- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.201
Ben Tracy Hogg’un bir kitabını alıp onun taktiklerini uygulamıştım kızımda çünkü oğlumda çok perişan olmuştu. Valla kızım saat gibi olmuştu. Kadının yazdığı şu saatte uyanacak dediği saatte resmen kolumdaki saate bakıp on dokuz sekiz diye geri sayım yapıyordum ve uyanıyordu. Abartmıyorum çok işe yaradı kızımda. Tabi her çocukta işe yaramayabilir. Yine de söylemek istedim.Uyumayan bebiş yapmışlar ben tükendim gülsima tükenmedi kucagimda uyumayi adet edindi birde gec saatte uyuyor artık ben uyku saatlerini erkene almaya çalıştıkça inat ediyor sipam resmen iktidar savaşı yaşıyoruz
Ah canım beni yanlış anladın. Ben sadece hedefi tutturamamanın, elimden geleni yapmamanın mahçubiyeti ile gece gece yeni motivasyon kararları alıp kendimce kilo vermeye odaklanmak için öyle dedim. Yoksa gönlümden geçen 2 kilo vermek. Tabiki herkesin ne kadar uğraştığını görüyorum kimsenin hakkına girmek istemem. Kendimi yanlış ifade edip seni strese sokmuşum kusura bakma. Aldığım bir kararlardan ikisi şöyle: @nanekekik ’in akrabası gibi her sabah koşmak, iki gün detoks yapmak. Kendimce baya ciddi adımlar atmaya karar verdim ama yapmadan söylemek istemedim. Çünkü söyleyip söyleyip yapamamaktan bıktım. Size yazdıklarım su ve -500 artık minimum. İki haftadır tutturamadığım bir rakam sonuçta, bu hafta da hedefimi tutturamazsam free olmayı talep etme kararı almıştım. Zaten sadece sordum. Ne verirsen kabulüm. Ama kararlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Vereceğin hedefi tutturamazsam free’ye geçmek istiyorum.Tabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm
Geçmiş olsun. İnşallah dişçi iyi geçerGünaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
İyi yaptın kalarak. Sıkıntılar geçiyor da kalan kilo oluyor yoksaHanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm
Hepsi hikaye cnm iş başa dusunce oylede hersey yapiliyorkiOda dogru canim ama ne biliym ilk cocuk olunca boyle uzerini bile nasil degisdircem biyerine bsi yapcm diye korkarim ben ya zaten ben burda yanlizim herkez uzak o yuzden enazindan 40 gunu yanliz gecirmiyim diyorum (bide 40 gun lohusa korkuturlar olayi varya ondan cok korkuyorum) ama herseyin hayirlisi tabi
Bugun kendi kendime karar aldimnapiyorsun abla iyimisin
Evet saçmaladım biraz, garip garip kararlar alıyorum. Vakit kaybetmeden 80 olana kadar kaçamak yapmadan azimle yarışmaya konsantre olmalıyım. Ben de hepinizi seviyorum hiçbirinizi geleBurda herkesi çok seviyorum ki sevmediğime de sevmedim seni demisligim var çünkü . Ama şu kadroyu çok seviyorum (maaile 9 .takımı) bizde istemeyiz her hafta detox yapalım , 50-60 kg biri 500 g verse zaten onun için sağlıklısi budur ama 80-90 biri 500 g veriyorsa boşuna zaman kaybedip kendini kandiriyordur daha fazlasını yapabilecekken nedenEdibe12 neden zaman kaybı yaşayacaksin ki herkes eksildikce mutlu olur başlatma stresine ( Ekim ablayı tenzi ediyorum onun felsefesi başka o nedenle zaten hep free olmak istedi)
Yaptıklarının farkındayız, çok teşekkür ederim kendi adımaSevgi konusunda zaten hemfikir olmasak birbirimiz icin bu kadar cabalamayiz
Niye ben milleti motive edebileyim diye kendimi bu kadar strese sokayakimki
Bazi kaptanlar gibi bildirim gunu gelir giderim
Kimsenin ne verdigide umurumda olmazdi
Ama ben vurdumduymazlik yapamiyorum
Burdaki herkesi onemsiyorum
Ben de kendi adıma öyle düşünmüştüm. Çok mantıklı, kimse kimsenin hakkına girmez böyleceAllah yardimciniz olsun cnm ins. Feraha cikarsin biranonce
Dun dedigim gibi tabiki kolay degil zor bi durum
Sadece senin icin demiyorum
Bundan sonra şu veya bu sebeple kendini veremeyip 2 hafta ust uste yeterli cabayi gostermeyen arkadaslari izine ayiracam
