- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.221
Seninki sebepsiz degilki guzelim niye uzuleceksinnapiyim yavas yavas şişiyorum sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
amin cumlemizdenallah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin
Bugunde anneyemi misafir gelecek yoksa :))oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme
evet biraz sacma olduda
savasin sonucunu merakla bekliyorum
gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.
oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.
bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.
allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..
baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.
Seninki sebepsiz degilki guzelim niye uzuleceksin
Hayirlisiyla bi gelsinde bebis
Sen zaten hemen verirsin
Simdi onu falan dusunme
Bu zamanlarin keyfini cikar
Ayyy hadi insallahhhhKizlarre gunaydin
Ben kalktim gecmisten alintilarimi yaptim, bugun yarin dinlenme gunu benim icin sporda, birazdan alintilarima donucem kahvalti ederken
Herkese benden kokulu opucukler
Oyle guzel bir haftasonu olsun ki pztsi iyi ki gelmis, bu ne guzel eksi diyelim
Hazir gitmisken sende gostersen keske cnmGünaydın jizlar kahvalti yapildi sofrayi toplayip humayı dis doktoruna goturucem on disleri renk degistirmis bi baksin bakalim dis sigortamiz bitmeden korkmasam aslında benimde gitmem gerekiyorda gozum yemiyor
yok abla bu hafta gezmekten hic gidemedim anamin yaninz:))ziyaret..gitmiskende evini temizleyip gelcem:))Bugunde anneyemi misafir gelecek yoksa :))
gunaydin rakibem..mutlu haftasonlariKizlarre gunaydin
Ben kalktim gecmisten alintilarimi yaptim, bugun yarin dinlenme gunu benim icin sporda, birazdan alintilarima donucem kahvalti ederken
Herkese benden kokulu opucukler
Oyle guzel bir haftasonu olsun ki pztsi iyi ki gelmis, bu ne guzel eksi diyelim
Valla hem hayirli evlat hem gelinsinabla bu hafta gezmekten hic gidemedim anamin yaninz:))ziyaret..gitmiskende evini temizleyip gelcem:
Aynenn:)))))Herkese günaydın :)
Mutlu hafta sonlarıama hafta sonu dikkat edelim mutsuz ptesiye donmesin
Ben şimdi 20 dk elitpik yapıp metomolizmamin altında odun yaktim bı zahmet emek harcayıp kullansin artık@ekim2009 yağlarm hep küçüldü hep nasılda küçücük kaldılar ben spor yaparken nasıl titrediler korkudan ( oluyor mu böyle mi diyecektik)
tugcetugcem günaydın kuzum bı sen bir ben varız
Az kalorili bol mutlu olmalı gecsin:)))Guuuuunaydinnnnnn
Mutlu saglikli huzurlu haftasonumuz baslasinmiiiiii
Az kalorili bol hareketli olmayida ihmal etmeyelim
Eki Görüntüle 2226649
Asi genclik boyle boyle turuyor isteDişçi koltuğundan yazıyorum. Geçmişi okudum, alıntıları aldım sonra yine gelecem
O değil de meme grevi neymiş öyle
Bak sen sıpalara, dünkü bebeler utanmadan grev mi yapıyorlar haha
Olsun bebisim aklinda kalanlari toptan yazkalorili bol mutlu olmalı gecsin:)))
Geçmiş alıntı yaptım hepsi kaybolmuş
Telefon şarji bitmiş kapanmış gece sabah da kalktım ama giremedim yaa ev işi yaptık öğlen yemeğimi hazırladım koydum :)))
6 lı rakamlar gelmişşş hoş gelmiş sefa getirmişlerr tebrikler habinarımmm:)
hiiic beynine oyle yanlis mesajlar yollama, iptal iptal de hemen, hemencik gidecek kilolar ben bile sasiricam de :)
senin yaptigin hesap dogru rakibem
69.4-67.2=2.2
2.2/69.4*100=3.17
tebrikler rakibeme :)
ohh miss 6lar gelmis hos gelmis, 7 ler gitsin geri gelmesin
aaaa bunu hic duymamistim, bu hafta deneyeyim
Allah hep boyle saskinliklar nasip etsin :)
6 Lar hoşgeldi canım
Maşallah maşallah
Solladı gidiyor beni dur geliyorum haftaya
Düzeltelim canım
yine güzel seydacim etkenlere ragmen
Süpersin Merve geçen hafta ağlıyordun birde
hayırdır Edibe acaba yavaşladı mi bir atraksiyon mu yapsan bu hafta acaba
Off o uyutma işi işkence benimki akşam vbaba uyutsun istediği için genelde yirtiyorum , birde kuzey çok kuralcı bir çocuk yani bazen bitiriyor beni uyku saati geldi dediysek kabul eder böyle çok acayip kuralları var karısına açıyorum
Şarjm bitti hastanedeym bitiremedim alıntıları
