Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.181
Benim oglanda 1 haftadır yatmicam diye ağlıyor zor uyutuyorum bide 5 yaşına girecek valla bu yabancılar çocuklarını nasıl yetiştiriyor anlamıyorum bizim üst katta faslı komşu var bana diyor kızım 7.30 da yatar kızı 15 yas civarı küçükten alistirmis bizim çocuklar 15 yaşına gelse gece 12 de yatar herhalde bende disiplini korumaya çalışıyorum yatacaksın yarın okul var diyorum bir yandan içim cız ediyor çocuğu zorla yatiriyom diye çocuk eğitiminde biraz katı olmak gerekiyor galiba onuda ben başaramıyorum ama mecbur disiplin için biraz katı olmamız gerekiyorUyumayan bebiş yapmışlar ben tükendim gülsima tükenmedi kucagimda uyumayi adet edindi birde gec saatte uyuyor artık ben uyku saatlerini erkene almaya çalıştıkça inat ediyor sipam resmen iktidar savaşı yaşıyoruz
evet haklısın canımtabiki fark eder canim
Cok guzel
Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar
Listeyede bırak canm
Cok sevindim Zeynep kararina
Sifa olsun canım
Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi
Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor
Masallah canım
Iyi olmasina cok sevindim canim
Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler
Allah yokluklarini gostermesin canım
Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı
Masallah canim az kalmis doguma
Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis
Kiz 2 haftadir az gidiyordu
Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya
Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider
inşallah abla
aman hakim ol kendine
1 de güzel bir rakam canım
Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene
Tebrik ederim kizlar
Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah
Harikasin
Hayırdır kuzum
Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
ya kafam iyi değildi
harika kendj kendini tartman bence
oooooooo bu ne supeeeeer keske listede olsaydin bu yuzdeyle
Eksi olsun bizim olsun
ck gecmis olsun tekrar canim
haftaya garanti gibi
kiz dikkat et cok genisleme
Eksi ya abla bire yakin olmus ne guzel
Haftaya telafi edersin sen
kiiiz benle bi suru kilo vermeyi biliyodun tekrar rekabete girek bari artida ne
Eee hamissin olur yavas yavas
Kac gun de bu eksi yeni basladin dimi eksiyle baslaman guzel
valla hatalari biliyosun bu sekilde olmamaliydi
Evet abla korktum cok arti olacak diye de odemmis allahtan
allah cabuk kavustursun ins
afiyet olsun guzelSabah 11.30
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
15 adet fıstık yemek gelmedi içimden
Ara 17.30
1.5 dilim elma
4 gün kurusu çok ekşi
1 avuç ay çekirdeği
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak pırasa
Turşulu salata
Kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 mil Leslie
spor harikaMenü
Sabah(11:30)
Avuç kadar tost çay
Öğle(14;30)
Büyük kase peynirli narlı salata
Akşam(18;00)
4 YK pastırmalı Kuru fasulye
Salata
1 küçük dilim yalancı tavuk göğsü
Su:2 lt Spor: 16 dk eliptik +30 dk Leslie + 18dk zumba
64+90+63 = 217 puanPnrrr-12
abla ne desen haklısın bu hafta inşallah diğer haftayı da telafi edecegimIns. Cnm
Bende kendimi parcaldim ama bu kadar gitti
Benim canimi sikan herkesin elinden geleni yapmamasiydi
Yoksa yapilir ama verilemez ona sozumuz yok zaten
Neyse ins. Bundan sonrasi icin ders cikarilir
kafama taş yağdıTabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm
Odayı karanlık yap canım ben onun için hem kendi hem onun odasına siyah güneşlik diktirdim nette de varmış ben gulsima gibiyken kışın 8 yazın 9 du gece çok kalksada akşam sana vakit kalmasi çok büyük avantaj eşle bile paylaşımın artıyor ortada bebeler varken iletişimi bırak bir kargaşa oluyor sürekliUyumayan bebiş yapmışlar ben tükendim gülsima tükenmedi kucagimda uyumayi adet edindi birde gec saatte uyuyor artık ben uyku saatlerini erkene almaya çalıştıkça inat ediyor sipam resmen iktidar savaşı yaşıyoruz
Tatlim benim oglanda uyku saati geldi yatacaz dediğimde yatıyordu ama bu aralar bir inatlaşma başladı erken ergenligemi giriyor acaba :) canarı sağolsun ama disiplini elden bırakmamak lazım6 Lar hoşgeldi canım
Maşallah maşallah
Solladı gidiyor beni dur geliyorum haftaya
Düzeltelim canım
yine güzel seydacim etkenlere ragmen
Süpersin Merve geçen hafta ağlıyordun birde
hayırdır Edibe acaba yavaşladı mi bir atraksiyon mu yapsan bu hafta acaba
