- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.541
kiz burda boyle konusup durma :) biz saglikli beslenip vucudu kotuluklerden arindiracazben çok sıkamam zaten kendimi, ben pizza hamburger yaş pasta yiyerek zayıfladım
birkaç gün sıkarım sonra dengeli yerim
cooookkkk guzellleeeergg)Size biraz motivasyon olsun :)))))
senin yarinki tartiyi merak ediyorum
Arkadaslara mezun uye oldugunuda hatirlatalim :) )
bazilarina spor sislik yapiyor cnm o yuzden benim gibiler yapmasin :))
zaten artiyim derken bulgur turp ve misir yanlis secim cnm
Senin artilar pazartesi vermedigin menudenmi geldi acaba
OOgun sanki cok yedim demistin
offff tamda tarti oncesi kotu oldu
Bu ara ne kadar sık oldu cnm genelde boylemi
Ohhh iyii bari kendine sira gelmis :))
Isyerindekiker sasirmadimi, ne dediler :))
Ise gec kalmamistir ins. Esin
Victoriyo bizim gibi olsa intihar ederdi heralde
cok gecmis olsun tatlim ins kolay atlatir
Senin iyi olmanada sevindim
guzel olmus tatlim
sagolasin gulbecim bu yaziyi bende cok begenmistim
Vucuda ne ekersek onu gorecez :))
cok kolay gelsin cnm
Ins. Bol eksi getirsin cnm
Kuzey disside duruyirmu
yarim sinav bile yok bendede bakalim nasil olacakben de yarim sinav yapiyorum, b the de tam cekemiyorum hic bir zaman cekemedim ama sorun olmuyo. youtube da nasil sinav cekilir videolari var, zorluk derecelerine gore tarif ediyor, basit bi sekilde elinden geldigi kadariyla yapiyorum, Anitayi takip ediyorum jillianda da :)
günaydın canim gazan mübarek olsunUyanın uyanın Perşembe olmuş
Tartıdan önceki son kozları paylaşma zamanı gelmiş
İnanmayacaksınız ama ben de bugün diyete başladım, inşallah bugün bırakmamSıfır kaçamaklı hayata yeniden merhaba dedim. Mutluyummm
günaydın canımHerkese günaydın yarın tartı detoks mrtoks ne varsa yapin valla akşamı hafif geçirelim sporda herkesi gazlicam :)
Günaydın canımGunaydin bayenler
GünaydınGünaydınlar
Günaydın canımGünaydın herkese mutlu bir Perşembe olsun :)
İzmirdeyim gene :)
Akşamı avuç içi kadar bir mozzerellalı fesleğenli sandviç ve americano ile bitirdim. Su: 1.5 lt yi geçer.
Spor: 15 dakika tempolu yürüyüş yaptım. 15p @Pnrrr-20
Günaydın ablam
Günaydın canimHerkese günaydın
Bir perşembe daha
Ne çabuk geçiyor ya
günaydın tatlimKizlarrr gunaydin,
Biz bugun esimle ikimiz de alarmlari alarmlari kapatip uyumusuz neyseki esim 8.15 de uyandi beni da kaldirdi onu yolcu ettim, simdi ben biraz spor yapicam sonra kahvaltimi eder donerim.
Herkese benden kokulu opucukler
Gununuz sahane gecsin, eksileriniz victoria beckham i bile kiskandirsin
Geçmiş olsun kuzumEvet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
Hoşgeldin sende aramıza canımmelegimm34
İyiyim abla çok şükür dün daha iyiydim işe de gittim bugün de işe geldim şimdi ama öğledenn sonra annemin operasyonu var hastaneye götürcem onu sonra da bizim eve götürcem
afiyet olsun kuzu bi kac seferdir aksamlari kahve ve findik oluyor dikkatimi cektiBen dünkü menümü yazayım
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
Çeyrek simit
Öğlen 15.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 20.00
1 sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
Su 2 lt yi geçti
Günaydın canımGunaydinlarrr
kolay gelsin günaydın canimHerkes günaydın zurnanın zırt dediği güne geldik herkes için iyi geçip güzel eksiler getirsin inşallah kahvaltı faslı bitti ama masa yeni toplandı çok acil misket oynamamış gerekliydi çünkübirde otelemekten bir hal olmuş utulerim var akşama kalacak çünkü bir posta da yıkamada var kurutmaya gidecek daha vs . Saat 16 da Kuzey in dış kontrolu var genel kontrol uzun sürmez sanırım bugün bizden böyle . Ne mi yapıyorum bugün sabah düşün taşın sonunda en sevdiğimi yapayım dedim greyfurt yumurta
günaydın ablacimGunaydinlarrrrrr fistik olma yolunda azimle ilerleyen dostlarim
Eminim bugun listede olupta karbonlu menuyle gelen olmicaktirrr
Kizlarrr gunaydin,
Biz bugun esimle ikimiz de alarmlari alarmlari kapatip uyumusuz neyseki esim 8.15 de uyandi beni da kaldirdi onu yolcu ettim, simdi ben biraz spor yapicam sonra kahvaltimi eder donerim.
