Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Umarim bakalım görecegiz :)
Yeni katılim hatta bugün ve sabah başladım yediklerime dikkat etmeye yarın da spora başlıyorum inşallah bugünkü menümü bende yazayım
Sabah 1 yumurta
6 zeytin
Biraz peynir
salata
3 ceviz
3kayisi
Aksam
Pırasa ve yogurtlu karnibahar salata

Baslangic icin cok cok guzel cnm

Bidaha yazarken saatlerini ve ogunlerin arasinda bosluk birakarark yazarsan daha iyi okuyabiliriz

Menunun altinada ne kadar su ictigini ve sporunu eklersin
Ilk sayfada spor puanlari var
Hesaplayip @Pnrrr-20 etketlersen spor listesine dahil olursun

kadına aç mısınız diye sordum bursa dan geliyorlarmış yolda ilçelere de uğramışlar yemek yedik belki eskişehir de fırsat olmaz diye dedi hazır da bir şey yoktu kahvaltı gibi hazırlayım dedim yok tokum dedi sonradan içime dert oldu yolda yedilers
hem de nasıl inat :)
yok gülüm kanki olmaz hanım bursa da yaşıyor enketler için arada eskişehire gelip bir kaç gün kalıp gidiyorlarmış ekip olarak , şimdi kadını buraya bırakmış araçları sonra diğer çalışanları seçili kişilere götürmek için gitmiş ben oturup sohbet etmesem burada anket yapacaklarından sadece 1 kişi evde diğerler 2 kişi de bizim lojmandan çalışan kişiler evde yoklar kadını bileğe kadar gelen soğukta git sitenin ortasın da kafe var orda otur diyip yollamak içime sinmedi ve kadından cidden görür görmez hoşlandım kendi eviniz gibi hissedin diye de söyledim belki tuvalete gitmek ister açtır v.s. diye yarın da siteye gelecek boş vaktiniz olursa gelin dedim bizim site merkezden uzakta sakin yerde aracı geri gelene kadar kadın donar yazık yaaa

Yarın daha detaylı ekleyecegim :)

Hayirdir cnm sizdede mi sorunlar var
Malesef .
Napalim canımız sağ olsun.
Afiyet olsun.sabah sabah lahmacun.en son öğrenciyken yapmıştım böyle birşey.
Kızz yazarken yaşamışsın resmennnnn
Koptum okurken :)))))

Kefir içtim abla az önce. Yeni bir yeme krizi gelmeden proteini basayım dedim
öyle oldu.sopamı da yedim.üstübe üstelik.nasrettin hoca nın çocuk gibi testiyi kırmadan sopayı yiyoz yaf.
Havadandır inşallah.aman dikkat.
Bende ayni tospikler uyursa spor yapacam güzel menü afiyet olsun canim
Uyudular mi.ben spora kaçıyorum.
Menumu yazayim sporu sonra eklicem

13.00
2 yumurta
Peynir

18.30
2 kabak rendekeyip soteledim
Yogurt

Suyu bugun cok icmedim heralde ama 2 lt olur en az
Sabah çok geçe kalmış abla.ağzına kuru meyve falan atabilseydin keşke.
Afiyet olsun güzel menü.

askrhpozitif kızını çekirdekten yetiştiriyorsun bakıyorum.
Sarmaları beraber sarıyorsunuz ohh.

en son defa öğle olan tartışma için akşam ben gittim , özür diledim ,sarıldım küseklik yapma, nazlanma gülüm v.s. dedim beni ittirdi valla bu defa içim de kafam da rahat böyle 3-5 ay küs kalsak var yaaa ben ayda 700-800 gr değil 2-3 kilo veririm kilo sorunum kalmaz
şaka bir yana ben de aynı senin gibi düşünüyorum , şimdiye kadar da o haksız olduğu alde yada yarı yarıya hatalıyken hep ben özür diledim ama azıttı bacım hakarete katlanamam bu yaştan sonra az ağzının ayarını bilsin diye olabildiğince devam etsin ne yapayım :))

ben hiç senaryo yazmam kaç kere ben evde tekken dünya adam girdi çıktı eve telefoncusu internetçisi onları boş ver daha 20 li yaşlarındayken 1 hafta evde açık ceza evinin mahkumları çalıştı ve ben onların mahkum olduğunu sonradan öğrendim gardiyan da aşağı da oturuyor benim evin için de 3-4 mahkum çalışıyordu :)

inşallah bir daha da hiiiç başına gelmez ben doğum sancısına benzetiyorum gaz sancısı

hoş geldin gülüm bir kaç haftaya halledeceğin bir fazlalığın varmış sadece ama en güzeli baştan tedbir almak iyi ki geldin :))

menüm
10:20
2 çırpılmış yumurta 1 d. ekmek
beyaz peynir yarım kk kadardı, bir kaç zeytin

22:00
büyük kase süte(2 bardak kadar süt alır sanırım) 1 muz 2 kaşık yulaf ezmesi 1 t.k chia tohumu
su 2.5 lt yatana kadar 3 olur
Edibe12

iyi yapmisin cnm sevap olmus

Yarın daha detaylı ekleyecegim :)
Burda ne kadar paylasim yaparsan o kadar motivasyonun artar cnm
Zamanla herkesle tanisir kaynasirsin
öyle oldu.sopamı da yedim.üstübe üstelik.nasrettin hoca nın çocuk gibi testiyi kırmadan sopayı yiyoz yaf
ben onceden onlemimi alayimda:)))

Haklisin cnm ne diyim
Ama yatagini kaybetmeseydin iyiydi :))
Mefkurem sultanım çok yaşa emi araba kapının önün de sen bisikletle önünden geç git insan bazen daldı mı oluyor işte :)))
Oyle oldu cnm :))

iyi yapmisin cnm sevap olmus

Burda ne kadar paylasim yaparsan o kadar motivasyonun artar cnm
Zamanla herkesle tanisir kaynasirsin
ben onceden onlemimi alayimda:)))

Haklisin cnm ne diyim
Ama yatagini kaybetmeseydin iyiydi :))

Oyle oldu cnm :))
bir dahakine akıllandım onu postalıycam yataktannn

Aksama kadar baya uzun olmus cnm acikmadinmi
Bence bugunku menun daha guzel dune gore
Aksamda gec olunca oyle kapatman iyi olmus

ayy yarın çarşamba hafta yarılandı ne çabuk geçiyor zaman .. burada çok fazla kar yağdı yarın okullar tatil hatta herkese tatil olsa yeri arabalar nasıl gidecek bu karda merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…