Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takıma yazdım ama girmedim ki canım kaptansız olmaz kuzum düzen olmayınca olmuyor
Gulbecim hosgeldin cnm

melegimm34

Kizlar ada kaptan yardimcisi yani kaptanin vekili sayilir ve cok guzel ilgileniyor
Hem herkesin donem donem yogun zamanlari olabilir
Orda bisuru arkadaş var
Hemen gemiyi terk etmek olmazki

Gulbecim hosgeldin cnm

melegimm34

Kizlar ada kaptan yardimcisi yani kaptanin vekili sayilir ve cok guzel ilgileniyor
Orda bisuru arkadaş var
Kuzum aynen orada ada ilgileniyor ama kural koyamıyor ister istemez tam hakim olamıyor ben gerçekten tam motive olmak istiyorum

2.5 aydır devam eden bir durummus bu.2.5 aydır kaptansız takım yani.
Gulbecim hosgeldin cnm

melegimm34

Orda bisuru arkadaş var

gecmis olsun ne denir bilmiyorum..allah feraha erdirsin canim...boylelerinide allah islah etsin...cok uzuldum

Hayırdır? Gelininiz mi?
habinar yasemin kardeşine kız bakmaya gittiler geçen annesini zaten tanıyorlarmış gençler de bir kaç aydır biribirlerinden hoşlanıyormuş sanırım konu ordan çıktı
benim de küçük erkek kardeşimi kendi tanışıp karar verdiği bir kızla evlendirdik ben deli gibi sevmiştim kızı evlerine hiç gitmedim bana da sadece 17 saatliğine geldiler gece uyuma da dahil meğer kız hiç de kardeşimin anlattığı gibi değilmiş kardeşim biz üzülmeyelim diye hep iyi becerikli v.s. yalan söylüyormuş ama kardeşimin tipi bile değişti göz altları çöktü sürekli hastalanmaya başladı sonra telefonda benden yardım istemeye başladı abla ben daha ne yapabilirim diye ama yarım yamalak anlatıyordu her şeyi 1 yıl sonun da boşandılar ki her şeyi öğrendiğim de 1 ay sonra boşanman lazımdı dedim kızın babası (ailesi çok iyi insanlardı allah var ) ayrılacaklarını kardeşim söylediğin de boynuna sarılıp ağlamış kız sorunlu çıktı onlarda biliyormuş ama bu kadar olduğunu bilmiyorlarmış v.s. ağzımız çok güzel yandı yani

Hava ne kadar karamsar olsa da senin için hep güneşli olsunç Hemen ifadesini :) e çevir bakayım

istikrar1986 ayy ben daha yeni okudum başınıza gelenleri. Kuzum çok geçmiş olsun Allah bu insanlara az vicdan versin, hiç mi Allah korkun yok da hak yiyorsun be ahlaksız. İnsanların zorluklarından nasıl kendine fayda sağlayacak kadar merhametsiz olabiliyorsun. Nasıl sinirlendim. Allah yardımcınız olsun, bu onun yanına kar kalmaz hiç merak etme. İnşallah paranızı alırsınız.

Günaydın herkese! Hayırlı sabahlar...
Bu sabah mide bulantısı ile uyandığım için gitmedim spora.
Yapanları canı gönülden kutlarım :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ohh güne mis gibi menüyle başlamışsın:) afiyet olsun

kuzum niye stres yapıyorsun? dikkat et kendine, tansiyon önemli
hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer hem de alkol alan pek yemek aramaz. içkisine göre 1-2 şey yeter ona

dostlar günaydınnn:)

kız şirine anladın tabi ablanın çenesi çok güçlü saatlerce durmadan konuşma kapasitesi var dinlersin tabii ama valla sıkmam eğlenceli konuşurum :)))

günaydın ablacık

hem konuşan hem eğlenceli konuşan insanları çok severim.
hem mutlu ol

Psikolojik mi sorunlu abla

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + 210 + 295 + 135 + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + 60 + 90 + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + 190 + 115 + 150 + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + 60 + 180 + -- + --
Medine 66 -- + -- + 60 + 240 + -- + -- + --
Badem -- + -- + 90 + -- + 108 + -- + --
Hayal -- + -- + 120 + 105 + 105 + -- + --
Gewezebıdık -- + -- + -- + 108 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
HAYAL ET

INAN

SPOR YAP

HEDEFE ULAŞ!

Psikolojik mi sorunlu abla
evet ve takıntılı kardeşimin sevdiği abur cuburu markette aldırmamak kardeşimin sevmedim ben bunu diyip kıyafetlerini atmak için 19-20 kez kardeşimi çıldırdıp tamam ne yaparsan yap dedirtip çöpe atmak gibi huyları da vardı neyse geldi geçti çok sevmiştim çok üzüldüm üzüldük bundan sonrası herkes için iyi olur inşallah o kız için de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…