- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.681
Oyyyy gobus cikmis kiyafetler alinmisIyi aksamlar kizlar benimde esim bugun evde oldugundn ugrayamadm. Oglenleyin komsuya gittim kahve ictik sonr esimle disari ciktik Avm falan ilk hamis kiyafetimide aldimhafif göbisim ciktigi icin bi esortman aldim
Simdi donuyoruz ama 13 sayfa olmus bakalm ben eve varip musait olup okuyana kac olcak
alarm kapayıp uyumak en büyük hayalim benim ya ama hiç gerçekleştiremedim
gerçekleştiremeyim zaten de, ne bilim özendim :)
victoria kimmiş bizim yanımızda, o sümüklü tabiki kıskanacak bizi
iyi olmana sevindim canım. annene geçmiş olsun, önemli birşey değildir inşallah
günaydın hamiş tatlış, nasılsın
tünaydın tatlım mervemmmm
zurna bizim enerjiyle zırtladı kizırt sesi sabah itibariyle duyulacaktır bence....
bugün bayağı yoğunsun kolay gelsin sana tatlım
en sevdiğin de bol eksi getirsin
karbon neydi abla, yoğurt muydu kefir mi
ebet ben mezun üyeyimmm
sabah ilk ben bildirim yapacam abla
işyerindekiler farketmedi, demek dağınık değilmişim
öküzler burası hep böyleydi dediler. sinir oldum
tamam tamam sustum, cısss yok
çiğ sebze yiyin gariiii :)))))))))
Güle güle büyüt gobisiIyi aksamlar kizlar benimde esim bugun evde oldugundn ugrayamadm. Oglenleyin komsuya gittim kahve ictik sonr esimle disari ciktik Avm falan ilk hamis kiyafetimide aldimhafif göbisim ciktigi icin bi esortman aldim
Simdi donuyoruz ama 13 sayfa olmus bakalm ben eve varip musait olup okuyana kac olcak
evdekiler icin mutfak 24 saat acik zatenyok hala mutfaktayim
hayyy. MasallahhhMenü
Sabah (10:00)
3 yumurta
1 greyfurt
Öğle&akşam(15:30)
3 yumurta
Greyfurt
Su: 3lt
Aynen bende hafif belli olacak yeter , sabah buraya da yağdı ama gelip geçip donuyor
Benim zamanımda kanser için bağış vardı o amaçla yapılmıştı yoksa para vermem ben , kazen de diyor ya çokta bir farkı yok diye yazısında
Tartın hayırlı olsun zamanla daha iyi oturur kim kimdir canım ben bahar mesela:) daha çok gel hafıza alışıyor :)
çok geçmiş olsun canım benim ya çok ağır geçiyor bu sene zaten ateşle başlayıp sonra öksürüğe çeviriyor
Ohh masallah
[
Maşallah annene canim CB çay bardağı canım
sana da geçmiş olsun canım, salgın varmış zaten etrafımda 4 kişi benzer belirtilerden hastacanim srn benim yakalandigim hastaliga yakalanmissin cok kotu oluyor aman dikkat et
he valla sizde de ne inat varmis anam biriniz alttan alin yaaaaaa
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun rose.
Oksuruk varsa sirkeli suyla gargara yap cnm yada ada cayiylateşekkür ederim canım
Aynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldumevdekiler icin mutfak 24 saat acik zaten
Aynen canım demek ki hafifleyecek ama öksürük baya sürüyor bizim hala varyok hala mutfaktayim
Aboo ne kadar uzun sürdü abla
Tabi ki o sorulur mu benim misketler teker teker sayılıyor onunki 12 14 16 18 30 oluyorvalla abla çok şükür Allah yokluklarini göstermesin o yokken biz ne yapıyor musuz
Kız ogleni kalorisi neden o kadar çok fistiktan mi
Tuzlu su ile yıkaydin mı abla
Yok benimkine 7 yıldır hergun yapsam hergun yer
sorma valla birde cidden çok güzel ürünleri ama oda işinden dolayı evde yapılan hastasi
çok sağol canım, evet dün ateşim çok yüksekti bugün o kadar değil çok şükür ama öksürük krizi tutuyor sürekli hapşırıyorum
Ne guzel isteAynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldum
Aynen bende hafif belli olacak yeter , sabah buraya da yağdı ama gelip geçip donuyor
Benim zamanımda kanser için bağış vardı o amaçla yapılmıştı yoksa para vermem ben , kazen de diyor ya çokta bir farkı yok diye yazısında
Tartın hayırlı olsun zamanla daha iyi oturur kim kimdir canım ben bahar mesela:) daha çok gel hafıza alışıyor :)
çok geçmiş olsun canım benim ya çok ağır geçiyor bu sene zaten ateşle başlayıp sonra öksürüğe çeviriyor
Ohh masallah
[
Maşallah annene canim CB çay bardağı canım
Abooo bu menu yarın tartı diye mi boyleMenü
Sabah (10:00)
3 yumurta
1 greyfurt
Öğle&akşam(15:30)
3 yumurta
Greyfurt
Su: 3lt
Karnibahar anaaSabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
9 zeytin
3 kayısı
3 ceviz
Bir kase salata
16.00
Türk Kahvesi
19.00
Yoğurt çorbası
Taze fasulye
Yoğurtlu karnibahar salatası
2.5 lt su
Ev temizligi:)+ 30 dk karışık spor
Ayyy supersin..Aynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?