Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.281
Bendede basen var üstümde ince bacaklar kalın balık etli diyorlar herhalde böyle fiziği olanlara2 basenli birbirimizi yeriz
Bende kızı uyuttum anca yapabildimYihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Azim ve kararlılık böyle olur işte süpersin canımKizlar ben çiğ köfteyi çok severim evde de vardı baktım dayanamayıp yicen hemen bı tabak hazırladım komşuya verdim böylece çiğ köfte den kurtuldum
Hoşgeldin canım kolay gelsin ben leslie yapıyorum 2 mil ile başlayabilirsin 30 dkEwtt birazdan spora başlıcam :) jillian baslangiç için zorlarmi beni
Cumaya şişlik iner iyi kilo verirsin canımRegl olduuuuum
Kuzum gezmedeyim. Geçmişi okumaya çalışıyorumFatlady kiz nereye kayboldun gelsene
Aynen aynı durum benim deBendede basen var üstümde ince bacaklar kalın balık etli diyorlar herhalde böyle fiziği olanlara
Bende kızı uyuttum anca yapabildim
Azim ve kararlılık böyle olur işte süpersin canım
Hoşgeldin canım kolay gelsin ben leslie yapıyorum 2 mil ile başlayabilirsin 30 dk
Cumaya şişlik iner iyi kilo verirsin canım
Bende içinde zor çıktım baya yazılmış :) kız iş yeriniçin niye temizliyon ona harcadığın enerjiyi evde harcaLeynnnn niye bu kadar yazdınız oku oku bitmiyor, bir de araya müşteri giriyor atarlanıyorum adamlara durduk yereee
Kızlar ben tırlattım iyice, sabahtan beri çevremdeki herşeyi atıp temizlik yapıyorum. En son müdürüm 'mesai saatinden sonra yap napıyorsan' dedi ama ben hala devam ediyorum. çevrem bi temiz bi ferah oldu, bi bankadaki ayakkabılarımı yeni yerlerine yerleştirmek kaldı, onlar mecburen mesai sonrasına kalacak....
Hafta sonu da bu temizliği eve taşıyacağım, fazla eşyalardan kurtulma vaktidir, vakit............
Bisiklet sürmek kaç puanki patlak tekerlekli 3 puan fazladırKizlar benden simdilik bukadar :))
Evde islerim var oglanada yemek yapicam
Once gidip anansimi alayim tabiki arabayla :)) ))
Tuhhhh simdi aklima geldi
Ben ne zorluklarla surdugum bisikletin puanini yazmadim dun
10 dk da olsa yddirmem puanimi
Hoşgeldin canimKuzum gezmedeyim. Geçmişi okumaya çalışıyorum
Sorma tatlim benimde 2 gundur tatlıya aserdim resmen2 yemek kaşığı tavuk haşlama 1 yemek kaşığı pirinç pilavı yedim 1 bardak da ayran içtim 3 te.
4 te de kahvemi içtim 2 kare bitter çikolatayla.
Adetim yaklaşıyor 2 güne olacağım sanırım, elim ayağım birbirine dolaştı tatlı diye.
Akşam sadece kahve içmeyi diliyorum.
icine ekimmi kacti ne olduLeynnnn niye bu kadar yazdınız oku oku bitmiyor, bir de araya müşteri giriyor atarlanıyorum adamlara durduk yereee
Kızlar ben tırlattım iyice, sabahtan beri çevremdeki herşeyi atıp temizlik yapıyorum. En son müdürüm 'mesai saatinden sonra yap napıyorsan' dedi ama ben hala devam ediyorum. çevrem bi temiz bi ferah oldu, bi bankadaki ayakkabılarımı yeni yerlerine yerleştirmek kaldı, onlar mecburen mesai sonrasına kalacak....
Hafta sonu da bu temizliği eve taşıyacağım, fazla eşyalardan kurtulma vaktidir, vakit............
dimi amaaaBoşuna mı yedin onca soğuğu :)
kiz orda yoksa uzak yere gidecem bu sogukta olanazzzzzlütfen bisikletle git ama arabanın yanından
aksam saati disinda hepsi cok guzel canomohhh geçmiş bitti :)
herhalde 1,5 satimi aldı geçmişi bitirmekk, maşallah tüm paylaşım yapanlara, elleri kolları fert görmesin şimdi geldi menümü paylaşmaya
Salı menüm
sabah
aç karna limonlu ballı ılık su (spordan önce)
saat 10.30
detoks çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
4 cherry domates
maydanoz, dere otu
1 kk peynir
saat 17:00
9 badem
2 hurma
1 cay bardagı sütle 1 kupa nescafe
saat 21.00 (ahh sormayın beyim geç geldi)
1 kase yogurtlu semiz out
5 tane (el ayası kadar) fırındadomatesli- kaşarlı köfte (güveç gibi)
3,5 lt su
spor
Jillian level 1, 27*4=108
Bisiklet 10 dk 10*2=20
Toplam 128 @Pnrrr-20 (Pınar bu salı gününün sporu)
aaaa bak irem nanaeyle basenler disinda bi ortak yonunuz daha varmisHosbuldum Berrin ablacım tekirdagda okuyorum gıda mühendisligi :)))
aksami bos gecirmek yok sekerim2 yemek kaşığı tavuk haşlama 1 yemek kaşığı pirinç pilavı yedim 1 bardak da ayran içtim 3 te.
