- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.941
Evet cnmYeni mesajları görmem için sayfayı yenilemem mi gerekiyor her defasında
Bi sure girmezsen yenilemen gerekiyorYeni mesajları görmem için sayfayı yenilemem mi gerekiyor her defasında
Teşekkür ederim.Umarım ben de başarırım. Sizinle motive olurum diye düşünüyorum. Gözümden kaçmış.Tekrar hosgeldin melisccim
Bende daha 2 ay oncesinde 106 kiliyu girmustum simdi 94 lerdeyim
Hic meraklanma burada duzenli paylasim yaparsan butun donguleri kiracaz :))
Baska takimda yaristinmi daha once cevap vermemisin
Ben spor yapicam sonra gelirim
Anladım TeşekkürlerBi sure girmezsen yenilemen gerekiyor
Sonra gormediginiz mesajlar diye yaziyor zaten
Canan su anda kimse yok heralde sen ilgilenirmisin yeni arkadaslarla36 dk yürüyüşümü yaptım .ay nasıl mutlu oluyorum spor yapınca hemen paylaşmak istiyorum
36.3 =108 @Pnrrr-20
Leslie den başka bir spor bulmam lazım zaten abla daral geliyor bana onu yaparkenIyi olmus yapmadigin
Bastan cokla baslama cnm yavas yavas artir
Hem cabuk bikarsin
Hosgeldin canim ben merve 103 kilo ile başladım 64 kadar indim lakin yine kilo aldim şuan 81 kiloyum 2 kızım var biri 4 olmak üzere biri7aylikAdı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
Evet tatlımYeni mesajları görmem için sayfayı yenilemem mi gerekiyor her defasında
aramıza hoşgeldin canım saatten dolayı herkes yatmış sanırım bende bir bakayım dedimTeşekkür ederim.Umarım ben de başarırım. Sizinle motive olurum diye düşünüyorum. Gözümden kaçmış.
Bu son olacak canım inşallahAdı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
Aramıza hoşgeldin canım maleseg evlilik +5 kg getiriyor birde çocuk vs hoppala oldu 15-20 kilo hemen yanlışı fark Edip kilo vermen İsabetli olmuşMerhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Hoşgeldin :)Teşekkür ederim.Umarım ben de başarırım. Sizinle motive olurum diye düşünüyorum. Gözümden kaçmış.
İyi geceler :)İyi geceler herkese yarın geçmiş yaparım şarj bitti gün içinde şarj etmedim hep disardaydim malum bugün eşim izinliydi sabah güzel eksiler görün
Hoş buldum. Maşallah çok güzel vermişsin. Insallah istediğin kiloya düşersinLeslie den başka bir spor bulmam lazım zaten abla daral geliyor bana onu yaparken
Hosgeldin canim ben merve 103 kilo ile başladım 64 kadar indim lakin yine kilo aldim şuan 81 kiloyum 2 kızım var biri 4 olmak üzere biri7aylik
Evet tatlım
Hoş bulduk. Sizi okuyunca ben de veririm inşallah diyorumaramıza hoşgeldin canım saatten dolayı herkes yatmış sanırım bende bir bakayım dedim
Adım bahar 86-87 ile başladığım bu yolda geçen hafta 69 u gördüm şükür sende anlatır mısın nedir hikayen
İnşallahBu son olacak canım inşallah
Maşallah maşallah :)3 mil yapicam deyip 4 mil geldi
Yani az degil:)))))
Hoş buldumHoşgeldin :)
Kaç kilosun canımÇok yoruldum ya, yarın tartıya çıksam mı diye düşünmüyor değilim :) acaba tartı ne diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?