsin. İyi olmana sevindim

Ben etli nohut pilav yapcm gerci nohutuda dunden isladim sana fikir olamiycak ama islamadan pismiyo cnku

Belki önceden haşlanmş hazır nohutuvardır buzluğunda

Kendine kızarak birşeyi iyileştiremezsin, moralini hiç bozma tatlım. Yavaş yavaş iyileştirmeye çalış uyku düzenini. İnan bir anda olmaz. Ben de yorgunluktan hastalıktan sürekli uyuyordum, ders çalışamıyordum. Şimdi yavaş yavaş aşmaya başladım. İlk gün 30 dk ileri aldım, sonra 40 dk derken düzeliyor şu an.
Denemeni tavsiye ederim. Gündüz uyumamak için de bir uğraş bul kendine

10 da kalkmak ne yaaa, ben 06.30 da kalkıyorum lanet okuyorum sürekli
Beden hala gece modunda yaşıyor

Günaydın kizlar acayip uykum var dun gece 3 geliyordu kiz uyudugunda sabahta 10 a geliyordu kalktigimda benim prensesleri ayrı odalarda uyutmam sart oldu birbirlerini uyandırıyorlar olan bana oluyor

Aynen tatlım odaları ayırman şart, yoksa hunili gezeceksin :)

hastalık yaşa bakmıyor artık, geçmiş olsun canım. beslenmeyle tansiyon bile sıfırlanıyormuş. ama o kadar doğal şeyi nerden bulacaz bu endüstri gıdasında
dişçi hiç sevmem, 20 lik dişler dışında hiç sorun yaşamadım dişlerimden taa ki 20 gün önce düşüp dişimi çatlatıp yamultana kadar

haha hiç gülesim yoktu yaaa, kendine bakmıyor başka çocukları anlatıyor

sarmısağı dövüp mü süte kattın
bi de parça parça saçta kalmaz mı yıkayınca
ve de kokusu kalıyor mu
Sarımsağı bütün halde 4-5 diş 2 kaşık sütte 1 taşım kaynatıp kapat. Ezerek şampuana kat. Ha bunlarla uğraşmak istemezsen saçında hindistan cevizi yağıyla birkaç saat bekletip sonrasında duşta yıkayarak da saç bakımı yapabilirsin.

tabi ki küsüm diye :)) ben etli sebzeli pilavı bizimkilere pişiricem kendime yemek bulamadım buzluğa pırasa da ıspanak da atmıştım hayyal dan kopye çekebilirim kararsızım :)
yaradanına kurban olduğuuum ben hiç kıyar yatağını alır mıyım gülümm

Ya mervecim senle bu iki dir rakibiz sıkıntılı dönemlere rastladı burdayım inşallah kusura bakma
rabbim evrenin tüm bolluk bereket zenginlik para titreşimlerine kendimi açıyorum sevgiyle kabul ediyorum
ben bolluk mıknatısıyım şans mıknatısıyım
ihtiyacım olduğun da rabbim beni darda koymuyor şükürler olsun
bunu her aklına geldikçe sanki sıkıntın giderilmiş gibi inanarak tekrar edip şükret gülüm

peki bunu büyük şampuanın içine katacağım di mi yani her yıkamada yapmayacağım

Şu mutfak masasının toplayıp saçlarımı kurutayim ödem insin diye duşa girdim bu soğukta sabah sabah bı ise yaramadi
bahar maydanoz kurunu yapsana 1 bardak su 20 dal maydanoz yarım limon suyu 1 tk zencefil

Gunaydin bayanlae nasilsiniz
günaydın canım şükür sen nasılsın

Ufaklık beşiği sizin odanızda değil mi
evet canim buyukte bizle yatıyor malesef aslinda ayırmam lazım buyugu ama kucuk bizle yatınca gitmek istemiyor odasına bende yaza doğru ikisini bir ayirayim diyorum artik

Daha iyi olmana sevindim tatlim o spor gercekteb mucize bisey
Ben hic kullanmadım canim hic bilmiyorum
dişçiyi sakın erteleme, sonra ufak bir şey varsa bile büyüyo tedavisi daha zor oluyo belki hafiftir hemen önlemini alırlar
hayatimda bir kere oturdum disci koltuğuna onuda düğünumden once dislerimi beyazlatma için

Anam zuhal ablayla bahar cosmus bugün benimde cosmam lazim lesliedeb cabuk sıkılmıyorum ben ya
]

Psikoloğa gitmeye başlaman güzel, eminim ki bu durumunla yüzleşmeye başlayınca asıl gerçeklik o zaman gelecek.
Karşına inşallah güzel insanlar çıkar. :)
Ben pırasa ıspanak ve bilimum kış sebzelerini çok severim.
Mefkurem su tuttuğunu belirttiği için karnabahar ve brokoliyi önermedim yoksa hitim onlar :)

ben 4 sene damak seklinde dis teli taktim, ona ragmen duzelmedi, bir de teli takabimmek icin saglam disimi de cektiler. Bir de tonlarca curugum vardi, ne kadar baksamda tukrugum kalitesizmis bir de disler caprasik olunca iyice curuge meyilli. Cok sukur ama dolgularim var suan ama en azindan artik saglamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…