- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.961
Hoşgeldin canım.Teşekkür ederim.Umarım ben de başarırım. Sizinle motive olurum diye düşünüyorum. Gözümden kaçmış.
İyi geceler canımİyi geceler herkese yarın geçmiş yaparım şarj bitti gün içinde şarj etmedim hep disardaydim malum bugün eşim izinliydi sabah güzel eksiler görün
insallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulasirixHoş buldum. Maşallah çok güzel vermişsin. Insallah istediğin kiloya düşersin
Hoş bulduk. Sizi okuyunca ben de veririm inşallah diyorum
İnşallah
güzel seyler söylesin inşallahÇok yoruldum ya, yarın tartıya çıksam mı diye düşünmüyor değilim :) acaba tartı ne diyecek...
yok canim ama kilo vermede oldukca etkiai var sporunArkadaşlar spor yapmak mecburi mi?
Hoş buldum. Insallah canım. İyi gecelerHoşgeldin canım.
Tez zamanda sikkeleriz inşallah fazlalıklarımızı :))
İyi geceler.
İnşallah canım iyi gecelerİyi geceler canım
insallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulasirix
güzel seyler söylesin inşallah
yok canim ama kilo vermede oldukca etkiai var sporun
Hosbuldum canım evet hemde çocuktan önce biraz kilo vermek istiyorum ki hamilelik rahat gecsinAramıza hoşgeldin canım maleseg evlilik +5 kg getiriyor birde çocuk vs hoppala oldu 15-20 kilo hemen yanlışı fark Edip kilo vermen İsabetli olmuş
Öyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyorAllah can sagligi versinde zaman herseyin ilaci cnm gececek ins. Hepsi
Cok iyi anliyorum
Insanin kafa doluyken baska biseye odaklanamiyor
Ama bi sekilde hayat devam ediyor
Amin canım inşallahHaklısın, bir an önce zor durumlar ne ise atlatıp gelmen temennisiyle...
İnşallah hayatın düzene girer ve gelirsin buralarda sohbet ederiz hep beraber
Afiyet olsun
Lahmacun benim de en sevdiğim...
Spor yapmışsın olsun :))Kizlar bazen okadar akilli oluyorumki kendim bile sasiyorum aklima
Yakindaki markete gidecektim hava ruzgarli hadi dedim gorumcemden araba istemeyim bisikletle gideyim
Tekeri biraz inikti zor suruluyodu bide onu sisirdim gittim kulaklarim dondu
Eve bi geldimki
Kapinin onunde bizim araba duruyor
Esim olmadigi icin zaten araba evdeydionunden gecip gitmisim
O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))Sevindim canimm herkez motive olsun sporlar coşsunn
Ayy cok guldm abla bu olay elinde telefon tutarken telefonu arayip yok diye şoka girenler varya ona benzemis
Saolasın canım çok haklısın direnişteyim inanki halledeceğiz Allahın izniyleKuzum bu duygulara çok kaptırma kendini, hayatı zehir etme kendine. Çünkü zaman akıp gidiyor ve inan toparlandığında geçmişi telafi etmeye çalışırken yine anı kaçıracaksın. Özlendin, çok seviliyorsun. Allah yardımcın olsun
Hakkında hayırlısı olsun adamların yüzüne oku üfle ne dersen kabul etsinlerkızlarrr selamlarrr
ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım
o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmişdaha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin
Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artıkbenim ki geldi ben mutfaktan çıkıyorum sonra gelirim
boşuna dememişler gülüm başta nasılsa sonra da öyle devam eder allahın izniyle ee yaza düğününüz var desene şimdiden heyecan başlar :)))))))))))))))
Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içindeKızımı aldım okuldan şimdi oğlumun çıkmasını bekliyoruz. Arada bir selam vereyim dedim. Dersim bitince kart yapım malzemelerini satan bir bayanın evine gidip iki kutu malzeme aldım. Evi iyice eşya ile dolduruyorum.