Evet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
İyiyim abla çok şükür dün daha iyiydim işe de gittim bugün de işe geldim şimdi ama öğledenn sonra annemin operasyonu var hastaneye götürcem onu sonra da bizim eve götürcem
Gunaydinlarrr
Tünaydın kızlar bol eksilerin geldigi bir persembe olsun bugun cok is var yapilacak tabi once kahvaltıyı aradan cikartayim
Herkes günaydın zurnanın zırt dediği güne geldik herkes için iyi geçip güzel eksiler getirsin inşallah kahvaltı faslı bitti ama masa yeni toplandı çok acil misket oynamamış gerekliydi çünkübirde otelemekten bir hal olmuş utulerim var akşama kalacak çünkü bir posta da yıkamada var kurutmaya gidecek daha vs . Saat 16 da Kuzey in dış kontrolu var genel kontrol uzun sürmez sanırım bugün bizden böyle . Ne mi yapıyorum bugün sabah düşün taşın sonunda en sevdiğimi yapayım dedim greyfurt yumurta
Gunaydinlarrrrrr fistik olma yolunda azimle ilerleyen dostlarim
senin yarinki tartiyi merak ediyorum
guzel olmus tatlim
cok kolay gelsin cnm
Kuzey disside duruyirmu
kiz burda boyle konusup durma :) biz saglikli beslenip vucudu kotuluklerden arindiracaz
cooookkkk guzellleeeergg)
Pro olanlar görüyor canım altta kim onlineZiyaretçi nerden görüyon canim
Mış gibi yap canım ben öyle yapacağım zamanla yapabilir noktaya gelirim galiba çamaşırları katlayıp spor belleğine atayım bazen küçük odada yapıyorum TV ye takip nete bağlı değil odadaki TVhergun ayni videomu yapıyoruz YouTube de var mı
karşılıklı canim benim
Cok guzel canım kiz gorumcen sifiri kondisyonla nasıl basladi ay ne guzel ya
inşallah canım
Aldik canim gülsima doğduktan sonra yatmadi odasinda
Tamam cuma gunu alirim olculerimi
Rabbim daha büyük dert vermesin canım
Kaçarı yok yuzlesicez
Yaramazlikta bi yrre kadar
ilk gun icin cok guzel
Akşam yanına yoğurt yeseydin cananMenüm
Sabah 2 yumurta haşlaması (az zeytinyağlı)2 dlm ekmek maydonoz
Öğle 15.00 2 dlm ekmek ıspanak kavurması
Akşam 20.00 6 kaşık taze fasulye
Spor yok
Şu 2 lt
Afiyet olsun canım spor puanın ilk sayfada ordan bakıp @Pnrrr-20 etiketlersenSabah
10.00 1 elma
11.15
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çiğ fıstık
Ara 17.00
1 bardak sütlü kahve
Yanında 4 adet gün kurusu ama çok ekşi
Akşam 19.00
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor 15 dk dans 1 mil Leslie
Tavada üç yeyince tabiBeni tavadaku daha tok tutuyor abla haşlanmış gözüme az görünüyor
sagol canim
ooo sporda yapılmış super
Kaç yaşında şuan canım bizimde bir oyuncak coplugumuz var ki çoğunu verdim baya azlattik ama şimdi doğum günü geliyor Şubat başında hot wheels mi ne onun setini istiyor hepsini kaldirirsam alırım dedim bir düşüneyim dedi hala düşünüyor o zaten dünya kadar yer kaplayacak . Bu noktaya erkekler sayesinde geliyoruz daha çocuk araba tutamazken bir sürü arabası vardı çünkü baba çocuktan daha hevesli hala da öyle malesefMerhaba,
Uff bi gelemedim. Yaa neyi fark ettim, ben dünkü menüyü yazarken kahvaltıda yediğim üzümü yazmamışım. Taze üzüm, kuru değil. Ciğerin yanında ortaya koyduğum ne kadar üzüm varsa yemişim. Fark edince şok oldum ama son pişmanlık neye yararNasıl bir bilinç altına ittiysem yazmayı da unutmuşum. Acaba böyle arada yazmayı unuttuklarım oluyor mu diye endişelendim şimdi
