Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.301
Tugceeee kendine gel canım jililan leslie bacımız ne güne duruyorAhhh bu sporsuzluk beni benden etti....
Ne spora gidebiliyorum bu hastalık yüzünden ne doğa yürüyüşlerine katılamıyorum
Elimde telefon oyunların dibine vur ha vur...
Sonra Tuğçe neden karbona meyillendi.....
Ne den ?
He valla bizim burdaki gecmisi hesaplasak kac cilt ansiklopedi ederinsanları okumaya teşvik ediyoruz
Menü de spor da şahane hele spor da olursa efsane olur.Bugünun ilk menusu gelsin(gidaklama günü oldu)
12 :10
Tavada 2 yumurta
1kk peynir
1 bardak kefir
1 dilim ekmek
16:30
Tavada bol peynirli 3 yumurta
1 dilim ekmek
Su:2,5lt
Spor henuz yok yaparsam yazarim
Eger acikirsam yogurt yada kefir icmeyi planlıyorum
Akşam kaynayan suyu ocakta kapatıp içine 1 tatlı kaşık zerdecal 1 çubuk tarçın 1 ck tiz zencefil 1 dilim de elma atıp demnlendiriyirum yarım saat bi saat. Şu ana kadar denediğim en iyi ödem aticiKızlar,
Ben pztsi artı çıktım diye normalde sürekli tartılmaya karşı olan biri olarak hırs yaptım dayanamadım bugun de tartıldım. Bugun nötr lemişim ama cumaya bol eksi olsun diye dün pırasa almıştım bu sabah pırasa kayganası yaptım (Ordu- Giresun taraflarında çok yapılır kaygan:)). Tarifi şöyle, 1 pırasayı ince ince dogradım içine 2 yumurta kırdım, 2 kaşık yulaf ezmesi ve 1 dilimde bayat tam buğday ekmeği koydum, karabiber azıcık da tuz. tavaya yayıp çok az yağ ile iki yüzünü pişirdim.
Sabah kahvaltımda yarısını yedim, arada ceyreğini yedim akşama da kalan çeyreğiyle biraz köfte yerim. Tabi suan menü bildirimi yapmıyorum ama tarifi vermişken yemek planımı da soylemek istedim :)
Yalnız size bir sorum var eksim bol olsun istiyorum, benim bunyede malum ödem yapmaya meyilli, perşembe günü ne yiyeyim ki cumaya güzel eksiler göreyim. Önerileriniz nelerdir? Lapa falan okudum mesajlarda ama ne lapası tam anlayamadım, benimle metabolizmayı hızlandırıcı-ödem attırıcı tarifler paylasır mısınız :)
Evet cnmMenü de spor da şahane hele spor da olursa efsane olur.
Mefkurem ben de akşamı erken kapatıyorum bünye alıştı :))) @nanekekik de mi gıda mühendisi
Akşam kaynayan suyu ocakta kapatıp içine 1 tatlı kaşık zerdecal 1 çubuk tarçın 1 ck tiz zencefil 1 dilim de elma atıp beklemiyorum yarın saat bi saat. Şu ana kadar denediğim en iyi ödem atici
baya sevindim demek meslektaş olucazama benim öğretim görevlisi olma planlarım var.az önce yememek gereken birşey yedim aslinda.bakalim ceza gelecek miEvet cnm
Durun ayol bu saatte menuler gelmeye baslamis
Burdami yatacam ben
Birakin isimi gucumu yapayim
Berrincim onceki mesajida okudumda ona sonra donecem :) en basta stres yapmicaksinKızlar,
Ben pztsi artı çıktım diye normalde sürekli tartılmaya karşı olan biri olarak hırs yaptım dayanamadım bugun de tartıldım. Bugun nötr lemişim ama cumaya bol eksi olsun diye dün pırasa almıştım bu sabah pırasa kayganası yaptım (Ordu- Giresun taraflarında çok yapılır kaygan:)). Tarifi şöyle, 1 pırasayı ince ince dogradım içine 2 yumurta kırdım, 2 kaşık yulaf ezmesi ve 1 dilimde bayat tam buğday ekmeği koydum, karabiber azıcık da tuz. tavaya yayıp çok az yağ ile iki yüzünü pişirdim.
