- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.021
ortam degistiriyorum canim ayakta sallanmayi sevmiyor uyku akıyor hala saga sola oyuncaklara saldırıyor suyu deniyeyim bakalımŞu içirmeyi bi denesene.beninki susuzluktan yapıyormuş bir ara .şimdi çözdüm.her gece su için kalkıyoruz bir kere. :)
Ortam değiştirin bir de.
Kolay gele.
Günaydın kuzun burada aynı vallaÇok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....
Günaydınlaaaaaarrrrrr
Günaydın canımGunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
Günaydın baharcim benn hic sevmiyorum kapali havalari resmen o karanlkk uzerime geliyorHerkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorumyav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün
Dokunmuyor zaten canik nasil seviyorsa öyle vermeye calisiyorumkız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)
Günaydın canom HosgeldinGünaydın
hepimiz aynı canim artik kilolardan tamamen kurtulmak icin elimizden geleni yapıyoruz inşallah bu sefer son kac kilon var verilecekKızlar gerçekten kilo vermek istiyorum bende motiveye çok ihtiyacım var yaza kadar bu işi bitirmek istiyorum
Aleykum selam canim iyi şükür sen nasılsınSlm hatunlar nasilsiniz
günaydın canim uyku hali cok normal canimGunaydinn kizlar
Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde
Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var
günaydın canım ohhh spor yapilmis masallahKızlar günaydın,
ben kalktım sporumu yaptım. Şimdi kahvaltı edicem sonrasında gelir hem geçmiş yapar hem de dün akşam menümü yazamamıştım onu eklerim. Artık akşamları daha erken yatmaya calısıyorum (12 de mesela :)) sabah da erken kalkabileyim diye.
Gününüz aydın, yolunuz açık olsun. Herkese benden kokulu öpücükler
oyy kuzum cok gecmis olsun Allah' o adami bildigi gibi yapsin insallah para tez zamanda elinize geçer ay cok sinir oldum ve uzuldum ya insan bunu nasil yapar suty bozuk daha denecek çok şey varda rabbik yardimciniz olsun ya tez zamanda feraha kavustursunHanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
günaydın afiyet olsun canımgunaydin hanimlar.bende sporumu yaptim geldim.kahvaltimi yapcam
Iyiyim kuzu ya ne olsunortam degistiriyorum canim ayakta sallanmayi sevmiyor uyku akıyor hala saga sola oyuncaklara saldırıyor suyu deniyeyim bakalım
Günaydın kuzun burada aynı valla
Günaydın canım
Günaydın baharcim benn hic sevmiyorum kapali havalari resmen o karanlkk uzerime geliyor
Dokunmuyor zaten canik nasil seviyorsa öyle vermeye calisiyorum
Günaydın canom Hosgeldin
hepimiz aynı canim artik kilolardan tamamen kurtulmak icin elimizden geleni yapıyoruz inşallah bu sefer son kac kilon var verilecek
Aleykum selam canim iyi şükür sen nasılsın
günaydın canim uyku hali cok normal canim
günaydın canım ohhh spor yapilmis masallah
Dün yazmışsın ama çıkmıştım, 62.3 tü geçen hafta.Kaç kilosun canım
Olsunnnn o da guzel olmus
Bak hayalcim kilodaşin geldi :
Ilk defa bu hafta fire vermedim :)) cok fazla degil ama benim çapimda iste
Yarin tek 2 mil yapip bu haftayi kapaticam
Bacaklarimda oyle agirlik varki tarti ondan dusmuyor heralde
Hoşgeldinnn :)Adı:beyza
Yaşı:23
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu
5 kilo yaprak mı sardın gerçekten :)evet buzluga koyyo..5 kilo yaprak vardi
Karadenizli misin?Herkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorumyav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün
Güzel menün varmışMenü düne aittir
Sabah(10:30)
1 omlet
2 ceviz
1 kk peynir
3 çeri
Ögle(14:30)
1 lahmacun bir ayran
Akşam(19:30)
1 kase yoğurt 1/4 nar
Su:3 lt yı geçti spor: 3 mile LesliePnrrr-12 135 puan
Geçen yıla göre 27 kişi nianlamdıpıö kiloya 36 kiloortam degistiriyorum canim ayakta sallanmayi sevmiyor uyku akıyor hala saga sola oyuncaklara saldırıyor suyu deniyeyim bakalım
Günaydın kuzun burada aynı valla
Günaydın canım
Günaydın baharcim benn hic sevmiyorum kapali havalari resmen o karanlkk uzerime geliyor
Dokunmuyor zaten canik nasil seviyorsa öyle vermeye calisiyorum
Günaydın canom Hosgeldin
hepimiz aynı canim artik kilolardan tamamen kurtulmak icin elimizden geleni yapıyoruz inşallah bu sefer son kac kilon var verilecek
Aleykum selam canim iyi şükür sen nasılsın
günaydın canim uyku hali cok normal canim
günaydın canım ohhh spor yapilmis masallah
Benim planım 3 gün içinde daha fazla zayıflamak :))) diyet listesini harfi harfiyen uyguluyorum sonucu birlikte göreceğiz
Geçen yıla göre 27 kişi nianlamdıpıö kiloya 36 kilo
Iyi yapmışsınız canim bizde kilo verme ugrasina devam valla aynı hamam aynı tas anlicanIyiyim kuzu ya ne olsun
Bayadır yazmiyodum nasılsınız diyim dedim
günaydın canım geçmiş olsunGünaydın herkese! Hayırlı sabahlar...
Bu sabah mide bulantısı ile uyandığım için gitmedim spora.
Yapanları canı gönülden kutlarım :)
Gidecek insallah yeterki baslayabilelim bu sefer son olsun inşallahGeçen yıla göre 27 kişi nianlamdıpıö kiloya 36 kilo
abla bu hafta pek görünüyorsunBenim planım 3 gün içinde daha fazla zayıflamak :))) diyet listesini harfi harfiyen uyguluyorum sonucu birlikte göreceğiz
Teşekkür ederim :)günaydın canım geçmiş olsun
Bebişin hayırlı olsun canım bu arada tabi ki doldururumHosgeldin cnm ilk sayfada kurallar var okuyup kabuk edersen ordaki listeyi doldur seni daha iyi taniyalim
İnşallah canımIyi yapmışsınız canim bizde kilo verme ugrasina devam valla aynı hamam aynı tas anlican
günaydın canım geçmiş olsun
Gidecek insallah yeterki baslayabilelim bu sefer son olsun inşallah
abla bu hafta pek görünüyorsun
Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Aktif 17-18 kisi cnm
Gelmeyen hamisleri katmadim hesaba
Bu hafta zeynepte ayriliyor
Adı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
Arkadaşlar spor yapmak mecburi mi?
Adı:beyza
Yaşı:23
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu
Hanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
Bu hafta okulların son haftası karne işleri biraz yoğun geliyorum ama çok kalmıyorum sayfada bakıyorum yazıyorum beğeniyorum gidiyorum :)) artık tatilde bol bol gelirimIyi yapmışsınız canim bizde kilo verme ugrasina devam valla aynı hamam aynı tas anlican
günaydın canım geçmiş olsun
Gidecek insallah yeterki baslayabilelim bu sefer son olsun inşallah
abla bu hafta pek görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?