Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizz gercekten manyakligin tutmus valla okurken yoruldum
Yok anacim sen akillanmican biraz caninin kiymetini bilsene

Tugce gibi arada benimde icime kacabilirsin

kızlar kusura bakmayın sadece bildirim gelen mesajlara bakabildim 28 sayfa geçmişin hepsine bakamadım gün için de olmadı akşam gelmezsem böyle olur tabii:)
Kizz gercekten manyakligin tutmus valla okurken yoruldum
Yok anacim sen akillanmican biraz caninin kiymetini bilsene

Tugce gibi arada benimde icime kacabilirsin
ama mefkuşum kar yağdı ya her yer bembeyaz camlar kirli olunca manzarayı buğulu gibi göstermesin gıcır gıcır olsun didim manyakımm işte :))
olur kaçıverem gari senin ruhuna da :)))

Tatlı çekti canın heralde :)))
Yarım lavaş olsaymış daha iyi olurmuş menüyü beğendim yarın tartı günün bugun cok guzel menü bekliyorum bizim takımdan :))))

Valla spor super olmuş kaçamağı fazlasıyla dengrlemisn çok güzel. .bayıldım soor

Ne güzel. Kaçamaklar gündüz saati olsa daha iyi tadımlık olmalı mesela, 1 kek yerine 1 parça sonuçta kekin hepsini de yesek minicik de yesek aynı :)))

Öğlen cook zayıf kalmış aBla öğlene daha iyi yiyebilirsin akşam sebze yemişsin öğlen tavuk köfte yada salata yoğurt olabilir.ama menü çok güzel :))

Bende deniyvem bunu cunku bi gunde hoooop bi suru arti geldi
ekim2009 bu aksam nerde kaldin canom

E ElbetOlacak kamile sende menu yazmadin tatlim
Simdi yaziyorum abla aksam gezince yazamadim
Ooooooof bu ne kiz okurken nevrim dondu yoruldum hakkatten geliyolar sana bazen
allahim bu kilo da hala sifir kacanak oluyormu hiiiiic gormeyince o duyguyu bilmiyorum ins bizde goruruz 5 leri

Yok canım fırında balık

Hoşbuldum canımm

kaşık çekmecelerini de kendinden bölmeli tüm çekmece içleri onları da çıkardım yıkadım bu güne sadece büyük banyoyu bir yıkıycam önce saçıma fön çekeyim dökülen saçılan olursa bir de mutfağa aralara süpürge başka iş yok kalmadı galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…