Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 basenli birbirimizi yeriz
Bendede basen var üstümde ince bacaklar kalın balık etli diyorlar herhalde böyle fiziği olanlara

Yihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Bende kızı uyuttum anca yapabildim
Kizlar ben çiğ köfteyi çok severim evde de vardı baktım dayanamayıp yicen hemen bı tabak hazırladım komşuya verdim böylece çiğ köfte den kurtuldum
Azim ve kararlılık böyle olur işte süpersin canım
Ewtt birazdan spora başlıcam :) jillian baslangiç için zorlarmi beni
Hoşgeldin canım kolay gelsin ben leslie yapıyorum 2 mil ile başlayabilirsin 30 dk

Cumaya şişlik iner iyi kilo verirsin canım

Aynen aynı durum benim de

Bende içinde zor çıktım baya yazılmış :) kız iş yeriniçin niye temizliyon ona harcadığın enerjiyi evde harca
Kizlar benden simdilik bukadar :))

Evde islerim var oglanada yemek yapicam
Once gidip anansimi alayim tabiki arabayla :)) ))

Tuhhhh simdi aklima geldi
Ben ne zorluklarla surdugum bisikletin puanini yazmadim dun
10 dk da olsa yddirmem puanimi
Bisiklet sürmek kaç puanki patlak tekerlekli 3 puan fazladır
Kuzum gezmedeyim. Geçmişi okumaya çalışıyorum
Hoşgeldin canim
Sorma tatlim benimde 2 gundur tatlıya aserdim resmen az oncede hurma yedim tatli niyetine

Son düzenleyen: Moderatör:
icine ekimmi kacti ne oldu

Boşuna mı yedin onca soğuğu :)
dimi amaaa
Yedirmem puanlarimi

lütfen bisikletle git ama arabanın yanından
kiz orda yoksa uzak yere gidecem bu sogukta olanazzzzz

aksam saati disinda hepsi cok guzel canom
Bu hafta guzel eksi gelirse listedesin biliyon dimi
Yuzden en az 1 olmasi lazim :))

Hosbuldum Berrin ablacım tekirdagda okuyorum gıda mühendisligi :)))
aaaa bak irem nanaeyle basenler disinda bi ortak yonunuz daha varmis

aksami bos gecirmek yok sekerim

Niye tavugu daha fazla yemedinki

Ohh gecmis bitti alintilarida cvpladim simdi gidiym isleri hallediym 1 kiloya yakinda hamsi temizlencek aksama gorusrz kizlar
Kolay gelsin tatlim kocan temzleseydiya :))
İntermittent fasting 16.8 uygula yan var mı?
ben baya bi okudum cnm
Aslinda aksam erken kapatinca zaten oyle yapmis oluyoruz
Bende bazen kahvaltiyi o yuzden gec yapiyorum
Ama onemli olan bide yeme saatkerinde ne yedigin

Bisiklet sürmek kaç puanki patlak tekerlekli 3 puan fazladır
fazla degil cnm yaa tek 2 puan :)

Sorma tatlim benimde 2 gundur tatlıya aserdim sanki hurma yiyorum
bugun yememisindir ins.

ivit 10 yıldır bankada ve şubecilikte çalışıyorum ya da sürünüyorum. sen nasıl anlamak istersen bana uygun olmasa da işimi seviyorum neyseki
kendini bu dertten kurtarmakla hatta Hollandaya gitmekle çok çok iyi etmişsin :)

İşyerinde kendi çevremi temizledim kız, masamı çekmecemi dolaplarımı.
şubeden banane b.. götürsün afedersin

içime ne kaçtı bilmiyorum ama durum fena, az kaldı çamaşır suyunu da alıp dalacam hayata
ekim2009 içime kaçmış olabilir misin aceba

uzağın ve soğuğun hatrına izin veriyorum arabayla gidebilirsin , ama arabaya binmeyi unutma

