Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy evet yaa nasıl aklıma gelmedi
kivi yiyorum c vitamini olsun diye ama greyfurtta iyi gelir haklısın canım
doğum arefesin de ana kız kötü hasta oldunuz gülüm rabbim şafi ismiyle şifa versin
doğumun çok rahat kolay olur inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, bu gün dualarım seninle , enerji çalışmalarım da:)

Hoşgeldin Cemre ben de Berrin 32 yaşındayım, bir yıldır Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim, henüz çocucugumuz yok, kısmetse kiloları verince bakıcaz, bende polikistikover var da hem doktor tavsiyesi hem de aynaların tavsiyesi diyeyim :):) Zamanla daha cok tanısır kaynasırız.

hah iste az once ben bunu alıntılayamadım zannederek seni etiketlediğim mesajı yazdım. Gitme sen, burda kaldıgın surece goreceksin her sey daha iyi olacak, burası bence tam da boyle zamanlar icin var zaten. Birbirimize destek olup zor zamanları atlatmak, guzel zamanları kutlamak icin.

olsun rakibem hic yoktan 300 gitmis..artidan daha iyi...kendi vucudunu sen daha iyi biliyosun..insllh daha iyi olur..zamanla kabizliginda gecer.

Yaa herhalde ben veremedim rakibim bari cok vermiş olsun diye dua eden bir ben varımdır inşallah senin eksin boldur. Ama ben bunu saymam (yenilen pehlivan güreşe doymazmıs ) haftaya yine rakibim sen ol, haftaya iddialıyım

Yaa herhalde ben veremedim rakibim bari cok vermiş olsun diye dua eden bir ben varımdır inşallah senin eksin boldur. Ama ben bunu saymam (yenilen pehlivan güreşe doymazmıs ) haftaya yine rakibim sen ol, haftaya iddialıyım
cok sagol duan icin..bende dua ettim insllh cok vermistir diye.insllh haftaya gecersin beniolur yine rakib olalim bu haftada:)ama artik bundan sonra hizli veremem galiba.

Ölüm canım sen elinden geleni yaptın birde akşam saatleri bu hafta geç kaldı oda etkiler her eksi candır
tartildim geldim
gecen cuma 69.4
bugun 67.2
fark -2.200
yuzde 3.17
liste vakti gelmeden mezun olacaksın

Aynen Zeynep doğru karar bence ben eski Zeynebi istiyorum ama haberin olsun

yok kuzum iyileştim biraz diyorum yarım saat bi saat sonra yine düşüyorum
kızım da hasta ya okula gönderemiyorum o yüzden çok dinlenemiyorum ki
Çocuk hasta bile olsa bizden çok enerjisi oluyor oyun isteği oluyor
Bildirim yapacağım belki de yapmayacağım kaçacağım :))
Kalp atışım değişti yüreğim daraldi
ödem suyu yapmısmiydin abla ödem öyle kendi kendine pek gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…