Burdan herkes duymus olsun
Kız biz annemden terliği yer otururdukCanım benim yeni nesil doğuştan ergen acaba bizim annelerimiz atak dönemi bilir miydi yada meme grevi filan . Benim sıpa üç kere meme grevine girdi bende de ne emzirme aşkı varsa hepsini yenip 26 ayliga kadar emzirdimyengem diyor ben 3 aylıktı demek ki emmeyecek dedim kimse bize demedi grevmis diye hatta doktor ablama 6 aylık bile olandan tarhana çorbası filan yedirirleemis neyle besleniyorsa devam edin demiş gıda geçişi alerji üç gün kuralı nerde
Ben konulara fransızBugun kendi kendime karar aldim
Sabah kisa sureli bi sok yasasamda Hic biseyin moralimi bozmasina izin vermicem
Yani cok iyiyim
Tekrar özür dilerim şok yaşattığım için.Bugun kendi kendime karar aldim
Yani cok iyiyim
Kolay gelsin tatlim son fitese tak kim tutar seni :)Ben koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhaldeArtık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
Gelince anlatırım nasıl geçtiğini, kaç dakikalık koşabildiğimi
Edibe ben kimseye detoks yap diye zorlamiyorum zaten cnmAh canım beni yanlış anladın. Ben sadece hedefi tutturamamanın, elimden geleni yapmamanın mahçubiyeti ile gece gece yeni motivasyon kararları alıp kendimce kilo vermeye odaklanmak için öyle dedim. Yoksa gönlümden geçen 2 kilo vermek. Tabiki herkesin ne kadar uğraştığını görüyorum kimsenin hakkına girmek istemem. Kendimi yanlış ifade edip seni strese sokmuşum kusura bakma. Aldığım bir kararlardan ikisi şöyle: @nanekekik ’in akrabası gibi her sabah koşmak, iki gün detoks yapmak. Kendimce baya ciddi adımlar atmaya karar verdim ama yapmadan söylemek istemedim. Çünkü söyleyip söyleyip yapamamaktan bıktım. Size yazdıklarım su ve -500 artık minimum. İki haftadır tutturamadığım bir rakam sonuçta, bu hafta da hedefimi tutturamazsam free olmayı talep etme kararı almıştım. Zaten sadece sordum. Ne verirsen kabulüm. Ama kararlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Vereceğin hedefi tutturamazsam free’ye geçmek istiyorum.
O yüzden hem takıma zarar vermeyecek hem benim de tutturabileceğim bir rakam olursa sevinirim.
Ben haftalık hedef olarak -500 istedim.Ben konulara fransız
Ne olduki abla
Hadi inşallahKolay tatlim son fitese tak kim tutar seni :)
Oğlan ağlayınca üzülüyorum abla sarılip öpüyorum yatmanın lazım yarın okula gidecen diyorum ama disiplini için biraz katı olmak gerekiyor ben buna alışmak zorundayim çocukların iyiliği için herşeyoooo daha once uyandim
Ben gece zannediyom daha bi baktim saat 7 olmus uyumadim daha sonra
Bende oyle dusunuyodumda dun spor yapamadim bugun fazla yarin az yaparim belki
daha yakin geldilerdi halbuki:)))
cunada olsa 1 tb dolma sarma sanki fazla olmus cnm ustune birde makarna gelmis
Ins. Bu hafta duzenli spor yaparsin
bende oyle umuyorum cnm
simdiki cocuklar dogustan ergen zaten :))
Kural koyunca taviz vermicen
Bu onlarin kotulugu icin degilki kendini kotu hissetmene gerek yok
Dediklerini harfiyen uygulayacağım kaptanım merak etme. Bir yerden başlamalıyım. Yürüyüş yapılan ama birkaç dakikada koşu olsun yavaş yavaş arttırırım inşallah. Spor yapmadığım için yediklerime de dikkat etmiyorum. Dün benim yaşımda bir kadının 239 mil mi öyle bir koşu parkurunu dünya rekoru kırıp 80 küsür saatte tamamladığını okudum, molalarda da çocuğunu emzirmiş. İçimde koşu aşkı çıktı tutmayın beniEdibe ben kimseye detoks yap diye zorlamiyorum zaten cnm
Yoksa saglikli menuler, yapilan spor, yeterli icilen su, yeterli caba gosterilmis demektir
Benim ekstra istedigim sadece persembe karbon alinmasin diyorum
Seninde dedigin gibi elinden geleni yapmadigin icin moralim bozuldu benim
Mesela baharda veremedi ama kadin ugrasti olmadi, ne diyebilirizki....
