Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dene dene o 1 günde geln yağ olamaz zatenn ödemdi.vucut ödem tutar.
Dunku menum
Sabah7: 30
2d ekmek peynir zeytin 6 marul

Ogle12: 30
2yk bulgur pilavi
Et ve turp

Ara 1 elma

Aksam18
salata az corba

Ara20
1 haslanmis misir burasi olmadi

Su 2
Spor yok
Sporu olsaymış, aslında çok iyii olurmis

Ayyy büyük işlerin arasında çekmeceler kalıyor hep.bem de bugün vestiyerin çekmecelerine bakayım bari.senden özendim

Dün de gardrobuma girdim.herşeyi oraya tıkmıştım.bayağı ferahladı.

Kil maskesi yağarım diye alıp hiç kullanmadığım o kil de geldi aklıma seni görünce :)))

Siyah noktalar için bir önerin var mı ekim?
Ve diğer arkadaşlarım???

tatlim hem hastaliktan ciktin hem ne zamandir spor yapmiyosun
Birden gidip boks yapacak halin yokya :)) evde bjraz da olsa biseyler yap vucusdun isinsin

boks moks mümkün değil abla, dayağı yer otururum
hava biraz yumuşarsa açık hava yürüyüşlere başlayayım diyorum, olmadı evde ip atlarım ya da yetti canıma der spora giderim en kötü yatışa devam ederim yaaaaa

yarın sabaha hazırım , çok da artı çıkacağımı zannetmiyorum

benim gibi kv yi kaçırsan da rabbim belki sana daha iyisini nasip edecektir biz de öyle olması için dua ederiz gülüm :))

arada enerji mutluluk yollama çalışması yapıyorum size acaba işe yarıyor mu ki benim enerjim içine kaçmış olabilirrrrrr :)))))))))))))))))))))

Allah razı olsun ablacım , hayırlısı ne ise o olsun hayatlarımızda.
Demekki enerji çalışman bize geliyorki ben dün full time temizlik yaptım şubede, sabah geldim şubeye çevrem nasıl ferah bayıldım.
Kız sen nasıl bir temizlik manyağı çıktın öyle, napıyon bacım sen öyle

Kizz gercekten manyakligin tutmus valla okurken yoruldum
Yok anacim sen akillanmican biraz caninin kiymetini bilsene

Tugce gibi arada benimde icime kacabilirsin

Cidden canının kıymetini bilmiyor abla bu hanım abla ekim2009

Ne güzel. Kaçamaklar gündüz saati olsa daha iyi tadımlık olmalı mesela, 1 kek yerine 1 parça sonuçta kekin hepsini de yesek minicik de yesek aynı :)))

ya ben çok sıkamam zaten kendimi, ben pizza hamburger yaş pasta yiyerek zayıfladım
birkaç gün sıkarım sonra dengeli yerim

Gunaydin bayenler

günaydın tatlım
oluyor kız sıfır kaçamak, sağlıklı ve dengeli beslendikten sonra gerek kalmıyor ki kaçamak yapmaya. hiç aklına bile gelmiyor
inşallah sağlıkla görürsünüz tatlım 5leri

gnaydın canım

aaa abla daha senin bir sürü işin var, öncek gün yaptığın yerler yeniden kirlenmiştir kesin başa sarman lazımmmm temizliği

Kizlarrr gunaydin,
Biz bugun esimle ikimiz de alarmlari alarmlari kapatip uyumusuz neyseki esim 8.15 de uyandi beni da kaldirdi onu yolcu ettim, simdi ben biraz spor yapicam sonra kahvaltimi eder donerim.

Herkese benden kokulu opucukler
Gununuz sahane gecsin, eksileriniz victoria beckham i bile kiskandirsin

Evet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
Hoşgeldin sende aramıza canım melegimm34
@seydan94 şeyda nasil oldun kuzum gittinmi işe

İyiyim abla çok şükür dün daha iyiydim işe de gittim bugün de işe geldim şimdi ama öğledenn sonra annemin operasyonu var hastaneye götürcem onu sonra da bizim eve götürcem

Özendim bende spor yapıcam :)))))
@seydan94 hosbuldum çok memnun oldum

Ewet abla cok mantikli yapicam nohut borulce ama kuru fasulye atmistm bi ara olece kalmisdi onu atmiym bari

Oldu bla 14 hafta bitti bugun 15e giriyoruz zaman hem cbuk hem yavas geciyor sanki bende karar veremiyorm bi bakmisim dogmuş

Gunaydinnn

Gunaydinn hayalcim tempolu yuruyus x2 yani 30p ekledm

günayyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııın 9. takımın fıstıkları bu gün daha çok kendinizi sevin ve bakın

Gunaydinnn canim

Herkese günaydın
Bir perşembe daha
Ne çabuk geçiyor ya

Gunaydinn
Aynen bi persembe daha geldi insallah yarin guzel eksiler gorur herkezz

Gunaydin cnm kolay gelsin simdiden

Fit, sağlıklı ve kusursuzca biçimli bir vücut istiyorsan bunu hak etmen gerekiyor.
Başarı, olduğun yerde dururken sana gelmeyecek. Başarıyı en azından yolun yarısında karşılamak için harekete geçmen şart.
Her gün uğraşmak zorundasın, istediğine ulaşmak için her gün çalışmalısın.
Defalarca yeniden başlamaktansa, bu kez sonuna kadar gideceksin.
Kaldığın yerden, bozduğun yerden devam edeceksin.
Mükemmeliyeti değil, devamlılığı esas al.
Bu kez durmak ve geriye dönmek yok.