4 te de kahvemi içtim 2 kare bitter çikolatayla.
Adetim yaklaşıyor 2 güne olacağım sanırım, elim ayağım birbirine dolaştı tatlı diye.
Akşam sadece kahve içmeyi diliyorum.
Kolay gelsin tatlim kocan temzleseydiya :))Ohh gecmis bitti alintilarida cvpladim simdi gidiym isleri hallediym 1 kiloya yakinda hamsi temizlencekaksama gorusrz kizlar
ben baya bi okudum cnmİntermittent fasting 16.8 uygula yan var mı?
fazla degil cnm yaa tek 2 puan :)Bisiklet sürmek kaç puanki patlak tekerlekli 3 puan fazladır
bugun yememisindir ins.Sorma tatlim benimde 2 gundur tatlıya aserdim sankihurma yiyorum
Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla
O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın
Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.
O zaman eşine benden bir merdanebazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.
Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)
Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.
Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.
Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)
Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.
ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah
haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.
Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)
Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.
Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)
Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazımÇok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
Bende içinde zor çıktım baya yazılmış :) kız iş yeriniçin niye temizliyon ona harcadığın enerjiyi evde harca
Bisiklet sürmek kaç puanki patlak tekerlekli 3 puan fazladır
Hoşgeldin canim
Sorma tatlim benimde 2 gundur tatlıya aserdim resmenaz oncede hurma yedim tatli niyetine
icine ekimmi kacti ne oldu
dimi amaaa
Yedirmem puanlarimi
kiz orda yoksa uzak yere gidecem bu sogukta olanazzzzz
aksam saati disinda hepsi cok guzel canom
Bu hafta guzel eksi gelirse listedesin biliyon dimi
Yuzden en az 1 olmasi lazim :))
aaaa bak irem nanaeyle basenler disinda bi ortak yonunuz daha varmis
aksami bos gecirmek yok sekerim
Niye tavugu daha fazla yemedinki
Kolay gelsin tatlim kocan temzleseydiya :))
ben baya bi okudum cnm
Aslinda aksam erken kapatinca zaten oyle yapmis oluyoruz
Bende bazen kahvaltiyi o yuzden gec yapiyorum
Ama onemli olan bide yeme saatkerinde ne yedigin
fazla degil cnm yaa tek 2 puan :)
bugun yememisindir ins.
Kabagimida yedim az önce abla:) ama canım tatlı isteyince iki hurma yedim yogurtla :) gözünden de bişey kaçmıyor ha hani sen dışarı ciktiydi aldinmi ananasini
icine ekimmi kacti ne oldu
dimi amaaa
Yedirmem puanlarimi
kiz orda yoksa uzak yere gidecem bu sogukta olanazzzzz
aksam saati disinda hepsi cok guzel canom
Bu hafta guzel eksi gelirse listedesin biliyon dimi
Yuzden en az 1 olmasi lazim :))
aaaa bak irem nanaeyle basenler disinda bi ortak yonunuz daha varmis
aksami bos gecirmek yok sekerim
Niye tavugu daha fazla yemedinki
Kolay gelsin tatlim kocan temzleseydiya :))
ben baya bi okudum cnm
Aslinda aksam erken kapatinca zaten oyle yapmis oluyoruz
Bende bazen kahvaltiyi o yuzden gec yapiyorum
Ama onemli olan bide yeme saatkerinde ne yedigin
fazla degil cnm yaa tek 2 puan :)
bugun yememisindir ins.
Molada temizleseydin bari kız sende bir alemsinivit 10 yıldır bankada ve şubecilikte çalışıyorum ya da sürünüyorum. sen nasıl anlamak istersenbana uygun olmasa da işimi seviyorum neyseki
kendini bu dertten kurtarmakla hatta Hollandaya gitmekle çok çok iyi etmişsin :)
İşyerinde kendi çevremi temizledim kız, masamı çekmecemi dolaplarımı.
