- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.041
Afiyet olsun ablaMenümü yazayım
Sabah 09.10
1 yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
Ispanak 2 yk
Barbunya 2 yk
Yoğurt 2 yk
Ara 17.00
Fındık 10 tane
Akşam 20.00
Kıymalı yumurta
Peynir
Salata
bu hafta mı kapanıyor 2 hafta diblenirsiniz artıkBu hafta okulların son haftası karne işleri biraz yoğun geliyorum ama çok kalmıyorum sayfada bakıyorum yazıyorum beğeniyorum gidiyorum :)) artık tatilde bol bol gelirim
Bebişin hayırlı olsun canım bu arada tabi ki doldururum
Bizim de burası küçük bir köy ama öyle gelen çok olmaz. Yada davetsiz olmaz :)kucuk bi koy burasi.yapacak bisey yok herkesde oturmalara gidiyo:)))
Günaydın ablam
hoş geldin gülüm sil bakem o gözyaşlarını bundan sonra sadece kendini sevip mutlu olmayı öğreneceksin kilodan kilo yapan unsurlardan dolayı ağlamak yokk sadece gülmek vaar :))Adı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
Sizin biz takımda değil miydiniz?Bebişin hayırlı olsun canım bu arada tabi ki doldururum
Yaaa ben yeni okudum. Çok üzüldüm gerçekten insanlar da hiç acıma insaf insanlık kalmamış ne yapacaksın çok üzülmeyin Allah yardım etsinAllah razı olsun tugcecim çok sagolasin
Amin Allah razı olsun baharcim
çok sagol ablacim Abla Allah razı olsun inşallah soyleyecegim
gunduz klsik akşam karbon yememek planım
abla çok özür dilerim olayı duyan geliyor dün hiç durmadim
Evet 2 hafta dinleneceğiz çok yoruldum gerçektenAfiyet olsun abla
bu hafta mı kapanıyor 2 hafta diblenirsiniz artık
sen de hoş geldin kuzum , gencecik annesin şimdi senin kuzunun en hareketli zamanları istesen de hareketsiz kalamazsın çok güzel zayıflarsın bizimle , artık annenden kilosun diye utanmak yok son 3 senedir sürekli hormon değişimin oldu kilo alman normaldi şimdi de artık zayıflaman normal bir şekilde olacak bedenin hazır (emzirmiyorsun artık) sen de hazırsın karar vermişsin zayıflamaya daha seni kim tutar :)Adı:beyza
Yaşı:23
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu
kız şirine anladın tabi ablanın çenesi çok güçlü saatlerce durmadan konuşma kapasitesi var dinlersin tabii ama valla sıkmam eğlenceli konuşurum :)))
kız ne güzel en sağlıklı haliyle yiyor sebzeyi. hiç karışma prensese :)
simit çeyrek olsaymış ya da simit hiç olmayıp tb ekmeği olsaymış daha iyi olurmuş. Yoğurtla yumurtayı da bağdaştıramadım
Afiyet olsun canım
Ebrucum hoşgeldin aramıza, fazla kilon yokmuş 2-3 haftada hallolacak birşey :)
o sopalar candır can
abla oturup seni saatlerce bıkmadan usanmadan dinleyebilirim. hem hikayen çok hem acayip huzur veriyorsun maşallah
yemek saatleri acayip uzun abla, dünkü beni düşününce ben ölürdüm açlıktan
Meliscim hoşgeldin aramıza. Burada aktif olduğun sürece motivasyonun hep olur ve sağlıklı çok güzel kilolar verirsin.
Biz burada birbirimize yol arkadaşı, akıl ablalığı yapıyoruz. Muhteşem bir enerjimiz var, birbirimizi hiç görmedik ama gönülden bağlıyız hepimiz
Ben Tuğçe 34 yaşındayım, bankacıyım
103 kilodan 56 ya düştüm. Yaklaşık 1 yıldır kilomu koruyorum.
takım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte
tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah
arada vücudu dinlendirmeyi unutma
beyza hoşgeldin canım aramıza
senin de fazla kilon yok, yakın zamanda bizlerle hedefine ulaşırsın
günaydın tatlım
nohudu tam haşlıyorum gülüm çok kolaylık oluyorDünden kalan alintilarim
 ayy abla cok tatlisin
Seni oyle hayal ettimde
Cok sevindim cnm insllah hayirlisiysa olur
Ewt bahar disarda yiyince bende ole olurm ne var sanki tuzlu yapmasalar anlamiyorm
Aaa o iyi fikirmis ben hic yapmam hatta dun nohut yerken esimle dedik en son nezaman yediydik gecen sene kisindi sanirm 
Bende ole atiym de arada corbalara yemeklere koyim nohutda saglikli sonucta
Nekadar kaynatiyorsn abla tamamenmi yokaa hafif dirimi birakiyorsun
Bu arada ne yedin abla en son merak ettim
Takıma yazdım ama girmedim ki canım kaptansız olmaz kuzum düzen olmayınca olmuyorSizin biz takımda değil miydiniz?
Bende çıktım o sebeple. Başka takıma girecegimTakıma yazdım ama girmedim ki canım kaptansız olmaz kuzum düzen olmayınca olmuyor
ah gülümm neler gelmiş öyle başınıza rabbim çözüm kapılarını açsın inşallah çok üzüldüm , hacizle neyi var neyi yok alırlar da ne kadar tutar ki kaybınızı ne kadarını karşılar, adımı tutukladılar mı hala ortada geziyor muHanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
gülüm bizim de ağzımız yandı yaa biliyorum inşallah her şey çok güzel olacak gelin değil evin kızı gibi olur hep mutlu olurlarÖyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyor
Amin canım inşallah
Spor yapmışsın olsun :))
O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))
Saolasın canım çok haklısın direnişteyim inanki halledeceğiz Allahın izniyle
Hakkında hayırlısı olsun adamların yüzüne oku üfle ne dersen kabul etsinler
Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık
Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içinde
Hak ediyorsa yapacak bişi yok senin gibi hayat dolu kadından ne istiyor acaba
Hoşgeldin yeni gelin kilosu 1 aya hallederiz beraber :)
Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takma
Yok değil canım
Ama ilerde sağlık sorunun yoksa sende başlarsın
Hoşgeldin ekimcim :)
Hayırdır? Gelininiz mi?gülüm bizim de ağzımız yandı yaa biliyorum inşallah her şey çok güzel olacak gelin değil evin kızı gibi olur hep mutlu olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?