- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.901
Ayni sayfsya gelirsen gosterir ordaHiiiii gitti alıntılarım .offf ne gıcık geri tuşuna elim deymiişş.
Baslangic icin cok cok guzel cnmUmarim bakalım görecegiz :)
Yeni katılim hatta bugün ve sabah başladım yediklerime dikkat etmeye yarın da spora başlıyorum inşallah bugünkü menümü bende yazayım
Sabah 1 yumurta
6 zeytin
Biraz peynir
salata
3 ceviz
3kayisi
Aksam
Pırasa ve yogurtlu karnibahar salata
hem de nasıl inat :)Ohhhh ne guzelghaberrr
Bak enerjini onlarda hissetmisler :)
demekki gercekten cok tutluymus bide soda icseydin hararetini alir
disariyada spor ayakjabisi giy bari cnm yazik ayaciklarina :))
sen benden akilliymisin
ben ne yapar eder bulurum onu
sanki cok bos vaktin var gibi :)))
keske ilk gun once sen gidip yataydin :))
Hic barisma amaresi yokmu
Seninkide cok inat
kendine yeni bi kanki mi buldun acaba
Yarın daha detaylı ekleyecegim :)Baslangic icin cok cok guzel cnm
Bidaha yazarken saatlerini ve ogunlerin arasinda bosluk birakarark yazarsan daha iyi okuyabiliriz
Menunun altinada ne kadar su ictigini ve sporunu eklersin
Ilk sayfada spor puanlari var
Hesaplayip @Pnrrr-20 etketlersen spor listesine dahil olursun
Malesef .Hayirdir cnm sizdede mi sorunlar var
Afiyet olsun.sabah sabah lahmacun.en son öğrenciyken yapmıştım böyle birşey.Bugünki menum
Sabah 9.30
1 bol yeşillikli lahmacun 1 ayran
Öğlen 13.30
1 kase yoğurtlu acebek (ince fasulye)
Aksam 17.30
Bir kase kavurma 1 kase yoğurt
2lt su
Bugün çok yürüdüm ayaklarım ağrıdı kaç saat yürüyüş yaptim bilmediğim için yazmiyorum
Başka spor yaparsam yazarım
Kızz yazarken yaşamışsın resmennnnn
Koptum okurken :)))))
Kefir içtim abla az önce. Yeni bir yeme krizi gelmeden proteini basayım dedim
Havadandır inşallah.aman dikkat.Yalnız ben o gereksiz beslenmeden mi, dışardaki fırtınadan mıdır nedir öyle halsizimki, koltuktan kıpırdayamıyorum. Ateşim de çıktı. Umarım yine hasta olmuyorumdur lakin daha yeni iyileşme belirtilerim vardı
Uyudular mi.ben spora kaçıyorum.Bende ayni tospikler uyursa spor yapacam güzel menü afiyet olsun canim
Sabah çok geçe kalmış abla.ağzına kuru meyve falan atabilseydin keşke.Menumu yazayim sporu sonra eklicem
13.00
2 yumurta
Peynir
18.30
2 kabak rendekeyip soteledim
Yogurt
Suyu bugun cok icmedim heralde ama 2 lt olur en az
Afiyet olsun güzel menü.Benim bugünkü menüm
Sabah 9.00
2 yumurtadan menemen
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
Öğleden sonra 15.30
6 kaşık et sote
Yarım kase yoğurt
Akşam 19.30
1 avuç çiğ fındık
4 tane beyaz leblebi
1 kupa yeşilçay
Su 2 lt ye tamamlicwm
en son defa öğle olan tartışma için akşam ben gittim , özür diledim ,sarıldım küseklik yapma, nazlanma gülüm v.s. dedim beni ittirdi valla bu defa içim de kafam da rahat böyle 3-5 ay küs kalsak var yaaa ben ayda 700-800 gr değil 2-3 kilo veririm kilo sorunum kalmazhayat cok kisa, benim ki de arada beni delirtiyor ama inan 1 saat bile kus kalmaya degmeyecek kadar kisa. Birak buyukluk sende kalsin, git ben sana kirildim ama kus kalmak istemiyorum hadi op beni barisalim de, adim atarsa zaten yatagina da kavusursun atmazsa da senin icin rahat olur elimden geleni yaptim dersin. Bana, bugun olmazsa yarin gidip boynuna atlayacagimiz insanlar icin kus olarak gecirilen zaman cok uzucu geliyor, hic uzatma bence
Hoşgeldin canım ben canan.Yarın daha detaylı ekleyecegim :)
ben hiç senaryo yazmam kaç kere ben evde tekken dünya adam girdi çıktı eve telefoncusu internetçisi onları boş ver daha 20 li yaşlarındayken 1 hafta evde açık ceza evinin mahkumları çalıştı ve ben onların mahkum olduğunu sonradan öğrendim gardiyan da aşağı da oturuyor benim evin için de 3-4 mahkum çalışıyordu :)Haşlanmış sebzenin neresi kötülük
Haa fotoğraf ise, porsiyonun önemi diyip sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz :)))
Hareket göbek atma için iyi yapmışsın :)))
Veee görüşmeye çağrılmana çok sevindim :))) hayırlısı ise olsun kuzum dualarım seninle
Hazır yemeğin tuzu yağı yaramamıştır.