Sabah kahvaltımda yarısını yedim, arada ceyreğini yedim akşama da kalan çeyreğiyle biraz köfte yerim. Tabi suan menü bildirimi yapmıyorum ama tarifi vermişken yemek planımı da soylemek istedim :)
Yalnız size bir sorum var eksim bol olsun istiyorum, benim bunyede malum ödem yapmaya meyilli, perşembe günü ne yiyeyim ki cumaya güzel eksiler göreyim. Önerileriniz nelerdir? Lapa falan okudum mesajlarda ama ne lapası tam anlayamadım, benimle metabolizmayı hızlandırıcı-ödem attırıcı tarifler paylasır mısınız :)
Su 2 bardak yani 500 ml olması yeterli akşamları yatmadan 1 saat önce yapıp uyunyana kadar bitirebilirsin ilik içmek daha iyi .ama gün içinde içmek istersen ona göre miktar ayarlanabilir haftada 3 gün sonra 2 hafta ara şeklinde oluyoay zerdecalım yok, ama birazdan cıkıp alabilirim hem yuryus bahanesi ile
1tk zerdecal
1cubuk tarcın
1 cay kasıgı zencefil (toz)
1dilim elmayı
kaynayan suya atıyoruz, peki su ne kadar olacak tahmini bir de sıcak mı içicez yoksa hafif sogunyunca mı? yada bunu boyle 1 lt falan yapıcaz gun icinde su niyetine mi içicez?
Su 2 bardak yani 500 ml olması yeterli akşamları yatmadan 1 saat önce yapıp uyunyana kadar bitirebilirsin ilik içmek daha iyi .ama gün içinde içmek istersen ona göre miktar ayarlanabilir haftada 3 gün sonra 2 hafta ara şeklinde oluyo
Kabak canımKızlar,
Berrincim onceki mesajida okudumda ona sonra donecem :) en basta stres yapmicaksin
Baslarda detoks onermiyorum
Benim yaptigim pirinç lapasi
Sen jillana basladinya ondanda olabilir
Bide yukardaki tarife yulaf ezmesi koyduysan ekmege gerek yokmusy)
Kabak canım
Yada muz detoksu
Tamamdir rica ederim inşallah sende de ise yararhımm haftada 3 gun ve sonra 2 hafta ara gerekiyosa ben bunu önümüzdeki hafta falan yapayım haftasonu cunku yapamam. Tarif için çok teşekkurler haftaya deneyince yazarım denedim diye :)
Siparişimde tavuğu bu kadar getirmişlerdi hemen bittiaksami bos gecirmek yok sekerim
Niye tavugu daha fazla yemedinki
Malesef beni de gece yemelerim yaktıBenimde sorunum gece yemeleriydi
Ama cuma gunleri rezil olmayip eksi cikmak icin mecburen bogazimizi tutacaz :)) tabi gun icinde yeterli dengeli beslenmen lazimki gece yemeklere saldirmayasin
Ben de bitirdimYihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Hoş bulduk canim insallahÇok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla
O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın
Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.
O zaman eşine benden bir merdanebazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.
Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)
Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.
Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.
Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)
Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.
ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah
haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.
Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)
Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.
Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)
Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazımÇok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
İnşallah canim hoş buldukBiliyorum abla ne yazikki
Hosgeldin canim birda betirsin emin ol sadece kararli ol
O cok kotu oluyor yatip kalktilarmi gece iptal
sabah alintiladim simdi gunaydin demek garip olacak iyi aksamlar diyim o zaman
Ay bende hic sevmiyorum karanligi ruhum sikiliyor sen neresini seviyosun oyle havalarin
Allah kolaylik versin canim gercekten xor bir durummus ins en kisa zamanda kurtarirsiniz paranizi...
