- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.481
Teskkur ederim canım çok sağolmenu güzel afiyet olsun
Guzel baslangic tatlimİyi geceler kızlar yeni aldım telefonu elime uykuns yenik düşmessen okuyacagim geçmişi :) menumuz yazıyorum hemen
Kahvaltı 10.30
Bir yumurtadan omlet
Üç zeytin
Bir dilim TB ekmek
Bir kase yağsız limonlu salata
Ara öğün 12
1 muz
Öğlen 13.00
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Yesil çay
Akşam 18.00
İki kaşık portakallı kereviz
Bir kucuj kase yoğurt
İki litre su
Oğlanın peşinde koşmaktan spor yapamadım
Yarın sabah erken kalkip yapicam inşallah
Teşekkür ederim dogru söylüyorsun bir dahakine öyle yapayım .Guzel baslangic tatlim
Muzun yaninda 2 ks yogurt yada az sut olsunki sekeri dengelesin
Aksam niye 2 ks yedinki yemegini 1 tabak yiyebilirsin
Bir an once alman lazim cnmKizlr benim tartım uzun zamandir bozuk annemde tartiliyorum diye almadım ancak hafta sonu alabilirim cuma kilo bildirimi yapamazsan sıkinti olur mu
Ama baslangicta bu kadar az yemen dogru degil cnmTeşekkür ederim dogru söylüyorsun bir dahakine öyle yapayım .
Bir tabak yersem ekmeksiz yiyemezdim ekmek alışkanlığım dan kurtulmak için canım
Aa evet marka tavsiyesi olan varsa çok sevinirimBir an once alman lazim cnm
Internete baksana hem daha hesapli oluyor heralde
Marka konusunda kizlar tavsiye verir
Evet vücudum da şaşırdı Beyza ne okuyot diyeAma baslangicta bu kadar az yemen dogru degil cnm
insallh birakmiycam abla.dedigin gibi hele bi o gunler gelsindeKuzum burayi birakmazsan ins. Bu sefer koruyacaksin
O zaman arada minik kacamaklar olabilir ama dengelemesini ogreneceksin
Sporu cok yapmasanda herhzaman hayatimizda olmasi lazim zaten
Kiloyu uzun sure bir asagi bir yukari sabitlersen kolay kolay almazsin
Bi o gunler gelsinde ins.
gewezebidik jiliana baktimda sinav var kiz ben hic bi sekilde çekemem ki onun yerine ne yapsam acaba
hay allah razı olsun merdaneni sevgiyle kabul ediyorum :))))))))))))))))))))))))))))Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla
O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın
Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.
O zaman eşine benden bir merdanebazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.
Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)
Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.
Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.
Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)
Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.
ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah
haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.
Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)
Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.
Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)
Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazımÇok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
bazen halsiz olursun acelen olur nohut kuru börülceyi tam haşlayıp kuru barbunya(ben tazesinden attım buzluğa haşlamaya gerek yok) kuru fasulyeyi dağılmasın diye az diri bırakıp haşla koy gülüm dondurucuya elinin altın da yemeğini yaparsın çorbaya atarsın dursun cidden çok rahat oluyorBende yapicam abla bencede cok mantikli
Oo cok gec olmus ama hafif gecirmissin canimm afiyet olsun
Hosgeldiniz kizlar insallah zamanla daha cok kaynasiriz bende kisaca kendimi tanitaym 25 yasindaym 2bucuk senedir evliyim ve 14haftalik hamisimbende 92 kg ile diyete basladm 82 lerde 9 tkima katildm ve burda 65 e dustm korudum cok sukur suanda hamileligi en saglikli sekilde gecirip yeniden dogum kilolarini vermek burda cok guzel bi Aile olduk hic ayrilmayiz insallah sizde aramiza hosgeldiniz tekrar
benim gibi kv yi kaçırsan da rabbim belki sana daha iyisini nasip edecektir biz de öyle olması için dua ederiz gülüm :))
bu saatten sonra anama 'beni erken doğurmuşsun' diyorum o zaman
görüyor musun kaçırdım gül gibi kayınvalideyi
İremcim hoşgeldin aramıza
Motivasyon ve destek bizim işimiz....
