Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeşil çayımı kaptım geldim, az geçmişe dalayım bakalım neler yapmışsınız.

Ben gayet iyiyim, diyetim o kadar iyi gidiyor ki, değerli çalışma arkadaşım bu yemek sana çok deyip 100 grlık köftemin 50 gr ını kendi yemiş
Afiyet olsun deyip kalan 50 grımımı milim milim yedim ki karnım doysun
Şu an tokum çok şükür....

Seviliyorsunuzzz

evet cnm olabilir gormustum o tabloyuda
Dedigim gibi vucut bu kadar spora aliskin olmayinca sasirdi bi :)))

doyduysan sorun yok tatlim
Onceki yediklerine say

I Ilyusa tatlim istersen bugun spor yapma kaslarini dinlendir
Bu hafta baya yaptin
Yemegini hazirladigina gore ciss olmicak demektir :))
Diyet yaptigini cevrendekiler biliyormu

Aynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyor

I Ilyusa tatlim istersen bugun spor yapma kaslarini dinlendir
Bu hafta baya yaptin
Yemegini hazirladigina gore ciss olmicak demektir :))
Diyet yaptigini cevrendekiler biliyormu
pek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor

Selam dostlar,
sabah oğlumun dişci randevusu vardı. Biraz canı yandı kuzumun, üzüldüm. Şimdi 9 yaşında, Kuzey'in yaşlarında o da acı bilmiyordu, kaç doktora götürdük eli yansa canım acıdı demezdi diye. Şimdi geçti canı tatlı oldu@nanekekik sizinki de büyüdükçe böyle olur bence.
Şimdi kızı okula götürüp yürüyüş yapacağım. Gelince uğrarım size, kahve içeriz birlikte

Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu

gecmis olsun abla..kiyamam kuzummm

bende bi kere disimi cektirdim.oyle korkmusumki cantami alip giderken bile ellerim ayaklarim titriyordu..

aynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
Benimki göbek yaptı hiç umrunda değil avantajı genetik olarak kaslı yapılarının olması ve çok hareketli benim yaptığım spordan fazlasını akşam oğlu ile yapıyor gün içinde de 17000 adım atıyor bende kendimi paraliyrium elitpik Leslie

askrhpozitif canım gorumcem sifir spor evet ilk başta doğum kilosu vs diye diyete başladı sonra onun görümcesi spor hocası onunla koşmaya başladı ama tabi 40km değildi 13 filan koşuyordu bu çok sevdi koşmayı yani Samsun'da sabah ayazda sahilde koşmak hemde 43km delilik delilik diyorum ve o kadar üşengeç uyku seven biriydi ki şimdi herkes hayret ediyor

İşte zaten küçükken korku bilmiyor çocuklar benomki hep karanlıkta uyur uyur ama son zamanlarda mutfağın LED ışığını açık bıraktiriyor büyüdükçe zihin oyun oynuyor korku devreye giriyor
bende bi kere disimi cektirdim.oyle korkmusumki cantami alip giderken bile ellerim ayaklarim titriyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…