- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.161
Tabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulmaAvatar resmimi değiştirdim ki bir motiasyon olsun.Mefkurem sorun olmazsa ben hedef olarak -500 alabilir miyim? Yüzdem çok iyi olmaz biliyorum ama strese olmak istemiyorum. Daha çok su içmeye odaklanayım bu hafta. Bu konuda çok cahilmişim, kırışıklık mı aman aman hemen acil eylem planı ile günlük 3 tl su içmeye başlamalıyım
İyi geceler hepinize...
spor su tabiki guzel cnmBugunku menum
Sabah 10.00
Detoks cayi
Pirasa kayganasi 7-8kasik
Cay
Arada turk kahvesi sade yaninda 1 hurma
Saat 14:00
Pirasa kayganasi 3-4 kasik
Saat 16:30
1kasik yogurt ve yesil elma (ama elmayi biyle bi saatte falan yedim, evi temizlerken kemire kemire)
Saat 19:40
Detiks cay
3 kasik pirasa yemegi zeytin yagli
1 el ayasi kadar besamel soslu tavuk sote (her seyi ev yapimi)
Arada 1 kare bitter cikolata yedim saatini hatirlamiyorum
Su 3 lt
Spor
Jillian 27 dk 108 puan
Bisiklet 15 dk 30 puan
Toplam 138 puan @Pnrrr-20
Ooo günaydın ablaEeeeee kalkmadinizmi millettttt
Nerdesiniz
Ben daha kalkmadiydim
Miskinlik yapmak yok
Hemen kalkip sicak suyumu yagimi icip erkenden kahvalti yapicam
Heeee beni hesap etmediydin dimiiiiHerkese günaydın :)
Mutlu hafta sonlarıama hafta sonu dikkat edelim mutsuz ptesiye donmesin
Ben şimdi 20 dk elitpik yapıp metomolizmamin altında odun yaktim bı zahmet emek harcayıp kullansin artıkekim2009 yağlarm hep küçüldü hep nasılda küçücük kaldılar ben spor yaparken nasıl titrediler korkudan ( oluyor mu böyle mi diyecektik)
tugcetugcem günaydın kuzum bı sen bir ben varız
Tabi kendini dun strese sokunca sonuc bu olduGünaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
birde seni göremiyorum ya abla ondanHeeee beni hesap etmediydin dimiiii
Ben tembelmiyim kizimmmm
Daha gun dogmamis
Kepengi actim geri kapattim daha karanlik :)
Bugun erkenden kahvalti yapilip gune baslanacak
Bende kahvalti oncesi spor yapsammi dedim ama cok acim
Senin herzamanki gibi masallahin varo yaglarin yanmaktan baska caresi yokkk
Telefona bakma canım anne masajı uyku gözlüğü en güzeliGünaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
Hiç bilmiyorum ama ablamlar gelmeden sporu bitirmem gerekli sonrasına bakacağızBende dunu telafi edip 2 posta spor yapicam ins.
Sizin planlariniz neler kizlar
Evde hic yemeklik kalmadi bugun alisverise gitmem lazim
günaydın canımGünaydın herkese
Yeter yeter inan ne kadar az kalırlarsa o kadar çabuk anne oluyorsun benim eltimin annesi bir hafta durmadı bile size emanet deyip gitti bizim evimiz ayrı nasıl yardım edeceğiz bizde de küçük çocuk kız kendi başının çaresine baktı ikincisi de aynı bu defa hiç gelmedi gorumcemi çağırdık Samsun'dan o geldi yardımcı oldu bir hafta yani ne anneler var canım benim :) . Benimkiler 40 çıkana kadar yanımdaydı onlar gidince ilk defa çocuğu yıkadık hatta eşim diyor annemi çağıralım diye bende dedim biz ne zaman anne baba olacağız peki herkes gidip kendi başına kalınca anne oluyorsun asılAh bende cok kararsizim cnm her yönden bakmaya calisiyorm dedigin gbi hayirlisi olur Insallah
Aynen abla izin almasina gerek yok part time calisiyor yani yarim gun oda bana yeter ama belki biraz izinde alir. 2 de ablam Var onlarda baya ilgilenirler. Ilk bebek cok bilgisizim zaten bunlari dusnunce annemin kalicagi 2 hafta hicbirsekilde yetmezmis gbi geliyor. Bide esimin isyeri uzak malum istanbul trafigi doguma yakin evde tek olucam esimde o yonden dusununce icim daha rahat olur almanyada olursa gbi konusuyor bi yandan yanliz kalcak bir sure oda kararsizama doguma gelicek tabi bi 3 hafta falan izin kullanicak orda olursa bakalm hayirlisi. Hep dua ediyorm hayirlisi olsun hayirli yolu gostersin Allahim insallah cok karisigim bu konuda cnku o yuzden akışına birakiyorm son 2 aya kadar kesin orda burda karar vermiycem
cuma menülerinw genelde pek yorum yapmıyorum malum herkeste ciss oluyor herkese cuma diye görmedim diyorum deli gibiMenümü yazıyorum
Saat 11.30
1 tost
1 ayran
Saat 17.00
1 porsiyon köfte
1 ayran
Gece 22.00
Meyve
Veeeeeeeeee
45 dk yürüyüş
Vay kacamaksiz bir cuma daha makarna kaçamak değil bana göre 2 dilim ekmek yerineDunki menum
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 tb kuru dolma ve sarma 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 şiş kuşbaşı kebab 4 kaşık makarna bol salata
2 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?