- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.461
Liste yapinca ortaya cikar cnmSenden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki
Valla bahane istemiyom cnmİndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim
yedigimi eritiyim surda 1 gun kaldi diye diye gaz verdim kendime:))Anammmm o nasil sporrrr cosmussun resmen :)) ))
Kahvaltin cok guzel dicektimki ordaki 2 catali gordum:)
Oglen miktarlar az ama hep karbon olmus
Aksami es gecmemeliydin cnm bi yogurt sut vs. Olmaliydiki karbonu dengelesin
Sultanım sende otuz kişilik takımı idare etme potansiyeli varListe yapinca ortaya cikar cnm
Cok kisi olunca yetisemiyorum :))
Tamam kaptanım mesaj alındıValla bahane istemiyom cnm
Ne yapacaksan yap biranonce toparlan :) )
amin insllhBütün menülere bakamadım, zaten bu asabiyetle bakıp saçma yorumlar yapmayayım. Gece ilerleyen saatlerde uğrarım belki. Yarın daha mutlu, pozitif, sportif ve perşembeye uygun bir menüyle karşınızda olmak dileğiyle...
istikrar1986 alıntı yapamamışım, sıkıntınızı okudum, çok üzüldüm. Ama herşeyde hayır vardır. kendinizi de kötü hissetmeyin, insanlığınızı kaybetmediğiniz için birine güvendiyseniz bu sizin suçunuz değil, size bunu yapanların utanmazlığı. Allah doğru yolu göstersin böyle adamlara, yoksa ne ziyan bir hayat... Rabbim bizi de korusun başkasının hakkına girmekten.
bide boyle karbonhidrat yedigimiz zaman protein almak gereklimi illaki..etkisi be oluyo ablaAnammmm o nasil sporrrr cosmussun resmen :)) ))
Kahvaltin cok guzel dicektimki ordaki 2 catali gordum:)
Oglen miktarlar az ama hep karbon olmus
Aksami es gecmemeliydin cnm bi yogurt sut vs. Olmaliydiki karbonu dengelesin
Allah ins. O gunleri bize gosterir cnmSultanım sende otuz kişilik takımı idare etme potansiyeli varAllah seni başımızdan eksik etmesin. Ben zayıflayıp seninle koruma yapmak istiyorum
Zararli karbonlar kilo vermemize yardimci bisey degiller cnm hem sekere donusurlerbide boyle karbonhidrat yedigimiz zaman protein almak gereklimi illaki..etkisi be oluyo abla
tmm abla bi daha buna dikkat edecemZararli karbonlar kilo vermemize yardimci bisey degiller cnm hem sekere donusurler
Onlarin yaninda protein yersen vucut sekerin hemen yukselmez
Hemde vucuda yararli kullanabilecegi bisey girmis olur
Bu is olacak ins. Tatlimtmm abla bi daha buna dikkat edecem
insllh abla yaa..benim.icin en onemlisi koruma zaten..bunu beceremiyorum..bi an once veriyimde nasil koruyvam onu ogreniyim sizden diye ugrasiyorum:))Bu is olacak ins. Tatlim
Zaten fazla kilon yok biran once ver kurtul tugcenin yanina alalim seni :))
Kuzum burayi birakmazsan ins. Bu sefer koruyacaksininsllh abla yaa..benim.icin en onemlisi koruma zaten..bunu beceremiyorum..bi an once veriyimde nasil koruyvam onu ogreniyim sizden diye ugrasiyorum:))
Her ikisinede tatlım bir an önce silkelenmenin vakti gelmisDinlenmek mi yoksa daha planlı programlı yaşamak mı bilmiyorum. İki ders arasında bir saat olsa, yaa şimdi birşeye başlanmaz deyip annemle telefonda konuşuyorum ya da başka boş birşey. Bugün annemi üç defa aradım sanırım, havadan sudan konuşmaya
Dediğin gibi çocuklar konusunda denge kurmak çok zor malesef.
yok kuzum huma ayrıydı kardesi Doğunca oda bizim odaya transfer oldu kiz kucuk saat başı kalkıyor nerdeyse onu baska odaya alinca ne olur benim halimtatlı krizini hurmayla atlatman süper olmuş.
Kilo vermek için hırs yapmak çok iyi bence
Bayılıyorum çocukların böyle ufak tefek şeylerle mutlu olup oyun oynamasına. Benim oğluş yastıktan evleri bıraktı beyblade'e geçti malesef
Ben ikisi birlikte başka odada zannedip sana daha önce küçüğü odana alsana diye yazmıştım, demek ikisi de yanındaBari Hüma'yı travmaya uğratma küçüğü al başka odaya, o anlamaz nasıl olsa. Sen de birbirlerini uyandırmaları derdinden kurtulursun.
Sen hep böyle yapıyorsun ama bugün perşembe bile değil. Daha yol uzun başta kendini bu kadar sıkma bence.
Gayet güzel, afiyet olsun.
bunu bilmiyordum, aksine ötekinde yağ olduğu için daha tok tutar diye düşünürdüm
Hoşgeldin ve afiyet olsun. Ben Edibe, yarışmaya İngiltere'den katılıyorum, herkese başarılar dilerim
Ben muz ve süt diyetini yapmıştım, işe yaramıştı ama çok açlık çekmiştim o yüzden tekrar cesaret edemiyorum.
Spor harika olmus menunun sende farkindaInzatenvalla kizlar tum.mesajlari okuyamadim.bidaha bu kadar ayri kalmiycam guruptan.kalani yarin okurum artik.
sabah 10:002 yumurtadan mantarli omlet
kk beyaz peynir
yarim domates
yesillik
arkasindan 2 catal pasta(bu hic olmadi)
15:004
4 lahana sarmasi
yarim kase yogurtlu kuskus
yarim kek
bugunki kacamak icinde kendime ceza verdim..sen vermedenMefkurem ablacim..biliyorum kizacaksin..ama telafi ettim..aksamda spor yaptim
sabah 1300 ip atladim
aksamda 53 dk kosu ve 15 dk yuruyus
5 dk bolgesel hareket
515 toplam @Pnrrr-20
iyi geceler canımIyi geceler kizlar
kesinlikleValla bahane istemiyom cnm
Ne yapacaksan yap biranonce toparlan :) )
menu güzel afiyet olsunİyi geceler kızlar yeni aldım telefonu elime uykuns yenik düşmessen okuyacagim geçmişi :) menumuz yazıyorum hemen
Kahvaltı 10.30
Bir yumurtadan omlet
Üç zeytin
Bir dilim TB ekmek
Bir kase yağsız limonlu salata
Ara öğün 12
1 muz
Öğlen 13.00
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Yesil çay
Akşam 18.00
İki kaşık portakallı kereviz
Bir kucuj kase yoğurt
İki litre su
Oğlanın peşinde koşmaktan spor yapamadım
Yarın sabah erken kalkip yapicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?