Valla abla bir tesrif etti pir tesrif etti
heee gulersinazcik icinde bi ignede var dimi
valla ayfunmi aymadi mi bilemedim sabahki kilomdan +2 durumdayim sok oldum
Ay ben boluda okudum severim oralari cok guzel
ins suan gozum korktu artimdan
yok unutmadim gidip geldim :) )))içime ne kaçtı bilmiyorum ama durum fena, az kaldı çamaşır suyunu da alıp dalacam hayata
@ekim2009 içime kaçmış olabilir misin aceba
uzağın ve soğuğun hatrına izin veriyorum arabayla gidebilirsin , ama arabaya binmeyi unutma
Anacim iyiki biseyi unuttukKabagimida yedim az önce abla:) ama canım tatlı isteyince iki hurma yedim yogurtla :) gözünden de bişey kaçmıyor ha hani sen dışarı ciktiydi aldinmi ananasinibisikletle gitme sakın cunki Bisiklet patlak tekerlekli evin önünde araba vaar
Dedigim gibi stres bizim dusmanimiz cnmAy pztsi artısı bugun ancak gitti. Normalde ben tartılmam arada ama pztsi artı cıkınca takıntı yaptım. Bugün nötrledim. İnşallah cumaya eksi olurum ama bence % 1 bile olsam ortalamayı yükseltecek bir oranım olmazsa beni bu hafta listeye almayın. Listeye girmem ortalamamızı yükseltecekse gireyim :)Haketmem lazım olisteye girmeyi :)
Bugün bir de pırasa yaptım, sindirimim çalışsın o artılar gözükmesin diye.
Ya bir de bir sorum var, paylaşılmış olabilir ama ben bulamadım muhtemelen, şu lapa dediğiniz yulaf lapası mı ? Perşembeleri arada yapıyosunuz hani?
aksam senin icin pek erken olmus cnm mutlaka bisey yeBugünun ilk menusu gelsin(gidaklama günü oldu)
12 :10
Tavada 2 yumurta
1kk peynir
1 bardak kefir
1 dilim ekmek
16:30
Tavada bol peynirli 3 yumurta
1 dilim ekmek
Su:2,5lt
Spor henuz yok yaparsam yazarim
Eger acikirsam yogurt yada kefir icmeyi planlıyorum
Aynen cnmahh ah, benim ilk kilo alam sebebimdir banka. Tüm gün otur, stres diz boyu, üniversitedeyken deli gibi yürüyen insan ben çat diye oturunca bünye ambole oldu. Sonra verdim biraz, şehir değiştirdim yine aldım, sonra bi daha verdim bu seferde hastalık cıktı, sonra yurtdısına da gelince ipin ucu iyice kaçtı. Ama buraya gelirken kendime şey demiştim, kendimi kafa olarak hazırlicam ve bırakmayacagım, ara vermeyeceğim bir zamanda diyet ve spora başlicam demiştim. Bakalım daha ikinci haftam yeni bitti ama inanıyorum, bu sefer sizinde desteiğinizle korumaya geçip koruyacam. Burdan hiç gitmezsem bence kilolarımda geri gelmezler :)
kitap okumuyoz burayi bari okuyalimOoohhhhooooo nettiniz yaaaaa oku oku bitmiyor 30 sayfa
kuzum seni kesmez ama evde bari hafif biseyler yapsanAhhh bu sporsuzluk beni benden etti....
Ne spora gidebiliyorum bu hastalık yüzünden ne doğa yürüyüşlerine katılamıyorum
Elimde telefon oyunların dibine vur ha vur...
Sonra Tuğçe neden karbona meyillendi.....
Ne den ?
Igne sokmayi cok guzel yaparimheee gulersinazcik icinde bi ignede var dimi
icine ne koydugunu unuttum cnm demekki sivisi fazla gelmisSorma kaptanım niyetim saglıklı olsun, sadece yulafla yapayım idi. Ama baktım 2 kasık yulaf az geldi, kıvamına getirmek icinde baktım yulaf koysam 6-7 kasık yulaf gerekecek o yuzden dedim bari bir dilim ekmek koyup oyle kıvamına getireyim. Birdahakine sadece ekmekle yapmaya karar verdim, yulaf koyunca miktarı artırmak gerekiyomus onu ogrenmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?