Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum canım evet hemde çocuktan önce biraz kilo vermek istiyorum ki hamilelik rahat gecsin
Tam yerine geldin bir tanesi ha bugün ha yarın doğurmak üzere 5 tane hamilemiz var kiloları verip darısı sana
Oo alıntı yapan yasi mi özlemişim
Halllooooo babylerrr :))

3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden

Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
Pnrrr-12
Abla 1 link ağırlık çok Leslie yaparken su el ağırlıklarını kullansana maşallah ters teper filan bileklerine
Yazmadim abla yenileri görünce gevezelik Edip çıktım yazacağım şimdi
Hosgekdin Beyza boy kilo şuan sen ben ve @Sweetyy83 de aynı canım verilecek bu kilolar
maşallah canım

Çok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....

Günaydınlaaaaaarrrrrr
günaydın baby

Gunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun
günaydın kamilecim

Herkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorum yav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün

kız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)

Menum
Sabah8:30
Yarim simit

Ogle12: 30
2 az yagda yumurta ve yogurt

Ara
1havuc

Aksam17:30
Etli nohut 2yk bulgur pilavi
Cig Pirasa yogurt

Su 2 oldu
Spor yok

simit çeyrek olsaymış ya da simit hiç olmayıp tb ekmeği olsaymış daha iyi olurmuş. Yoğurtla yumurtayı da bağdaştıramadım
Afiyet olsun canım

Ebrucum hoşgeldin aramıza, fazla kilon yokmuş 2-3 haftada hallolacak birşey :)

o sopalar candır can

abla oturup seni saatlerce bıkmadan usanmadan dinleyebilirim. hem hikayen çok hem acayip huzur veriyorsun maşallah
yemek saatleri acayip uzun abla, dünkü beni düşününce ben ölürdüm açlıktan

Arkadaşlar spor yapmak mecburi mi?

Meliscim hoşgeldin aramıza. Burada aktif olduğun sürece motivasyonun hep olur ve sağlıklı çok güzel kilolar verirsin.
Biz burada birbirimize yol arkadaşı, akıl ablalığı yapıyoruz. Muhteşem bir enerjimiz var, birbirimizi hiç görmedik ama gönülden bağlıyız hepimiz

Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım
103 kilodan 56 ya düştüm. Yaklaşık 1 yıldır kilomu koruyorum.

Halllooooo babylerrr :))

3 mil yaptim ama agirlikla 1 er kilo elimde
Dogal olarak daha fazla zorladi
Bolgeselide kisa tuttum o yuzden

Spor bildirmi
3 mil lesli 135
5 dk bolgesel 15
Toplam 150 puan
Pnrrr-12

takım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte
tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah
arada vücudu dinlendirmeyi unutma

beyza hoşgeldin canım aramıza
senin de fazla kilon yok, yakın zamanda bizlerle hedefine ulaşırsın

Gunaydiiiiiiin hadi son iki gun buvun benim icinde sizin icinde super bi hun olsun

günaydın tatlım

Allah razı olsun tugcecim çok sagolasin

Amin Allah razı olsun baharcim

çok sagol ablacim Abla Allah razı olsun inşallah soyleyecegim
Edibe12
istikrar1986
@Sweetyy83
@eyledi

Kizlar sizin 3 gunluk planlarinizi ogrenebilirmiyim
gunduz klsik akşam karbon yememek planım
Eeee hadi eksik menuler gelsin

Rakibem menunu bekliyorum

istikrar1986 aysenur bugun basliyorum dedin ama hala yoksun cnm
abla çok özür dilerim olayı duyan geliyor dün hiç durmadim

Hoş bulduk canım inşallah
İnşallah canım
Hoş geldin canım ben de yeni katıldım gruba
yeni gelen arkadaslar var.hos geldiniz.bende 1 hafta oldu katilali.26 yasindayim.1 kizim var
Hoş bulduk canım
Hoş bulduk canım inşallah. Sen de çok güzel kilo vermişsin maşallah. Ne kadar sürede verdin?

Gunaydinn kizlar
Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde
Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var

Dünden kalan alintilarim

Bide gelip arabayi gorunce sok oldum :) ) kapidan cikinca hemen orda zaten
Yaninda bisikletin tekerini sisirmisim
 ayy abla cok tatlisin
Seni oyle hayal ettimde

Cok sevindim cnm insllah hayirlisiysa olur

3 lt su içtim hala su icesim var ben dışarda yeyince hep böyle oluyorum ya normalde kendim çok az tuz kullanıyorum

Ewt bahar disarda yiyince bende ole olurm ne var sanki tuzlu yapmasalar anlamiyorm

Aaa o iyi fikirmis ben hic yapmam hatta dun nohut yerken esimle dedik en son nezaman yediydik gecen sene kisindi sanirm 
Bende ole atiym de arada corbalara yemeklere koyim nohutda saglikli sonucta
Nekadar kaynatiyorsn abla tamamenmi yokaa hafif dirimi birakiyorsun

Bu arada ne yedin abla en son merak ettim

Kızlar günaydın,
ben kalktım sporumu yaptım. Şimdi kahvaltı edicem sonrasında gelir hem geçmiş yapar hem de dün akşam menümü yazamamıştım onu eklerim. Artık akşamları daha erken yatmaya calısıyorum (12 de mesela :)) sabah da erken kalkabileyim diye.

Gününüz aydın, yolunuz açık olsun. Herkese benden kokulu öpücükler

Hanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…