Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazıyorum
Sabah 09.10
1 dilim wasa
Üzerine labne peynir sürdüm
Öğle 12.00
Yoğurt 1 kase
1 çk yulaf
5 badem
1 elma
Akşam 16.30
1 tabak barbunya yemeği
2 wasa
2 lt su
Afiyet olsun abla
Benim menü

Sabah 9.30
Menemen
1 dilim ekmek
1 silim beyaz peynir
3 zeytin

Öğle 1
1 tabak etli nohut
1 portakal

Akşam 7.30
1 tabak nohut
Salata

Su 2.5
Spor yok
Afiyet olsun nohut eksi getirsin ama akşam yada öğlen birinde sebze olsa daha iyiymiş
Afiyet olsun bence iyi
Kızım artık ağlamadan gidiyor şükür, size de haber vereyim. Rahatladım çok şükür, 3 saat gelebilir dediler. Bana da biraz vakit kalır inşallah.
hadi gözün aydın darısı bize bu yaza

Menum
12 :30
Tavada 3 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak kefır

19:00
1 dilim ekmek
Yumurtali kiymali patlıcan

Su:2,5lt
Spor leslie 20dk ufaklik durmadı 60 puan Pnrrr-12
Sabah üç yumurta çok olmuş sanki ekmekte var
İraddne sağlık
aynen abla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek çok olmuş 2 yumurta ekmeksiz daha mı iyiydi

Jilliana baslamissin bende videoya bakıp bakıp vazgeçiyorum
Geçmiş olsun Seyda gaz için hareketler var canım iyi geliyor gecmezse dene istersen
Kalkar canım kalkar zamanla daha iyi kalkar o Toto
15 de nisanlandim 16 da evlendim
19 da 3 cocuk olmustu bile :))
Huni nerde ben olsam kesin huniyle gezerdim
Bisküvili menü :) abartmadan tadına bakmayı öğreneceğiz abla birde sen ekmek yemişsin sabah kız ben senin korkuna yemiyorum hafta içi

Uyanın uyanın gece görünümlü sabah olmuş

Herkeşeeee mis günlü günaydınlaaaarrrr
Aynen Tuğçe ya 10 da kalktık heryer karanlık ışık açıp kahvaltı yapıyoruz yazım gözünü seveyim
Dün misafirim vardı yazamadım
Menüm
Sabah 12
2 yumurta ile 2 kaşık yulaf omlet
Filtre kahve
Akşam 19
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık kaz eti
1 avuç yufka
Salata
Güzel menü canım
Allah hayra çıkarsın
günaydınnnnnn 9. takım güzel yapan sevgi dolu hatunlarrrrrr
Günaydın Ekim sultan
totom yatak mı görüyor kaç gündür küçük odada kanepe de yatıyorum :)))
neden

hava kapkaranlık kapalı ev de soğuk sanki ayaklarım üşüyor ocağı açayım da mutfak ısınsın ,
akşam planları belli olan var mı sizden tüyo alayım ne pişirsem bilemedim
benim kabak var iyi de ödem atıyor normalde cumaya kadar yeter zaten bı ben yiyorum

Gunaydin herkese önce geçmiş yapıyorum ki alıntılar uçmasın , bugün gerçekten çok karanlık kahvaltı yaptık oğlumla eşim evde ama yeğenini doktora götürdü daha 17 yaşında tansiyon hastası cihaz çıkacak bugün düşmüştür diyorduk ki ilacın miktarını artırmislar gençlik işte dikkat etmiyor ki okulda sağlıksız şeyler yiyor normalde yasak ve lisanslı futbolcu ama beynin çalışmadığı yaşlar işte
Saat 15 dede dişçiye gideceğim dolgu yapılan disin disi kırıldı bu dış işide genetik ne kadar bakarsan bak

Menü
Sabah (10:30)
1 yumurtadan omlet
3 çeri
1 dilim peynir
2 ceviz

Ara(13:00)
1 elma 2 ceviz
Sütlü filtre kahve

Ara(15:30)
Kahve 2 kare %70 bitter

Akşam(18:00)
1 kepçe domates çorbası
4 YK kabak yemeği
Salata

Şu:3 lt Spor: 45dk Leslie 5k 30 dk elitpik 200 ip atlama Pnrrr-12 40+135+120 = 295 puan

Cok geçmiş olsun canim 2 gündür bizdede aynı sorun var disarida usuttuk sanırım diye düşünüyorum bende
Afiyet olsun abla biskuviler cok gec degilmis
Uyanın uyanın gece görünümlü sabah olmuş

Herkeşeeee mis günlü günaydınlaaaarrrr
Gunaydin canim nasılsın
+100 halledersin canım sende inşallah sıkıntınız feraha erer tez zamanda
Yapmaya çalıştım
Ya mervecim senle bu iki dir rakibiz sıkıntılı dönemlere rastladı burdayım inşallah kusura bakma
estağfurullah canim sıkıntılardan tez zamanda kurtulun inşallah

günaydınnnnnn 9. takım güzel yapan sevgi dolu hatunlarrrrrr
günaydın ablam

Günaydın herkese mutlu bir salı olsun dilerim...
günaydın canım nasil oldun

günaydın

Günaydın canım cok geçmiş olsun yegenine disciye benimde gitmem lazim tatli bişeyler yediğimde sızlıyor korkuma gidemiyorum
spor da nenude harika

o zaman ona uyku getirici masal anlat, boyle bulutların ustunde uyuyan insanlar olsun içinde :)
Bana da lazım masal anlatan
Geçmiş olsun Şeydacığım.
15 de nisanlandim 16 da evlendim
19 da 3 cocuk olmustu bile :))
Ne güzel bence çok ideal. Sonra da hayatını yaşarsın.
3-4 bisküvi de nazarlık olsun. Ben sende ve @seydan94 ’te minik bir kaçamak görsem mutlu oluyorum Zaten büyük kaçamak yapmazsınız da
Tanışmaydı bu abla herşey güzel geçti
2 hafta sonra biz çağıracaz
Sonra isteme olacak inşallah