Resmen aşırı yorgunum, ders anlatmaktan boğazım ağrıdı. Yine tercümenin teslim tarihi geldiBen ne yapıyorum; mesela son yarım saattir oğluma ebayden sipariş ettiğim bozuk çıkan beyblade oyuncağının mekanizmasını çözüp iade emaili yazmaya çalışıyorum bi taraftan düşünüyorum zorlukla kazandığımız paraları nasıl çerçöpe harcıyoruz, nasıl bir tüketim dünyasıdır ki çocuk dört yaşından beri bize aldırmadık saçma şey bırakmadı ve ona göre dünyanın en önemli şeyi beyblade Nerede hata yaptık bilmiyorum dostlar, çok efkarlandım
Haha ben yukarda ne yazacaktım ki buna yazacağımı yukarıdaki ne yazdım :)@gewezebidik jiliana baktimda sinav var kiz ben hic bi sekilde çekemem ki onun yerine ne yapsam acaba
Şu yok spor yok kuzuMenüm:
Sabah 10.30
4 kaşık mantar
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı bal (çok ayıp biliyorum)
Öğle 14.30
1 muz
1 sütlü çay
Akşam 18
5 kaşık kıyma
Salata
1 lavaş (tb değil malesef)
Su 1.5 lt
Spor yok
Smile kurbanı olmuşuz ablaCok guzel gulbecim sabaha yesillikte ekliyebilirsin cnm
Balik kizartma degildir heralde
Bende omlet tarzi seviyorumda o kadar tok tutmuyor
cucuklarin her istedigi alinmicakmis dimi cnm :))
tatlim bence birazdaha ver oyle yap jillani hem spora daha yeni basladin
Aaaa buda nerden cikti bitanecim
Burda senin gibi spor yapan varmiydi yada eksi cikacam diye deli gibi cabalayan
Beni uzmekmi istiyosun
edibe 1 gun sonra tarti var biliyon dimi cnmlutfen yarin daha dikkatli ol
Sporla telafi etmişsin canım ama karbonlu bir gün olmuş malesefvalla kizlar tum.mesajlari okuyamadim.bidaha bu kadar ayri kalmiycam guruptan.kalani yarin okurum artik.
sabah 10:002 yumurtadan mantarli omlet
kk beyaz peynir
yarim domates
yesillik
arkasindan 2 catal pasta(bu hic olmadi)
15:004
4 lahana sarmasi
yarim kase yogurtlu kuskus
yarim kek
bugunki kacamak icinde kendime ceza verdim..sen vermedenMefkurem ablacim..biliyorum kizacaksin..ama telafi ettim..aksamda spor yaptim
sabah 1300 ip atladim
aksamda 53 dk kosu ve 15 dk yuruyus
5 dk bolgesel hareket
515 toplam @Pnrrr-20
Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinizeSporla beraber sahane.
CisSs yok :)) evde kurabiye yapılmış heryeri kokusu sardi ama yemedim tabiki:))))
Çok güzelİyi geceler kızlar yeni aldım telefonu elime uykuns yenik düşmessen okuyacagim geçmişi :) menumuz yazıyorum hemen
Kahvaltı 10.30
Bir yumurtadan omlet
Üç zeytin
Bir dilim TB ekmek
Bir kase yağsız limonlu salata
Ara öğün 12
1 muz
Öğlen 13.00
Bir kase yeşil mercimek çorbası
Yesil çay
Akşam 18.00
İki kaşık portakallı kereviz
Bir kucuj kase yoğurt
İki litre su
Oğlanın peşinde koşmaktan spor yapamadım
Yarın sabah erken kalkip yapicam inşallah
Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyorduAa evet marka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim
Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardımmanyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)
Oo aramıza hoşgeldinUyanın uyanın Perşembe olmuş
Tartıdan önceki son kozları paylaşma zamanı gelmiş
İnanmayacaksınız ama ben de bugün diyete başladım, inşallah bugün bırakmamSıfır kaçamaklı hayata yeniden merhaba dedim. Mutluyummm
Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruzHerkese günaydın yarın tartı detoks mrtoks ne varsa yapin valla akşamı hafif geçirelim sporda herkesi gazlicam :)
O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldunDunku menum
Sabah7: 30
2d ekmek peynir zeytin 6 marul
Ogle12: 30
2yk bulgur pilavi
Et ve turp
Ara 1 elma
Aksam18
salata az corba
Ara20
1 haslanmis misir burasi olmadi
Su 2
Spor yok
Haydar yine mi yanda denk geliyorGünaydın herkese mutlu bir Perşembe olsun :)
İzmirdeyim gene :)
Akşamı avuç içi kadar bir mozzerellalı fesleğenli sandviç ve americano ile bitirdim. Su: 1.5 lt yi geçer.
