Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aminn canımm, ya aynen öyle dün serum takalım dedi doktorum hastaneye gittik, bu arada bebişe de baktı, Allah bilir ama haftasonunu beklemeyebilir dedi
inşallah defne de ben de toparlanırız da öyle doğum başlar

Misiri yengem dondurucuya atmis cikarip hasladi bende asiri severim yedim
kiz hamile hamile hastalik hemde doguna cok az kaldi aman dikkat et yat dinlen atesin icin dr a git tehlikeye atma bebegini ve kendini[/QUOTE]
dün akşam gittik canım, arayıp sordum böyle böyle ne yapayım diye hemen gel serum takalım dedi parol ve bi ilaç daha taktı serum ama 2 saatliğine rahatlattı sonra yine sıtma tutmuş gibi titremeye başladım
bebişe de baktı çok şükür herşey yolunda

Maalesef, garibim geçen gün çok istikrarlı diyetteydi. Annesine uğradık, o da enteresan şekilde tuttu pişi yaptı oğluna. Ye ye diye de baskı yapıyor. :) diyet gene güme gitti.
niye boyle israr ederlerki anlamiyorum

Napalım yiyip de almayanlardan olmayınca mecbur diyet havası devam ediyor. Tartıda net rakamlar görmesek de ben gene de o şiş halim olmadığı için iyi görünüyorum. O yüzden gayet memnunum halimden. :)
guzelim senin kilonda ne var masallah
Benim hedefim bile senin guncel kilondan fazla :)))

Suyumu da şimdiden 1.2 lt yaptım. Akşama kadar 2 lt olur.
Ohh iyi bari ilerleme var :))
evet abla sadece parol iç dedi doktorum ağrılarımı hafifletsin diye ama çok fayda etmiyor
hiç iştahım da yok sabagtan beri yediğim tek şey bi tane elma
1 elmayla olurmu tatlim lutfen sicak bi corba ic

Eeee kizlar ne var ne yok

Bugunku planlar neler bakalim :))
Su anki plan yer silmek abla spor niyetine sonrada ikramliklara baslamam lazim
malesef gitti ablatahminimden 2 kati fazla verdim nerdeyse.tuhh
hay maşallah

Hiç sorma birde hep diyette deyip emeğini hiçe sayan grup var başta koca kişisi benim ki en son 45 dk elitpigi spor mu o diye kucumsuyordu
sıkıysa yapsin kuzu oyle kucumsemek kolay

Valla oyle bir heves bana da lazim
simdi misir puskulu cay yaptim..bundan icen varmi?faydasini gordunuzmu?bende cok ise yariyor..hem odemi gideriyo hemde wc ye cikariyo
Bi ara iciyordum kiraz sapi ile birlikte
Bu arada nasıl pro üye olabilirsix bir kere olunca bir ayda biter mi yoksa hep devam eder mi
Söylemişler cicim gec kalmisim
canim yaz ki cabuk kaynasalim sor ki tanisalim

hanımlar selam
iki gündür giremiyorum kk'ya kızdan bana da hastalık bulaştı sürekli yatıyorum bugün biraz gözüm açıldı
gecmis olsun Birtanem

sağol canım :)

hiç ağzımın tadı yok ki abla, canım hiçbişe istemiyor
bi cacık istedi canım serin serin onu yapacağım şimdi

hiç ağzımın tadı yok ki abla, canım hiçbişe istemiyor
bi cacık istedi canım serin serin onu yapacağım şimdi

:) havanın aydınlanması 8i geçiyor her türlü. O yüzden gene sabah sporunu düşün gene de.

senin için bir hafta sonu sabah 7 de kalkıp koşacam kız söz

ya işte maksat muhalefet olsun kadınlara
tınn yani

Suyumu da şimdiden 1.2 lt yaptım. Akşama kadar 2 lt olur.

ayyy ben bu saatte 2,5 litreyi içtim sen daha 1,2 mi içtin

aminn canımm, ya aynen öyle dün serum takalım dedi doktorum hastaneye gittik, bu arada bebişe de baktı, Allah bilir ama haftasonunu beklemeyebilir dedi

canım benim biraz zorla kendini yemek için, öyle aç aç olmaz.
tez zamanda şifa bulun kuzum,bebişimiz de sağlıkla gelsin inşallah
çok çok dikkat et kendine lütfen

evet abla sadece parol iç dedi doktorum ağrılarımı hafifletsin diye ama çok fayda etmiyor
hiç iştahım da yok sabagtan beri yediğim tek şey bi tane elma
gecmis olsun canim yaa..allah sifani versin.

insallah

kil maskesi siyah nohtalara bence çok iyi geliyor bende ki çay ağacı yağı kil maskesi çok da memnunun gerçi sıkılaştırıcı arındırıcı v.s. maskeler de kullanıyorum ama bence en iyisi kil olan maske
bu gün kolumu yukarı kaldıramıyorum dün çok uğraşmışım yine de öğleden sonra tontişime gidip mutfak çekmeceleri tıkış tıkışmış onlara el attım 2 çekmeceyi hallettim yarım çekmecelik boş yer açıldı rahatladımm:))

gülüm normal de böyle değilim arada yemek yapmaya arada temizliğe arada düzene sarıyorum işte :) allahtan yemek yemeğe sarmıyorum :)
sanırım can sıkıntısından :)))

hayırdır şeydanım ben kaçırmışım galiba annene ne operasyon yapılacak

o acil misket oyununuz da kim kazandıııı, yaradanına kurban olurum ben onun acil diyen diliniii

Sabah 10 a doğru
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar biber salçası
7 adet zeytin
260 cal

Öğlen saat 2
Yarım bardak kadar süt
2 yk chia
1 avuc fıstık
Yarım portakal
1 kaşık kakao
Hepsini karıştırıp dolapta bekletip yedim 550

Aksam yemegi ekte:))))

2.5 lt su

50 dk bölgesel:150p
100 hoplama:10p
Toplam 160 puan

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-17-18-08-32.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 30
Hiç sorma hiç

Çok güzel

Bende Sinbo ve Tefal var ikiside aynı olcuyor ama Sinbo su kafasına vurunca çalışandan direk algılayan değil ki bence daha doğru tartiyordu

Ne denir ki abla kendin kasinmissin resmen , ben olsam önce oğlanı arar bı fırça atardım sonra yorganı atardım

Oo aramıza hoşgeldin

Persembe spor yok yani herkes için geçerli değilde dinlenme yapıyoruz

O değilde bu mevsimde mısırı nereden buldun

Haydar yine mi yanda denk geliyor

Wuhuuuu günaydın

Bende birazdan içerim

Gecmisnolsun canım ne operasyonu
güzel

duruyor abla acı eşiği çok yüksek anastesiz sinire kadar indiler geçen maşallah oğluma ama dezavantajmis bir yeri gerçekten çok ağrıyana kadar bize bildirmezmis malesef dış olayı da genetik[/QUOTE]
yorgan daha yeni yaa markalı aldımdı bir de kabahat ben de de var eşime aldırdığım koyu mavi lacivert karışımı nevresim kaç kez yıkadığım halde o da boyasını veriyordu asıl ondan bir kaldı zaten direk o nevresimi çöpe tıkmalıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…