Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canını sıkacak bir şey oldu mu peki, benim canımı sıkacak bir şey oldugu zaman cok basit seyler bile dokunur bana, mesela mercimek corbası, mantar, hemen dokunur. bir kendini dinle tetikleyici ne olmuş olabilir, hiç bir şey bulamadıysan bence mutlaka doktora git, en azından rahatlatıcı bir şeyler verir. eger doktora cıkamayacak durumdaysan da gaz diye dusunuyorsan yat biraz ayagına biraz karnına sıcak su torbası tut, gazsa çözüm olabilir.

Canımı sıkıcak şey oldu sabah ama onunla mı alakalıdır bilemiyorum ki hiç böyle bişey yaşamadım daha önce, öyle yapcam evde dediğin gibi yarın olmadı giderim doktora falan ama gaz olduğunu düşünüyorum anneme de anlattım o da öyledir dedi

Menüm
Sabah 1 haşl.yum. 1 kk peynir 2 dlm ekmek

Öğlen 1 kase kuru fasulye 2 kaşık pilav

Akşam 1 kase cacık 1 kase kuru fasulye

Şu 2 lt

Spor bu saatte 20 dk zumba(ya benzer birşeyler ) yapmaya çalıştım.ne kadar da hımbıllaşmışım.
Hayır bir de bunlar kadınsa ben ???? Dedim yani içimden.kalkmıyo ki toto zıplayayım. Ben yine leslie yapam bari.

Mefkurem
Bantım var abla ama çocuk(ufaklık) uyurken çıkabiliyorum üstüne.ama o arada eşim de uyanık olacak ki uyanınca bana haber etsin.çünkü yeni yatınca sık uyanıyor.şu an o da uyıyor.bant salonda.onun sesiyle mümkün değil duymam.uyanır ben duymam ev ayağa kalkar sonra "nerdesin sen" .çocuk da ağlar hemen zaten.
@nanekekik
Bahar geçen gün bütün eşler aynı mı diyodun.okudum da yazamadım.valla benimki de ayyyynı.fazlası da olabilir.bebeleri yıkadım onları uyuturken uyuyup kalnışım.11 gibi uyandım.bana bi çay demleyeydin bari diyo pes dedim demleyip uyandıraydın ya dedim...bu saatte içilmez uykun kaçar dedim artık .genotipleri böyle herhalde bunların

tugcetugcem
Enerji dolu mesajlarını okuyorum .teşekkür etmeden geçemedim.çünkü enerji veriyorsun

@seydan
Geçmiş olsun canım.

Onlar kadınsa sen de Hatunsun, hiç oyle şuanki bedenine kötü söz söyleme, bizleri şimdiki bedenlerimiz o kadınlardan da iyi vücutlara taşıyacak

benim can sıkıntım direk sindirim sistemime vurur, ufacık bişey dokunabilir. normalde dokunmayan şeyler gaz yapar. Babamlar beni hastaneye götürmüşlerdi ben kucukken, babaannemi kaybetmiştik, ben cok etkilenmiştim, o telaşede beni de hastaneye götürmüşlerdi bir de. karın ağrımdan yürüyemediğimi hatırlıyorum.

Öğlen aksam ekmek olmamasi iyi olmus cnm sadece menunde hic sebze salata vs.yok

Pazartesi menum

8.30
1 tb sandwich ekm.
2 yumurta 1 dil. Kasarli omlet
7 zeytin
Minik erik domateslerden
Bikac tane ince biber

14.30
3 hurma
2 ceviz

17.00
1 tb sebze corbasi (un patates yok)
Yogurt

18.30
3-4 tane biskuvi (bu olmadi biliyorum)

Su 2 lt

Spor 2 mil leslie 90 puan
5 dk bolgesel 15 puan
100 hoplama 10 puan
Toplam 115 puan
@Pnrrr-20

caroline84

Tanışmaydı bu abla herşey güzel geçti
2 hafta sonra biz çağıracaz
Sonra isteme olacak inşallah

ahaaa kız görmee beğendiler mi birbirlerini hayırlısıysa olur inşallah
Evet ekimcim 1 aydır görüşüyorlar hayırlısı ise çok mutlu olsunlar

Spordan sonra artı çıkman normal hiç bozma moralini kaslarını güçlendirip daha hızlı kalori yakacaksın yatırım yapıyorsun bi nevi cumaya çok iyi bi eksi gelir

Hanımlar bir sıkıntımız vardi o yüzden 2 gündür gelemedim parasal bir mevzuydu. nasip varsa gelir bizi bulur yoksa da uzulmemin getirisi yok menülerim aklımda çok değil zaten doğru düzgün beslenemedim kilom +100 kaldığımız yerden inşallah devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…