- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.521
Dene dene o 1 günde geln yağ olamaz zatenn ödemdi.vucut ödem tutar.Bende deniyvem bunu cunku bi gunde hoooop bi suru arti geldi
Simdi yaziyorum abla aksam gezince yazamadim
Ooooooof bu ne kiz okurken nevrim dondu yoruldum hakkatten geliyolar sana bazen
allahim bu kilo da hala sifir kacanak oluyormu hiiiiic gormeyince o duyguyu bilmiyorum ins bizde goruruz 5 leri
Sporu olsaymış, aslında çok iyii olurmisDunku menum
Sabah7: 30
2d ekmek peynir zeytin 6 marul
Ogle12: 30
2yk bulgur pilavi
Et ve turp
Ara 1 elma
Aksam18
salata az corba
Ara20
1 haslanmis misir burasi olmadi
Su 2
Spor yok
Ayyy büyük işlerin arasında çekmeceler kalıyor hep.bem de bugün vestiyerin çekmecelerine bakayım bari.senden özendimkaşık çekmecelerini de kendinden bölmeli tüm çekmece içleri onları da çıkardım yıkadım bu güne sadece büyük banyoyu bir yıkıycam önce saçıma fön çekeyim dökülen saçılan olursa bir de mutfağa aralara süpürge başka iş yok kalmadı galiba :)
İnişteyle barıştınız zaarbu gün için planlar yapıldı mı ben yaptımmm:))
kendime bakıcam
tatlim hem hastaliktan ciktin hem ne zamandir spor yapmiyosun
Birden gidip boks yapacak halin yokya :)) evde bjraz da olsa biseyler yap vucusdun isinsin
hergun ayni videomu yapıyoruz YouTube de var mı
karşılıklı canim benim
Cok guzel canım kiz gorumcen sifiri kondisyonla nasıl basladi ay ne guzel ya
inşallah canım
Aldik canim gülsima doğduktan sonra yatmadi odasinda
Tamam cuma gunu alirim olculerimi
Rabbim daha büyük dert vermesin canım
Kaçarı yok yuzlesicez
Yaramazlikta bi yrre kadar
ilk gun icin cok guzel
benim gibi kv yi kaçırsan da rabbim belki sana daha iyisini nasip edecektir biz de öyle olması için dua ederiz gülüm :))
arada enerji mutluluk yollama çalışması yapıyorum size acaba işe yarıyor mu ki benim enerjim içine kaçmış olabilirrrrrr :)))))))))))))))))))))
manyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)
Kizz gercekten manyakligin tutmusvalla okurken yoruldum
Yok anacim sen akillanmican biraz caninin kiymetini bilsene
Tugce gibi arada benimde icime kacabilirsin
Ne güzel. Kaçamaklar gündüz saati olsa daha iyi tadımlık olmalı mesela, 1 kek yerine 1 parça sonuçta kekin hepsini de yesek minicik de yesek aynı :)))
Gunaydin bayenler
Bende deniyvem bunu cunku bi gunde hoooop bi suru arti geldi
Simdi yaziyorum abla aksam gezince yazamadim
Ooooooof bu ne kiz okurken nevrim dondu yoruldum hakkatten geliyolar sana bazen
allahim bu kilo da hala sifir kacanak oluyormu hiiiiic gormeyince o duyguyu bilmiyorum ins bizde goruruz 5 leri
Günaydınlar
kaşık çekmecelerini de kendinden bölmeli tüm çekmece içleri onları da çıkardım yıkadım bu güne sadece büyük banyoyu bir yıkıycam önce saçıma fön çekeyim dökülen saçılan olursa bir de mutfağa aralara süpürge başka iş yok kalmadı galiba :)
bu ilac ne icin tatlim
Bizim burda @seydan94 var
Geldiginde unide okuyordu
Evlendi cocuklari oldu
Gozumuzun onunde buyudu :) ) insallah sende kalici olursun cnm
Zamanla tanisip kaynastikca sende anlarsin biz burda aile gibiyiz
Bjrbirimizin herseyini merak eder, paylasiriz
@seydan94 şeyda nasil oldun kuzum gittinmi işe
Özendim bende spor yapıcam :)))))Kizlarrr gunaydin,
Biz bugun esimle ikimiz de alarmlari alarmlari kapatip uyumusuz neyseki esim 8.15 de uyandi beni da kaldirdi onu yolcu ettim, simdi ben biraz spor yapicam sonra kahvaltimi eder donerim.