Her eksi iyidir haftaya daha iyi olacak
Gözlerim şaşı oldu o nasıl yüzde öyle
Haftaya saklamabla hevesini o zaman bi bakıyormuşuz79 olmuşsun olur mu olur senin bünye de garip :)
Yaşasın 6lar tebrkler canm
Beklentin çoksa ödem filan tutmuş olablir misin haftaya daha iyi olur eminim
Hastalıkla ameliyatla meşgulkn gene iyi vermişsin şeyda tebrik ederim
Vayy süper gidiyosn
Her eksi candır
Tebrikler abla 1 kiloya yakın beğenmiyon bi dee
İsyana bağlanacak bi durum 6lar 7ler gidip gelmek ama sen bünyeni biliyson sakın vazgeçme kardeşinin düğününü düşün
Tabi ki iyi 600 gr tebrikler
tabiki fark eder canim
Cok guzel
Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar
Listeyede bırak canm
Cok sevindim Zeynep kararina
Sifa olsun canım
Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi
Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor
Masallah canım
Iyi olmasina cok sevindim canim
Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler
Allah yokluklarini gostermesin canım
Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı
Masallah canim az kalmis doguma
Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis
Kiz 2 haftadir az gidiyordu
Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya
Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider
inşallah abla
aman hakim ol kendine
1 de güzel bir rakam canım
Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene
Tebrik ederim kizlar
Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah
Harikasin
Hayırdır kuzum
Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
Hepinize teşekkür ederim 6 ların gelmesi beni tatmin etmiyor görmüştüm zaten bu rakamları 65 direncini kırmak istiyorum bi 15 senesi vardır 65 kiloluhallerimin o zaman çok sevinirim işte
harika kendj kendini tartman bence
oooooooo bu ne supeeeeer keske listede olsaydin bu yuzdeyle
Eksi olsun bizim olsun
ck gecmis olsun tekrar canim
haftaya garanti gibi
kiz dikkat et cok genisleme
Eksi ya abla bire yakin olmus ne guzel
Haftaya telafi edersin sen
kiiiz benle bi suru kilo vermeyi biliyodun tekrar rekabete girek bari artida ne
Eee hamissin olur yavas yavas
Kac gun de bu eksi yeni basladin dimi eksiyle baslaman guzel
valla hatalari biliyosun bu sekilde olmamaliydi
Evet abla korktum cok arti olacak diye de odemmis allahtan
allah cabuk kavustursun ins
Iyi gezmeler tatlimGunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Bende 1 saat oldu uyanali guzel bir kahvalti yaptim. Birazdan da annemle carsiya cikacaz alisverise hem biraz yuruyus yapmis olurum. Gelince de aksama pirasa yemegi yapacagim esim de geliyor aksama. Arada ugrarim opuyorum hepinizi
Haklisin abla sen niye bozustun esinle :)gülüm birbirimize ihtiyacım var alsak da versek de biz birbirimize iyi geliyoruz her yönden çok şükür
daralıyoruz yazıyoruz hastalanıyoruz yazıyoruz kocayla küsüyoruz(bendeniz) onu bile yazıyoruz aileye anlatamayacağımız şeylerimizi paylaşıyoruz her yönden biribirimize ihtiyacımız bizim kilo almamız sebebimiz ne duygusal eksiklikler değil mi zaten tekrar hoş geldin gülüm çok iyi ettin
Ben kacirmisim canim ne oldu sorun ne? Insallah Allah tez zamanda feraha cikarir. Bende ayrilmayi dusunuyordum geri dondum sende iyi yapmissinHanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm
Abla hakkini kendi adima odeyemem . Ilgileniyorsun zaman ayiriyorsun dinliyorsun yol gosteriyorsun ve yeri gelincede kiziyorsun. Ben bu kiloya dusebildiysem senin ve buranin payi cok buyukSevgi konusunda zaten hemfikir olmasak birbirimiz icin bu kadar cabalamayiz
Niye ben milleti motive edebileyim diye kendimi bu kadar strese sokayakimki
Bazi kaptanlar gibi bildirim gunu gelir giderim
Kimsenin ne verdigide umurumda olmazdi
Ama ben vurdumduymazlik yapamiyorum
Burdaki herkesi onemsiyorum
gecmis olsun canim. Dis mi yaptiriyorsun niye gittin dr aDişçi koltuğundan yazıyorum. Geçmişi okudum, alıntıları aldım sonra yine gelecem
O değil de meme grevi neymiş öyle
Bak sen sıpalara, dünkü bebeler utanmadan grev mi yapıyorlar haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?