Spor: 15 dakika tempolu yürüyüş yaptım. 15p @Pnrrr-20
Wuhuuuu günaydın
Bende birazdan içerimKahvemi aldım geldimmmm
Amann geçmiş yapayım dedim de en son zaten ben varmışım takımda
Geri gidiyorum ben çalışmaya
Kizlarrr gunaydin,
Gecmisnolsun canım ne operasyonuEvet öyle oldu gerçekten burda büyüdüm ben
güzelBen dünkü menümü yazayım
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
Çeyrek simit
Öğlen 15.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 20.00
1 sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
Su 2 lt yi geçti
duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetiksenin yarinki tartiyi merak ediyorum
guzel olmus tatlim
cok kolay gelsin cnm
Kuzey disside duruyirmu
Ne sporu yaptın abla :)))ahh yap tabiki, ne güzel benim sporlarım boyle baskalarına da yaradıkca mutlu oluyorum :)
Kızlar ben sporumu yaptım, birazdan kahvaltı faslıma geçerim
bugün menü planımda sabah çok az yağlı çırpılmış yumurta yeşillik ve peynir var
akşama da kendime pırasa yapıcam bu sefer havuclu pırasa yemeği yapıcam, arada yine biraz meyve - kahve falan yaparım tabi :) ama menüme genel bakısı şimdiden sizinle paylaşmak istedim :) son gun eksimiz bol olsunn
Abla sesli güldüm Allah da seni güldürsün emi hajahsjdjsenin yarinki tartiyi merak ediyorum
guzel olmus tatlim
cok kolay gelsin cnm
Kuzey disside duruyirmu
Baya guziller iki bacağı bi bacağım eder heraldekiz burda boyle konusup durma :) biz saglikli beslenip vucudu kotuluklerden arindiracaz
cooookkkk guzellleeeergg)
bende hic yapamiyorum.yok snavmis yok mekikmis.bi yapiyim diyorum 1 tanesini bile yarim yamalak yapiyorum..benim her taraf inceliyoda bi gobek gitmiyo malesef.karin hareketleri yapmam gerek ama hic sevmiyorum onlari yapmayiben de yarim sinav yapiyorum, b the de tam cekemiyorum hic bir zaman cekemedim ama sorun olmuyo. youtube da nasil sinav cekilir videolari var, zorluk derecelerine gore tarif ediyor, basit bi sekilde elinden geldigi kadariyla yapiyorum, Anitayi takip ediyorum jillianda da :)
tabi ki yariyo canimarada enerji mutluluk yollama çalışması yapıyorum size acaba işe yarıyor mu ki benim enerjim içine kaçmış olabilirrrrrr :)))))))))))))))))))))
masallah hic yerinde duramiyosun:))manyaklığım tuttu yine gülüm pc yi kapattım kalktım salon mutfak ve küçük odanın camını sildim az güneş açıp camların kirini görünce gayrete geldim , oğlanın yorganı iğrenç görünüyor nevresimi söküp atıyor kotla yatıp kalıyor bazen akşam üstü olduğu gibi boyasını vermişti kaç kere yıkadım bana mısın demedi makine de ön yıkamalı 2 kere yıkadım hatta çamaşır suyu bile döktüm yarım yamalak temizlenmiş ben de büyük banyo da ki duşakabinin giderini kapatıp olduğu kadar su doldurup deterjan karbonat döktüm gittim geldim ayakladım kaç tur 2 tur da durulama diye doldur boşalt yaptım o arada hiç oturmadım boyuna bir şeyler yaptım ne yaptın desen valla hatırlamıyorum belim kırılacak gibi ağrıyınca ben girdim çimdim sıcak suyla sonrada yemek yiyip yattım 11 de kalktım yorgan az süzülmüş makineye attım deterjansız yıkadım serdim hala beyaz yorgan demezsin gri gibi benekli oldu bir de :)
yarına katmer (gözleme) yapıcam diye bir tava soğan kavurdum gece gece yarısını ayırdım lor, peynir kattım diğer yarısına ıspanak kavurdum mutfağı akladım pakladım büyük banyo ıslanmıştı oraları üstün körü kuruttum bu saat oldu amma yazdım demi sorduğuna pişman oldun mu :)
ben de yeni uyandin.artik benim icin tunaydin:))))Gunaydin bayenler
