- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.741
Ya benim arada böyle hiçbirşey yapmayasım tutuyor. Öyle zamanlarda hep akşamlarım atıştırmayla geçer...Nohut yiyebillirsnki cnmsadce yanindaki pilav
Neden yemek yapasin yok cnm
Burada da pek değişik değil saat 8 i geçerken ancak hava aydınlanıyor. Hava zaten kapalı, güneş görseydik biraz iyi olacaktı ama nerde...Günaydın kızlar ben kalktım, sporumu yaptım, şimdi geçmiş de yaptım. Bugun 7.30- 8 gibi kalktım, her gün biraz öne cekicem kalkma saatimi hedefim 6.30 bakalım. NAsılsa suan burda saat 9 a kadar nerdeyse hava aydınlanmıyo 8 ile 6.30 ugun bi farkı yok kalkmak icin
sarmısağı dövüp mü süte kattınDoğum kontrol hapını hiçbir türlü hayatında tutma ne saçta ne de başka durumda içmek için...
Onun yerine kendi deneyimlediğim yöntemi sana söyleyeyim.
Birkaç diş sarımsağı bir taşım sütte kaynatıp şampuanına dök.
İçine istersen hint yağı da koyabilirsin 1 ölçek kadar.
Bunla saçını yıkayıp, gerekmedikçe saçına fön gibi ısıl işlemler uygulama.
Saçın canlanacak ve uzayacak. Ben saçımı öyle uzattım.
Burada da pek değişik değil saat 8 i geçerken ancak hava aydınlanıyor. Hava zaten kapalı, güneş görseydik biraz iyi olacaktı ama nerde...
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + 210 + 295 + -- + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + 190 + 115 + -- + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + 60 + -- + -- + --
Medine 66 -- + -- + 60 + 240 + -- + -- + --
Badem -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Hayal -- + -- + 120 + 105 + -- + -- + --
Gewezebıdık -- + -- + -- + 108 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2225458
Spor yaparak zayıflamak kilo verme konusunda en kalıcı vede en sağlıklı yöntemdir. Diğer zayıflama yöntemleri sağlıksız demiyoruz ancak sporla zayıflamak hem kalıcıdır hemde vücut enerjinizi yükseltir. Bu sayede hem formda kalır hemde sağlıklı olursunuz.
Spor yaparak zayıflayanlar vücutlarındaki yağ oranını dengede tutabilirler. Ayrıca spor ile zayıflarken alınan fazla kalori yada besin aynı gün içinde yakıldığı için kilo almak neredeyse imkansız hale gelir. Özellikler iki günde bir yapılan sporlar bu derece etkilidir. Yaş yada sağlık problemlerinden dolayı spor yapamamaktan şikayetçi olabilirsiniz ancak bu bahane değil.
Yaşlılığınızda daha zinde olmak içinde, sağlıklı olmak içinde spor yapmak şart. Özellikle fazla kilo problemi yaşayanlarda çok sık sağlık problemleri görülür. Bel ve diz ağrıları da fazla kilodan kaynaklanır. Diyabet, obezite ve benzeri hastalıklar da fazla kilodan ortaya çıkar. Buda demek oluyor ki önce kilo probleminden kurtulunmalı. Bunun içinde düzenli spor yaparak zayıflayabilir ve her zaman formda kalabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2225459
Zaten insan metabolizmasında güneşin etkisi kanıtlanmış. Elbette bu havalar da gerekli, soğuk da gerekli. Hele benim gibi tekstil işi yapıyorsanız 4 mevsimin de yaşanmasını 4 gözle bekliyorsunuz :)evet yaaa ben diyorum insan dediğin güneş enerjisi ile çalışıyor. Ama yine de mevsiminde yağsın yağmur, kar sonra ekinler kötü olmasın. boyle havanın kapalılığından yakınma isteği geldiğinde hep kendime bunu hatırlatıyorum, rabbim açlıkla sınamasın, bencil olma Berrin diyorum, sonuçta senin ki cansa onlarında canı var. Agacın da suya ihtiyacı var :)
ben sadece hem havanın yagmadıgı hem de kapalı oldugu zamanları sevmiyorum, hayır yagsa neyseyagıyor deyip gecicem. oyle kapalı ama yagmıyoda ona sinir oluyorum bende biraz itiraf edeyim
Günaydın herkese mutlu bir salı olsun dilerim...
Pırasa ya da ıspanak :)
Bu mesajı dün görüp cevaplamak istedim ama vakit bulamadım.
Affınıza sığınarak şimdi cevaplamak istedim.
