Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu içirmeyi bi denesene.beninki susuzluktan yapıyormuş bir ara .şimdi çözdüm.her gece su için kalkıyoruz bir kere. :)
Ortam değiştirin bir de.
Kolay gele.
ortam degistiriyorum canim ayakta sallanmayi sevmiyor uyku akıyor hala saga sola oyuncaklara saldırıyor suyu deniyeyim bakalım

Çok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....

Günaydınlaaaaaarrrrrr
Günaydın kuzun burada aynı valla
Gunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
Günaydın canım
Günaydın baharcim benn hic sevmiyorum kapali havalari resmen o karanlkk uzerime geliyor
kız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)
Dokunmuyor zaten canik nasil seviyorsa öyle vermeye calisiyorum
Günaydın canom Hosgeldin
Kızlar gerçekten kilo vermek istiyorum bende motiveye çok ihtiyacım var yaza kadar bu işi bitirmek istiyorum
hepimiz aynı canim artik kilolardan tamamen kurtulmak icin elimizden geleni yapıyoruz inşallah bu sefer son kac kilon var verilecek

Slm hatunlar nasilsiniz
Aleykum selam canim iyi şükür sen nasılsın
Gunaydinn kizlar
Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde
Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var
günaydın canim uyku hali cok normal canim

günaydın canım ohhh spor yapilmis masallah

oyy kuzum cok gecmis olsun Allah' o adami bildigi gibi yapsin insallah para tez zamanda elinize geçer ay cok sinir oldum ve uzuldum ya insan bunu nasil yapar suty bozuk daha denecek çok şey varda rabbik yardimciniz olsun ya tez zamanda feraha kavustursun

Iyiyim kuzu ya ne olsun
Bayadır yazmiyodum nasılsınız diyim dedim

Kaç kilosun canım
Dün yazmışsın ama çıkmıştım, 62.3 tü geçen hafta.

Olsunnnn o da guzel olmus
Bak hayalcim kilodaşin geldi :

Kim :)

Ilk defa bu hafta fire vermedim :)) cok fazla degil ama benim çapimda iste

Yarin tek 2 mil yapip bu haftayi kapaticam
Bacaklarimda oyle agirlik varki tarti ondan dusmuyor heralde

Ödem çayına yüklen hemen canım :)

Hoşgeldinnn :)

evet buzluga koyyo..5 kilo yaprak vardi
5 kilo yaprak mı sardın gerçekten :)
Hey maşallah...
Benim de eşimin tarafı felaket kalabalık...
Geçen yılım full davetler ile geçti. Bu kadar daveti anlamış değilim. Neyse ki bu kış daha sakin başladı benim için :)

Karadenizli misin?
Yazın oradaydık, Karadeniz muhteşemdi...
İstanbul'da bugün güneş var

Menü düne aittir
Sabah(10:30)
1 omlet
2 ceviz
1 kk peynir
3 çeri

Ögle(14:30)
1 lahmacun bir ayran

Akşam(19:30)
1 kase yoğurt 1/4 nar

Su:3 lt yı geçti spor: 3 mile Leslie Pnrrr-12 135 puan
Güzel menün varmış
Hele akşam yemeğin benim favori atıştırmalığım

Geçen yıla göre 27 kişi nianlamdıpıö kiloya 36 kilo

Bu sabah Mefkurem ciğimin önerdiği gibi 5 adet kuru eriği akşamdan suya koyup sabah suyunu içip, meyveleri yedim.
Yeşilçayımı içtim. Sonrasında da haşlanmış yumurtamı zeytinyağı döküp yedim. 6 adet zeytin ve biraz çeçil peyniri ekmeksiz yedim.
Öğlen tavuk şiş gibi birşey yiyebilirim. Bakalım...

Iyiyim kuzu ya ne olsun
Bayadır yazmiyodum nasılsınız diyim dedim
Iyi yapmışsınız canim bizde kilo verme ugrasina devam valla aynı hamam aynı tas anlican
Günaydın herkese! Hayırlı sabahlar...
Bu sabah mide bulantısı ile uyandığım için gitmedim spora.
Yapanları canı gönülden kutlarım :)
günaydın canım geçmiş olsun

Geçen yıla göre 27 kişi nianlamdıpıö kiloya 36 kilo
Gidecek insallah yeterki baslayabilelim bu sefer son olsun inşallah
Benim planım 3 gün içinde daha fazla zayıflamak :))) diyet listesini harfi harfiyen uyguluyorum sonucu birlikte göreceğiz
abla bu hafta pek görünüyorsun

Kızlar iyi günler son üç gün tatil için o yüzden yoğunluk çok fazla. Dün akşam dersim yedi de bitti telefon geldi misafir gelecek. Biz de misafir içkili olur çoğunlukla hayır da diyemedim. Ama stres oldum neyse masa hazırla falan saat oldu sekiz herhalde stresten tansiyonum yükseldi. Fazla değil 17 oldu ama beni yine de yordu o yükseliş sonra menümü yazmadan yattım. Bu arada ben diyetimi bozmadım misafir olsa da sadece çay içtim ama yemeği geç yemiş oldum.

Menümü yazayım
Sabah 09.10
1 yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
Ispanak 2 yk
Barbunya 2 yk
Yoğurt 2 yk
Ara 17.00
Fındık 10 tane
Akşam 20.00
Kıymalı yumurta
Peynir
Salata

İnşallah canım

Hosgeldin cnm evlenince kilolar geliyor nedense saliyoruz biraz kendimizi heralde ama sen olayi cbuk farketmissin insallah tez zamanda verirsin. Bende pinar 25 yasindaym takimin hamislerinden biriyim

Aktif 17-18 kisi cnm
Gelmeyen hamisleri katmadim hesaba
Bu hafta zeynepte ayriliyor

Hangi zeynep abla pinkyminkyy mi nedenki cok sasirdm suanda cok iyi gidiyordu o esiyle olan olaylardanmi

Hosgeldin melis bende ilk basladigimda 92 leri gormustum ve suanda 1 seneye yakindir 65 kilolardaym cok sukur burda bizimle sende basaricaksin cnm inan yeterki ben pinar 25 yasindaym 2 senelik evliyim cnm zamanla tanisiriz

Arkadaşlar spor yapmak mecburi mi?

Degil cnm hatta basta kilon fazla oldugu icin sadce menulere odaklan ama sonradn spor ile desteklersen hem sıkılasma olur sarkmalari engellersin hemde daha fit ve kalici kilo verirsin

Hosgeldin beyza insllah hayirlisiyla gidicek o kilolar, hamilelik evlilik genelde hep kilo alinan donemler zaten cnm uzme kendini. Bende pinar 25 yasindaym zamanla dha cok kaynasiriz

Ahh cok zor durum ya bu dunyada boyle s... Oldukca vallahi zor. Insallah tez zamanda yakalanir cozulur para olayi Allahim yardimciniz olsun

Bu hafta okulların son haftası karne işleri biraz yoğun geliyorum ama çok kalmıyorum sayfada bakıyorum yazıyorum beğeniyorum gidiyorum :)) artık tatilde bol bol gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…