şubeden banane b.. götürsün afedersin
ivit 10 yıldır bankada ve şubecilikte çalışıyorum ya da sürünüyorum. sen nasıl anlamak istersenbana uygun olmasa da işimi seviyorum neyseki
kendini bu dertten kurtarmakla hatta Hollandaya gitmekle çok çok iyi etmişsin :)
İşyerinde kendi çevremi temizledim kız, masamı çekmecemi dolaplarımı.
şubeden banane b.. götürsün afedersin
doğru düzgün müşteri yok bugün, fırsat bu fırsat temizlik için bence gayet mantıklıMolada temizleseydin bari kız sende bir alemsin
ahh ah, benim ilk kilo alam sebebimdir banka. Tüm gün otur, stres diz boyu, üniversitedeyken deli gibi yürüyen insan ben çat diye oturunca bünye ambole oldu. Sonra verdim biraz, şehir değiştirdim yine aldım, sonra bi daha verdim bu seferde hastalık cıktı, sonra yurtdısına da gelince ipin ucu iyice kaçtı. Ama buraya gelirken kendime şey demiştim, kendimi kafa olarak hazırlicam ve bırakmayacagım, ara vermeyeceğim bir zamanda diyet ve spora başlicam demiştim. Bakalım daha ikinci haftam yeni bitti ama inanıyorum, bu sefer sizinde desteiğinizle korumaya geçip koruyacam. Burdan hiç gitmezsem bence kilolarımda geri gelmezler :)
Ooohhhhooooo nettiniz yaaaaa oku oku bitmiyor 30 sayfa
Ahhh bu sporsuzluk beni benden etti....
Ne spora gidebiliyorum bu hastalık yüzünden ne doğa yürüyüşlerine katılamıyorum
Elimde telefon oyunların dibine vur ha vur...
Sonra Tuğçe neden karbona meyillendi.....
Ne den ?
Biliyorum abla ne yazikkitarti dusmedi cnm mecbur bikac gun boyle olacak
cok ideal bi menu olmamis cnm eminim sende biliyosundur
Dunku menu nerde :))
Hosgeldin canim birda betirsin emin ol sadece kararli olAdı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.
O cok kotu oluyor yatip kalktilarmi gece iptalBenim ufaklık sonun da uyudu bunu çok kotu alışkanlık edindi gecenun bir vakti kalkıp şebeklik yapıyor
sabah alintiladim simdi gunaydin demek garip olacak iyi aksamlar diyim o zamanÇok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....
Günaydınlaaaaaarrrrrr
Ay bende hic sevmiyorum karanligi ruhum sikiliyor sen neresini seviyosun oyle havalarinHerkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorumyav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün
Allah kolaylik versin canim gercekten xor bir durummus ins en kisa zamanda kurtarirsiniz paranizi...Hanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
Valla abla bir tesrif etti pir tesrif ettiOoooo hem kamile hanim hemde reglisi tesrif etmisler
heee gulersin
valla ayfunmi aymadi mi bilemedim sabahki kilomdan +2 durumdayim sok oldumamin canım 3 yas 2 ay aralari canim suan ikisi bir zor ama kucuk biraz daha buyusun guzel olacak buyuk kucukle oynamak istiyor haliyle sorunlar burdan çıkıyor
kolay gelsin sana da
amin ablam iyi ve Allah korkusu olan insanlar olsun hep cevremizde
Alan olmayinca mecbur aldim abla yoj geçen sefer baya abarttım bu sefer max 4 çeşit yapicam
az once yazdi abla menüyü rakibinde bu aralar bir durgunluk var
hadi gozunaydin
Ay ben boluda okudum severim oralari cok guzelAğlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pislikler
Oo çok hazlisin canım
ooo kim gelmiş hosgelmis :)
Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruz
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyor
Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsun
günaydın o halde dostum :)
Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelim
Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririzherkssin ihtiyaci var
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günler
şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişman
Ne bitmez işin var Merve kızne çektin beee
Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfen
WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunu
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuş
Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narin
Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sende
Aminnnn
Abla su elektrik inan çok önemli
Gözün aydın benimki de ha geldi gelecek
Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur bence
Kim ben miabla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim
Bağlanma büyüsü yaptık sana :)
Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyor
Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş
genetiğe kafa atasim var benimde
ins suan gozum korktu artimdanBendede basen var üstümde ince bacaklar kalın balık etli diyorlar herhalde böyle fiziği olanlara
Bende kızı uyuttum anca yapabildim
Azim ve kararlılık böyle olur işte süpersin canım
Hoşgeldin canım kolay gelsin ben leslie yapıyorum 2 mil ile başlayabilirsin 30 dk
Cumaya şişlik iner iyi kilo verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?