Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel baslangic tatlim
Muzun yaninda 2 ks yogurt yada az sut olsunki sekeri dengelesin
Aksam niye 2 ks yedinki yemegini 1 tabak yiyebilirsin

Guzel baslangic tatlim
Muzun yaninda 2 ks yogurt yada az sut olsunki sekeri dengelesin
Aksam niye 2 ks yedinki yemegini 1 tabak yiyebilirsin
Teşekkür ederim dogru söylüyorsun bir dahakine öyle yapayım .
Bir tabak yersem ekmeksiz yiyemezdim ekmek alışkanlığım dan kurtulmak için canım

Kizlr benim tartım uzun zamandir bozuk annemde tartiliyorum diye almadım ancak hafta sonu alabilirim cuma kilo bildirimi yapamazsan sıkinti olur mu
Bir an once alman lazim cnm
Internete baksana hem daha hesapli oluyor heralde
Marka konusunda kizlar tavsiye verir

insallh birakmiycam abla.dedigin gibi hele bi o gunler gelsinde

kizlar iyi geceler herkese, tatlis ruyalar, bol eksiler, ruyalarla gitsin kilolar

I Ilyusa rakibem bugun seninle denklesemedik, yalniz yaptigin sporlari gordum, amanin dedim. Ben de kendimi bugun spor yaptim diyodum yarin insallah denk gelelim biraz neler yapiyosun konusuruz.

gewezebidik jiliana baktimda sinav var kiz ben hic bi sekilde çekemem ki onun yerine ne yapsam acaba

ben de yarim sinav yapiyorum, b the de tam cekemiyorum hic bir zaman cekemedim ama sorun olmuyo. youtube da nasil sinav cekilir videolari var, zorluk derecelerine gore tarif ediyor, basit bi sekilde elinden geldigi kadariyla yapiyorum, Anitayi takip ediyorum jillianda da :)

hay allah razı olsun merdaneni sevgiyle kabul ediyorum :))))))))))))))))))))))))))))

bazen halsiz olursun acelen olur nohut kuru börülceyi tam haşlayıp kuru barbunya(ben tazesinden attım buzluğa haşlamaya gerek yok) kuru fasulyeyi dağılmasın diye az diri bırakıp haşla koy gülüm dondurucuya elinin altın da yemeğini yaparsın çorbaya atarsın dursun cidden çok rahat oluyor
ayy maşallah 14 hafta oldu mu ne çabuk oldu :))

benim gibi kv yi kaçırsan da rabbim belki sana daha iyisini nasip edecektir biz de öyle olması için dua ederiz gülüm :))

arada enerji mutluluk yollama çalışması yapıyorum size acaba işe yarıyor mu ki benim enerjim içine kaçmış olabilirrrrrr :)))))))))))))))))))))

ama mefkuşum öyle hoş söylemiş ki kahkaha ata ata güldüm sen ve o arkadaşının teşriflerine ayy yine gülüyorum yaaa:))))))))))))

işte o büyük sorun tapuyu gönüllü vermişsiniz ama adamın size para ödemediği zaten banka hesap kayıtların da belli savcılık bankadan ister zaten kayıtları her şekilde sizi dolandırdığı kanıtlanır iş parayı geri alabilmek de yada evi
inşallah sonu iyi biter rabbim yardımcınız olsun

ekim2009 bu aksam nerde kaldin canom

@kkkmevsim5 kamile sende menu yazmadin tatlim
manyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…