Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ben aksam cok ugrayamadim ama simdi kaldigim yerden gecmis yaptim. Bugun temizlik, aksama yemek hazirla, ye derken buraya gelemedim. Bir de benim telefonum kendi kendine kapanip duruyodu dun internetten siparis etmistik bugun geldi onun ayarlariyla da ugrastik biraz, ancak gelebildim. Birazdan bugunun menusunu yazicam. Bu cuma gecti, haftaya pztsidwn itibaren booool eksiler gormek dilegiyle

Bugunku menum

Sabah 10.00
Detoks cayi
Pirasa kayganasi 7-8kasik
Cay

Arada turk kahvesi sade yaninda 1 hurma

Saat 14:00
Pirasa kayganasi 3-4 kasik

Saat 16:30
1kasik yogurt ve yesil elma (ama elmayi biyle bi saatte falan yedim, evi temizlerken kemire kemire)

Saat 19:40
Detiks cay
3 kasik pirasa yemegi zeytin yagli
1 el ayasi kadar besamel soslu tavuk sote (her seyi ev yapimi)

Arada 1 kare bitter cikolata yedim saatini hatirlamiyorum

Su 3 lt
Spor
Jillian 27 dk 108 puan
Bisiklet 15 dk 30 puan
Toplam 138 puan @Pnrrr-20

Avatar resmimi değiştirdim ki bir motiasyon olsun. Mefkurem sorun olmazsa ben hedef olarak -500 alabilir miyim? Yüzdem çok iyi olmaz biliyorum ama strese olmak istemiyorum. Daha çok su içmeye odaklanayım bu hafta. Bu konuda çok cahilmişim, kırışıklık mı aman aman hemen acil eylem planı ile günlük 3 tl su içmeye başlamalıyım
İyi geceler hepinize...

Tabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm

spor su tabiki guzel cnm
Menun bana biraz azmi geldi yoksa cogunluk pirasa oldugu icinmi oyle hissttim bilemedim:))

Herkese günaydın :)
Mutlu hafta sonları ama hafta sonu dikkat edelim mutsuz ptesiye donmesin

Ben şimdi 20 dk elitpik yapıp metomolizmamin altında odun yaktim bı zahmet emek harcayıp kullansin artık ekim2009 yağlarm hep küçüldü hep nasılda küçücük kaldılar ben spor yaparken nasıl titrediler korkudan ( oluyor mu böyle mi diyecektik)
tugcetugcem günaydın kuzum bı sen bir ben varız

Heeee beni hesap etmediydin dimiiii

Ben tembelmiyim kizimmmm
Daha gun dogmamis
Kepengi actim geri kapattim daha karanlik :)
Bugun erkenden kahvalti yapilip gune baslanacak
Bende kahvalti oncesi spor yapsammi dedim ama cok acim

Senin herzamanki gibi masallahin var o yaglarin yanmaktan baska caresi yokkk

Günaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee

Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...

Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?

Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.

Tabi kendini dun strese sokunca sonuc bu oldu
Disari cikmak iyi gelir belki cnm
Annenin eli sifa olsun inşallah

birde seni göremiyorum ya abla ondan
Hemde orda daha 8 sen ayaktasin
Evet bu hafta pazar perşembe mola yapıp diğer günler sporsuz geçmeyecek diye dusunuyorum bakalım
Telefona bakma canım anne masajı uyku gözlüğü en güzeli
Bende dunu telafi edip 2 posta spor yapicam ins.

Sizin planlariniz neler kizlar

Evde hic yemeklik kalmadi bugun alisverise gitmem lazim
Hiç bilmiyorum ama ablamlar gelmeden sporu bitirmem gerekli sonrasına bakacağız
Günaydın herkese
günaydın canım

Dunki menum
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 tb kuru dolma ve sarma 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 şiş kuşbaşı kebab 4 kaşık makarna bol salata
2 lt su
Spor yok

Yeter yeter inan ne kadar az kalırlarsa o kadar çabuk anne oluyorsun benim eltimin annesi bir hafta durmadı bile size emanet deyip gitti bizim evimiz ayrı nasıl yardım edeceğiz bizde de küçük çocuk kız kendi başının çaresine baktı ikincisi de aynı bu defa hiç gelmedi gorumcemi çağırdık Samsun'dan o geldi yardımcı oldu bir hafta yani ne anneler var canım benim :) . Benimkiler 40 çıkana kadar yanımdaydı onlar gidince ilk defa çocuğu yıkadık hatta eşim diyor annemi çağıralım diye bende dedim biz ne zaman anne baba olacağız peki herkes gidip kendi başına kalınca anne oluyorsun asıl

Menümü yazıyorum
Saat 11.30
1 tost
1 ayran
Saat 17.00
1 porsiyon köfte
1 ayran
Gece 22.00
Meyve
Veeeeeeeeee
45 dk yürüyüş
cuma menülerinw genelde pek yorum yapmıyorum malum herkeste ciss oluyor herkese cuma diye görmedim diyorum deli gibi lakin bu yürüyüş bu menü gözüme çarptı nedense

Vay kacamaksiz bir cuma daha makarna kaçamak değil bana göre 2 dilim ekmek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…