Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba herkese kızla ilgilenmekten çok fazla sohbete katılamıyorum sadece bildirim yapabiliyorum kızın yemeğiydi ev işiydi derken ama hepsini okuyorum daha yeni olduğumdan tanımaya çalışıyorum herkesi inşallah hepimizin bol eksi gördüğü bir hafta olur

ben hic durmadan 50 dk kosuyorum..ozaman iyi bisey degilmi durup da oylemi kosmam lazim.hic bilmiyodum

Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺
marka ismi verebiliyormuyuzki..ben h .s harfiyle baslayan sampuani kullaniyorum.naneli olani

Ben geldimmm

Başın biraz daha iyi şu an. Dişçi 3 ay süre verdi, %90 birşey yapmadan düzeleceğini söyledi. Bu süre zarfında dikkat edecem, sert şeyleri yemicem, o dişime yük yüklemicem...

Çok mutlu oldum vallahi, çok şükür

Şu an evde ayaklarımı uzatıp yine turgay başyayla ile lezzet yolculuğu izliyorum

Abla bu haftanin hedefleri ne zaman vericen Mefkurem
Aksama kadar hazir olur bebegim
Daha enleride yapmadim
Hesap isine bi oturursam kalkamam
Isleri hakkedeyim biraz
Zaten herjesin kafasinda bi hedef vardir
Sonucta gozumuz yukseklerde:))

bende izliyorum.tokat yoresini gosteriyo

Bkrazdan yine yazmada cnm şunu istiyor bunu istiyor diye
Demedimmi sana o programlara bakma diye

Hosgeldiiinn
Geçmiş olsun :)
Onları izleme bence

Tabi kendini dun strese sokunca sonuc bu oldu
Disari cikmak iyi gelir belki cnm
Annenin eli sifa olsun inşallah

Herşeyin sebebi işte, stresle başa çıkmayı öğrenemiyoruz

Günaydın herkese

Tünaydın şekerim

Alıntıları cevaplayıp karanlığa gömecem kendimi

Herşey iyi olacak Allahın izniyle... Kaybedeceğin tek şey kilıların olsun, yeterki iste

Sıpalara bak ya, ilk defa duyuyorum bacak kadarlar bir de utanmadan meme grevine giriyorlar :):)

Sana da geçmiş olsun canım. Migren hayatımızın bir parçası maalesef

Asi genclik boyle boyle turuyor iste

Kiz dr disine bakarken dur ben bi mesaj yazayimmi diyon

O bir önceki muayene notlarına ve diş filmime bakarken ben de mesaj yazdım :))))

Yok canım düşmüştüm 3 hafta önce. Dişim çatlamıştı ve yamulmuştu. Ödemin geçmesinden sonra tedavisine bakacaktık o yüzden gittim

Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺

Marka ismi vermek yasak diye biliyorum

Saç kurutma sesine mi emiyor. Kız ben büyük konuşmayayım söa döverim çoçumuu böyle. Sessiz sedasız sussun emsin işte :):)

Bkrazdan yine yazmada cnm şunu istiyor bunu istiyor diye
Demedimmi sana o programlara bakma diye

Testiyi gördüm offff dedim
Ama kaçamak yok dediğim an bitti benim aşermelerim :)))

Ayy ne bilim elim kaydı kumandada açtım o programı. Ben tv de izlemem normalde. Neyse kapayıp uyucam zaten

Hosgeldiiinn
Geçmiş olsun :)
Onları izleme bence

Hoşbuldum
Evet izlemek tehlikeli ama hoşuma gidiyor 2 haftadır

Bende senin yorumuna sasirdiydim :))
bende sen yorum yapinca anladım bir tabak olduğunu

Boyle iliskiler olmasi tabiki guzelde
Ben takimdakilere misafir gelince huzursuz oluyorum
Allah'tan ablamda rakip takımda hiç korkma kontrol bende
O olaya inaniyorsan sen git Almanya'ya çünkü sen normalde de korkuyorsun benim öyle takıntılarim yoktu ama bende çok atarlı giderliydim herkesi kırıp geçirdim 40 günde
Bende kuzeyden önce okudum çoğunu yapmaya çalıştım hatta mama dinlenme aktivite mama filan çizelgeler takip ediyordum birden koşma ilk etapta interval yapabilirsin 10 dk yuru 1 dk koş normalde de ben elitpikte öyle yapıyorum
Niye atraksiyon yarattın sabah sabah :)
Sen tavrını koru canım o sana sarılmak isterse sarıl tabi ki ama sonrasında o uyuduğunda hata yaptığımı düşünmüyorum senin iyiliğin için seni çok seviyorum ve ikimizde de özür diliyorum kendi duyacağın şekilde de sesli bak şuan saçma gelebilir ama inan ikiniz içinde çok işe yarar bir durum
Ben koşmaya çıkıyorum, artık duymayan kalmadı herhaldeArtık kar soğuk filan ama yapacak birşey yok akıllanmıyorum yoksa.
Gelince anlatırım nasıl geçtiğini, kaç dakikalık koşabildiğimi
Merakla bekliyorum
233 puan daha benden gelsinnnn mi :)
Günaydın canım
Günaydın jizlar kahvalti yapildi sofrayi toplayip humayı dis doktoruna goturucem on disleri renk degistirmis bi baksin bakalim dis sigortamiz bitmeden korkmasam aslında benimde gitmem gerekiyorda gozum yemiyor
Gitmişken Hallet Merve genelde leke antibiyotiklerden dolayı oluyor ama zamanla geçiyor
Dişçi koltuğundan yazıyorum. Geçmişi okudum, alıntıları aldım sonra yine gelecem

O değil de meme grevi neymiş öyle

Bak sen sıpalara, dünkü bebeler utanmadan grev mi yapıyorlar haha
Geçmiş olsun , anne demeden grev yapmayı öğreniyorlar
Hava nasıl kuzucuk üşümesin
Telefon şarji bitmiş kapanmış gece sabah da kalktım ama giremedim yaa ev işi yaptık öğlen yemeğimi hazırladım koydum :)))
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz spor yemek planları neler bugün
Şimdi ciali salata akşama tavuk ızgara brokoli
Pantane şampuan/ krem Elidorun sarısı
Acaba sen ninni filan mı denesen hani şu bebek uyku sesleri varya
Maşallah maşallah
kız yanlış şeyler izleme

Oooo süpersin sennn. .Bende yarın bakim yapcak kendime saç bakım vucut bakim yüz bakim:)))insan pamuk hissediyor :)))
Bana kore dizisi tavsiye eder misiiinnn:)))))

Benim ablam derdiki her şampuanda farkli saca iyi gelen seyler oluyor o yuzden hep ayni marka kullanmak iyi degl bende hangisini canim isterse onu aliyorm bazen indirime gore bazen uzerlerni okuyorm suan kullandigm panten oda baya hosuma gitti

Bugun yaparsin cnm dun yogundun zaten bugunde misafirin iptal olmus esine gecmis olsun aman dikkat et size bulasmasin

Ayy sorma zaten ben hirsiz gircek diye korkmam onlardan cok korkuyorm kendi kendime kuruyorm falan. Bu ara iyiyim biraz ama napsam tamamen atamiyorm korkumu. Dun de uyuyodum esim gece yoktu birden pat diye ses geldi kalktm bi urperdim mutfakda tahta devrilmis kavanoza carpmis oda dolaptan yere dusmus ay bide esim yokken olur boyle seyler

Oo masllah supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…