- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.681
Çok sağol canım hayatımda asla böyle bişey yaşamamıştım üşüttüğümü sanmıyorum aslında bugün de sabah normal yumurta peynir zeytin yedim öğlen mercimek çorbası içtim akşam da çok kötü olduğumdan yiyemedim eşim dedi açlıktan da olabilir belki ben de 1 dilim ekmekle beyaz peynir yedim bi de 2 tane kahve içtim o kadar hep beslendiğim şeyler
canını sıkacak bir şey oldu mu peki, benim canımı sıkacak bir şey oldugu zaman cok basit seyler bile dokunur bana, mesela mercimek corbası, mantar, hemen dokunur. bir kendini dinle tetikleyici ne olmuş olabilir, hiç bir şey bulamadıysan bence mutlaka doktora git, en azından rahatlatıcı bir şeyler verir. eger doktora cıkamayacak durumdaysan da gaz diye dusunuyorsan yat biraz ayagına biraz karnına sıcak su torbası tut, gazsa çözüm olabilir.
Menüm
Sabah 1 haşl.yum. 1 kk peynir 2 dlm ekmek
Öğlen 1 kase kuru fasulye 2 kaşık pilav
Akşam 1 kase cacık 1 kase kuru fasulye
Şu 2 lt
Spor bu saatte 20 dk zumba(ya benzer birşeyler ) yapmaya çalıştım.ne kadar da hımbıllaşmışım.
Hayır bir de bunlar kadınsa ben ???? Dedim yani içimden.kalkmıyo ki toto zıplayayım. Ben yine leslie yapam bari.
Mefkurem
Bantım var abla ama çocuk(ufaklık) uyurken çıkabiliyorum üstüne.ama o arada eşim de uyanık olacak ki uyanınca bana haber etsin.çünkü yeni yatınca sık uyanıyor.şu an o da uyıyor.bant salonda.onun sesiyle mümkün değil duymam.uyanır ben duymam ev ayağa kalkar sonra "nerdesin sen" .çocuk da ağlar hemen zaten.
@nanekekik
Bahar geçen gün bütün eşler aynı mı diyodun.okudum da yazamadım.valla benimki de ayyyynı.fazlası da olabilir.bebeleri yıkadım onları uyuturken uyuyup kalnışım.11 gibi uyandım.bana bi çay demleyeydin bari diyopes dedim demleyip uyandıraydın ya dedim...bu saatte içilmez uykun kaçar dedim artık .genotipleri böyle herhalde bunların
tugcetugcem
Enerji dolu mesajlarını okuyorum .teşekkür etmeden geçemedim.çünkü enerji veriyorsun
@seydan
Geçmiş olsun canım.
Canımı sıkıcak şey oldu sabah ama onunla mı alakalıdır bilemiyorum ki hiç böyle bişey yaşamadım daha önce, öyle yapcam evde dediğin gibi yarın olmadı giderim doktora falan ama gaz olduğunu düşünüyorum anneme de anlattım o da öyledir dedi
15 de nisanlandim 16 da evlendimkac yasinda evlendin abla?
evet daha var.sizinle birlikte diyeti cok guzel uygumuyorum bence..iyki katilmisim araniza.
Ihmal etme cnm baskalarindada duymustum gaz sikismasi oluyormusÖyle bişey olmuştur diye düşünüyorum abla
Geçer şimdi diye diye akşam oldu yarın geçmezse giderim olmadı
Öğlen aksam ekmek olmamasi iyi olmus cnm sadece menunde hic sebze salata vs.yokMenüm
Sabah 1 haşl.yum. 1 kk peynir 2 dlm ekmek
Öğlen 1 kase kuru fasulye 2 kaşık pilav
Akşam 1 kase cacık 1 kase kuru fasulye
Şu 2 lt
Spor bu saatte 20 dk zumba(ya benzer birşeyler ) yapmaya çalıştım.ne kadar da hımbıllaşmışım.
Hayır bir de bunlar kadınsa ben ???? Dedim yani içimden.kalkmıyo ki toto zıplayayım. Ben yine leslie yapam bari.
Mefkurem
Bantım var abla ama çocuk(ufaklık) uyurken çıkabiliyorum üstüne.ama o arada eşim de uyanık olacak ki uyanınca bana haber etsin.çünkü yeni yatınca sık uyanıyor.şu an o da uyıyor.bant salonda.onun sesiyle mümkün değil duymam.uyanır ben duymam ev ayağa kalkar sonra "nerdesin sen" .çocuk da ağlar hemen zaten.
@nanekekik
Bahar geçen gün bütün eşler aynı mı diyodun.okudum da yazamadım.valla benimki de ayyyynı.fazlası da olabilir.bebeleri yıkadım onları uyuturken uyuyup kalnışım.11 gibi uyandım.bana bi çay demleyeydin bari diyopes dedim demleyip uyandıraydın ya dedim...bu saatte içilmez uykun kaçar dedim artık .genotipleri böyle herhalde bunların
tugcetugcem
Enerji dolu mesajlarını okuyorum .teşekkür etmeden geçemedim.çünkü enerji veriyorsun
@seydan
Geçmiş olsun canım.
Ne oldu guzelim keyfinmi yokİyi geceler arkadaşlar, yatıyorum. Yarın görüşmek üzere.
yaradanına kurbann bal küpümmm
haklisin canım :))Onlar kadınsa sen de Hatunsun, hiç oyle şuanki bedenine kötü söz söyleme, bizleri şimdiki bedenlerimiz o kadınlardan da iyi vücutlara taşıyacak
Evet .Öğlen aksam ekmek olmamasi iyi olmus cnm sadece menunde hic sebze salata vs.yok
Tanışmaydı bu abla herşey güzel geçtiins. Korktuguna ugramazsin cnm
guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)
onceki gunku ciss haric guzel cnm
Kadincagiz bos kalmamiski :)
sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor
Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan
Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin
Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle
Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum
ohhhhh bol enerjili bi mesaj
Spora baslicanmi enerjik fistik:)
Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
sanada gunaydin citir hamisimiz
Evet ekimcim 1 aydır görüşüyorlar hayırlısı ise çok mutlu olsunlarahaaa kız görmee beğendiler mi birbirlerini hayırlısıysa olur inşallah
Spordan sonra artı çıkman normal hiç bozma moralini kaslarını güçlendirip daha hızlı kalori yakacaksın yatırım yapıyorsun bi nevi cumaya çok iyi bi eksi gelirGunaydinnnn
Sabahin korunde hem tartildim hem kahvaltimi yaptimda geldim :) )) cok acikmistim
Bende de malesef arti var ama bukadar olmadigindan eminim
Dunde 1200 du bugunde ayni
Dunku menuye gore imkansiz
Aksam agirlik calistim bide gece falan su ictim ustune normal saatime gore cok erken tartildim tabi bide gece yine kalk yat modundaydim
Bence en fazla 200 300 artidir
Yani moralimi bozmadim ben :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?