Oncelikle planli olacaksin
Yemegini 1 gun onceden yarin şunu yiyecem diye kafanda hazir olsun
Senin kilonda kosu yapman sagliksiz kendini sakatlarsin
Yapabiliyosan yuruyusunu yap
Soguksa evde bisikletini sur leslini yap
Suyunuda ic :))
guzelim tekrar vurguluyorumBen de kendi adıma öyle düşünmüştüm. Çok mantıklı, kimse kimsenin hakkına girmez
bide kendini sakatlayip hasta olup gelmedeBen koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhaldeArtık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
tmm cnm gecen haftayi unutalimTekrar özür dilerim şok yaşattığım için.
Oyle hazira konmak yokBen konulara fransız
Ne olduki abla
Hepsi hikaye cnm iş başa dusunce oylede hersey yapiliyorki
Dusun ben 16 yasindaydim burda kendi ailem yok
O zaman internet vs. De yokki bilmedigin seyi acip okuyasin
Her evde tel bile yoktu :)))
Bugun kendi kendime karar aldim
Yani cok iyiyim
evet biraz sacma oldudaCips kacamaginda sabahki pogaca ne olaki bide sarmalar var :)) artik sarma yedigin yeter heralde cnm
Yarin kacamaksiz bi haftaya başlıyoruz artik
Spor superrrr
savasin sonucunu merakla bekliyorumUyumayan bebiş yapmışlar ben tükendim gülsima tükenmedi kucagimda uyumayi adet edindi birde gec saatte uyuyor artık ben uyku saatlerini erkene almaya çalıştıkça inat ediyor sipam resmen iktidar savaşı yaşıyoruz
Himm onlara ceza verelim, ekstra spor yapsinlar, eger bu hafta mesela duzgun beslenmediyse haftaya ceza olarak her gun mesunusu aksam degil sabah daha yemeden paylassin, planlasin ne yiyecegini onceden ona gore yesinler. Sucu neyse ona gore ceza verelim :) su icmediyse su cezasi verelim mesela 3 gun boyunca her 2 saatte bir buraya gelip bir bardak su ictigini yazsin(16 saat ayakta kalsak 3.2 lt eder) iyi fikir bencede
Iste aradigimiz enerji bu
Demir ilacini gunde 1 aliyosan eger mutlaka gece yatmadan al, istah acar cunku o, gece icersen sabah kadar o yan etkisi gecer, ben vitaminlerimi hep gece yatmadan aliyorum o yuzden
Evet insan kotu dusunurse basina gelir denir ana iyi dusunurse o da basina gelir aslinda :) tamamen hanhi soruyu sordugumuza bagli. Eger ya boyle olursa diye olumsuz bir sey sorarsak o sey olur ve biz sorumuzun cevabini aliriz. Benim takip etrigim bir yazar var o hel soyle der, olumsuz bir sey yasadiginizda bile dahakotu ne olabilir demeyin asla onun yerine her sey suankinden daha guzel nasil olabilir deyin ve Allah size her sey daha guzel nasil olabilir onu gostersin der. Kesinlikle cok mantikli buldugum bir bakis acisi, hem insana da umut veriyo
gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.Günaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.Bende dunu telafi edip 2 posta spor yapicam ins.
Sizin planlariniz neler kizlar
Evde hic yemeklik kalmadi bugun alisverise gitmem lazim
bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.Hanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm
allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..Sevgi konusunda zaten hemfikir olmasak birbirimiz icin bu kadar cabalamayiz
Niye ben milleti motive edebileyim diye kendimi bu kadar strese sokayakimki
Bazi kaptanlar gibi bildirim gunu gelir giderim
Kimsenin ne verdigide umurumda olmazdi
Ama ben vurdumduymazlik yapamiyorum
Burdaki herkesi onemsiyorum
baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.Oda dogru canim ama ne biliym ilk cocuk olunca boyle uzerini bile nasil degisdircem biyerine bsi yapcm diye korkarim ben ya zaten ben burda yanlizim herkez uzak o yuzden enazindan 40 gunu yanliz gecirmiyim diyorum (bide 40 gun lohusa korkuturlar olayi varya ondan cok korkuyorum) ama herseyin hayirlisi tabi
sen yaparsin abla .guveniyoruz sanaBen koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhaldeArtık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?