- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.721
Tatli hamurisi vs. Hic yemedim6 ay hiç mi yemedin?? ( offf 10 sn bekle diyor, alıntı da yapmıyor, telefondan kullanamıyom bu forumu, 10 sn geçmiştir herhalde)
Onada bakiyorum
Italya bolumleri basladi
Ev yenileme programlarida hosuma gidiyor
Tatli hamurisi vs. Hic yemedim
Sadece kahvaltida ekmek, yersem gunde 1 meyve
6 ayda 34 kilo vermistim
Demekki metom o zaman daha iyiymis :))
ben tumden alip veriyorum cnm hertarafim birden sisiyor :))benim gozlemim jillian benim gibi hem gobuse hem popoya kilo alanlarda etkili ama popo ve bacaga alanlarda o kadar etkili degil, ha bir de yediklerime de dikkat ediyodum o zaman da. eger armut ya da kum saati vucut varsa pek etkilemiyo benim gibi elma vucutlularda epey etkili
persembe tok yatan bizden degildir diyoruzahaha sesli guldum. pers be su hallerimiz bana universitedeyken son gece arkadaslarla sabahladigimiz zamanlari hatirlatiyoe :) son gune kadar aheste aheste takil son gun asil asilabildigin kad
ilk gun icin cok guzel cnm:) ) )Diyetimin ilk gününden menümmmm
(Ben mezun üyeyim, korumadayım)
07:10 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, çeyrek avakadı, yarım dilim ekşi mayalı ekmek
10:20 sade türk kahvesi , 1 kare çikolata, maden suyu
12:35 bir kepçe mercimek çorbası, 50 gr ev yapımı köfte, salata
16:20 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem
19:20 bir avuç nane, yarım armut, 1 yeşil elma, 1 kabuklu limon, bir bardak maydanoz suyu ile smoothe
3 litre su içildi, yaklaşık 1 sonra 1 bardak kambucha içecem
Spor yok
Aynen bende deSayfada problem var hata veriyor benimki de
cok guzel olmus cnmBugunku menu u yazayim hemen bende,
aksami daha yemedim ama esim yoldaymis saat 7 gibi yeriz diye dusunuyorum
saat 12:00
ac karna beyaz cay
2 yumurtadan cok az yag ile cirpilmis yumurta
1kk peynir
maydanoz
dereotu
1 dilim tb ekmek
saat 15:40
cb sutle 1 kupa nescafe
1 yesil elma
saat 19:00
ac karna beyaz cay
1 tabak pirasa (cok az zeytin yagli, salcasiz, pirincsiz)
3 kasik yogurt
su 3 lt olmustur suana kadar yatana kadar daha icerim ben
aksamdan sonra bisey yemem belki sadece cay icerim
Yok cnm site sorunlu biraz beklemek gerekiyor mesaj gitmiyor tekrar basiyorum502 Bad Gateway
nginx
Sayfada bir arıza mı var. Sürekli yukarıdaki uyarı çıkıyor, iki üç defa basınca anca açılıyor, başka sayfaya tıklayınca tekrar.
Benim internetimde mi sorun var yoksa?
hanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
Oyyyy gobus cikmis kiyafetler alinmis
Güle güle büyüt gobisi
Sen bakma kotu etkileniyosunGeçen yıl istanbula arkadaşlara gittiğimde günlerce eveen çıkmayıp ağır yaşamları izlemiştik. Sonra benim psikolojim bozulmuştu. Şimdi de ara ara bakıyorum annem kapattırıyor
O zaman bi bayram gelmisti oyle bozulduNeden devam ettiremedin sen abla ya. 6 ay yemedikten sonra nasıl tekrar başladın
Bakın aslında diyete gerek yok şunlar hayattan çıkarsa kendiliğinden oluyor kilo verme
Bugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir
Ara 10 badem 1 bardak sut
Öğlen 13.30
1kase ananas yoğurt
Akşam 17.30
1 kase ananaslı yoğurt
2lt su
3 mil leslie
Pnrrr-12
Aman iyi ol canım benim
İyiyim ben de çok şükür, takımı karıştırmayı ilke edindim kaç gündür :)
İngiliz amerikan izliyordum öncede n dedim kore dizisi basliyim iyiki baslamisim:)))Sendemi hastalarindansin
Bizim ekimde seviyor :))
Ben genelde tlc bakarim
ben kapattim.bu saatden sonra sadece bitki cayi icecemBu saate mutfaklar kapanmistir heralde
dun kuzenim gormeden tabagimi mutfaga goturup bosalttim..bos tabagi onume aldim bitirdim diyeoo
yok ise gec kalmadi esim cok sukur ki :) zaten toplantisi yoksa onlarda esnek calisma var muhendis esim. haftalik saatini doldurdugu surece kacta gelmis kacta gitmis cok takilmiyor is yeri neyseki, toplantilar haric :)
ben bu linkteki videoya bakarak biraz ilerlettim sinavimi, istersen sen de inceleyebilirsin :) bi deneyim canim
iste aradigimiz enerji bu victoria da kimmis sumuklu
