- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.001
kucuk bi koy burasi.yapacak bisey yok herkesde oturmalara gidiyo:)))Sevmedim ben sizin orayi :)))
Burasida cok buyuk degilde bizim burda eskisi gibi oturmalar olmuyor herkesin kendi telasi varkucuk bi koy burasi.yapacak bisey yok herkesde oturmalara gidiyo:)))
Tam yerine geldin bir tanesi ha bugün ha yarın doğurmak üzere 5 tane hamilemiz varHosbuldum canım evet hemde çocuktan önce biraz kilo vermek istiyorum ki hamilelik rahat gecsin
Oo alıntı yapan yasi mi özlemişimÖyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyor
Amin canım inşallah
Spor yapmışsın olsun :))
O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))
Saolasın canım çok haklısın direnişteyim inanki halledeceğiz Allahın izniyle
Hakkında hayırlısı olsun adamların yüzüne oku üfle ne dersen kabul etsinler
Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık
Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içinde
Hak ediyorsa yapacak bişi yok senin gibi hayat dolu kadından ne istiyor acaba
Hoşgeldin yeni gelin kilosu 1 aya hallederiz beraber :)
Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takma
Yok değil canım
Ama ilerde sağlık sorunun yoksa sende başlarsın
Abla 1 link ağırlık çok Leslie yaparken su el ağırlıklarını kullansana maşallah ters teper filan bileklerineHalllooooo babylerrr :))
3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden
Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
Pnrrr-12
Yazmadim abla yenileri görünce gevezelik Edip çıktım yazacağım şimdiDedigim gibi ilk kural duzenli gelip bol paylasim cnm
Zaten burda yarisma heyecaniyla motivemiz hep tavan:) arada tokezleyen olursada el birligiyle kaldiriyoruz
seni bu kadar mutlu ediyorsa hep yap o zaman cnm :))
sen menu yazdinmi rakibem benmi kacirdim
Olsunnnn o da guzel olmus
Bak hayalcim kilodaşin geldi :)
Ben yapmadim merve yapmis :))
Seni demotive etmicekse bak
baslangicta zaten spor yapmani onermem cnm bikac hafta once menulerini oturt sonra yavastan baslarsin
Bizim hedefimiz sadece kilo vermek degil ayni zamanda fit olmak
Cocuk dusunuyomusunuz cnm
Gece sporculari geldiiiii hanimmmmm :)))
Hosgekdin Beyza boy kilo şuan sen ben ve @Sweetyy83 de aynı canım verilecek bu kilolarAdı:beyza
Yaşı:23
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu
maşallah canımmenumude yazayim
sabah 8:30
8 kucuk kozlenmis mantar
9 badem
1 ceviz
kk beyaz beynir
yesillik
yarim domates
12:30
1elma
15:00
yogurtlu kereviz salatasi.1 kaseden az
4 etsiz cig kofte
yaninda yesillik
19:00
2 cop sis de somon baligi
salata
2 kasik pure
oglen altin gunumuz cardi(altin degilde parayla yapiyoruz)
bugunde irademe hakim oldum cok sukur.bugunude atlattim..kaldi yarinn.. kuzenim oturmaya gidicem yarini da atlatirsam ben bu diyet isin ustesinden gelmis olcam insllh..
günaydın babyÇok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....
Günaydınlaaaaaarrrrrr
günaydın kamilecimGunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
Sarmayi sardim mutfagi topladım benim huma hala haslanmis lahana yiyor benim kiz sebzelere salca girdimi yemiyor böyle haslanmis yada cig seylere bayılıyor neyse ufaklikta uyanmadan leslie ablayla bulusayim yuruyuse gjdecemtim lakin disarda firtina
Menum
Sabah8:30
Yarim simit
Ogle12: 30
2 az yagda yumurta ve yogurt
Ara
1havuc
Aksam17:30
Etli nohut 2yk bulgur pilavi
Cig Pirasa yogurt
Su 2 oldu
Spor yok
Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Malesef .
Napalim canımız sağ olsun.
Afiyet olsun.sabah sabah lahmacun.en son öğrenciyken yapmıştım böyle birşey.
öyle oldu.sopamı da yedim.üstübe üstelik.nasrettin hoca nın çocuk gibi testiyi kırmadan sopayı yiyoz yaf.
