- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.241
Saclari yeni boyattim ya zaten surekli duzlestirip geziyorum yeni heves :) aynen hem lezzetli hem de diyet dostuIyi gezmeler tatlim
Gitmisken bide fön cektiriver eşe hazirlik olsun :)) pirasa ne guzel nimet
Bugun bende alicam :))
Ohhh masallah isler bitmis bileTelefon şarji bitmiş kapanmış gece sabah da kalktım ama giremedim yaa ev işi yaptık öğlen yemeğimi hazırladım koydum :)))
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz spor yemek planları neler bugün
Pirasa tavada zeytinyağında kavurup yumurta kırınca coknguzel oluyor ablaOhhh masallah isler bitmis bile
Ben hala burda laf yetistiriyom:))
Benim evde hic sebze kalmadi alisverise gidecem sonra
Simdi aklima geldi biraz kereviz pancar var onlari yogurtlayim bugun
Belki bide et turu yaparim
Sporda tabiki olacak
ins.bikac haftaya 65 de gelecek tatlimHepinize teşekkür ederim 6 ların gelmesi beni tatmin etmiyor görmüştüm zaten bu rakamları 65 direncini kırmak istiyorum bi 15 senesi vardır 65 kiloluhallerimin o zaman çok sevinirim işte
Abla hakkini kendi adima odeyemem . Ilgileniyorsun zaman ayiriyorsun dinliyorsun yol gosteriyorsun ve yeri gelincede kiziyorsun. Ben bu kiloya dusebildiysem senin ve buran
sabah biraz yetersiz olmus cnmDünki menüm
Sabah 10:30
Biraz peynir
3 dil patates kızartması
1 kaşık erik öarmelatı ev yapımı şekersiz
Akşam 19
1 kase kadar kavurma
3 kaşık pilav
Bol salata
bende bantta yurudugumde interval seklinde yapiyorumBu hafta spor listesine iyi başlangıç yapıdan kararlıyım hahaha
Edibe12 abla sana tavsiye vereyim izninle.interval yapabilirsin yani şöyle 10 dk tempolu yürüyüş 1 kos.15 dk yürü 1.5 dk koş.yine 15 sk yürü koş.surekli koşmak iyi değil. Bu sana müthiş yağ yaktirir
Herkese tavsiyem daha doğrusu.
Kaçamak yapmazsanız inanın çok daha iyi oluyor insan daha iyi hissediyor.canin tatlı çikolata mi çekti aslında bi iki kiri kayısı yesek şeker ihtiyacı zaten gidiyo.aksam yemeklere yüklenmeden sporumuzu yaparak inşallah haftaya birinci biz olucaz.
Bu hafta herkes iyi menü verir inşallah
Şunu sa diyim canım çok çekti bi kere yedimler bunun sonu yok bugün komsun çiğköfte getirir yarın diğer komsu kek getirir akşam kocan pasta ister yani sonu yok bir an önce kesmeye bakın:)
Herkese kacamaksiz haftasonlari♡♡
bazen bende omleti o sekikde yapiyorum cnmPirasa tavada zeytinyağında kavurup yumurta kırınca coknguzel oluyor abla
Bide yulaf pirasa yumurta yağ bunları karıştırıp az yağlı tavaya dok süper oluyo:))))
Akşama da tavuk haslama yanına yoğurtlu pancar yaparsın belki:)))
Spor olarak leslie mi düşünüyorsun ))
Baya azmisBu arada çarşamba perşembe
Menülerini de yazayım
Sabah 11
3 kayısı 1 tk chia 1 kase yoğurt
Akşam 19
Sabahın aynısı
Açlık gerçekten üşütüyormuş ama şöyle bişey oldu
Ben bunu hak etmiştim kendime ceza vermiştim
Sonucunu az da olsa gördüm
Diyetim aklımda detoks yaptığım günler ne olursa olsun yazacağım buraya
inşallah ablaoooo daha once uyandim
Ben gece zannediyom daha bi baktim saat 7 olmus uyumadim daha sonra
Bende oyle dusunuyodumda dun spor yapamadim bugun fazla yarin az yaparim belki
daha yakin geldilerdi halbuki:)))
cunada olsa 1 tb dolma sarma sanki fazla olmus cnm ustune birde makarna gelmis
Ins. Bu hafta duzenli spor yaparsin
bende oyle umuyorum cnm
simdiki cocuklar dogustan ergen zaten :))
Kural koyunca taviz vermicen
Bu onlarin kotulugu icin degilki kendini kotu hissetmene gerek yok
Abla emeğin Ilgın çok fazla Allah razı olsun başka ne denir bilmiyorumSevgi konusunda zaten hemfikir olmasak birbirimiz icin bu kadar cabalamayiz
Niye ben milleti motive edebileyim diye kendimi bu kadar strese sokayakimki
Bazi kaptanlar gibi bildirim gunu gelir giderim
Kimsenin ne verdigide umurumda olmazdi
Ama ben vurdumduymazlik yapamiyorum
Burdaki herkesi onemsiyorum
amin Allah razı olsun ablacim helal rızık tez zamanda inşaallah geri gelirAllah yardimciniz olsun cnm ins. Feraha cikarsin biranonce
Dun dedigim gibi tabiki kolay degil zor bi durum
Sadece senin icin demiyorum
Bundan sonra şu veya bu sebeple kendini veremeyip 2 hafta ust uste yeterli cabayi gostermeyen arkadaslari izine ayiracam
Burdan herkes duymus olsun
amin Allah razı olsun canimevet biraz sacma olduda
savasin sonucunu merakla bekliyorum
gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.
oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.
bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.
allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..
baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.
Abla emeğin Ilgın çok fazla Allah razı olsun başka ne denir bilmiyorum
utandirdin beni ablaValla hem hayirli evlat hem gelinsin
Senin gibisi dost basina
Aynen cuma günü kacamak günü :)))ins.bikac haftaya 65 de gelecek tatlim
sabah biraz yetersiz olmus cnm
Aksam guzel
Ama bundan sonra pilavlari falan birakalimki bir an once hedef gelsin :))
bende bantta yurudugumde interval seklinde yapiyorum
Tabiki sifir kacamak olsa en guzeli tatlim
Ama burda yolu uzun olanlarda var
Kimseyi o kadar sikip diyetten biktirmak istemiyorum
O yuzden cuna tarti sonrasi sevdikleri biseye izin veriyorum
Sonraki gunler zaten af yok taviz yok :)))
bazen bende omleti o sekikde yapiyorum cnm
Pirasayi zeytinyagli pirincsiz yemek gibi yaoarsak wc icinde faydali
Evde tavujda kalmadi onuda almam lazim:)
Birazdan leslie yapicam
Aksamada bantta yururum belki
Abla benim kilo verdikçe kilo vermem zorlasiyor ama bu benim umudumu kırmıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum hem kendim için hem takımınız için burda herkesin emegi var bunu göz önünde bulundurmak lazım beni günde detoks yaparım sporda yaparım ama tartıya son iki gün kala nohut pilav yenirse buda bizim emegimize yazık olur ne kadar çabs gösterirsek takımımız yerlerde olur arkadaslar en azından son iki gün karbondan uzak olsanız eksiye dusersiniz kaptanimizin kiymetini bilin sizi merak eden gelmediginizde bisey mi oldu acaba diyen başka kaptan görmedim ben çok takımda yarıştım lütfen biraz çaba gösterelim en azindan tartiya yakın nohut pilav ekmek tüketimini yapmayalımTabiki tatlim sen uzme kendini strese sokma, yorulma
Ben 3 degil 5 gun detoks yaparim 1 degil 2 saat spor yaparim
Merve emzikli haliyle oglene kadar degil aksama kadar ac dursunki belki tartisi biraz daha duser
Aaa bak bahar utanmadan persembe mutfagi 15.00 de kapatmisti haftaya 12.00 de kapatsin
Sevilay eksi olacam diye niye 2 gun detoks yaptiysa, bu hafta daha fazla yapsin
Yada cabalayan diger arkadaslar daha fazlasini daha fazlasini yapsınlar ki
Senin yuzdeni telafi etsinler
Sen yeterki strese girme cnm
Günaydın ablamGuuuuunaydinnnnnn
Mutlu saglikli huzurlu haftasonumuz baslasinmiiiiii
Az kalorili bol hareketli olmayida ihmal etmeyelim
Eki Görüntüle 2226649
Dünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim atesli gripEeeeee kalkmadinizmi millettttt
Nerdesiniz
Ben daha kalkmadiydim
Miskinlik yapmak yok
Hemen kalkip sicak suyumu yagimi icip erkenden kahvalti yapicam
günaydın canım hay maşallah bu yag hücreleri korkudan yerlerinden kıpırdamıyor benceHerkese günaydın :)
Mutlu hafta sonlarıama hafta sonu dikkat edelim mutsuz ptesiye donmesin
Ben şimdi 20 dk elitpik yapıp metomolizmamin altında odun yaktim bı zahmet emek harcayıp kullansin artık@ekim2009 yağlarm hep küçüldü hep nasılda küçücük kaldılar ben spor yaparken nasıl titrediler korkudan ( oluyor mu böyle mi diyecektik)
@tugcekrblt günaydın kuzum bı sen bir ben varız
günaydın canım geçmiş olsunGünaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
Sabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicamBende dunu telafi edip 2 posta spor yapicam ins.