jillian michael 30 days shred yapiyorum ben canim, bugun 4. gunumdu. 30 gunluk bi program ama ben haftasonlari yapamam dinlenirim :) hedefim 6haftaya bitirmek. her biri 30dk lik 3 video var seviyelere ayirmislar, seviye 1 den baslayim 10 gun onu yapiyosun sonraki 10 gun seviye iki sonra da seviye 3. Ben daha once seviye 1 i yapmistim 10 gun hatta bikac kez baslayip biraktim. sadece seviye 1 ile belim 7cm incelmisti o kadar etkili. Ama hic spor gecmisi olmayanlara asiri zor gelebilir. bir de ilk 3-4 gun temiz her yerin agriyo merdiven inemiyosun o derece :)
soyle soylim ben 57 kiloyken bile ne sinav ne mekik cekemezdim, sonra jilliana basladim ama kafami yerden zor kaldiriyorum karinkasi sifir, bildigim hamur yani oyle kulakmemesi kivaminda bir gobek diyeyim. Ama yaptikca birakmadikca epey ilerlettim ozellikle mekik cekmeyi, suan 70lerdeyim catir catir mekik cekerim karsimdakiler aglar o derece :) ve karnima baktigimda da evet kilodan dolayi bir hacmi var ama bu kaslarin oldugu kisimlarda belirgin o kardinin iki yanindaki cizgi bende suan bu kilomda bile var ama hacmi azcik buyuk sadecemasallahh yaa..benim gobekte gidermi acep yapsamda
arkadaslarina nolur beni bu kadar cok sevmeyin deseydin :)
ay bana da gecen gun arkadas mesaj atmis eskiden bankada birlikte calistigim birisi, napiyosun falan diye sorunca ben de diyete basladim tekrar dedim, senin diyette yalama yapti dedi. icimden ya sen ne gereksiz bir insaansin dedim, napiyosun diye sormussun insan gibi soyluyorum, sana mi kaldi benim diyetimin yorumu. Herkes bi cok biliyo, herkes uzman mubarek. Sen aynen devam et, sakla saklayabildigin kadar sonra zten onlar sana sirlarini sormaya gelecekler
tobe tobee...herkese neyse..biz yapiyoruz dertleri onlara dusuyor
ah ahh bu kocalar, koca degil de sanirsin her konuda uzman hocalar :) ben bu sefer diyete baslarken karsima aldim bak dedim, ben diyete basliyorum, sakin eve tatli alip aa ama ben sana tatli aldim yemicekmisin, senin icin aldim ama bak cikolata buldum bu cok farkli diye gelme, sen surekli benim diyetimi baltaliyosun dedim. tamam dedi diyetimin 3. gunu pazardayiz 4 tane borek aldi pazardan, ikisini bana verdi, bu ne dedim, e sana da aldim dedi, askim ben diyetteyim ya hani dedim aaa ben unuttum diyo. Her konuda uzmanlar ama hafiza sifir :)
:)))))
ayy gorumcen kadar olmasa da ileride insallah ben de boyle kosabilirim.
olsun bak, seni gaza getirmeyi basarmis, ben de sadece yaptigim sporla esimi ozendirmeye calisiyorum, onun da epey kilosu var ama vermeye calismiyo. aslinda spora gitsemhemen veriyo o. bakalim insallah o da ozenir benden biraz verir cunku kilosu epey var sagligi zorluyo artik.
:)))
yaa oyle futbolcu gibi degil ama ben oyle hafif belli olan kaslari seviyorum, karinda da bacakda da
ben onceki ay esime her gun pilab yaptim bi sebzeli bulgur pilavi bi nohutlu pilav biktirana kadar yaptim. en son geldi yaa artik yemegin yanina pilav yapma duz yemegi yiyelim dedi amacima ulastim :)biz kadinlar cok fenayiz haaaa
senin temizlik spor olmustur zaten sana, kolay gelsin, guzel gecsin aksaminiz :)
ahh ah en cok da bu yakinlar bizi bitiriyo, hayir demeyi ogrenmemiz lazim
dahada inceleceksin..bu iraden icinde tebriklerAynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldum
cok az degilmi menu..hic bisey yememissinBugünki menum
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir
Ara 10 badem 1 bardak sut
Öğlen 13.30
1kase ananas yoğurt
Akşam 17.30
1 kase ananaslı yoğurt
2lt su
3 mil leslie
Pnrrr-12
smoothe ve kambucha ne ki..ilkkez duyyorumDiyetimin ilk gününden menümmmm
(Ben mezun üyeyim, korumadayım)
07:10 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, çeyrek avakadı, yarım dilim ekşi mayalı ekmek
10:20 sade türk kahvesi , 1 kare çikolata, maden suyu
12:35 bir kepçe mercimek çorbası, 50 gr ev yapımı köfte, salata
16:20 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem
19:20 bir avuç nane, yarım armut, 1 yeşil elma, 1 kabuklu limon, bir bardak maydanoz suyu ile smoothe
3 litre su içildi, yaklaşık 1 sonra 1 bardak kambucha içecem
Spor yok
bendede cikiyo hep502 Bad Gateway
nginx
Sayfada bir arıza mı var. Sürekli yukarıdaki uyarı çıkıyor, iki üç defa basınca anca açılıyor, başka sayfaya tıklayınca tekrar.
Benim internetimde mi sorun var yoksa?
Eee saat 7.30 a geliyorrr :))ben kapattim.bu saatden sonra sadece bitki cayi icecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?