Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben Tracy Hogg’un bir kitabını alıp onun taktiklerini uygulamıştım kızımda çünkü oğlumda çok perişan olmuştu. Valla kızım saat gibi olmuştu. Kadının yazdığı şu saatte uyanacak dediği saatte resmen kolumdaki saate bakıp on dokuz sekiz diye geri sayım yapıyordum ve uyanıyordu. Abartmıyorum çok işe yaradı kızımda. Tabi her çocukta işe yaramayabilir. Yine de söylemek istedim.
Ah canım beni yanlış anladın. Ben sadece hedefi tutturamamanın, elimden geleni yapmamanın mahçubiyeti ile gece gece yeni motivasyon kararları alıp kendimce kilo vermeye odaklanmak için öyle dedim. Yoksa gönlümden geçen 2 kilo vermek. Tabiki herkesin ne kadar uğraştığını görüyorum kimsenin hakkına girmek istemem. Kendimi yanlış ifade edip seni strese sokmuşum kusura bakma. Aldığım bir kararlardan ikisi şöyle: @nanekekik ’in akrabası gibi her sabah koşmak, iki gün detoks yapmak. Kendimce baya ciddi adımlar atmaya karar verdim ama yapmadan söylemek istemedim. Çünkü söyleyip söyleyip yapamamaktan bıktım. Size yazdıklarım su ve -500 artık minimum. İki haftadır tutturamadığım bir rakam sonuçta, bu hafta da hedefimi tutturamazsam free olmayı talep etme kararı almıştım. Zaten sadece sordum. Ne verirsen kabulüm. Ama kararlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Vereceğin hedefi tutturamazsam free’ye geçmek istiyorum.
O yüzden hem takıma zarar vermeyecek hem benim de tutturabileceğim bir rakam olursa sevinirim.
Geçmiş olsun. İnşallah dişçi iyi geçer
İyi yaptın kalarak. Sıkıntılar geçiyor da kalan kilo oluyor yoksa

Hepsi hikaye cnm iş başa dusunce oylede hersey yapiliyorki
Dusun ben 16 yasindaydim burda kendi ailem yok
O zaman internet vs. De yokki bilmedigin seyi acip okuyasin
Her evde tel bile yoktu :)))

Evet saçmaladım biraz, garip garip kararlar alıyorum. Vakit kaybetmeden 80 olana kadar kaçamak yapmadan azimle yarışmaya konsantre olmalıyım. Ben de hepinizi seviyorum hiçbirinizi gele Mefkurem i kurmak istemem.
Aslında kendimi baya motive edici kararlar alıp yapmadan buraya yazmak istememiştim. Ama bu vesile ile yazmış oldum. Spor yapmayan Edibe koşuya başlıyor
Bu arada bana detoks önerecektin?
Yaptıklarının farkındayız, çok teşekkür ederim kendi adıma
Ben de kendi adıma öyle düşünmüştüm. Çok mantıklı, kimse kimsenin hakkına girmez böylece

Kız biz annemden terliği yer otururduk ben çocuklara az bagirsam içime dert oluyor ya
Bide meme grevimi varmış kız 3 günlük alerjı testini biliyom canim ben 1 aylıkken annemin sütü kesilmiş çayla ekmek yedirirmis biz bu çocukların üstüne titriyor 3 gün kuralı falan eskiden varmiydi hakketten ya acaba bu kadar ustüne titredigimiz icinmi sıpalar erken yaşta asilesiyor

Ben koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhaldeArtık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
Gelince anlatırım nasıl geçtiğini, kaç dakikalık koşabildiğimi
Kolay gelsin tatlim son fitese tak kim tutar seni :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Edibe ben kimseye detoks yap diye zorlamiyorum zaten cnm
Yoksa saglikli menuler, yapilan spor, yeterli icilen su, yeterli caba gosterilmis demektir
Benim ekstra istedigim sadece persembe karbon alinmasin diyorum

Seninde dedigin gibi elinden geleni yapmadigin icin moralim bozuldu benim
Mesela baharda veremedi ama kadin ugrasti olmadi, ne diyebilirizki....