Herkese benden kokulu opucukler
Gununuz sahane gecsin, eksileriniz victoria beckham i bile kiskandirsin
bazen halsiz olursun acelen olur nohut kuru börülceyi tam haşlayıp kuru barbunya(ben tazesinden attım buzluğa haşlamaya gerek yok) kuru fasulyeyi dağılmasın diye az diri bırakıp haşla koy gülüm dondurucuya elinin altın da yemeğini yaparsın çorbaya atarsın dursun cidden çok rahat oluyor
ayy maşallah 14 hafta oldu mu ne çabuk oldu :))
Günaydınlar
Günaydın herkese mutlu bir Perşembe olsun :)
İzmirdeyim gene :)
Akşamı avuç içi kadar bir mozzerellalı fesleğenli sandviç ve americano ile bitirdim. Su: 1.5 lt yi geçer.
Spor: 15 dakika tempolu yürüyüş yaptım. 15p @Pnrrr-20
Herkese günaydın
Bir perşembe daha
Ne çabuk geçiyor ya
Kizlarrr gunaydin,
Biz bugun esimle ikimiz de alarmlari alarmlari kapatip uyumusuz neyseki esim 8.15 de uyandi beni da kaldirdi onu yolcu ettim, simdi ben biraz spor yapicam sonra kahvaltimi eder donerim.
senin yarinki tartiyi merak ediyorumUyanın uyanın Perşembe olmuş
Tartıdan önceki son kozları paylaşma zamanı gelmiş
İnanmayacaksınız ama ben de bugün diyete başladım, inşallah bugün bırakmamSıfır kaçamaklı hayata yeniden merhaba dedim. Mutluyummm
bazilarina spor sislik yapiyor cnm o yuzden benim gibiler yapmasin :))Herkese günaydın yarın tartı detoks mrtoks ne varsa yapin valla akşamı hafif geçirelim sporda herkesi gazlicam :)
zaten artiyim derken bulgur turp ve misir yanlis secim cnmDunku menum
Sabah7: 30
2d ekmek peynir zeytin 6 marul
Ogle12: 30
2yk bulgur pilavi
Et ve turp
Ara 1 elma
Aksam18
salata az corba
Ara20
1 haslanmis misir burasi olmadi
Su 2
Spor yok
offff tamda tarti oncesi kotu olduGünaydın herkese mutlu bir Perşembe olsun :)
İzmirdeyim gene :)
Akşamı avuç içi kadar bir mozzerellalı fesleğenli sandviç ve americano ile bitirdim. Su: 1.5 lt yi geçer.
Spor: 15 dakika tempolu yürüyüş yaptım. 15p @Pnrrr-20
Ohhh iyii bari kendine sira gelmis :))bu gün için planlar yapıldı mı ben yaptımmm:))
kendime bakıcam
Isyerindekiker sasirmadimi, ne dediler :))Allah razı olsun ablacım , hayırlısı ne ise o olsun hayatlarımızda.
Demekki enerji çalışman bize geliyorki ben dün full time temizlik yaptım şubede, sabah geldim şubeye çevrem nasıl ferah bayıldım.
Kız sen nasıl bir temizlik manyağı çıktın öyle, napıyon bacım sen öyle
Ise gec kalmamistir ins. EsinKizlarrr gunaydin,
cok gecmis olsun tatlim ins kolay atlatirEvet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
Hoşgeldin sende aramıza canımmelegimm34
İyiyim abla çok şükür dün daha iyiydim işe de gittim bugün de işe geldim şimdi ama öğledenn sonra annemin operasyonu var hastaneye götürcem onu sonra da bizim eve götürcem
guzel olmus tatlimBen dünkü menümü yazayım
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
Çeyrek simit
Öğlen 15.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 20.00
1 sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
Su 2 lt yi geçti
sagolasin gulbecim bu yaziyi bende cok begenmistimFit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.
Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.
Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...
Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.
Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.
cok kolay gelsin cnmTünaydın kızlar bol eksilerin geldigi bir persembe olsun bugun cok is var yapilacak tabi once kahvaltıyı aradan cikartayim
Ins. Bol eksi getirsin cnmHerkes günaydın zurnanın zırt dediği güne geldik herkes için iyi geçip güzel eksiler getirsin inşallah kahvaltı faslı bitti ama masa yeni toplandı çok acil misket oynamamış gerekliydi çünkübirde otelemekten bir hal olmuş utulerim var akşama kalacak çünkü bir posta da yıkamada var kurutmaya gidecek daha vs . Saat 16 da Kuzey in dış kontrolu var genel kontrol uzun sürmez sanırım bugün bizden böyle . Ne mi yapıyorum bugün sabah düşün taşın sonunda en sevdiğimi yapayım dedim greyfurt yumurta
evet oyle oldu canim ya..sadece dun aksam girebildim..bugun tum gun evdeyim..konusuruz bol bol..dun biraz kacamak yaptim..onlari eriteyim diye gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?