- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #264.981
Hoşbuldum teşekkür ederim canım maşallah ne güzel kilo vermişsinHosgeldin canim
Şu içirmeyi bi denesene.beninki susuzluktan yapıyormuş bir ara .şimdi çözdüm.her gece su için kalkıyoruz bir kere. :)Denedim abla tepiniyor yatakta bi sekilde unutturmam lazım
9.takim ailesine tekrar hosgeldin cnmAdı:beyza
Yaşı:23
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu
Kaç yaşında canım kuzun:)Şu içirmeyi bi denesene.beninki susuzluktan yapıyormuş bir ara .şimdi çözdüm.her gece su için kalkıyoruz bir kere. :)
Ortam değiştirin bir de.
Kolay gele.
Evet kesinlikle daha fazla almalıyım bugün annemden utandım resmen9.takim ailesine tekrar hosgeldin cnm
Daha fazla almadan kendine dur demen iyi olacak
Artik gecmisi birakip sadece verecegimiz kilolara odaklanacaz
Yeterki buraya duzenli gel bol paylasim yap
Catir catir gidecek kilolar :))
Annenden niye utandinki tatlimEvet kesinlikle daha fazla almalıyım bugün annemden utandım resmen
Yapacağım inşallah :)
Haydi bakalimo kilolar ya gidecek ya gidecek
Annem 43 yaşında 58 kilo ben bu yaşta ondan kaç kilo fazlayim ondan utandım canımAnnenden niye utandinki tatlim
Yurtdisindami yasiyosun
BuBsaatte ya kucuk bebekliler yada yurdisi ayakta :))
Bizim ailede bende en sismanimAnnem 43 yaşında 58 kilo ben bu yaşta ondan kaç kilo fazlayim ondan utandım canım
Küçük oğlum var canım iki bucuk yasinda ve maalesef ikiden önce uyunuktu
Bende heralde kv ye misafir geldi oraya gitti diye dusundum :))iyp geceler hanimlar..anca okudum gecmisi.bugun cok yogundum. oglen kimsuda gunumuz vardi .sonrada kizimin randevusu vardi.gec girdim eve.yemekti felan derken vakit bulamadim..birde aksam kayinvalideme sarma sardik.yeni indim evime..Mefkurem
tmm abla derim bidaha..hala sarma bitmedide kizimin uykusu geldi mecbur indim evime artik..komsularla sariyo geri kalaniBende heralde kv ye misafir geldi oraya gitti diye dusundum :))
Bidaha ben şunu şunu yapicam diye haber ver oldumu cnm
Biliyosun ben herkesi merak ederim :)))
insllh:)Medine berrin edibe menu yazmadilar daha
Siz yazin sabah bakarim artik
Bende yoruldum
Teli birakacam :))
Yarin gorusuruz
Cok guzel eksilerin oldugu bi gune uyanmak dilegiyle.....
Hahhh bitanesi gelmis bile :)))menumude yazayim
sabah 8:30
8 kucuk kozlenmis mantar
9 badem
1 ceviz
kk beyaz beynir
yesillik
yarim domates
12:30
1elma
15:00
yogurtlu kereviz salatasi.1 kaseden az
4 etsiz cig kofte
yaninda yesillik
19:00
2 cop sis de somon baligi
salata
2 kasik pure
oglen altin gunumuz cardi(altin degilde parayla yapiyoruz)
bugunde irademe hakim oldum cok sukur.bugunude atlattim..kaldi yarinn.. kuzenim oturmaya gidicem yarini da atlatirsam ben bu diyet isin ustesinden gelmis olcam insllh..
Anacim neymis bu kadar buzlugami koycaktmm abla derim bidaha..hala sarma bitmedide kizimin uykusu geldi mecbur indim evime artik..komsularla sariyo geri kalani
haftayada benim misafirlerim geliyo..burasi boyle.herkes birbirine oturmaya gidiyor.mecbur biseylerde hazirlaniyorHahhh bitanesi gelmis bile :)))
Masallah tatlim sizde de durmadan gezmeler oluyor :))) ama sen bu isi kaptin artik hic bi sofra seni hedeften caydiramaz
Sevmedim ben sizin orayi :)))haftayada benim misafirlerim geliyo..burasi boyle.herkes birbirine oturmaya gidiyor.mecbur biseylerde hazirlaniyor
evet buzluga koyyo..5 kilo yaprak vardiAnacim neymis bu kadar buzlugami koycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?