Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tugceeee kendine gel canım jililan leslie bacımız ne güne duruyor
Yavaş yavaş yapmaya çalış sen takımın çitir mezunusun
Karbona bulaşma

Menü de spor da şahane hele spor da olursa efsane olur.

Mefkurem ben de akşamı erken kapatıyorum bünye alıştı :))) @nanekekik de mi gıda mühendisi

Kızlar,
Ben pztsi artı çıktım diye normalde sürekli tartılmaya karşı olan biri olarak hırs yaptım dayanamadım bugun de tartıldım. Bugun nötr lemişim ama cumaya bol eksi olsun diye dün pırasa almıştım bu sabah pırasa kayganası yaptım (Ordu- Giresun taraflarında çok yapılır kaygan:)). Tarifi şöyle, 1 pırasayı ince ince dogradım içine 2 yumurta kırdım, 2 kaşık yulaf ezmesi ve 1 dilimde bayat tam buğday ekmeği koydum, karabiber azıcık da tuz. tavaya yayıp çok az yağ ile iki yüzünü pişirdim.

Sabah kahvaltımda yarısını yedim, arada ceyreğini yedim akşama da kalan çeyreğiyle biraz köfte yerim. Tabi suan menü bildirimi yapmıyorum ama tarifi vermişken yemek planımı da soylemek istedim :)

Yalnız size bir sorum var eksim bol olsun istiyorum, benim bunyede malum ödem yapmaya meyilli, perşembe günü ne yiyeyim ki cumaya güzel eksiler göreyim. Önerileriniz nelerdir? Lapa falan okudum mesajlarda ama ne lapası tam anlayamadım, benimle metabolizmayı hızlandırıcı-ödem attırıcı tarifler paylasır mısınız :)

Akşam kaynayan suyu ocakta kapatıp içine 1 tatlı kaşık zerdecal 1 çubuk tarçın 1 ck tiz zencefil 1 dilim de elma atıp demnlendiriyirum yarım saat bi saat. Şu ana kadar denediğim en iyi ödem atici
Ama haftada 3 gün yapıp 15 gün ara vermek gerekiyor

Son düzenleme:
Menü de spor da şahane hele spor da olursa efsane olur.

Mefkurem ben de akşamı erken kapatıyorum bünye alıştı :))) @nanekekik de mi gıda mühendisi
Evet cnm

Durun ayol bu saatte menuler gelmeye baslamis
Burdami yatacam ben
Birakin isimi gucumu yapayim

Akşam kaynayan suyu ocakta kapatıp içine 1 tatlı kaşık zerdecal 1 çubuk tarçın 1 ck tiz zencefil 1 dilim de elma atıp beklemiyorum yarın saat bi saat. Şu ana kadar denediğim en iyi ödem atici

ay zerdecalım yok, ama birazdan cıkıp alabilirim hem yuryus bahanesi ile
1tk zerdecal
1cubuk tarcın
1 cay kasıgı zencefil (toz)
1dilim elmayı
kaynayan suya atıyoruz, peki su ne kadar olacak tahmini bir de sıcak mı içicez yoksa hafif sogunyunca mı? yada bunu boyle 1 lt falan yapıcaz gun icinde su niyetine mi içicez?

Berrincim onceki mesajida okudumda ona sonra donecem :) en basta stres yapmicaksin
Baslarda detoks onermiyorum
Benim yaptigim pirinç lapasi
Sen jillana basladinya ondanda olabilir

Bide yukardaki tarife yulaf ezmesi koyduysan ekmege gerek yokmusy)

Su 2 bardak yani 500 ml olması yeterli akşamları yatmadan 1 saat önce yapıp uyunyana kadar bitirebilirsin ilik içmek daha iyi .ama gün içinde içmek istersen ona göre miktar ayarlanabilir haftada 3 gün sonra 2 hafta ara şeklinde oluyo

hımm haftada 3 gun ve sonra 2 hafta ara gerekiyosa ben bunu önümüzdeki hafta falan yapayım haftasonu cunku yapamam. Tarif için çok teşekkurler haftaya deneyince yazarım denedim diye :)

Kabak canım
Yada muz detoksu

Sorma kaptanım niyetim saglıklı olsun, sadece yulafla yapayım idi. Ama baktım 2 kasık yulaf az geldi, kıvamına getirmek icinde baktım yulaf koysam 6-7 kasık yulaf gerekecek o yuzden dedim bari bir dilim ekmek koyup oyle kıvamına getireyim. Birdahakine sadece ekmekle yapmaya karar verdim, yulaf koyunca miktarı artırmak gerekiyomus onu ogrenmiş oldum.

Benimde sorunum gece yemeleriydi

Ama cuma gunleri rezil olmayip eksi cikmak icin mecburen bogazimizi tutacaz :)) tabi gun icinde yeterli dengeli beslenmen lazimki gece yemeklere saldirmayasin
Malesef beni de gece yemelerim yaktı
Yihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Ben de bitirdim
Hoş bulduk canim insallah
İnşallah canim hoş bulduk

yok unutmadim gidip geldim :) )))

Anacim iyiki biseyi unuttuk

Ben kül yutmam gorurum herseyi

Dedigim gibi stres bizim dusmanimiz cnm

Liste hesap isinide dusunme biz hallederiz zaten onu :))
Sadece yarin aksami geçe birakmamaya calis

Pirasayi zeytinyagli pirincsiz yapsan wc ye daha iyi gelirdi

Biraz zaman gecsin bizde bisuru detoks var, sonraya sakliyalim onlari

Odem icin dukan birada yapabilirsin
aksam senin icin pek erken olmus cnm mutlaka bisey ye

Aynen cnm
Ben ne zaman burdan ayrildim hep misliyle geri alip geldim
Ooohhhhooooo nettiniz yaaaaa oku oku bitmiyor 30 sayfa
kitap okumuyoz burayi bari okuyalim

kuzum seni kesmez ama evde bari hafif biseyler yapsan

heee gulersin azcik icinde bi ignede var dimi
Igne sokmayi cok guzel yaparim icine ne koydugunu unuttum cnm demekki sivisi fazla gelmis
Sen direk pirasali omlet yapsan daha iyiymis:) ))

Ananasi gec alinca aksam biraz geçe kalicak ama yarin icin onlemimi aldim direk muzumu da aldim :)))

Benim bu 2 gunluk menuler yeni arkadaslara ornek olmasin

Ben gecen hafta fazla verdim bu hafta tarti dusmedi
Bugun bile artim vardi
Bu hafta normale gore biraz fazla spor yaptim, yarin of gunu yapicam kaslari dinlendirmek icin
Bide bu 2 gun detoks yapicaam

Ins. Eksiye dusecemmmm, dusmeliyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…