- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.061
Gulbecim hosgeldin cnmTakıma yazdım ama girmedim ki canım kaptansız olmaz kuzum düzen olmayınca olmuyor
Kuzum aynen orada ada ilgileniyor ama kural koyamıyor ister istemez tam hakim olamıyor ben gerçekten tam motive olmak istiyorumGulbecim hosgeldin cnm
melegimm34
Kizlar ada kaptan yardimcisi yani kaptanin vekili sayilir ve cok guzel ilgileniyor
Hem herkesin donem donem yogun zamanlari olabilir
Orda bisuru arkadaş var
Hemen gemiyi terk etmek olmazki
Gulbecim hosgeldin cnm
melegimm34
Kizlar ada kaptan yardimcisi yani kaptanin vekili sayilir ve cok guzel ilgileniyor
Hem herkesin donem donem yogun zamanlari olabilir
Orda bisuru arkadaş var
Hemen gemiyi terk etmek olmazki
gecmis olsun ne denir bilmiyorum..allah feraha erdirsin canim...boylelerinide allah islah etsin...cok uzuldumHanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
günaydın abla kahvalti yapildi islere baslicam bugun kollarim ve bacaklarim cok ağrıyorGunaydinnnnnn guzellerimmmmm
Az kalorili bol harejketli bi carsamba olsun ins.
habinar yasemin kardeşine kız bakmaya gittiler geçen annesini zaten tanıyorlarmış gençler de bir kaç aydır biribirlerinden hoşlanıyormuş sanırım konu ordan çıktıHayırdır? Gelininiz mi?
Zaten takimin kurallari bellidir cnmKuzum aynen orada ada ilgileniyor ama kural koyamıyor ister istemez tam hakim olamıyor ben gerçekten tam motive olmak istiyorum
günaydın sultanımmmmm kız senin adını avatarını görmek bile iyi geliyorrr allah başımızdan eksik etmesin seniiGunaydinnnnnn guzellerimmmmm
Az kalorili bol harejketli bi carsamba olsun ins.
Herkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorumyav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün
oyy kuzum cok gecmis olsun Allah' o adami bildigi gibi yapsin insallah para tez zamanda elinize geçer ay cok sinir oldum ve uzuldum ya insan bunu nasil yapar suty bozuk daha denecek çok şey varda rabbik yardimciniz olsun ya tez zamanda feraha kavustursun
Günaydın herkese! Hayırlı sabahlar...
Bu sabah mide bulantısı ile uyandığım için gitmedim spora.
Yapanları canı gönülden kutlarım :)
Bu sabahMefkurem ciğimin önerdiği gibi 5 adet kuru eriği akşamdan suya koyup sabah suyunu içip, meyveleri yedim.
Yeşilçayımı içtim. Sonrasında da haşlanmış yumurtamı zeytinyağı döküp yedim. 6 adet zeytin ve biraz çeçil peyniri ekmeksiz yedim.
Öğlen tavuk şiş gibi birşey yiyebilirim. Bakalım...
Kızlar iyi günler son üç gün tatil için o yüzden yoğunluk çok fazla. Dün akşam dersim yedi de bitti telefon geldi misafir gelecek. Biz de misafir içkili olur çoğunlukla hayır da diyemedim. Ama stres oldum neyse masa hazırla falan saat oldu sekiz herhalde stresten tansiyonum yükseldi. Fazla değil 17 oldu ama beni yine de yordu o yükseliş sonra menümü yazmadan yattım. Bu arada ben diyetimi bozmadım misafir olsa da sadece çay içtim ama yemeği geç yemiş oldum.
kız şirine anladın tabi ablanın çenesi çok güçlü saatlerce durmadan konuşma kapasitesi var dinlersin tabii ama valla sıkmam eğlenceli konuşurum :)))
Psikolojik mi sorunlu ablahabinar yasemin kardeşine kız bakmaya gittiler geçen annesini zaten tanıyorlarmış gençler de bir kaç aydır biribirlerinden hoşlanıyormuş sanırım konu ordan çıktı
benim de küçük erkek kardeşimi kendi tanışıp karar verdiği bir kızla evlendirdik ben deli gibi sevmiştim kızı evlerine hiç gitmedim bana da sadece 17 saatliğine geldiler gece uyuma da dahil meğer kız hiç de kardeşimin anlattığı gibi değilmiş kardeşim biz üzülmeyelim diye hep iyi becerikli v.s. yalan söylüyormuş ama kardeşimin tipi bile değişti göz altları çöktü sürekli hastalanmaya başladı sonra telefonda benden yardım istemeye başladı abla ben daha ne yapabilirim diye ama yarım yamalak anlatıyordu her şeyi 1 yıl sonun da boşandılar ki her şeyi öğrendiğim de 1 ay sonra boşanman lazımdı dedim kızın babası (ailesi çok iyi insanlardı allah var ) ayrılacaklarını kardeşim söylediğin de boynuna sarılıp ağlamış kız sorunlu çıktı onlarda biliyormuş ama bu kadar olduğunu bilmiyorlarmış v.s. ağzımız çok güzel yandı yani
günaydın sultanımmmmm kız senin adını avatarını görmek bile iyi geliyorrr allah başımızdan eksik etmesin senii
Gulbeyede yazdigim gibi siz bilirsiniz cnm benim baska takimin islerine karismam olmaz2.5 aydır devam eden bir durummus bu.2.5 aydır kaptansız takım yani.
Oda çok yoruldu. .Gulbeyede yazdigim gibi siz bilirsiniz cnm benim baska takimin islerine karismam olmaz
Ama ada da ayni kaptan gibi ilgileniyor daha ne yapsin kiz
Sagolasin tatlim hepimiz hedefimize ulasiriz insOda çok yoruldu. .
:)
Hayırlısı olsun sizlere bol eksiler
Takımda yeriniz var mı canımmZaten takimin kurallari bellidir cnm
Ben gordugum kadariyla elinden ggelenin fazlasinida yapiyor
Tabi siz bilirsiniz yinede
Omunda motiveye toplu beraberliğe ihtiyacı var canımGulbeyede yazdigim gibi siz bilirsiniz cnm benim baska takimin islerine karismam olmaz
Ama ada da ayni kaptan gibi ilgileniyor daha ne yapsin kiz
evet ve takıntılı kardeşimin sevdiği abur cuburu markette aldırmamak kardeşimin sevmedim ben bunu diyip kıyafetlerini atmak için 19-20 kez kardeşimi çıldırdıp tamam ne yaparsan yap dedirtip çöpe atmak gibi huyları da vardı neyse geldi geçti çok sevmiştim çok üzüldüm üzüldük bundan sonrası herkes için iyi olur inşallah o kız için de:)Psikolojik mi sorunlu abla
Aynen oyle.Omunda motiveye toplu beraberliğe ihtiyacı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?