Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur cnm
Haslamanin avantaji daha tok tutuyor
Beni tavadaku daha tok tutuyor abla haşlanmış gözüme az görünüyor
sagol canim

ooo sporda yapılmış super

Son düzenleme:
Merhaba,
Uff bi gelemedim. Yaa neyi fark ettim, ben dünkü menüyü yazarken kahvaltıda yediğim üzümü yazmamışım. Taze üzüm, kuru değil. Ciğerin yanında ortaya koyduğum ne kadar üzüm varsa yemişim. Fark edince şok oldum ama son pişmanlık neye yarar Nasıl bir bilinç altına ittiysem yazmayı da unutmuşum. Acaba böyle arada yazmayı unuttuklarım oluyor mu diye endişelendim şimdi
Resmen aşırı yorgunum, ders anlatmaktan boğazım ağrıdı. Yine tercümenin teslim tarihi geldi Ben ne yapıyorum; mesela son yarım saattir oğluma ebayden sipariş ettiğim bozuk çıkan beyblade oyuncağının mekanizmasını çözüp iade emaili yazmaya çalışıyorum bi taraftan düşünüyorum zorlukla kazandığımız paraları nasıl çerçöpe harcıyoruz, nasıl bir tüketim dünyasıdır ki çocuk dört yaşından beri bize aldırmadık saçma şey bırakmadı ve ona göre dünyanın en önemli şeyi beybladeNerede hata yaptık bilmiyorum dostlar, çok efkarlandım

edibecim bir gun kendine sırf dinlenmeye ayir acilen dinlenmeye ihtuyacin var cocuklar malesed öyle kazanmanin zorluğunu bilnedigi icin surekli isteme modundalar bizlerde aman biseyden eksik kalmasinlar diye vari yogu önlerine seriyoruz

Menüm:
Sabah 10.30
4 kaşık mantar
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı bal (çok ayıp biliyorum)

Öğle 14.30
1 muz
1 sütlü çay

Akşam 18
5 kaşık kıyma
Salata
1 lavaş (tb değil malesef)

Su 1.5 lt
Spor yok

edibecim bir gun kendine sırf dinlenmeye ayir acilen dinlenmeye ihtuyacin var cocuklar malesed öyle kazanmanin zorluğunu bilnedigi icin surekli isteme modundalar bizlerde aman biseyden eksik kalmasinlar diye vari yogu önlerine seriyoruz
Dinlenmek mi yoksa daha planlı programlı yaşamak mı bilmiyorum. İki ders arasında bir saat olsa, yaa şimdi birşeye başlanmaz deyip annemle telefonda konuşuyorum ya da başka boş birşey. Bugün annemi üç defa aradım sanırım, havadan sudan konuşmaya
Dediğin gibi çocuklar konusunda denge kurmak çok zor malesef.

Canim suyu 2 mutlaka yap sabah ekmek fazla olmus 1 yeterdi bal 1 cay kaşığımi tatli kaşığımi (keşke cuma dan sonra yeseydin)aksamki lavas tb olsaymis daha iyi olur muş

Cok guzel gulbecim sabaha yesillikte ekliyebilirsin cnm
Balik kizartma degildir heralde

Beni tavadaku daha tok tutuyor abla haşlanmış gözüme az görünüyor
Bende omlet tarzi seviyorumda o kadar tok tutmuyor
cucuklarin her istedigi alinmicakmis dimi cnm :))

gewezebidik jiliana baktimda sinav var kiz ben hic bi sekilde çekemem ki onun yerine ne yapsam acaba
tatlim bence birazdaha ver oyle yap jillani hem spora daha yeni basladin

Ben bir türlü sana yaramıyorum abla napsam ki
Aaaa buda nerden cikti bitanecim
Burda senin gibi spor yapan varmiydi yada eksi cikacam diye deli gibi cabalayan
Beni uzmekmi istiyosun
edibe 1 gun sonra tarti var biliyon dimi cnm lutfen yarin daha dikkatli ol

tatlı krizini hurmayla atlatman süper olmuş.
boyle konularda hirs inatcilik iyidir
Ben normalde hirsli biri degilim ama burda yarismada olunca icimden canavar cikiyor:))
Kilo vermek için hırs yapmak çok iyi bence
uyumadı zaten ama bana dokunmadı yastıklardan ev yaptım o oynadi ben spor yaptım hala o evle uğraşıyor
Bayılıyorum çocukların böyle ufak tefek şeylerle mutlu olup oyun oynamasına. Benim oğluş yastıktan evleri bıraktı beyblade'e geçti malesef
Aldik canim gülsima doğduktan sonra yatmadi odasinda
Ben ikisi birlikte başka odada zannedip sana daha önce küçüğü odana alsana diye yazmıştım, demek ikisi de yanındaBari Hüma'yı travmaya uğratma küçüğü al başka odaya, o anlamaz nasıl olsa. Sen de birbirlerini uyandırmaları derdinden kurtulursun.
Sen hep böyle yapıyorsun ama bugün perşembe bile değil. Daha yol uzun başta kendini bu kadar sıkma bence.
Menüm
Sabah 2 yumurta haşlaması (az zeytinyağlı)2 dlm ekmek maydonoz

