- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.861
Cumartesi tartılmıştım canım benim eskiden kızımda çok hızlı giderdi ilk hafta 3 kilom verdiğimi hatırlıyorum ama şu an öyle değilim her hafta gitsin duraksamadan ama hep gitsinGuzel cnm artini hatirliyorm 800gr di iyi cevirmissin. Insallah kararins degismisdir :)
Gunaydin canimm
Oo supersin 200gr ne ki
Tebrikler guzel gitmis
Hangi gunu baslangic olarak baz aldin başta normalde cok daha hizli gider o yuzden merak ettim :) tbrkler bu arada
hos geldin canim.insallah bizimle verirsin kilolarini..Merhaba grubunuza yeni üye olacağım inş her gün istrnilenleri yapabilirim küçük bebeğim var onunla biraz zor olacak gibi ama elimden geleni yapacağım
Adı: cemre
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 9aylık
emziriyormusun: evet
Meslek: şimdilik ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo: güncel kilomu şimdilik bilmiyorum düzeltme yapacağım
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : evlilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: inat ettim mi başarırım kilo meselesine taktım bunu da başaracağım
gunaydinn:))Herkese kocaman günaydın hepinizi öpüyorum
İnşallah bol eksili bir gün olur
amin insallah..yeni kalktim.bi kendime geliyim tartilcam:)Gunaydinlarrrrrrr
Kalbinizden gecen muratlarin olmasi dilegiyle
Hastalara sifa dertlilere deva borclulara eda nasip etsin Allah insallah. Aminnnnn
Siskolarada guzel eksiler
Lutfen acilisi guzel yapinnn arkasida oyle gelsin
masallah cok iyiGunaydin arkadaslar herkese bol eksili bir gun olsun.kilo bildirimim
Cuma.75.0
Bugun.74.4
Fark 600 gr
Yuzde 0.8
cok iyi.gecen cumadan belli mi yoksa aramiza katildigindan belli miBaşlangıç 66.8
Güncel 65.9
Fark 0.9 =%1.37
masallah guzel vermissin
yok buyuk degildi abla .tartidan once yemek isteledim pekakşam ki köfte büyüktü sanırım
Geçen cumadan berihos geldin canim.insallah bizimle verirsin kilolarini..
gunaydinn:))
amin insallah..yeni kalktim.bi kendime geliyim tartilcam:)
masallah cok iyi
cok iyi.gecen cumadan belli mi yoksa aramiza katildigindan belli mi
masallah guzel vermissin
Güzel gyzel, .haftada 1 ayda 4 yapar.6 7 ayda 30 kilo eder ki ben ilerde daha hızlı vereceğini düşünüyorum :))))
hoş geldin gülümMerhaba grubunuza yeni üye olacağım inş her gün istrnilenleri yapabilirim küçük bebeğim var onunla biraz zor olacak gibi ama elimden geleni yapacağım
Adı: cemre
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 9aylık
emziriyormusun: evet
Meslek: şimdilik ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo: güncel kilomu şimdilik bilmiyorum düzeltme yapacağım
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : evlilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: inat ettim mi başarırım kilo meselesine taktım bunu da başaracağım
eksi olsun da hepsi başımız üstüne diyorum ben de :))Kızlarr
Ben bildirimimi yaptım, hatta kalktım önce sporumu yaptım, sonra bildirimimi bi wc yapamadım
neyse o sorunda cozulecek yavas yavas inanıyorum :) diyete baslayınca oluyo bende maalesef vucut sürekli bir şey girişine alısmıs, bir şeler gelmeyince o zaman dur cıkacak da bir şey yok demekki ben biraz az calısayım diyo herhalde
ama biliyorum cok uzun surmeyecek alısacak bunyem diyete de spora da
Sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, bugün sonuclar ne gelirse gelsin moral bozmak yok. Önemli olan almamız gereken derslerimizi alıp yolumuza devam etmek. 1 gr eksi bile eksidir diye bakıyorum ben artık
