- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.101
Çok geçmiş olsun abla. Birbirimizı tanıyoruz insalla güzel kilolar vereceğiz burda ❤Adı: Gulbe şeker
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 2 tane /3 yaşında kızım/ 9 aylık oğlum
Emziriyormuşsun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyor musun: 3 yıldır evdeyim
Boy:1.71
Kilo: geçtiğimiz Cuma 110 geldim annemin tartısında
Hedef: 1. Hdf 99 2. Hdf 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 12. Takım
Kilo alma nedeniniz : hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmem
Bize kısaca kendini anlatır mısın :
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah
İnşallah canımÇok geçmiş olsun abla. Birbirimizı tanıyoruz insalla güzel kilolar vereceğiz burda ❤
bilirimAzimli uyeleri severim:))))
inşallah canım biraz zaman ... biraz yoruldum dinlenecemSenin de bekliyorum ablacım sen de insallah aramızda olursun.
Guzel anlatmisin cnm boyle birbjrimizi daha iyi anliyabilirizÇok uzun oldu kızlar ama herşey anlatmak istiyorum
Neyse yarisini gecmisin :)) evdeki bu donemi iyi degerlendir incecik olarak tekrar basladiginda okuldakiler sok olsun:))Şuan okulum tatil döneminde sınavlarım bitti evdeyim :)
Üniversite 3.sınıfım
1 sene de yabancı dil eğitimi gördüm yani okulda 4.senem
Evet canım levotron kullanıyorum 100 mg inşallah artık verebileceğime inanıyorum ben deGuzel anlatmisin cnm boyle birbjrimizi daha iyi anliyabiliriz
Gelmis gecmis olsun
Degerlerin normale donduyse bi engelin yok demektir ins. Bu sefer olacak ilac falan kullaniyormusun
Evet öyle de bu ara çok yoruldum mezesi falan neyse geldi geçti :)Hava ne kadar karamsar olsa da senin için hep güneşli olsunç Hemenifadesini :) e çevir bakayım
@istikrar1986 ayy ben daha yeni okudum başınıza gelenleri. Kuzum çok geçmiş olsunAllah bu insanlara az vicdan versin, hiç mi Allah korkun yok da hak yiyorsun be ahlaksız. İnsanların zorluklarından nasıl kendine fayda sağlayacak kadar merhametsiz olabiliyorsun. Nasıl sinirlendim. Allah yardımcınız olsun, bu onun yanına kar kalmaz hiç merak etme. İnşallah paranızı alırsınız.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ohh güne mis gibi menüyle başlamışsın:) afiyet olsun
kuzum niye stres yapıyorsun? dikkat et kendine, tansiyon önemli
hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer hem de alkol alan pek yemek aramaz. içkisine göre 1-2 şey yeter ona
günaydın ablacık
hem konuşan hem eğlenceli konuşan insanları çok severim.
hem mutlu ol
Aynen hedefim o :)) çok teşekkürler araniza aldığın için ❤Neyse yarisini gecmisin :)) evdeki bu donemi iyi degerlendir incecik olarak tekrar basladiginda okuldakiler sok olsun:))
Hoş geldin daha çok gençsin sakın üzülme hepbirlikte başaracağızAdı: Gulbe şeker
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah
Cumlenin sonunu iyi baglamisin :) citir gunesim benimÇok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....
Günaydınlaaaaaarrrrrr
guzel olmus tatlimMenü düne aittir
Sabah(10:30)
1 omlet
2 ceviz
1 kk peynir
3 çeri
Ögle(14:30)
1 lahmacun bir ayran
Akşam(19:30)
1 kase yoğurt 1/4 nar
Su:3 lt yı geçti spor: 3 mile Leslie @Pnrrr-20 135 puan
sizlerin sayesinde :) yarin kesin yapmicam cnmtakım kaptanı dediğin böyle azimli olur işte
tebrik ederim abla bugünlerde çok azimlisin, maşallah
arada vücudu dinlendirmeyi unutma
Günaydın
Sabah alintilamistim:)Kızlar gerçekten kilo vermek istiyorum bende motiveye çok ihtiyacım var yaza kadar bu işi bitirmek istiyorum
Bizler iyiyiz kuzum ins. Sizde daha iyi olursunuzSlm hatunlar nasilsiniz
kuzum zaten normal yatma saati oGunaydinn kizlar
Dün eşim gelince aksam uzeri ugrayamadim bide bu ara zaten resmen tv karsisinda 11 12 dedimmi uyuyakaliyorm ya nasil biseydir anlamadim hormonlardan heralde
Neyse bugun pazar var orya gidicez aksama balik var
Ohhhh enerjik bi hatun dahaKızlar günaydın,
ben kalktım sporumu yaptım. Şimdi kahvaltı edicem sonrasında gelir hem geçmiş yapar hem de dün akşam menümü yazamamıştım onu eklerim. Artık akşamları daha erken yatmaya calısıyorum (12 de mesela :)) sabah da erken kalkabileyim diye.