onlar bizim yanimizda halt etmisKizlarrr gunaydin,
masallah rakibemm sende hic bos durmuyosun
Özendim bende spor yapıcam :))))) uzun zamandir yapmiyorsan birden yuklenip hamlama canim..ben 2 haftadir yapiyorum hala hamim.sabahlari yataktan kalkamiyorum
@seydan94 hosbuldum çok memnun oldum
tunaydin:))Gunaydinlarrr
insllh olmuycak abla:))Gunaydinlarrrrrr fistik olma yolunda azimle ilerleyen dostlarim
pirincsiz olursa sorunsyok cnm :)) sen havuclarini yeme malum pismis havucun gi si yukseliyor:)ahh yap tabiki, ne güzel benim sporlarım boyle baskalarına da yaradıkca mutlu oluyorum :)
Kızlar ben sporumu yaptım, birazdan kahvaltı faslıma geçerim
bugün menü planımda sabah çok az yağlı çırpılmış yumurta yeşillik ve peynir var
akşama da kendime pırasa yapıcam bu sefer havuclu pırasa yemeği yapıcam, arada yine biraz meyve - kahve falan yaparım tabi :) ama menüme genel bakısı şimdiden sizinle paylaşmak istedim :) son gun eksimiz bol olsunn
yalniz listede olsaydin butun gun spor yapsanda tartiya 2 kala o kacamaklar olmazdi :):): )evet oyle oldu canim ya..sadece dun aksam girebildim..bugun tum gun evdeyim..konusuruz bol bol..dun biraz kacamak yaptim..onlari eriteyim diye gaza geldim
Evettttt dogru bildin cnm :) zaten onlardada karbon var hemde tam bizlik:) )karbon neydi abla, yoğurt muydu kefir m
Masallah gercekten sasirdimduruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da
Bunlara bakmak bizi motivemi ediyor bilemedim :))) neyse umut fakirin ekmegi diyelim :)))Baya guziller iki bacağı bi bacağım eder heralde
Yanilmiyorsam bu hafta 2.cuman olacak dimi tatlimMefkurem abla bu haftada listede degilim dimi?
evet bu 2 ci cuma oluyo.Yanilmiyorsam bu hafta 2.cuman olacak dimi tatlim
3.bildirimde girilebiliyor
Tabi guzel eksi olursa :) )
Haftaya listedesin inşallah; ))):))))evet bu 2 ci cuma oluyo.
tahminimden fazla verdim bu hafta:))kucuk kacamak olsada:))
Oyyyyy bosa gidecek desene mis gibi yuzdeler:) )) kiz ben sana fazla verme demedimmievet bu 2 ci cuma oluyo.
tahminimden fazla verdim bu hafta:))kucuk kacamak olsada:))
Bugünkü planlar arasında yemek yapmak ve leslie 3 mil yapmak varEeee kizlar ne var ne yok
Bugunku planlar neler bakalim :))
Aksam menusunde ne varBugünkü planlar arasında yemek yapmak ve leslie 3 mil yapmak var
Kendime iyi bir akşam menüsü yapmak istiyorum
sende ne var ne yok abla
Aksam ızgara tavuk düşünüyorum yağsız yanına da salata :)))Aksam menusunde ne var
Sislik yaoacak seyler yeme cnm
Dun soylemeyi unuttum tartiya yakin
Lahana karnibahar brokoli baklagil bulgur yemezsek iyii olur
Bu tur seyleri haftasonu yiyelim
Bende bugun spor yok:)
Bu hafta hic bos gecirmedim kaslar dinlensin bakalim belki sislikler iner
Bu hafta elimden geleni yaptim ama kendimden pek umudum yok ins. Digerleri guzel verir
Planin guzel cnm ins.bol eksi getirsinAksam ızgara tavuk düşünüyorum yağsız yanına da salata :)))
Aynen onlar ödem yapıyordu vücutta :)))
Bence verirsin abla sana inanıyorum takım güzel kilolar verecek :))
malesef gitti ablaOyyyyy bosa gidecek desene mis gibi yuzdeler:) )) kiz ben sana fazla verme demedimmi
İnşallah hepimiz bol eksiler görürüzPlanin guzel cnm ins.bol eksi getirsin
Elimizden geleni yapalimda gittigi kadar gidecektir
Benim vucut 1 hafta verince sonraki hafta durakliyor heralde bilemiyorumki
Neyse biz yinede umudumuzu kaybetmiyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?