Kararlı olmalısın.
Oturup motive olmak için bekleyemezsin, sen kendi kendinin motivasyonusun.
İstemesen de kalkmak ve istediğine ulaşmak için çabalamak zorundasın.
Her geçen gün, hedefine düne göre bir gün daha yakınsın.

Hak et. Facebook'a bakmak istiyorsan 100 kez Jumping Jack yap. Bunu yapmadan o siteye girmeyi hak etmiyorsun.
2 Jumping Jack, 1 kalori yakmaya eşit.
Twitter'a mı gireceksin, 1 dakika plank pozisyonunda dur. Maillerine mi bakacaksın, 10 kez şınav çek. Instagram, tumblr fark etmez, günlük girdiğin her sitenin bir bedeli olsun. 20 kez burpee, 20 mekik, 20 squat, 1 dakika olduğun yerde koşu...

Yapamayacağını söyleyen herkese inat, "Sen zayıfladın mı?" sözünü duymak için, yaz vakti bikinilerle salınmak için, ağrı çekmeyen bir sırt için, skinny pantolonlar için, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak için, her şeyden önce sağlıklı ve sağlam bir beden için.

Bu ay ne yersen, bu ay ne kadar spor yaparsan; bu senin gelecek ayki vücudun olacak.
Gelecek ayki vücudun, geçen ay aldığın kararlar için sana minnettar olacak.

Herkes günaydın zurnanın zırt dediği güne geldik herkes için iyi geçip güzel eksiler getirsin inşallah kahvaltı faslı bitti ama masa yeni toplandı çok acil misket oynamamış gerekliydi çünkü birde otelemekten bir hal olmuş utulerim var akşama kalacak çünkü bir posta da yıkamada var kurutmaya gidecek daha vs . Saat 16 da Kuzey in dış kontrolu var genel kontrol uzun sürmez sanırım bugün bizden böyle . Ne mi yapıyorum bugün sabah düşün taşın sonunda en sevdiğimi yapayım dedim greyfurt yumurta

Özendim bende spor yapıcam :)))))
@seydan94 hosbuldum çok memnun oldum

ahh yap tabiki, ne güzel benim sporlarım boyle baskalarına da yaradıkca mutlu oluyorum :)

Kızlar ben sporumu yaptım, birazdan kahvaltı faslıma geçerim

bugün menü planımda sabah çok az yağlı çırpılmış yumurta yeşillik ve peynir var

akşama da kendime pırasa yapıcam bu sefer havuclu pırasa yemeği yapıcam, arada yine biraz meyve - kahve falan yaparım tabi :) ama menüme genel bakısı şimdiden sizinle paylaşmak istedim :) son gun eksimiz bol olsunn

senin yarinki tartiyi merak ediyorum
Arkadaslara mezun uye oldugunuda hatirlatalim :) )

Herkese günaydın yarın tartı detoks mrtoks ne varsa yapin valla akşamı hafif geçirelim sporda herkesi gazlicam :)
bazilarina spor sislik yapiyor cnm o yuzden benim gibiler yapmasin :))

Dunku menum
Sabah7: 30
2d ekmek peynir zeytin 6 marul

Ogle12: 30
2yk bulgur pilavi
Et ve turp

Ara 1 elma

Aksam18
salata az corba

Ara20
1 haslanmis misir burasi olmadi

Su 2
Spor yok
zaten artiyim derken bulgur turp ve misir yanlis secim cnm
Senin artilar pazartesi vermedigin menudenmi geldi acaba
OOgun sanki cok yedim demistin

offff tamda tarti oncesi kotu oldu
Bu ara ne kadar sık oldu cnm genelde boylemi

bu gün için planlar yapıldı mı ben yaptımmm:))
kendime bakıcam
Ohhh iyii bari kendine sira gelmis :))
Isyerindekiker sasirmadimi, ne dediler :))
Ise gec kalmamistir ins. Esin

Victoriyo bizim gibi olsa intihar ederdi heralde
cok gecmis olsun tatlim ins kolay atlatir
Senin iyi olmanada sevindim

guzel olmus tatlim

sagolasin gulbecim bu yaziyi bende cok begenmistim
Vucuda ne ekersek onu gorecez :))

Tünaydın kızlar bol eksilerin geldigi bir persembe olsun bugun cok is var yapilacak tabi once kahvaltıyı aradan cikartayim
cok kolay gelsin cnm

Ins. Bol eksi getirsin cnm

Kuzey disside duruyirmu

evet oyle oldu canim ya..sadece dun aksam girebildim..bugun tum gun evdeyim..konusuruz bol bol..dun biraz kacamak yaptim..onlari eriteyim diye gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…