Gününüz aydın, yolunuz açık olsun. Herkese benden kokulu öpücükler
Tekrar cok gecmis olsun cnmHanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
hayirdir cnm hasta falan olmadaGünaydın herkese! Hayırlı sabahlar...
Bu sabah mide bulantısı ile uyandığım için gitmedim spora.
Yapanları canı gönülden kutlarım :)
Dun yeni gelen arkadas nickini unuttum simdi
iyi yapmisin tatlim ins. Faydasi olurBu sabahMefkurem ciğimin önerdiği gibi 5 adet kuru eriği akşamdan suya koyup sabah suyunu içip, meyveleri yedim.
Yeşilçayımı içtim. Sonrasında da haşlanmış yumurtamı zeytinyağı döküp yedim. 6 adet zeytin ve biraz çeçil peyniri ekmeksiz yedim.
Öğlen tavuk şiş gibi birşey yiyebilirim. Bakalım...
simdi iyimisin tatlimKızlar iyi günler son üç gün tatil için o yüzden yoğunluk çok fazla. Dün akşam dersim yedi de bitti telefon geldi misafir gelecek. Biz de misafir içkili olur çoğunlukla hayır da diyemedim. Ama stres oldum neyse masa hazırla falan saat oldu sekiz herhalde stresten tansiyonum yükseldi. Fazla değil 17 oldu ama beni yine de yordu o yükseliş sonra menümü yazmadan yattım. Bu arada ben diyetimi bozmadım misafir olsa da sadece çay içtim ama yemeği geç yemiş oldum.
guzel olmus cnmMenümü yazayım
Sabah 09.10
1 yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
Ispanak 2 yk
Barbunya 2 yk
Yoğurt 2 yk
Ara 17.00
Fındık 10 tane
Akşam 20.00
Kıymalı yumurta
Peynir
Salata
evet cnm ayrilmak istedigini siylediHangi zeynep abla pinkyminkyy mi nedenki cok sasirdm suanda cok iyi gidiyordu o esiyle olan olaylardanmi
biz burda bile sikilmiyoruz cnm karsilikli hic sikilmayizkız şirine anladın tabi ablanın çenesi çok güçlü saatlerce durmadan konuşma kapasitesi var dinlersin tabii ama valla sıkmam eğlenceli konuşurum :)))
Birden cok abartma iste sporu :))günaydın abla kahvalti yapildi islere baslicam bugun kollarim ve bacaklarim cok ağrıyor
bastan insanlari taniyamiyisun iste icine girmeyincehabinar yasemin kardeşine kız bakmaya gittiler geçen annesini zaten tanıyorlarmış gençler de bir kaç aydır biribirlerinden hoşlanıyormuş sanırım konu ordan çıktı
benim de küçük erkek kardeşimi kendi tanışıp karar verdiği bir kızla evlendirdik ben deli gibi sevmiştim kızı evlerine hiç gitmedim bana da sadece 17 saatliğine geldiler gece uyuma da dahil meğer kız hiç de kardeşimin anlattığı gibi değilmiş kardeşim biz üzülmeyelim diye hep iyi becerikli v.s. yalan söylüyormuş ama kardeşimin tipi bile değişti göz altları çöktü sürekli hastalanmaya başladı sonra telefonda benden yardım istemeye başladı abla ben daha ne yapabilirim diye ama yarım yamalak anlatıyordu her şeyi 1 yıl sonun da boşandılar ki her şeyi öğrendiğim de 1 ay sonra boşanman lazımdı dedim kızın babası (ailesi çok iyi insanlardı allah var ) ayrılacaklarını kardeşim söylediğin de boynuna sarılıp ağlamış kız sorunlu çıktı onlarda biliyormuş ama bu kadar olduğunu bilmiyorlarmış v.s. ağzımız çok güzel yandı yani
khzummmmm Allah burdan kimseyi eksik etmesingünaydın sultanımmmmm kız senin adını avatarını görmek bile iyi geliyorrr allah başımızdan eksik etmesin senii
bu ilac ne icin tatlimEvet canım levotron kullanıyorum 100 mg inşallah artık verebileceğime inanıyorum ben de
Bizim burda @seydan94 varAynen hedefim o :)) çok teşekkürler araniza aldığın için ❤
İnşallah.bu ilac ne icin tatlim
Bizim burda @seydan94 var
Geldiginde unide okuyordu