Ama bugün bu foto bana cuk oturdu :)))
Aaa kız adamla küsünce yatak ayrılır mı hiç. Ne yap ne et yatağa dön çabuk :)))
Tanımadığın insanı nasıl eve alıyorsun, ay ben hiç kapıyı açamam. Hemen senaryoları yazarım
Sakin olamadım olana kadar canım çıktı valla :)))
Krakerden sonra kapadım mutfağı
inşallah bir daha da hiiiç başına gelmez ben doğum sancısına benzetiyorum gaz sancısıSağol abla ğşüttüğüm için oldu sanırım birazcık daha iyiyim tüm gün anne bakımı olunca azıcık iyi geldi
Hiç benim başıma gelmedi bi de sırtım çok kötü oldu sanırım bi yerde soğuk yedim anlamadımm
Bir çok şey üst üste geldi sanırım canım evet yaklaşıyor
Çok sağol canım
Valla öyle oldu herhalde nerde üşüttüğümü de bilmiyorum
Kekikli suyu hiç duymamıştım canım
hoş geldin gülüm bir kaç haftaya halledeceğin bir fazlalığın varmış sadece ama en güzeli baştan tedbir almak iyi ki geldin :))Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Hosbuldum :) bir kaç hafta olmasada 1 2 aya olur inşallah :)hoş geldin gülüm bir kaç haftaya halledeceğin bir fazlalığın varmış sadece ama en güzeli baştan tedbir almak iyi ki geldin :))
olur gülüm bir kaç aya sabitleme işini de bitirmiş olursun kiloyu verdim ben gidiyorum yok yani sabitleme işi de önemli :)Hosbuldum :) bir kaç hafta olmasada 1 2 aya olur inşallah :)
iyi yapmisin cnm sevap olmuskadına aç mısınız diye sordum bursa dan geliyorlarmış yolda ilçelere de uğramışlar yemek yedik belki eskişehir de fırsat olmaz diye dedi hazır da bir şey yoktu kahvaltı gibi hazırlayım dedim yok tokum dedi sonradan içime dert oldu yolda yedilers
hem de nasıl inat :)
yok gülüm kanki olmaz hanım bursa da yaşıyor enketler için arada eskişehire gelip bir kaç gün kalıp gidiyorlarmış ekip olarak , şimdi kadını buraya bırakmış araçları sonra diğer çalışanları seçili kişilere götürmek için gitmiş ben oturup sohbet etmesem burada anket yapacaklarından sadece 1 kişi evde diğerler 2 kişi de bizim lojmandan çalışan kişiler evde yoklar kadını bileğe kadar gelen soğukta git sitenin ortasın da kafe var orda otur diyip yollamak içime sinmedi ve kadından cidden görür görmez hoşlandım kendi eviniz gibi hissedin diye de söyledim belki tuvalete gitmek ister açtır v.s. diye yarın da siteye gelecek boş vaktiniz olursa gelin dedim bizim site merkezden uzakta sakin yerde aracı geri gelene kadar kadın donar yazık yaaa
Burda ne kadar paylasim yaparsan o kadar motivasyonun artar cnmYarın daha detaylı ekleyecegim :)
ben onceden onlemimi alayimda:)))öyle oldu.sopamı da yedim.üstübe üstelik.nasrettin hoca nın çocuk gibi testiyi kırmadan sopayı yiyoz yaf
Haklisin cnm ne diyimen son defa öğle olan tartışma için akşam ben gittim , özür diledim ,sarıldım küseklik yapma, nazlanma gülüm v.s. dedim beni ittirdi valla bu defa içim de kafam da rahat böyle 3-5 ay küs kalsak var yaaa ben ayda 700-800 gr değil 2-3 kilo veririm kilo sorunum kalmaz
şaka bir yana ben de aynı senin gibi düşünüyorum , şimdiye kadar da o haksız olduğu alde yada yarı yarıya hatalıyken hep ben özür diledim ama azıttı bacım hakarete katlanamam bu yaştan sonra az ağzının ayarını bilsin diye olabildiğince devam etsin ne yapayım :))
Oyle oldu cnm :))Mefkurem sultanım çok yaşa emi araba kapının önün de sen bisikletle önünden geç git insan bazen daldı mı oluyor işte :)))
bir dahakine akıllandım onu postalıycam yataktannniyi yapmisin cnm sevap olmus
Burda ne kadar paylasim yaparsan o kadar motivasyonun artar cnm
Zamanla herkesle tanisir kaynasirsin
ben onceden onlemimi alayimda:)))
Haklisin cnm ne diyim
Ama yatagini kaybetmeseydin iyiydi :))
Oyle oldu cnm :))
Aksama kadar baya uzun olmus cnm acikmadinmimenüm
10:20
2 çırpılmış yumurta 1 d. ekmek
beyaz peynir yarım kk kadardı, bir kaç zeytin
22:00
büyük kase süte(2 bardak kadar süt alır sanırım) 1 muz 2 kaşık yulaf ezmesi 1 t.k chia tohumu
su 2.5 lt yatana kadar 3 olur
Edibe12
Şu krizi bi atlatinda insallahbir dahakine akıllandım onu postalıycam yataktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?