Havadandır inşallah.aman dikkat.
Uyudular mi.ben spora kaçıyorum.
Sabah çok geçe kalmış abla.ağzına kuru meyve falan atabilseydin keşke.
Afiyet olsun güzel menü.
@askrhpozitif kızını çekirdekten yetiştiriyorsun bakıyorum.
Sarmaları beraber sarıyorsunuz ohh.
ben hiç senaryo yazmam kaç kere ben evde tekken dünya adam girdi çıktı eve telefoncusu internetçisi onları boş ver daha 20 li yaşlarındayken 1 hafta evde açık ceza evinin mahkumları çalıştı ve ben onların mahkum olduğunu sonradan öğrendim gardiyan da aşağı da oturuyor benim evin için de 3-4 mahkum çalışıyordu :)
menüm
10:20
2 çırpılmış yumurta 1 d. ekmek
beyaz peynir yarım kk kadardı, bir kaç zeytin
22:00
büyük kase süte(2 bardak kadar süt alır sanırım) 1 muz 2 kaşık yulaf ezmesi 1 t.k chia tohumu
su 2.5 lt yatana kadar 3 olur
Edibe12
Adı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
Arkadaşlar spor yapmak mecburi mi?
Öyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyor
Amin canım inşallah
O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))
Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık
Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içinde
Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takma
Yok değil canım
Halllooooo babylerrr :))
3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden
Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
Pnrrr-12
Adı:beyza
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu
Gunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
Allah razı olsun tugcecim çok sagolasinAllah hayırlısıyla dardan kurtarsın gülüm, sıkıntın yok olup gitsin
Günaydın canımızın içi
Ne kaa doğru bir söz paylaşmışsın.... Hadi o zaman yaşamaya devam ....
Kız adamla küssün diye mi kanepede yatıyorsun, ben atlamışım orayı. Kalk gel bize ben yatağımı veririm sana :)
Ayaklarını sıcak tut, üşütme sakın.
Bizde kuru fasulye ve muhtemelen pirinç pilavı var.
Ben kuru fasulye ve salata yicem akşama kısmet olursa
Amin Allah razı olsun baharcimAfiyet olsun abla
Afiyet olsun nohut eksi getirsinama akşam yada öğlen birinde sebze olsa daha iyiymiş
Afiyet olsun bence iyi
hadi gözün aydın darısı bize bu yaza
Sabah üç yumurta çok olmuş sanki ekmekte var
İraddne sağlık
aynen abla hem üç yumurta hem iki dilim ekmek çok olmuş 2 yumurta ekmeksiz daha mı iyiydi
Jilliana baslamissin bende videoya bakıp bakıp vazgeçiyorum
Geçmiş olsun Seyda gaz için hareketler var canım iyi geliyor gecmezse dene istersen
Kalkar canım kalkar zamanla daha iyi kalkar o Toto
Huni nerdeben olsam kesin huniyle gezerdim
Bisküvili menü :) abartmadan tadına bakmayı öğreneceğiz abla birde sen ekmek yemişsin sabah kız ben senin korkuna yemiyorum hafta içi
Aynen Tuğçe ya 10 da kalktık heryer karanlık ışık açıp kahvaltı yapıyoruz yazım gözünü seveyim
Güzel menü canım
Allah hayra çıkarsın
Günaydın Ekim sultan
neden
benim kabak var iyi de ödem atıyor normalde cumaya kadar yeter zatenbı ben yiyorum
çok sagol ablacimBana da lazım masal anlatan
Geçmiş olsun Şeydacığım.
Ne güzel bence çok ideal. Sonra da hayatını yaşarsın.
3-4 bisküvi de nazarlık olsun. Ben sende ve @seydan94 ’te minik bir kaçamak görsem mutlu oluyorumZaten büyük kaçamak yapmazsınız da
Allah hayırlısıymışsın tamamına erdirsin, mutlu olsunlar inşallah
Her neyse sıkıntınız böyle geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin.