Öğle 15.00 2 dlm ekmek ıspanak kavurması

Akşam 20.00 6 kaşık taze fasulye

Spor yok
Şu 2 lt
Gayet güzel, afiyet olsun.
Olur cnm
Haslamanin avantaji daha tok tutuyor
bunu bilmiyordum, aksine ötekinde yağ olduğu için daha tok tutar diye düşünürdüm
Hoşgeldin ve afiyet olsun. Ben Edibe, yarışmaya İngiltere'den katılıyorum, herkese başarılar dilerim
Canım kabak tavada sotele üzerine yoğurt
Muz da günde sadece 3 muz ve 3 bardak süt içiyorsun Google amcaya sor hemen Çıkar
Ben muz ve süt diyetini yapmıştım, işe yaramıştı ama çok açlık çekmiştim o yüzden tekrar cesaret edemiyorum.

Canim suyu 2 mutlaka yap sabah ekmek fazla olmus 1 yeterdi bal 1 cay kaşığımi tatli kaşığımi (keşke cuma dan sonra yeseydin)aksamki lavas tb olsaymis daha iyi olur muş
malesef tatlı kaşığı. Su konusunu ne yapsam bilmiyorum. İçimden kendime serum gibi su bağlayıp gezmek geliyor
Evet, ne çabuk geliyor perşembeler cumalar. Sabit olmak bile kahredici, artıyı düşünemiyorum bile... -200 -300 gram gram da birşey ifade etmiyor, boşa zaman kaybı. gel gör ki gün sonunda menü yazınca ben de şaşırıyorum nasıl yedim diye, ah akılsız kafam diye

Sen hep böyle yapıyorsun ama bugün perşembe bile değil. Daha yol uzun başta kendini bu kadar sıkma bence.
kuzum gunduz yazdim gormedin heralde
Gecen hafta fazla verince tarti dusmedi bu hafta bugun hala artiydim
Bende istemiyorum ama ne yapayim artimi geleyim :))

unu bilmiyordum, aksine ötekinde yağ olduğu için daha tok tutar diye düşünürdüm
haslanmisada az zeytinyagi dokmek gerekiyor vitaminlerin aktive olmasi icin

malesef tatlı kaşığı. Su konusunu ne yapsam bilmiyorum. İçimden kendime serum gibi su bağlayıp gezmek geliyor
tatlim teline su hatirlatici program indirsene

yarin dikkatli olursan 1 gunde ne eksiler gelir cnm

Bide bu hafta enerjini hic begenmedim :)) lutfen onceki haftalardaki edibeye soyle gelsin:))

valla kizlar tum.mesajlari okuyamadim.bidaha bu kadar ayri kalmiycam guruptan.kalani yarin okurum artik.
sabah 10:002 yumurtadan mantarli omlet
kk beyaz peynir
yarim domates
yesillik
arkasindan 2 catal pasta(bu hic olmadi)

15:004

4 lahana sarmasi
yarim kase yogurtlu kuskus
yarim kek

bugunki kacamak icinde kendime ceza verdim..sen vermeden Mefkurem ablacim..biliyorum kizacaksin..ama telafi ettim..aksamda spor yaptim
sabah 1300 ip atladim
aksamda 53 dk kosu ve 15 dk yuruyus
5 dk bolgesel hareket
515 toplam Pnrrr-12

Anammmm o nasil sporrrr cosmussun resmen :)) ))
Kahvaltin cok guzel dicektimki ordaki 2 catali gordum:)

Oglen miktarlar az ama hep karbon olmus

Aksami es gecmemeliydin cnm bi yogurt sut vs. Olmaliydiki karbonu dengelesin

Malesef beni de gece yemelerim yaktı

Ben de bitirdim

Hoş bulduk canim insallah

İnşallah canim hoş bulduk

Teşekkür ederim :)

Sporla beraber sahane.
CisSs yok :)) evde kurabiye yapılmış heryeri kokusu sardi ama yemedim tabiki:))))[/QUOTE]
Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinize
Menü
Sabah(10:00)
2 yumurtadan omlet
Biraz tel peynir

13:00
Sütlü kahve

Akşam(18:00)
10 tane istavrit
Bol salata

Su:2 lt Spor : bugün ve yarin yapmayacağım durabilirsem
istavrit kızartma mı fırnda mı
Benim oğlum da beş yaşına kadar odasında uyuyup benim ayak ucumda uyandı
Yok cnm bu kadar kisi yeteriz
Senden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki
Biber dolması diyette çok ideal değil ama yine çok sıkıntı değil, miktar iyi. afiyet olsun
kuzum gunduz yazdim gormedin heralde
Gecen hafta fazla verince tarti dusmedi bu hafta bugun hala artiydim
Bende istemiyorum ama ne yapayim artimi geleyim :))

haslanmisada az zeytinyagi dokmek gerekiyor vitaminlerin aktive olmasi icin
Evet biraz önce okudum, bilemiyorum bir hafta artı çıksan da bu kısır döngüyü kır bence.
tatlim teline su hatirlatici program indirsene

yarin dikkatli olursan 1 gunde ne eksiler gelir cnm

Bide bu hafta enerjini hic begenmedim :)) lutfen onceki haftalardaki edibeye soyle gelsin:))
İndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…