Bir öğrencim çocuklarıma Christmas hediyesi göndermek istedi. Sonra da kızkardeşine kart yapım malzemeleri hediye olarak göndermek istemiş ama onlar da yanlışlıkla bize geldi. Kalsın sen kullanırsın dedi. Böylece yeni bir hobiye başlamış oldum
Hak ediyorsa yapacak bişi yok senin gibi hayat dolu kadından ne istiyor acabaayy ne bileyim mefkuşum gecenin 12 buçuğun da tartışıp küsünce bir kere gittim diğer odaya şimdi zaten reglim belim ağrıyor, kanepe başların da iyice ağrıyor ama dönersem ilk adımı ben atmış olurum o yüzden kanepeye devammm:)
Hoşgeldin yeni gelin kilosu 1 aya hallederiz beraber :)Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takmaAdı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
Yok değil canımArkadaşlar spor yapmak mecburi mi?
Abla valla harikasinHalllooooo babylerrr :))
3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden
Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
@Pnrrr-20
Ooo süper2 mil leslie 90 puan @Pnrrr-20
İyi geceler canımSporumuda yaptım bugün yürüyüş te yaptım artık dinlenme zamanı iyi geceler kizlar
Dedigim gibi ilk kural duzenli gelip bol paylasim cnmTeşekkür ederim.Umarım ben de başarırım. Sizinle motive olurum diye düşünüyorum. Gözümden kaçmış.
seni bu kadar mutlu ediyorsa hep yap o zaman cnm :))36 dk yürüyüşümü yaptım .ay nasıl mutlu oluyorum spor yapınca hemen paylaşmak istiyorum
36.3 =108 @Pnrrr-20
sen menu yazdinmi rakibem benmi kacirdimİyi geceler herkese yarın geçmiş yaparım şarj bitti gün içinde şarj etmedim hep disardaydim malum bugün eşim izinliydi sabah güzel eksiler görün
Olsunnnn o da guzel olmusMerhaba.
Bugünkü akşam Menüm kuzu şiş ve yoğurt oldu.
Yaklaşık 2 lt su içtim. Şimdi de zencefilli limonlu Yeşilçayımı içip uyucam. Sporumu da yaptım. 35 dakika pilates. 105p @Pnrrr-20
Ben yapmadim merve yapmis :))Maşallah maşallah :)
Seni demotive etmicekse bakÇok yoruldum ya, yarın tartıya çıksam mı diye düşünmüyor değilim :) acaba tartı ne diyecek...
baslangicta zaten spor yapmani onermem cnm bikac hafta once menulerini oturt sonra yavastan baslarsinArkadaşlar spor yapmak mecburi mi?
Cocuk dusunuyomusunuz cnmHosbuldum canım evet hemde çocuktan önce biraz kilo vermek istiyorum ki hamilelik rahat gecsin
Gece sporculari geldiiiii hanimmmmm :)))2 mil leslie 90 puan @Pnrrr-20
Hic isigi yakmadan onunla konusmadan uyutmaya calis cnmBenim ufaklık sonun da uyudu bunu çok kotu alışkanlık edindi gecenun bir vakti kalkıp şebeklik yapıyor
Ilk defa bu hafta fire vermedim :)) cok fazla degil ama benim çapimda isteAbla valla harikasin
Tabiki cnm hosgeldinBende gelebilir miyim aranıza azimli hatunlar
Aranıza katılmak için ne yapmam gerekiyor?
Denedim abla tepiniyor yatakta bi sekilde unutturmam lazımHic isigi yakmadan onunla konusmadan uyutmaya calis cnm
Hosgeldin canimBende gelebilir miyim aranıza azimli hatunlar
Aranıza katılmak için ne yapmam gerekiyor?
Bacaklar benımde gitmiş durumda valla abla maşallah coj guzel yaptin bu haftaIlk defa bu hafta fire vermedim :)) cok fazla degil ama benim çapimda iste
Yarin tek 2 mil yapip bu haftayi kapaticam
Bacaklarimda oyle agirlik varki tarti ondan dusmuyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?