olsun rakibem hic yoktan 300 gitmis..artidan daha iyi...kendi vucudunu sen daha iyi biliyosun..insllh daha iyi olur..zamanla kabizliginda gecer.Kızlar günaydın,
benim eksim cok az bu hafta
gecen cuma 71.0
bugun 70.7
yuzde %0,42
Biliyorum bu eksi ile listeye giremiyorum ama moral bozmak yok sebeplerini biliyorum ayrıca aldıgım birkac ders var bu hafta eminim önümüzdeki hafta harika bir eksiyle listeye giricem :)
Bu haftaki bazı durumları sizinle de paylaşmak isterim
uzun bir bildirim mesajı oldu ama okuyanlarınıza teşekkür ederim bana sabrettiğiniz için :)
- bir tanesi diyetimin 3. haftası ve spora basladıgım hafta olması sebebiyle benim tuvalet sorunu bas gostermeye basladı, dun pırasa falan yaptım ama banamısın demedi. Biraz garip elecek ama ben spora baslayınca da bir sure kabız oluyorum vucudumdaki su yetmiyo galiba ne kadar su icsemde bir kuruyorum maalesef, ama spora ve diyete devam ettikce bu gececek biliyorum
- Aldıgım bir ders oyle saglıklı gozuksede yediklerin dısarıda yediğin zaman miktarı abartma cuma yediklerim pztsine +600 olarak dondu, bence pztsi olan +600 u eksi 300 yapmam bile sahane bu haftalık ama kendime not bir daha yemekli ödül yok, varsa da abartı yemek yok
- Kendime son notum da artı cıktım diye yine her gun tartıldım, unu da yapmamam lazım eğer artı gibi hissediyosam tartılmadan önlemlerimi alıp kortizonla bunyeyi sokmadan işi halletmeliyim.
Herkese benden kokulu öpücükler ve boll eksili Cumalarr
Çok güzel yazı olmuş. Ben de kendime ders çıktım. Çok sık tartı iyi değil bence de bana kalsa ayda 1 tartı yaparım ama cuma bildirim zorunlu:)))Kızlar günaydın,
benim eksim cok az bu hafta
gecen cuma 71.0
bugun 70.7
yuzde %0,42
Biliyorum bu eksi ile listeye giremiyorum ama moral bozmak yok sebeplerini biliyorum ayrıca aldıgım birkac ders var bu hafta eminim önümüzdeki hafta harika bir eksiyle listeye giricem :)
Bu haftaki bazı durumları sizinle de paylaşmak isterim
uzun bir bildirim mesajı oldu ama okuyanlarınıza teşekkür ederim bana sabrettiğiniz için :)
- bir tanesi diyetimin 3. haftası ve spora basladıgım hafta olması sebebiyle benim tuvalet sorunu bas gostermeye basladı, dun pırasa falan yaptım ama banamısın demedi. Biraz garip elecek ama ben spora baslayınca da bir sure kabız oluyorum vucudumdaki su yetmiyo galiba ne kadar su icsemde bir kuruyorum maalesef, ama spora ve diyete devam ettikce bu gececek biliyorum
- Aldıgım bir ders oyle saglıklı gozuksede yediklerin dısarıda yediğin zaman miktarı abartma cuma yediklerim pztsine +600 olarak dondu, bence pztsi olan +600 u eksi 300 yapmam bile sahane bu haftalık ama kendime not bir daha yemekli ödül yok, varsa da abartı yemek yok
- Kendime son notum da artı cıktım diye yine her gun tartıldım, unu da yapmamam lazım eğer artı gibi hissediyosam tartılmadan önlemlerimi alıp kortizonla bunyeyi sokmadan işi halletmeliyim.
Herkese benden kokulu öpücükler ve boll eksili Cumalarr
yok kuzum iyileştim biraz diyorum yarım saat bi saat sonra yine düşüyorumAyy haklisin cnm ya bende cok sıkıldim diye esimle dun avm gittik baya doluydu ama bu bana bi uzun sure yeter zaten gercekten kalabaliga girmemek gerek bu ara cogu kişi hasta.
Sen nasilsim biraz iyilestinmi cnm dogumada cok az kaldi insallah biraz iyi olur da oyle gelir bebis hayirlisiyla
hay maşallahhhhtartildim geldim
gecen cuma 69.4
bugun 67.2
fark -2.200
yuzde 3.17
ayyy evet yaa nasıl aklıma gelmedicanim ilac almiyorsan greyfurt tuket beni o toparliyordu hemen ogrenciyken grip oldum mu direj greyfurt alirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?