@Sweetyy83 kiz sevilay bide mesaji duzenlemis
Sen bugun kabak yapmiyomuydun
Kabagimida yedim az önce abla:) ama canım tatlı isteyince iki hurma yedim yogurtla :) gözünden de bişey kaçmıyor ha hani sen dışarı ciktiydi aldinmi ananasini bisikletle gitme sakın cunki Bisiklet patlak tekerlekli evin önünde araba vaar

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay pztsi artısı bugun ancak gitti. Normalde ben tartılmam arada ama pztsi artı cıkınca takıntı yaptım. Bugün nötrledim. İnşallah cumaya eksi olurum ama bence % 1 bile olsam ortalamayı yükseltecek bir oranım olmazsa beni bu hafta listeye almayın. Listeye girmem ortalamamızı yükseltecekse gireyim :)Haketmem lazım olisteye girmeyi :)
Bugün bir de pırasa yaptım, sindirimim çalışsın o artılar gözükmesin diye.

Ya bir de bir sorum var, paylaşılmış olabilir ama ben bulamadım muhtemelen, şu lapa dediğiniz yulaf lapası mı ? Perşembeleri arada yapıyosunuz hani?

Molada temizleseydin bari kız sende bir alemsin

ahh ah, benim ilk kilo alam sebebimdir banka. Tüm gün otur, stres diz boyu, üniversitedeyken deli gibi yürüyen insan ben çat diye oturunca bünye ambole oldu. Sonra verdim biraz, şehir değiştirdim yine aldım, sonra bi daha verdim bu seferde hastalık cıktı, sonra yurtdısına da gelince ipin ucu iyice kaçtı. Ama buraya gelirken kendime şey demiştim, kendimi kafa olarak hazırlicam ve bırakmayacagım, ara vermeyeceğim bir zamanda diyet ve spora başlicam demiştim. Bakalım daha ikinci haftam yeni bitti ama inanıyorum, bu sefer sizinde desteiğinizle korumaya geçip koruyacam. Burdan hiç gitmezsem bence kilolarımda geri gelmezler :)

Molada temizleseydin bari kız sende bir alemsin
doğru düzgün müşteri yok bugün, fırsat bu fırsat temizlik için bence gayet mantıklıhem molada kızlarla sohbet etmek dururken çevre temizliği mi yapacam mümkün değil

strezi gerçekten paha biçilemez devasa büyüklükte. hele bu piyasada birkaç kat daha fazla büyüdü. çok oturmaktan basen genişliyor yeminle:)
kafa olarak hazırladıysan kurtulamaz bu iş senden. alnının akıyla çıkacaksın Allahın izniyle :)

yaa karbona gitme onlar hep yalancı sevda, biz gerçek sevdayız bize gel Tuğçe :) yanına salatalık, havuc falan al bari bankaya giderken sıkıldıkça katur kutur onlara giriş

tarti dusmedi cnm mecbur bikac gun boyle olacak

cok ideal bi menu olmamis cnm eminim sende biliyosundur

Dunku menu nerde :))
Biliyorum abla ne yazikki
Hosgeldin canim birda betirsin emin ol sadece kararli ol
Benim ufaklık sonun da uyudu bunu çok kotu alışkanlık edindi gecenun bir vakti kalkıp şebeklik yapıyor
O cok kotu oluyor yatip kalktilarmi gece iptal
Çok çok yağmurlu, gökgürültülü, fırtınalı, karanlık bir Adana sabahından canlarıma güneş gibi doğuyorum....

Günaydınlaaaaaarrrrrr
sabah alintiladim simdi gunaydin demek garip olacak iyi aksamlar diyim o zaman

Ay bende hic sevmiyorum karanligi ruhum sikiliyor sen neresini seviyosun oyle havalarin
Allah kolaylik versin canim gercekten xor bir durummus ins en kisa zamanda kurtarirsiniz paranizi...
Ooooo hem kamile hanim hemde reglisi tesrif etmisler
Valla abla bir tesrif etti pir tesrif etti
heee gulersin azcik icinde bi ignede var dimi
valla ayfunmi aymadi mi bilemedim sabahki kilomdan +2 durumdayim sok oldum

Ay ben boluda okudum severim oralari cok guzel
ins suan gozum korktu artimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…