Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazayım
Sabah 09.10
1 yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
Ispanak 2 yk
Barbunya 2 yk
Yoğurt 2 yk
Ara 17.00
Fındık 10 tane
Akşam 20.00
Kıymalı yumurta
Peynir
Salata
Afiyet olsun abla
Bu hafta okulların son haftası karne işleri biraz yoğun geliyorum ama çok kalmıyorum sayfada bakıyorum yazıyorum beğeniyorum gidiyorum :)) artık tatilde bol bol gelirim
bu hafta mı kapanıyor 2 hafta diblenirsiniz artık

hoş geldin gülüm sil bakem o gözyaşlarını bundan sonra sadece kendini sevip mutlu olmayı öğreneceksin kilodan kilo yapan unsurlardan dolayı ağlamak yokk sadece gülmek vaar :))

Yaaa ben yeni okudum. Çok üzüldüm gerçekten insanlar da hiç acıma insaf insanlık kalmamış ne yapacaksın çok üzülmeyin Allah yardım etsin

sen de hoş geldin kuzum , gencecik annesin şimdi senin kuzunun en hareketli zamanları istesen de hareketsiz kalamazsın çok güzel zayıflarsın bizimle , artık annenden kilosun diye utanmak yok son 3 senedir sürekli hormon değişimin oldu kilo alman normaldi şimdi de artık zayıflaman normal bir şekilde olacak bedenin hazır (emzirmiyorsun artık) sen de hazırsın karar vermişsin zayıflamaya daha seni kim tutar :)

kız şirine anladın tabi ablanın çenesi çok güçlü saatlerce durmadan konuşma kapasitesi var dinlersin tabii ama valla sıkmam eğlenceli konuşurum :)))

nohudu tam haşlıyorum gülüm çok kolaylık oluyor
akşamın 10 nun da süte muz ve yulaf ezmesi katıp yedim bir avuçta leblebi:))

ah gülümm neler gelmiş öyle başınıza rabbim çözüm kapılarını açsın inşallah çok üzüldüm , hacizle neyi var neyi yok alırlar da ne kadar tutar ki kaybınızı ne kadarını karşılar, adımı tutukladılar mı hala ortada geziyor mu

gülüm bizim de ağzımız yandı yaa biliyorum inşallah her şey çok güzel olacak gelin değil evin kızı gibi olur hep mutlu olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…