Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablan hep mutlu kuzummm kız var ya şöyle 10 yaş daha küçük olsaydın seni oğluma alırdım boğa burcu erkekleri sevdi mi bağlanıp severmiş diyorlar benim sıpa da boğa (bazen öküz) aranız da o zaman 7 yaş olurdu ondan da bir şey olmaz zaten :)

vuuvv süpersin, iyi motivasyon oluyor bu fotolar sağ ol pınarımmm

kardesinin verilmis sadakasi varmis o zman abla cabuk kurtulmus

Gunaydinnnnnn guzellerimmmmm

Az kalorili bol harejketli bi carsamba olsun ins.
Hoşgeldin hadi bakalım inşallah

günaydın abla kahvalti yapildi islere baslicam bugun kollarim ve bacaklarim cok ağrıyor
Kolay gelsin

Çok zor desene canım, severek evlenip böyle şeyler yaşamak çok kötü.
Kardeşin toparlanmıştır umarım...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ohh güne mis gibi menüyle başlamışsın:) afiyet olsun
Teşekkür ederim tuğçecim evet güzel bir menüyle başladım bugün

Takıntılı ve huysuz olması ne fena.
İki taraf için de. Kadını da erkeği de çekilmiyor.

Herkese merhaba. Takım kaptanı Mefkurem teşekkür ederim aranızda aldığın için :) umarım her şey güzel geçer uğurlu gelirim.

Adı:irem
Yaşı:21
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:-
Meslek:öğrenciyim unv okuyorum
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:172
Kilo:66.8
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet.13. Takım, kaptan olmadığı için çıktım.
Kilo alma nedeniniz :sınav dönemi abur cubur yedim geceleri.abur cubur alışkanlık olunca kilo aldım,
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

Tekirdagda yaşıyorum. Motivasyon ve desteğe ihtiyacım var.
Motive olmak çok önemli elimden geldiğince takım arkadaşlarıma destek olacagim

Hosgeldin iremcim zaten kilon fazla degil kisa surede halledecegimize eminim
Yeterki burada duzenli olmaya devam et

Kurallari okudunmu cnm hertakimin farkli oluyor

Guzelim seni biliyorum sen zaten azimli istikrarli birisin onda sorun yok

Liste icin soz veremem ama free listede olmak senin icin sorun olmazsa tabiki burda olmana sevinirim
Zaten başta oturana kadar yani istikrarlı kilo verene kadar listeye girmek istemiyorum
Tam diyet uygulayıp sıfır kaçamak ile önce ne kadar gidecek göreceğim daha sonrada gidişata göre bakarız

Zaten başta oturana kadar yani istikrarlı kilo verene kadar listeye girmek istemiyorum
Tam diyet uygulayıp sıfır kaçamak ile önce ne kadar gidecek göreceğim daha sonrada gidişata göre bakarız
Tmm cnm ins. Bu sefer emeklerinin karsiligini alirsin

benim minik minnakımda buraya gelmiş... Mefkurem canım bu cadı çok hırslı haberin olsun ) çok güzel spor yapar

Adı: Gulbe şeker
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 2 tane /3 yaşında kızım/ 9 aylık oğlum
Emziriyormuşsun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyor musun: 3 yıldır evdeyim
Boy:1.71
Kilo: geçtiğimiz Cuma 110 geldim annemin tartısında
Hedef: 1. Hdf 99 2. Hdf 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 12. Takım
Kilo alma nedeniniz : hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmem
Bize kısaca kendini anlatır mısın :

30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra

kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah

Çok uzun oldu kızlar ama herşey anlatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…