Off o uyutma işi işkence benimki akşam vbaba uyutsun istediği için genelde yirtiyorum , birde kuzey çok kuralcı bir çocuk yani bazen bitiriyor beni uyku saati geldi dediysek kabul eder böyle çok acayip kuralları var karısına açıyorum
Burda herkesi çok seviyorum ki sevmediğime de sevmedim seni demisligim var çünkü . Ama şu kadroyu çok seviyorum (maaile 9 .takımı) bizde istemeyiz her hafta detox yapalım , 50-60 kg biri 500 g verse zaten onun için sağlıklısi budur ama 80-90 biri 500 g veriyorsa boşuna zaman kaybedip kendini kandiriyordur daha fazlasını yapabilecekken nedenTabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm
oooo daha once uyandimHemde orda daha 8 sen ayaktasin
Evet bu hafta pazar perşembe mola yapıp diğer günler sporsuz geçmeyecek diye dusunuyorum
daha yakin geldilerdi halbuki:)))Hiç bilmiyorum ama ablamlar gelmeden sporu bitirmem gerekli sonrasına bakacağız
cunada olsa 1 tb dolma sarma sanki fazla olmus cnm ustune birde makarna gelmisDunki menum
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 tb kuru dolma ve sarma 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 şiş kuşbaşı kebab 4 kaşık makarna bol salata
2 lt su
Spor yok
bende oyle umuyorum cnmabla ne desen haklısın bu hafta inşallah diğer haftayı da telafi edecegim
simdiki cocuklar dogustan ergen zaten :))Tatlim benim oglanda uyku saati geldi yatacaz dediğimde yatıyordu ama bu aralar bir inatlaşma başladı erken ergenligemi giriyor acaba :) canarı sağolsun ama disiplini elden bırakmam
Canım benim yeni nesil doğuştan ergen acaba bizim annelerimiz atak dönemi bilir miydi yada meme grevi filan . Benim sıpa üç kere meme grevine girdi bende de ne emzirme aşkı varsa hepsini yenip 26 ayliga kadar emzirdimTatlim benim oglanda uyku saati geldi yatacaz dediğimde yatıyordu ama bu aralar bir inatlaşma başladı erken ergenligemi giriyor acaba :) canarı sağolsun ama disiplini elden bırakmamak lazım
Sevgi konusunda zaten hemfikir olmasak birbirimiz icin bu kadar cabalamayizBurda herkesi çok seviyorum ki sevmediğime de sevmedim seni demisligim var çünkü . Ama şu kadroyu çok seviyorum (maaile 9 .takımı) bizde istemeyiz her hafta detox yapalım , 50-60 kg biri 500 g verse zaten onun için sağlıklısi budur ama 80-90 biri 500 g veriyorsa boşuna zaman kaybedip kendini kandiriyordur daha fazlasını yapabilecekken nedenEdibe12 neden zaman kaybı yaşayacaksin ki herkes eksildikce mutlu olur başlatma stresine ( Ekim ablayı tenzi ediyorum onun felsefesi başka o nedenle zaten hep free olmak istedi)
Yakindalar ya abla 1saat 45 dk sürüyor yol ee 15 tatil bizim bebeler birbirini çok seviyor birde anneanne evini yeminle yatak kavgası var ablamın oğlu kız kardeşimin yatağında gözü benim kuzey daha büyük düşünüp anneannesinin yatağını istiyoroooo daha once uyandim
Ben gece zannediyom daha bi baktim saat 7 olmus uyumadim daha sonra
Bende oyle dusunuyodumda dun spor yapamadim bugun fazla yarin az yaparim belki
daha yakin geldilerdi halbuki:)))
cunada olsa 1 tb dolma sarma sanki fazla olmus cnm ustune birde makarna gelmis
Ins. Bu hafta duzenli spor yaparsin
bende oyle umuyorum cnm
simdiki cocuklar dogustan ergen zaten :))
Kural koyunca taviz vermicen
Bu onlarin kotulugu icin degilki kendini kotu hissetmene gerek yok
Allah yardimciniz olsun cnm ins. Feraha cikarsin biranonceHanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm
Bende senin yorumuna sasirdiydim :))@Sweetyy83 kız kacamaksiz diyorum hiç ses etmiyor bide ben 1 tb bir tane diye okudum
Boyle iliskiler olmasi tabiki guzeldeYakindalar ya abla 1saat 45 dk sürüyor yol ee 15 tatil bizim bebeler birbirini çok seviyor birde anneanne evini yeminle yatak kavgası var ablamın oğlu kız kardeşimin yatağında gözü benim kuzey daha büyük düşünüp anneannesinin yatağını istiyor
Gunaydin tatli hamisimGunaydinlarrr
Kız benim kafam yerindemiki@Sweetyy83 kız kacamaksiz diyorum hiç ses etmiyor bide ben 1 tb bir tane diye okudum
Yeter yeter inan ne kadar az kalırlarsa o kadar çabuk anne oluyorsun benim eltimin annesi bir hafta durmadı bile size emanet deyip gitti bizim evimiz ayrı nasıl yardım edeceğiz bizde de küçük çocuk kız kendi başının çaresine baktı ikincisi de aynı bu defa hiç gelmedi gorumcemi çağırdık Samsun'dan o geldi yardımcı oldu bir hafta yani ne anneler var canım benim :) . Benimkiler 40 çıkana kadar yanımdaydı onlar gidince ilk defa çocuğu yıkadık hatta eşim diyor annemi çağıralım diye bende dedim biz ne zaman anne baba olacağız peki herkes gidip kendi başına kalınca anne oluyorsun asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?