Tuğçecim, ben 31 yaşında hayatı dolu dolu yaşamış aklında zerre evlenme fikri olmayan bir kızdım.
7 ay gibi bir süre içinde evlendim. Sevgililik, nişan düğün toplamda 7 ay.
Ki, ben baba evimde o kadar rahattım ki evlenmeyi asla aklımdan geçirmemekle beraber insana çoğu zaman yalnızlık çökmesi dışında zerre sorunum yoktu.
Şimdi açık konuşmak gerekirse anne baba yanındaki rahatlığı hiçbir yerde bulamıyor insan. Baba evi çok farklı, o zaman diliminde yaşadığımız kafa rahatlığı çok farklı. Fakat evlilik çok başka.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailene bağlılığın daima sürsün, onları asla boşlama fakat ailene bağımlı olma sadece.
Hayatına birilerini almaya tanımaya çalış.
Eş olarak seçtiğin insana bakıp da iyi ki diyebildiğin zaman hayat çok daha güzel hale gelmeye başlıyor. Zor mu zor, ama güzel olunca da çok güzel.
Diyeceğim şu ki, en nihayetinde hayatını erteleme. Sonra çok pişman olabilirsin...
Evet, maalesef öyle...
Dün akşam sizinle burada dertleşip konuşunca baya rahatladım. Şu an daha iyiyim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Ben etli nohut pilav yapcm gerci nohutuda dunden isladim sana fikir olamiycak ama islamadan pismiyo cnku
Günaydın,
Mutlu, sağlıklı ve bereketli birgün olsun sevgili takımdaşlarım
Sorduğun için teşekkür ederim canım, evet biraz canım sıkkındı. Tartıda artılar ve uyku düzensizliği(ikindi vakti uzun uzun uyudum maalesef) moralimi bozdu. Gün içinde uyuyunca bu sefer gece oturuyorum ama zamanımı boşa harcıyorum dizi filan izliyorum. Kızdım kendime
Ama normal bir saatte yattım ve uyuyabildim, kaç gün sonra gecenin ortasında uyanmadığım deliksiz bir uyku uyudum. Artık bugün gündüz uyumam inşallah.
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun nohut eksi getirsinama akşam yada öğlen birinde sebze olsa daha iyiymiş
Afiyet olsun bence iyi
hadi gözün aydın darısı bize bu yaza
Sabah üç yumurta çok olmuş sanki ekmekte var
İraddne sağlık
aynen abla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek çok olmuş 2 yumurta ekmeksiz daha mı iyiydi
Jilliana baslamissin bende videoya bakıp bakıp vazgeçiyorum
Geçmiş olsun Seyda gaz için hareketler var canım iyi geliyor gecmezse dene istersen
Kalkar canım kalkar zamanla daha iyi kalkar o Toto
Huni nerdeben olsam kesin huniyle gezerdim
Bisküvili menü :) abartmadan tadına bakmayı öğreneceğiz abla birde sen ekmek yemişsin sabah kız ben senin korkuna yemiyorum hafta içi
Aynen Tuğçe ya 10 da kalktık heryer karanlık ışık açıp kahvaltı yapıyoruz yazım gözünü seveyim
Güzel menü canım
Allah hayra çıkarsın
Günaydın Ekim sultan
neden
benim kabak var iyi de ödem atıyor normalde cumaya kadar yeter zatenbı ben yiyorum
Günaydın kizlar acayip uykum var dun gece 3 geliyordu kiz uyudugunda sabahta 10 a geliyordu kalktigimda benim prensesleri ayrı odalarda uyutmam sart oldu birbirlerini uyandırıyorlar olan bana oluyor
Gunaydin herkese önce geçmiş yapıyorum ki alıntılar uçmasın , bugün gerçekten çok karanlık kahvaltı yaptık oğlumla eşim evde ama yeğenini doktora götürdü daha 17 yaşında tansiyon hastası cihaz çıkacak bugün düşmüştür diyorduk ki ilacın miktarını artırmislar gençlik işte dikkat etmiyor ki okulda sağlıksız şeyler yiyor normalde yasak ve lisanslı futbolcu ama beynin çalışmadığı yaşlar işte
Saat 15 dede dişçiye gideceğim dolgu yapılan disin disi kırıldıbu dış işide genetik ne kadar bakarsan bak
Cok geçmiş olsun canim 2 gündür bizdede aynı sorun var disarida usuttuk sanırım diye düşünüyorum bende
Afiyet olsun abla biskuviler cok gec degilmis
Gunaydin canim nasılsın
+100 halledersin canım sende inşallah sıkıntınız feraha erer tez zamanda
Yapmaya çalıştım
estağfurullah canim sıkıntılardan tez zamanda kurtulun inşallah
günaydın ablam
günaydın canım nasil oldun
günaydın
Bana da lazım masal anlatan
Geçmiş olsun Şeydacığım.