Oncelikle planli olacaksin
Yemegini 1 gun onceden yarin şunu yiyecem diye kafanda hazir olsun
Senin kilonda kosu yapman sagliksiz kendini sakatlarsin
Yapabiliyosan yuruyusunu yap
Soguksa evde bisikletini sur leslini yap
Suyunuda ic :))

Oğlan ağlayınca üzülüyorum abla sarılip öpüyorum yatmanın lazım yarın okula gidecen diyorum ama disiplini için biraz katı olmak gerekiyor ben buna alışmak zorundayim çocukların iyiliği için herşey
Menüye gelince 1 hafta çok sıktım aclik grevinde sandim kendimi :) yeterki eksi oluyum diye hem makarnayı hem dolmayı özlemiştim haftaya fazlasıyla telafi edecem abla spor diyet detoks ne varsa yaparım yeterki eksiler gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerini harfiyen uygulayacağım kaptanım merak etme. Bir yerden başlamalıyım. Yürüyüş yapılan ama birkaç dakikada koşu olsun yavaş yavaş arttırırım inşallah. Spor yapmadığım için yediklerime de dikkat etmiyorum. Dün benim yaşımda bir kadının 239 mil mi öyle bir koşu parkurunu dünya rekoru kırıp 80 küsür saatte tamamladığını okudum, molalarda da çocuğunu emzirmiş. İçimde koşu aşkı çıktı tutmayın beni

Ben de kendi adıma öyle düşünmüştüm. Çok mantıklı, kimse kimsenin hakkına girmez
guzelim tekrar vurguluyorum
CABA GOSTERMEYENLERE DIYORUM

Ben koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhaldeArtık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
Gelince anlatırım nasıl geçtiğini, kaç dakikalık koşabildiğimi
bide kendini sakatlayip hasta olup gelmede

Tekrar özür dilerim şok yaşattığım için.
tmm cnm gecen haftayi unutalim
Bak onceki hafta bisey dedimmi en azindan ugrastin ama cok gitmedi

Ben senin potansiyelini bilmesem bu kadar ustune dusmem
Ama biliyorumki guzel verebilecek birisin
Ilaclarini duzenli kullan ustune duseni yap gerisi Allah kerim

Kimisi dolu dolu yer yinede guzel verir
Herjes kendi vucudunu tanir
O yuzden ben kimseye detoks yapin demem
Isteyen perşembe yaparsa yapar

Hepsi hikaye cnm iş başa dusunce oylede hersey yapiliyorki
Dusun ben 16 yasindaydim burda kendi ailem yok
O zaman internet vs. De yokki bilmedigin seyi acip okuyasin
Her evde tel bile yoktu :)))

Haklisin abla eskiden ne zormus benim annemde ayni sekilde 17 yasinda ablami dogurmus biz simdi biraz mizmizlik yapiyoruz sanirim

Bugun kendi kendime karar aldim
Sabah kisa sureli bi sok yasasamda Hic biseyin moralimi bozmasina izin vermicem

Yani cok iyiyim

Izin verme abla tabiki hersey cok guzel olucak kilolar gidiyor yuklerden kurtuluyorsunuz ohh  ben napiyim yavas yavas şişiyorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim

Cips kacamaginda sabahki pogaca ne olaki bide sarmalar var :)) artik sarma yedigin yeter heralde cnm
Yarin kacamaksiz bi haftaya başlıyoruz artik
Spor superrrr
evet biraz sacma olduda

savasin sonucunu merakla bekliyorum

gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.

Bende dunu telafi edip 2 posta spor yapicam ins.

Sizin planlariniz neler kizlar

Evde hic yemeklik kalmadi bugun alisverise gitmem lazim
oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.

bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.

allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..

baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…