Evet ekimcim 1 aydır görüşüyorlar hayırlısı ise çok mutlu olsunlar
Allah hayırlısıymışsın tamamına erdirsin, mutlu olsunlar inşallah
Her neyse sıkıntınız böyle geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin.
Bir de büyümüş gibi başka ağlayan çocukları anlatıp “Bebek ağlıyo” diyor heyecanla

Geçmiş olsun...
Kekikli su dene istersen...
Şişkinliğe çok iyi geliyor.

Evet .
Akşam cacık var ama ...o kaaa

Cacık çok severim hele sarımsağı da bolsa

Tanışmaydı bu abla herşey güzel geçti
2 hafta sonra biz çağıracaz
Sonra isteme olacak inşallah

Hayırlı olsun geçmiş mesajına dikkat edemedim, senin istemen değil mi?

Ben etli nohut pilav yapcm gerci nohutuda dunden isladim sana fikir olamiycak ama islamadan pismiyo cnku
Nohut en sevdiğim kuru bakliyat.
Hele bu havalarda ne güzel gider...
Mutfaktan kendimi öyle bir çektim ki, yemek yapmak istemiyor canım

Nasıl Kuzey yazın mı başlayacak?
Günaydın kizlar acayip uykum var dun gece 3 geliyordu kiz uyudugunda sabahta 10 a geliyordu kalktigimda benim prensesleri ayrı odalarda uyutmam sart oldu birbirlerini uyandırıyorlar olan bana oluyor
Ufaklık beşiği sizin odanızda değil mi
İnşallah acısız kolayca yaptırırsın. Ben dişçiye gitsem birgün önce uyuyamam o kadar korkuyorum.
Şu mutfak masasının toplayıp saçlarımı kurutayim ödem insin diye duşa girdim bu soğukta sabah sabah bı ise yaramadi
Dikkat et hasta olma
Gunaydin bayanlae nasilsiniz
Günaydın canım, ben iyiyim çok şükür.

günaydın kızlar
bugün hava çok soğuk ve kızım hasta benimle birlikte evde
ve hala hamileyim :)

kızlar birşey soracağım hızlı saç uzatmak için şampuan içine doğum kontrol hapı katıyorlar ya emzirirken kullansam zararı olur mu acaba ya
bi arkadaşım kullanmış saçı çok hızlı uzamış ama bu kadar etkili bişe acaba sütüme geçer mi

Benim oglanda ilk okulun ortasında anca alışabildi canım 4 yaşında ilk okula başladı çocukların gelisimi farklı iki kardeşin bile birbirini tutmuyor mesela benim kız okula çabuk alıştı oğlan wc eğitimine çabuk alıştı 1 haftada ogrendi masallah kızima 6 aydır ugrasiyorum wc egitimi icin
oglanda okula çok zor alisti kız biraz dik başlı oğlan uysal :)

Doğum kontrol hapını hiçbir türlü hayatında tutma ne saçta ne de başka durumda içmek için...
Onun yerine kendi deneyimlediğim yöntemi sana söyleyeyim.
Birkaç diş sarımsağı bir taşım sütte kaynatıp şampuanına dök.
İçine istersen hint yağı da koyabilirsin 1 ölçek kadar.
Bunla saçını yıkayıp, gerekmedikçe saçına fön gibi ısıl işlemler uygulama.
Saçın canlanacak ve uzayacak. Ben saçımı öyle uzattım.

Jilliana ilk basladıgımda ben hareketlerin yarısını yapamıyordum, şınav zaten yalandı, onlar 5 yapıyosa ben 2 ancak yapıyodum o da yarım şınav yani, arada 1 dk lık falan mola veriyodum ve ilk yaptıgımda her yerim deli gibi agrımıstı. Şimdi yine agrıyo ama 3. gün o agrıların geçtiğini biliyorum :) ve şimdi yaparken hiç duraksamadan yapabiliyorum hem de şuan ilk yaptıgım zamana göre daha kilolu olmama rağmen boyle. Zamanla kas kütlem artmış sanırım jillian yaptıkca. Bu arada ben jillian a her 6 ayda bir baslarım bi sey cıkar sonra 10 gun demeden bırakırım bu sefer inşallah bitiricem sizin desteğinizle.
Sen de jilliandan çok korktuysan baska bişey yap ama sana iyi gelsin yeter.

Günaydın canım cok geçmiş olsun yegenine disciye benimde gitmem lazim tatli bişeyler yediğimde sızlıyor korkuma gidemiyorum
spor da nenude harika

dişçiyi sakın erteleme, sonra ufak bir şey varsa bile büyüyo tedavisi daha zor oluyo belki hafiftir hemen önlemini alırlar

Nohut yiyebillirsnki cnm sadce yanindaki pilav

Neden yemek yapasin yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…