- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.561
Eeee kizlar ne var ne yok
Bugunku planlar neler bakalim :))[/QUOTE
yemegimi simdiden hazirlayip disari cikcam.ogleden sonrada kizimin randevusu var okulda.oraya gidecem.aksam yemekten sonrada sporumu yapicam insllh
evet cnm olabilir gormustum o tabloyudaİnşallah hepimiz bol eksiler görürüz
Abla şey olabilir bu duraklama döneminde yağ hücresi hacmini kaybetmek istemediği için icine suntoplarmis.içi bosalirmis yağın şu gelirmiş yerine. 1 hafta filan sonra şu da gidince toplu eksi gelirmiş yani hem yağ kırılır incelirmis vucut belki ondandir
doyduysan sorun yok tatlimYeşil çayımı kaptım geldim, az geçmişe dalayım bakalım neler yapmışsınız.
Ben gayet iyiyim, diyetim o kadar iyi gidiyor ki, değerli çalışma arkadaşım bu yemek sana çok deyip 100 grlık köftemin 50 gr ını kendi yemiş
Afiyet olsun deyip kalan 50 grımımı milim milim yedim ki karnım doysun
Şu an tokum çok şükür....
Seviliyorsunuzzz
Aynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyorİnşallah hepimiz bol eksiler görürüz
Abla şey olabilir bu duraklama döneminde yağ hücresi hacmini kaybetmek istemediği için icine suntoplarmis.içi bosalirmis yağın şu gelirmiş yerine. 1 hafta filan sonra şu da gidince toplu eksi gelirmiş yani hem yağ kırılır incelirmis vucut belki ondandir
Cok simardilar onlarAynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyor
pek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor
ay abla yaaa cok guldumCok simardilar onlar
Hakimiyetlerine son verecez
Tabi islerine gelmiyor
Aynen öyle dobidik dobidik gezmeye alıştı yağ hücreleri şimdi birden küçülmeye gelemiyor
Aynen aynen hele ben 1.5 senedir görmediğim rakamı gördüm bı sevindim eşime bile anlattım 6lara indik ya girek kilomu söyledim filanCok simardilar onlar
Hakimiyetlerine son verecez
Tabi islerine gelmiyor
Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordupek kimseye demiyorum.ama gune ve kuzenime gittigimde soylemek zorunda kaldim.yoksa ye ye diye tutturuyorlar.bundan bisey olmaz yok bu kilo aldirmaz...yani mecbur dedim..elimden geldigi kadar habersiz yapiyorum.yoksa cevremdekiler moralimi bozuyor.motivasyon kalmiyor
gecmis olsun abla..kiyamam kuzummmSelam dostlar,
sabah oğlumun dişci randevusu vardı. Biraz canı yandı kuzumun, üzüldüm. Şimdi 9 yaşında, Kuzey'in yaşlarında o da acı bilmiyordu, kaç doktora götürdük eli yansa canım acıdı demezdi diye. Şimdi geçti canı tatlı oldu@nanekekik sizinki de büyüdükçe böyle olur bence.
Şimdi kızı okula götürüp yürüyüş yapacağım. Gelince uğrarım size, kahve içeriz birlikte
bende bi kere disimi cektirdim.oyle korkmusumki cantami alip giderken bile ellerim ayaklarim titriyordu..Selam dostlar,
sabah oğlumun dişci randevusu vardı. Biraz canı yandı kuzumun, üzüldüm. Şimdi 9 yaşında, Kuzey'in yaşlarında o da acı bilmiyordu, kaç doktora götürdük eli yansa canım acıdı demezdi diye. Şimdi geçti canı tatlı oldu@nanekekik sizinki de büyüdükçe böyle olur bence.
Şimdi kızı okula götürüp yürüyüş yapacağım. Gelince uğrarım size, kahve içeriz birlikte
aynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci banaHiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu
Benimki göbek yaptı hiç umrunda değil avantajı genetik olarak kaslı yapılarının olması ve çok hareketli benim yaptığım spordan fazlasını akşam oğlu ile yapıyor gün içinde de 17000 adım atıyor bende kendimi paraliyrium elitpik Leslieaynen..allahtan benim esimde diyet yapiyor..1 bucuk ayda 15 kg verdi..benimde zayiflamami istiyor..allahtan desdekci bana
İşte zaten küçükken korku bilmiyor çocuklar benomki hep karanlıkta uyur uyur ama son zamanlarda mutfağın LED ışığını açık bıraktiriyor büyüdükçe zihin oyun oynuyor korku devreye giriyorSelam dostlar,
bende bi kere disimi cektirdim.oyle korkmusumki cantami alip giderken bile ellerim ayaklarim titriyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?