- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.121
geçmiş olsun kuzum şişman olarak kalmicaz canım saglikli bir birey olucaz inşallahMerhaba,
Dün eşimin bilgisayarı vermesini beklerken uyuyakalmışım. Sabah da belim başım ağrıyarak uyandım. Şişman olmanın en kötü yanı böyle sağlıksız hissetmek
o zaman bu kadere bi son verelim hem siskoluktan hemde agrilardan kurtulalim canikomMerhaba,
Dün eşimin bilgisayarı vermesini beklerken uyuyakalmışım. Sabah da belim başım ağrıyarak uyandım. Şişman olmanın en kötü yanı böyle sağlıksız hissetmek
sen sicak kanlisin belli:)) cabuk kaynasirsinİnşallah.
Kaynasirim takımla insallah
Listeyengirmek için de elimden geleni yapicam
Tmm cnm sen ilacini ihmal etmeTsh için canım tiroidler için içiyorum
Ayyy hadi insallahAyyy ben bu cuma icin bi heveslendim nedense bi enerji geldi bana
Değişituricez canım inaniyorumBizim ailede bende en sismanim
Ama bu kaderimiz olmicak degistirecez artik
Yarindan itibaren menulerini yazmaya basla saatleriye altina suyunuda ekliyerek
Bikac sayfa oncesinde ornekleri var
Menulerin biraz otursun
Spora yavas yavas baslarsin
Oglan pek gec yatiyomus
Hem senin hem onun icin iyi degil cnm
AminnnnnnnAyyy hadi insallah
Bu enerjiyi butun tartilar hissetsin
Hoş buldum canım evet inanıyorum ben de verilecek bu kilolarHosgekdin Beyza boy kilo şuan sen ben ve @Sweetyy83 de aynı canım verilecek bu kilolar
Evet çocuklardan bulduğumTmm cnm sen ilacini ihmal etme
Zaten menulerin genelde guzel oluyordu
Diyetisyene baslamistin devam ediyormusun
Bide troid sorunu olanlarin metoyu hizlandirmak icin mutlaka spor yapmalari gerekir yuruyus leslie ne olursa
Hoşbuldum canım inşallah biraz gayret gostermem lazım beni en fazla gece yemeklerim bitiriyorbeyza hoşgeldin canım aramıza
senin de fazla kilon yok, yakın zamanda bizlerle hedefine ulaşırsın
Sen bu hafta menulerini bi oturt cnm bi gorelim ne yiyon ne iciyon:))Değişituricez canım inaniyorum
Evet yavaştan spora da başlamak lazım neler önerirsiniz?
Hemde çok geç su an tuvalet eğitimi veriyorum daha sonra da uykuyu dizene koyucam insallah
Hoş geldin canım ben de yeni katıldım gru[/QUOT
Hoşbuldum canım o zaman kararimiz ve güzeller guxrki grubumuz hayırlı olsun
Kurtulalım tüm fazlaliklardan
Gece kuşu gece gündüz uyumaya başladı
Evet inşallahgeçmiş olsun kuzum şişman olarak kalmicaz canım saglikli bir birey olucaz inşallah
Evet spor yapsam şimdiden biraz daha iyi hissederim.o zaman bu kadere bi son verelim hem siskoluktan hemde agrilardan kurtulalim canikom
Bide spor yapalim :))
sen sicak kanlisin belli:)) cabuk kaynasirsin
Listeyi yapinca gorursun kim var takimda
Hoşbuldum çok teşekkür ederim canım evet gidecek inşallah kaynasiriz tabi çok sevdim burayıHosgeldin beyza insllah hayirlisiyla gidicek o kilolar, hamilelik evlilik genelde hep kilo alinan donemler zaten cnm uzme kendini. Bende pinar 25 yasindaym zamanla dha cok kaynasiriz
Benimde sorunum gece yemeleriydiHoşbuldum canım inşallah biraz gayret gostermem lazım beni en fazla gece yemeklerim bitiriyor
Kac yaşındaydı ufaklık ben gece hala bezliyorum biraz benim tembelliğiminde etkisi varDeğişituricez canım inaniyorum
Evet yavaştan spora da başlamak lazım neler önerirsiniz?
Hemde çok geç su an tuvalet eğitimi veriyorum daha sonra da uykuyu dizene koyucam insallah
ciğer günü olmuşDünkü menüm:
Sabah 9
5 yk ciğer
2 dilim ekmek
Öğle 14
5 yk ciğer
1 portakal
1 dilim ekmek
2 yk Humus
Akşam 19
1 tabak bezelye (sonunda bitti)
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?