Bir de büyümüş gibi başka ağlayan çocukları anlatıp “Bebek ağlıyo” diyor heyecanla
Abla Allah razı olsun inşallah soyleyecegimrabbim evrenin tüm bolluk bereket zenginlik para titreşimlerine kendimi açıyorum sevgiyle kabul ediyorum
ben bolluk mıknatısıyım şans mıknatısıyım
ihtiyacım olduğun da rabbim beni darda koymuyor şükürler olsun
bunu her aklına geldikçe sanki sıkıntın giderilmiş gibi inanarak tekrar edip şükret gülüm
gunduz klsik akşam karbon yememek planım
abla çok özür dilerim olayı duyan geliyor dün hiç durmadimEeee hadi eksik menuler gelsin
Rakibem menunu bekliyorum
istikrar1986 aysenur bugun basliyorum dedin ama hala yoksun cnm
Hoş bulduk canım inşallahÖyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyor
Amin canım inşallah
Yok değil canım
İnşallah canımDedigim gibi ilk kural duzenli gelip bol paylasim cnm
Zaten burda yarisma heyecaniyla motivemiz hep tavan:) arada tokezleyen olursada el birligiyle kaldiriyoruz
seni bu kadar mutlu ediyorsa hep yap o zaman cnm :))
sen menu yazdinmi rakibem benmi kacirdim
Olsunnnn o da guzel olmus
Bak hayalcim kilodaşin geldi :)
Ben yapmadim merve yapmis :))
Seni demotive etmicekse bak
baslangicta zaten spor yapmani onermem cnm bikac hafta once menulerini oturt sonra yavastan baslarsin
Bizim hedefimiz sadece kilo vermek degil ayni zamanda fit olmak
Cocuk dusunuyomusunuz cnm
Gece sporculari geldiiiii hanimmmmm :)))
Hoş geldin canım ben de yeni katıldım grubaAdı:beyza
Hoş bulduk canımyeni gelen arkadaslar var.hos geldiniz.bende 1 hafta oldu katilali.26 yasindayim.1 kizim var
Hoş bulduk canım inşallah. Sen de çok güzel kilo vermişsin maşallah. Ne kadar sürede verdin?
kız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)
simit çeyrek olsaymış ya da simit hiç olmayıp tb ekmeği olsaymış daha iyi olurmuş. Yoğurtla yumurtayı da bağdaştıramadım
Afiyet olsun canım
Ebrucum hoşgeldin aramıza, fazla kilon yokmuş 2-3 haftada hallolacak birşey :)
o sopalar candır can
abla oturup seni saatlerce bıkmadan usanmadan dinleyebilirim. hem hikayen çok hem acayip huzur veriyorsun maşallah
yemek saatleri acayip uzun abla, dünkü beni düşününce ben ölürdüm açlıktan
Meliscim hoşgeldin aramıza. Burada aktif olduğun sürece motivasyonun hep olur ve sağlıklı çok güzel kilolar verirsin.
Biz burada birbirimize yol arkadaşı, akıl ablalığı yapıyoruz. Muhteşem bir enerjimiz var, birbirimizi hiç görmedik ama gönülden bağlıyız hepimiz
Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım
103 kilodan 56 ya düştüm. Yaklaşık 1 yıldır kilomu koruyorum.
takım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte
tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah
arada vücudu dinlendirmeyi unutma
beyza hoşgeldin canım aramıza
senin de fazla kilon yok, yakın zamanda bizlerle hedefine ulaşırsın
günaydın tatlım
 ayy abla cok tatlisinBide gelip arabayi gorunce sok oldum :) ) kapidan cikinca hemen orda zaten
Yaninda bisikletin tekerini sisirmisim
kızlarrr selamlarrr
ben bugun spor ve kahvaltıdan sonra biraz evde ara temizlik yapayım dedim, yaparkende hareketli müzikler acıp göbek attım
o arada bi maillerime bakayım dedim ne göreyim, beni ikinci görüşmeye cagırmışlar, ilk görüşmem başarılı geçmişdaha görüşmenin zamanı belli değil olunca yazarım yine size, bana dua edin, inşallah hayırlısı ise Allah nasip etsin
3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum
gülüm nohutu ıslayıp pişirip dondurucuya attım bolca lazım olunca çıkarıp direk kullanıyorum ki :)))
ben hala acıkmadım canım da bir şey istemiyor acıkınca bakıcam artık ne yiyeceğime yine de çokk sağ ol gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?