- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.501
Kizz gercekten manyakligin tutmusmanyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)
ama mefkuşum kar yağdı ya her yer bembeyaz camlar kirli olunca manzarayı buğulu gibi göstermesin gıcır gıcır olsun didim manyakımm işte :))Kizz gercekten manyakligin tutmusvalla okurken yoruldum
Yok anacim sen akillanmican biraz caninin kiymetini bilsene
Tugce gibi arada benimde icime kacabilirsin
Tatlı çekti canın heralde :)))Menüm:
Sabah 10.30
4 kaşık mantar
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı bal (çok ayıp biliyorum)
Öğle 14.30
1 muz
1 sütlü çay
Akşam 18
5 kaşık kıyma
Salata
1 lavaş (tb değil malesef)
Su 1.5 lt
Spor yok
valla kizlar tum.mesajlari okuyamadim.bidaha bu kadar ayri kalmiycam guruptan.kalani yarin okurum artik.
sabah 10:002 yumurtadan mantarli omlet
kk beyaz peynir
yarim domates
yesillik
arkasindan 2 catal pasta(bu hic olmadi)
15:004
4 lahana sarmasi
yarim kase yogurtlu kuskus
yarim kek
bugunki kacamak icinde kendime ceza verdim..sen vermedenMefkurem ablacim..biliyorum kizacaksin..ama telafi ettim..aksamda spor yaptim
sabah 1300 ip atladim
aksamda 53 dk kosu ve 15 dk yuruyus
5 dk bolgesel hareket
515 toplam @Pnrrr-20
Ne güzel. Kaçamaklar gündüz saati olsa daha iyi tadımlık olmalı mesela, 1 kek yerine 1 parça sonuçta kekin hepsini de yesek minicik de yesek aynı :)))Uyanın uyanın Perşembe olmuş
Tartıdan önceki son kozları paylaşma zamanı gelmiş
İnanmayacaksınız ama ben de bugün diyete başladım, inşallah bugün bırakmamSıfır kaçamaklı hayata yeniden merhaba dedim. Mutluyummm
Öğlen cook zayıf kalmış aBla öğlene daha iyi yiyebilirsin akşam sebze yemişsin öğlen tavuk köfte yada salata yoğurt olabilir.ama menü çok güzel :))İyi geceler kızlar yeni aldım telefonu elime uykuns yenik düşmessen okuyacagim geçmişi :) menumuz yazıyorum hemen
Kahvaltı 10.30
Bir yumurtadan omlet
Üç zeytin
Bir dilim TB ekmek
Bir kase yağsız limonlu salata
Ara öğün 12
1 muz
Öğlen 13.00
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Yesil çay
Akşam 18.00
İki kaşık portakallı kereviz
Bir kucuj kase yoğurt
İki litre su
Oğlanın peşinde koşmaktan spor yapamadım
Yarın sabah erken kalkip yapicam inşallah
Bende deniyvem bunu cunku bi gunde hoooop bi suru arti geldiAkşam kaynayan suyu ocakta kapatıp içine 1 tatlı kaşık zerdecal 1 çubuk tarçın 1 ck tiz zencefil 1 dilim de elma atıp demnlendiriyirum yarım saat bi saat. Şu ana kadar denediğim en iyi ödem atici
Ama haftada 3 gün yapıp 15 gün ara vermek gerekiyor
Simdi yaziyorum abla aksam gezince yazamadim
Ooooooof bu ne kiz okurken nevrim dondu yoruldum hakkatten geliyolar sana bazenmanyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)
allahim bu kilo da hala sifir kacanak oluyormu hiiiiic gormeyince o duyguyu bilmiyorum ins bizde goruruz 5 leriUyanın uyanın Perşembe olmuş
Tartıdan önceki son kozları paylaşma zamanı gelmiş
İnanmayacaksınız ama ben de bugün diyete başladım, inşallah bugün bırakmamSıfır kaçamaklı hayata yeniden merhaba dedim. Mutluyummm
Yok canım fırında balıkCok guzel gulbecim sabaha yesillikte ekliyebilirsin cnm
Balik kizartma degildir heralde
Bende omlet tarzi seviyorumda o kadar tok tutmuyor
cucuklarin her istedigi alinmicakmis dimi cnm :))
tatlim bence birazdaha ver oyle yap jillani hem spora daha yeni basladin
Aaaa buda nerden cikti bitanecim
Burda senin gibi spor yapan varmiydi yada eksi cikacam diye deli gibi cabalayan
Beni uzmekmi istiyosun
edibe 1 gun sonra tarti var biliyon dimi cnmlutfen yarin daha dikkatli ol
Hoşbuldum canımmtatlı krizini hurmayla atlatman süper olmuş.
Kilo vermek için hırs yapmak çok iyi bence
Bayılıyorum çocukların böyle ufak tefek şeylerle mutlu olup oyun oynamasına. Benim oğluş yastıktan evleri bıraktı beyblade'e geçti malesef
Ben ikisi birlikte başka odada zannedip sana daha önce küçüğü odana alsana diye yazmıştım, demek ikisi de yanındaBari Hüma'yı travmaya uğratma küçüğü al başka odaya, o anlamaz nasıl olsa. Sen de birbirlerini uyandırmaları derdinden kurtulursun.
Sen hep böyle yapıyorsun ama bugün perşembe bile değil. Daha yol uzun başta kendini bu kadar sıkma bence.
Gayet güzel, afiyet olsun.
bunu bilmiyordum, aksine ötekinde yağ olduğu için daha tok tutar diye düşünürdüm
Hoşgeldin ve afiyet olsun. Ben Edibe, yarışmaya İngiltere'den katılıyorum, herkese başarılar dilerim
Ben muz ve süt diyetini yapmıştım, işe yaramıştı ama çok açlık çekmiştim o yüzden tekrar cesaret edemiyorum.
Bende tefal var canım ama fakir de çok güzel diyorlarAa evet marka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim
kaşık çekmecelerini de kendinden bölmeli tüm çekmece içleri onları da çıkardım yıkadım bu güne sadece büyük banyoyu bir yıkıycam önce saçıma fön çekeyim dökülen saçılan olursa bir de mutfağa aralara süpürge başka iş yok kalmadı galiba :)Bende deniyvem bunu cunku bi gunde hoooop bi suru arti geldi
Simdi yaziyorum abla aksam gezince yazamadim
Ooooooof bu ne kiz okurken nevrim dondu yoruldum hakkatten geliyolar sana bazen
allahim bu kilo da hala sifir kacanak oluyormu hiiiiic gormeyince o duyguyu bilmiyorum ins bizde goruruz 5 leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?