Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumartesi tartılmıştım canım benim eskiden kızımda çok hızlı giderdi ilk hafta 3 kilom verdiğimi hatırlıyorum ama şu an öyle değilim her hafta gitsin duraksamadan ama hep gitsin

hos geldin canim.insallah bizimle verirsin kilolarini..

Herkese kocaman günaydın hepinizi öpüyorum
İnşallah bol eksili bir gün olur
gunaydinn:))

Gunaydinlarrrrrrr

Kalbinizden gecen muratlarin olmasi dilegiyle
Hastalara sifa dertlilere deva borclulara eda nasip etsin Allah insallah. Aminnnnn

Siskolarada guzel eksiler

Lutfen acilisi guzel yapinnn arkasida oyle gelsin
amin insallah..yeni kalktim.bi kendime geliyim tartilcam:)

Gunaydin arkadaslar herkese bol eksili bir gun olsun.kilo bildirimim

Cuma.75.0
Bugun.74.4
Fark 600 gr
Yuzde 0.8
masallah cok iyi

Başlangıç 66.8
Güncel 65.9
Fark 0.9 =%1.37
cok iyi.gecen cumadan belli mi yoksa aramiza katildigindan belli mi

Başlangıç 110
Bu gün 109
Fark 1
Yüzde %0.909
Mefkurem
masallah guzel vermissin

Kızlar günaydın,
benim eksim cok az bu hafta

gecen cuma 71.0
bugun 70.7
yuzde %0,42

Biliyorum bu eksi ile listeye giremiyorum ama moral bozmak yok sebeplerini biliyorum ayrıca aldıgım birkac ders var bu hafta eminim önümüzdeki hafta harika bir eksiyle listeye giricem :)

Bu haftaki bazı durumları sizinle de paylaşmak isterim
  • bir tanesi diyetimin 3. haftası ve spora basladıgım hafta olması sebebiyle benim tuvalet sorunu bas gostermeye basladı, dun pırasa falan yaptım ama banamısın demedi. Biraz garip elecek ama ben spora baslayınca da bir sure kabız oluyorum vucudumdaki su yetmiyo galiba ne kadar su icsemde bir kuruyorum maalesef, ama spora ve diyete devam ettikce bu gececek biliyorum
  • Aldıgım bir ders oyle saglıklı gozuksede yediklerin dısarıda yediğin zaman miktarı abartma cuma yediklerim pztsine +600 olarak dondu, bence pztsi olan +600 u eksi 300 yapmam bile sahane bu haftalık ama kendime not bir daha yemekli ödül yok, varsa da abartı yemek yok
  • Kendime son notum da artı cıktım diye yine her gun tartıldım, unu da yapmamam lazım eğer artı gibi hissediyosam tartılmadan önlemlerimi alıp kortizonla bunyeyi sokmadan işi halletmeliyim.
uzun bir bildirim mesajı oldu ama okuyanlarınıza teşekkür ederim bana sabrettiğiniz için :)

Herkese benden kokulu öpücükler ve boll eksili Cumalarr

hoş geldin gülüm
emziriyorsun sağlıklı menülerle suyunu da bolca içtin mi çok güzel zayıflarsın zaten inadım demişsin zayıflamayı da kafana koymuşsun daha ne olsun bol bol zayıflama eksi rakam olsun :))

Mefkurem ablacim ve arkadaslr desteginiz icin cok tesekkur ederim. Haklisiniz soylediklerinizde. Moral bozukluguyla diyeti birakmak aksine daha cok moralimi bozuyor. Aslinda gelemesemde dogru duzgun bisey yemedim bu hafta. O yuzden eksiye gectim zaten. Eger uygunsa kaldigim yerden devam etmek istiyirum. Sizleri de yari yolda birakmak istemiyorum hemde sizlere ihtiyacim var. Kimseye anlatamadigim sorunlarima yeri geldi ortak oldunuz. Destek olup dualarinizla yanimda bulundunuz. Belki de gercek hayatta arkadaslarimdan goremedigim sicakligi sizlerden gordum. O yuzden hepinize tesekkur ediyorum. Abla karar senin kabul edersen bundan sonra burdayim

Kızlarr

Ben bildirimimi yaptım, hatta kalktım önce sporumu yaptım, sonra bildirimimi bi wc yapamadım
neyse o sorunda cozulecek yavas yavas inanıyorum :) diyete baslayınca oluyo bende maalesef vucut sürekli bir şey girişine alısmıs, bir şeler gelmeyince o zaman dur cıkacak da bir şey yok demekki ben biraz az calısayım diyo herhalde
ama biliyorum cok uzun surmeyecek alısacak bunyem diyete de spora da

Sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız, bugün sonuclar ne gelirse gelsin moral bozmak yok. Önemli olan almamız gereken derslerimizi alıp yolumuza devam etmek. 1 gr eksi bile eksidir diye bakıyorum ben artık

Pinkyminkyy Ayy gitme gitme kaptanım da gitme der bence zaten. Bence burası zaten tam da boyle zamanlar icin var. Her şey iyi giderken zaten kendimizi motive ediyoruz, asıl boyle zamanlarda birbirimize destk olmamız lazım. Bence cok dogru bir karar, bu mesajını gormesen ben de diger arkadaslar gibi gitme yazacaktım sana, buna karar vermene cok sevindim. Bizler boyle zamanlar için varız. Sen de iyi ki bizimlesin

eksi olsun da hepsi başımız üstüne diyorum ben de :))

olsun rakibem hic yoktan 300 gitmis..artidan daha iyi...kendi vucudunu sen daha iyi biliyosun..insllh daha iyi olur..zamanla kabizliginda gecer.

Çok güzel yazı olmuş. Ben de kendime ders çıktım. Çok sık tartı iyi değil bence de bana kalsa ayda 1 tartı yaparım ama cuma bildirim zorunlu:)))
I Ilyusa süper kilo gitmiş. .tebrik ederim

yok kuzum iyileştim biraz diyorum yarım saat bi saat sonra yine düşüyorum
kızım da hasta ya okula gönderemiyorum o yüzden çok dinlenemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…