Ne güzel bence çok ideal. Sonra da hayatını yaşarsın.
3-4 bisküvi de nazarlık olsun. Ben sende ve @seydan94 ’te minik bir kaçamak görsem mutlu oluyorumZaten büyük kaçamak yapmazsınız da
Allah hayırlısıymışsın tamamına erdirsin, mutlu olsunlar inşallah
Her neyse sıkıntınız böyle geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin.
Bir de büyümüş gibi başka ağlayan çocukları anlatıp “Bebek ağlıyo” diyor heyecanla
Sarımsağı bütün halde 4-5 diş 2 kaşık sütte 1 taşım kaynatıp kapat. Ezerek şampuana kat. Ha bunlarla uğraşmak istemezsen saçında hindistan cevizi yağıyla birkaç saat bekletip sonrasında duşta yıkayarak da saç bakımı yapabilirsin.sarmısağı dövüp mü süte kattın
bi de parça parça saçta kalmaz mı yıkayınca
ve de kokusu kalıyor mu
tabi ki küsüm diye :)) ben etli sebzeli pilavı bizimkilere pişiricem kendime yemek bulamadım buzluğa pırasa da ıspanak da atmıştım hayyal dan kopye çekebilirim kararsızım :)Allah hayırlısıyla dardan kurtarsın gülüm, sıkıntın yok olup gitsin
Günaydın canımızın içi
Ne kaa doğru bir söz paylaşmışsın.... Hadi o zaman yaşamaya devam ....
Kız adamla küssün diye mi kanepede yatıyorsun, ben atlamışım orayı. Kalk gel bize ben yatağımı veririm sana :)
Ayaklarını sıcak tut, üşütme sakın.
Bizde kuru fasulye ve muhtemelen pirinç pilavı var.
Ben kuru fasulye ve salata yicem akşama kısmet olursa
rabbim evrenin tüm bolluk bereket zenginlik para titreşimlerine kendimi açıyorum sevgiyle kabul ediyorumYa mervecim senle bu iki dir rakibiz sıkıntılı dönemlere rastladı burdayım inşallah kusura bakma
peki bunu büyük şampuanın içine katacağım di mi yani her yıkamada yapmayacağımSarımsağı bütün halde 4-5 diş 2 kaşık sütte 1 taşım kaynatıp kapat. Ezerek şampuana kat. Ha bunlarla uğraşmak istemezsen saçında hindistan cevizi yağıyla birkaç saat bekletip sonrasında duşta yıkayarak da saç bakımı yapabilirsin.
bahar maydanoz kurunu yapsana 1 bardak su 20 dal maydanoz yarım limon suyu 1 tk zencefilŞu mutfak masasının toplayıp saçlarımı kurutayim ödem insin diye duşa girdim bu soğukta sabah sabah bı ise yaramadi
günaydın canım şükür sen nasılsınGunaydin bayanlae nasilsiniz
evet canim buyukte bizle yatıyor malesef aslinda ayırmam lazım buyugu ama kucuk bizle yatınca gitmek istemiyor odasına bende yaza doğru ikisini bir ayirayim diyorum artikUfaklık beşiği sizin odanızda değil mi
Daha iyi olmana sevindim tatlim o spor gercekteb mucize biseyTeşekkür ederim canım bugün daha iyiyim, dün sizlerle sohbet etmek çok iyi geldi...
İçimi döktüm bugün daha iyiyim akşam spora gitmek de iyi geldi.
Kendimi kaç gündür sıktığım için sinirsel yorgunluğum var, o da geçerse daha iyi olacağım.