Tatlım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun. Sağlığına birlikte kavuşturacağız seni hiç merak etme
Ellerine sağlık kuzum, aynen geçmiş gitmiş :)
kaptanım benimmmmben takıma güneş gibi doğunca hava da açtı bak
maşallah kızdaim olsun enerjin, ve o tartı enerjisi ben dahil herkese gelsin.
ben dünkü pis boğazlıktan ötürü tartılmıyorum korkudan
yok ya hala sevgilisizim maalesef
enerjinin kaynağı sizsiniz şekerimpsikolog 1 seansla iyi gelir mi kız, daha tanışıyoruz onla. tedavi kısmına başlamadık. ama indirim olacaksa toplanın gelin adanaya annem hepimizi ağırlar
yağlar kasa dönmez kız, ikisi farklı şeyler
geçmiş için tebrik ediyorum ben tam düşünüyordum ki ben de bitirdim geçmişi
lütfen bisikletle git ama arabanın yanından geç
olur mu özel çaba için *3 yapacaz biz
arada enerji mutluluk yollama çalışması yapıyorum size acaba işe yarıyor mu ki benim enerjim içine kaçmış olabilirrrrrr :)))))))))))))))))))))içime ne kaçtı bilmiyorum ama durum fena, az kaldı çamaşır suyunu da alıp dalacam hayata
ekim2009 içime kaçmış olabilir misin aceba
uzağın ve soğuğun hatrına izin veriyorum arabayla gidebilirsin , ama arabaya binmeyi unutma
ama mefkuşum öyle hoş söylemiş ki kahkaha ata ata güldüm sen ve o arkadaşının teşriflerine ayy yine gülüyorum yaaa:))))))))))))Biliyorum abla ne yazikki
Hosgeldin canim birda betirsin emin ol sadece kararli ol
O cok kotu oluyor yatip kalktilarmi gece iptal
sabah alintiladim simdi gunaydin demek garip olacak iyi aksamlar diyim o zaman
Ay bende hic sevmiyorum karanligi ruhum sikiliyor sen neresini seviyosun oyle havalarin
Allah kolaylik versin canim gercekten xor bir durummus ins en kisa zamanda kurtarirsiniz paranizi...
Valla abla bir tesrif etti pir tesrif etti
heee gulersinazcik icinde bi ignede var dimi
valla ayfunmi aymadi mi bilemedim sabahki kilomdan +2 durumdayim sok oldum
Ay ben boluda okudum severim oralari cok guzel
ins suan gozum korktu artimdan
işte o büyük sorun tapuyu gönüllü vermişsiniz ama adamın size para ödemediği zaten banka hesap kayıtların da belli savcılık bankadan ister zaten kayıtları her şekilde sizi dolandırdığı kanıtlanır iş parayı geri alabilmek de yada eviamin canım cok sağolasın işte dünya imtihan yeri arkadaşa çok güvenmenin cezası
amin sorguya alındı da üzerinde birşey yok
Aynen abla vicdanlar sükut edince desekte hiç tesir etmiyor
Allah razı olsun ablacim üstünde hiçbir şey yok ki artık nasipte varsa gelir bulur bizi adamı sorguya almışlar ama biz kuzu kuzu tapuyu verirsek ne cikarki
amin inşallah canım çok sağolasn
inşallah canım çok doğru yazmışsın
Abla arkadaş diye güvendi
eşim çok ağlıyor dovunuyir ama bazen insan hiç olmayacak diye dusundugumuz basit hatalar yapabiliyor
çok sağol canım 3.sahsa devrettiği den üstünde birşey yok biz soruşturma açtık ama olumlu gözükmüyor çünkü biz hataliyuz guven üzerine ticaret olmaz
sağol canım
manyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?