Evlendi cocuklari oldu
Gozumuzun onunde buyudu :) ) insallah sende kalici olursun cnm
Zamanla tanisip kaynastikca sende anlarsin biz burda aile gibiyiz
Bjrbirimizin herseyini merak eder, paylasiriz
İnaşşalalh canımHoş geldin daha çok gençsin sakın üzülme hepbirlikte başaracağız
Evet canım inşCumlenin sonunu iyi baglamisin :) citir gunesim benim
guzel olmus tatlim
sizlerin sayesinde :) yarin kesin yapmicam cnm
Benim tarti sporu sevmiyor :)
Sabah alintilamistim:)
Bizde ayni sekilde cnm artik bu son olsun ve yaza kadar halledelim istiyoruz
Bizler iyiyiz kuzum ins. Sizde daha iyi olursunuz
kuzum zaten normal yatma saati o
Dun ugramayinca anladim esinin geldigini :)
Ohhhh enerjik bi hatun daha
Ama menukerimizi vaktinde yazalim cnm
Tekrar cok gecmis olsun cnm
Mutlaka o kisiden cikacaktir boyle kani bozuklar cezasini ceker herturlu
Ama parayi almadan nasil tapuyu verdiniz
hayirdir cnm hasta falan olmada
Dun yeni gelen arkadas nickini unuttum simdi
iyi yapmisin tatlim ins. Faydasi olur
Ama 1 gun degil surekli yap arada meyveleri degistirerek
simdi iyimisin tatlim
Icki falan deyince korkmustum neyseki bozmamimisin:)
guzel olmus cnm
Su okul tatil olsada sende spora baslasan hemde daha cok yuzunu gorsek:) )
evet cnm ayrilmak istedigini siyledi
biz burda bile sikilmiyoruz cnm karsilikli hic sikilmayiz
Birden cok abartma iste sporu :))
bastan insanlari taniyamiyisun iste icine girmeyince
khzummmmm Allah burdan kimseyi eksik etmesin
Tsh için canım tiroidler için içiyorumbu ilac ne icin tatlim
Bizim burda @seydan94 var
Geldiginde unide okuyordu
Evlendi cocuklari oldu
Gozumuzun onunde buyudu :) ) insallah sende kalici olursun cnm
Zamanla tanisip kaynastikca sende anlarsin biz burda aile gibiyiz
Bjrbirimizin herseyini merak eder, paylasiriz
Hosgeldin iremcim ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60Herkese merhaba. Takım kaptanıMefkurem teşekkür ederim aranızda aldığın için :) umarım her şey güzel geçer uğurlu gelirim.
Adı:irem
Yaşı:21
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:-
Meslek:öğrenciyim unv okuyorum
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:172
Kilo:66.8
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet.13. Takım, kaptan olmadığı için çıktım.
Kilo alma nedeniniz :sınav dönemi abur cubur yedim geceleri.abur cubur alışkanlık olunca kilo aldım,
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Tekirdagda yaşıyorum. Motivasyon ve desteğe ihtiyacım var.
Motive olmak çok önemli elimden geldiğince takım arkadaşlarıma destek olacagim
canim hoşgeldinAdı: Gulbe şeker
Ne guzel işte bu cabuk kaynasicaz demekÇok uzun oldu kızlar ama herşey anlatmak istiyorum
ahh abla bir ortam yokBirden cok abartma iste sporu :))
İnşallah canımHosgeldin iremcim ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60
canim hoşgeldin
ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim aslinda meslektasmisiz yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60 hamileliğin oldukca zor gecmia hamilelikte benimde troid çıkmıştı ve troit bezinde nodul vardi hala daha var malesef sadece troid degerim dustu.. Değerlerin duzeldigine gore eminimki kilocuklar hizlica seni terk edecek hamilelik gibi zor bir süreci atlatmissin artik guzel günlere bakalım
Ne guzel işte bu cabuk kaynasicaz demek
ahh abla bir ortam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?