Ben hic kullanmadım canim hic bilmiyorumgünaydın kızlar
bugün hava çok soğuk ve kızım hasta benimle birlikte evde
ve hala hamileyim :)
kızlar birşey soracağım hızlı saç uzatmak için şampuan içine doğum kontrol hapı katıyorlar ya emzirirken kullansam zararı olur mu acaba ya
bi arkadaşım kullanmış saçı çok hızlı uzamış ama bu kadar etkili bişe acaba sütüme geçer mi
hayatimda bir kere oturdum disci koltuğuna onuda düğünumden once dislerimi beyazlatma içindişçiyi sakın erteleme, sonra ufak bir şey varsa bile büyüyo tedavisi daha zor oluyo belki hafiftir hemen önlemini alırlar
Anam zuhal ablayla bahar cosmus bugün benimde cosmam lazim lesliedeb cabuk sıkılmıyorum ben ya______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + 210 + 295 + -- + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + 60 + -- + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + 190 + 115 + -- + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + 60 + -- + -- + --
Medine 66 -- + -- + 60 + 240 + -- + -- + --
Badem -- + -- + 90 + -- + -- + -- + --
Hayal -- + -- + 120 + 105 + -- + -- + --
Gewezebıdık -- + -- + -- + 108 + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2225458
Spor yaparak zayıflamak kilo verme konusunda en kalıcı vede en sağlıklı yöntemdir. Diğer zayıflama yöntemleri sağlıksız demiyoruz ancak sporla zayıflamak hem kalıcıdır hemde vücut enerjinizi yükseltir. Bu sayede hem formda kalır hemde sağlıklı olursunuz.
Spor yaparak zayıflayanlar vücutlarındaki yağ oranını dengede tutabilirler. Ayrıca spor ile zayıflarken alınan fazla kalori yada besin aynı gün içinde yakıldığı için kilo almak neredeyse imkansız hale gelir. Özellikler iki günde bir yapılan sporlar bu derece etkilidir. Yaş yada sağlık problemlerinden dolayı spor yapamamaktan şikayetçi olabilirsiniz ancak bu bahane değil.
Yaşlılığınızda daha zinde olmak içinde, sağlıklı olmak içinde spor yapmak şart. Özellikle fazla kilo problemi yaşayanlarda çok sık sağlık problemleri görülür. Bel ve diz ağrıları da fazla kilodan kaynaklanır. Diyabet, obezite ve benzeri hastalıklar da fazla kilodan ortaya çıkar. Buda demek oluyor ki önce kilo probleminden kurtulunmalı. Bunun içinde düzenli spor yaparak zayıflayabilir ve her zaman formda kalabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2225459
]
Psikoloğa gitmeye başlaman güzel, eminim ki bu durumunla yüzleşmeye başlayınca asıl gerçeklik o zaman gelecek.Teşekkür ederiz tatlım
Pırasa bu soğukta hiç iyi gitmez ya, ama ben soğuk yiyorum pırasayı ondan dedim. Barbunya ve pırasayı ısıtınca yiyemiyorum hiç.
34 yaşındayım tatlım, dediğin gibi babaevindeki rahatlık hiçbir yerde olmaz. Ben yalnız yaşıyorken bile bulamıyordum o rahatlığı. Evin en küçüğüyüm, yaş farkı da var aramızda evdekilerle. Acayip şımartılan ilgi odaklı bir çocuğum. BU yaşta hala çocuğum düşün :)
Benimki tedavilik bir bağımlılık aileye. Bütün gün işteylen bile özlüyorum, gün içinde arıyoruz birbirimiz, aşırı yani.
En azından artık bunun farkına vardım, daha önceden böyle birşeyi asla kabul etmiyordum. Farkına varınca süreci iyileştirmem daha kolay olur diye düşünüyorum. Ki psikoloğa da başladım, konu illaki aileye buna gelecektir.
Hangi konuda ne istersen bizimle paylaşabilirsin. İyi olmana sevindim
Her yıkamada yaparsan daha iyi tabii ki. Yarım şampuana koysan daha iyi aslında. Çok da dolu olmasın şampuan.peki bunu büyük şampuanın içine katacağım di mi yani her yıkamada yapmayacağım
bahar maydanoz kurunu yapsana 1 bardak su 20 dal maydanoz yarım limon suyu 1 tk zencefil
günaydın canım şükür sen nasılsın
evet canim buyukte bizle yatıyor malesef aslinda ayırmam lazım buyugu ama kucuk bizle yatınca gitmek istemiyor odasına bende yaza doğru ikisini bir ayirayim diyorum artik
Daha iyi olmana sevindim tatlim o spor gercekteb mucize bisey
Ben hic kullanmadım canim hic bilmiyorum
hayatimda bir kere oturdum disci koltuğuna onuda düğünumden once dislerimi beyazlatma için
Anam zuhal ablayla bahar cosmus bugün benimde cosmam lazim lesliedeb cabuk sıkılmıyorum ben ya
]
tamamdır canım sağolHer yıkamada yaparsan daha iyi tabii ki. Yarım şampuana koysan daha iyi aslında. Çok da dolu olmasın şampuan.
Rica ederim canım sağlıkla uzasın saçlarıntamamdır canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?