Sizin planlariniz neler kizlar
Evde hic yemeklik kalmadi bugun alisverise gitmem lazim
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Afiyet olsun canımDunki menum
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta zeytin peynir domates sekersiz kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 tb kuru dolma ve sarma 1 kase yoğurt
Aksam 17.30
1 şiş kuşbaşı kebab 4 kaşık makarna bol salata
2 lt su
Spor yok
Kiz benim 7 aylık bebe bas kaldırıyor 5 yasindaki hayli hayli valla cok fena simdiki nesil disiplin önemlide onuda ayarlayabilmek lazimBenim oglanda 1 haftadır yatmicam diye ağlıyor zor uyutuyorum bide 5 yaşına girecek valla bu yabancılar çocuklarını nasıl yetiştiriyor anlamıyorum bizim üst katta faslı komşu var bana diyor kızım 7.30 da yatar kızı 15 yas civarı küçükten alistirmis bizim çocuklar 15 yaşına gelse gece 12 de yatar herhalde bende disiplini korumaya çalışıyorum yatacaksın yarın okul var diyorum bir yandan içim cız ediyor çocuğu zorla yatiriyom diye çocuk eğitiminde biraz katı olmak gerekiyor galiba onuda ben başaramıyorum ama mecbur disiplin için biraz katı olmamız gerekiyor
Bayadir karanlık canim odam aldim perde 7 - 8gibi uyuyor 9-10 gibi kalkiyor canim o uyurken mutfak topla huma ile oyna oyle geçiyor 10 da uyaninca bazen devam ediyor uyumayincada beni dikiyor ayagaOdayı karanlık yap canım ben onun için hem kendi hem onun odasına siyah güneşlik diktirdim nette de varmış ben gulsima gibiyken kışın 8 yazın 9 du gece çok kalksada akşam sana vakit kalmasi çok büyük avantaj eşle bile paylaşımın artıyor ortada bebeler varken iletişimi ,abırak bir kargaşa oluyor sürekli
Insallag feraha ulaşırsın canim bu hafta eminim daha guzel sonuc olacakHanimlar bu hafta inanın kafam yerinde değildi diyete odaklanamadim utanarak + 500 yazdim bugün +200 kalmis
ev mevzusunu biliyorsunuz biz sebeplere başvurduk netice Allah'tan ama zor zamanlar geçirdik izne ayrilim diye dusundum ama kaybeden ben olucam diye geri döndüm
Günaydın canımGunaydinlarrr
Günaydın canımgunaydin .mutlu haftasonlari herkese.
sağol tatlım bi bakaykmBebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın adıaskrhpozitif
tabiki ben kazandım uyudu zorda olsaevet biraz sacma olduda
savasin sonucunu merakla bekliyorum
gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.
oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.
bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.
allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..
baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.
Dun yapamadjm ben ya______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 217 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Medine66 245 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Melegim34 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Esila_m 110 + -- + -- + -- + --+ -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Yeni haftamiz hayirli olsun kizlarrrr

Hadi Sende Bugun Başla Artık!!!
Eki Görüntüle 2226670
günaydın canımKizlarre gunaydin
Ben kalktim gecmisten alintilarimi yaptim, bugun yarin dinlenme gunu benim icin sporda, birazdan alintilarima donucem kahvalti ederken
Herkese benden kokulu opucukler
Oyle guzel bir haftasonu olsun ki pztsi iyi ki gelmis, bu ne guzel eksi diyelim
Cesaret edersem otururum abla koltuğaHazir gitmisken sende gostersen keske cnm
Gülsima dada var hala sac kurutma sesine emiyor sipaDişçi koltuğundan yazıyorum. Geçmişi okudum, alıntıları aldım sonra yine gelecem
O değil de meme grevi neymiş öyle
Bak sen sıpalara, dünkü bebeler utanmadan grev mi yapıyorlar haha
Günaydın canım kolay gelsinGunaydin herkese mutlu hafta sonlari. Bende 1 saat oldu uyanali guzel bir kahvalti yaptim. Birazdan da annemle carsiya cikacaz alisverise hem biraz yuruyus yapmis olurum. Gelince de aksama pirasa yemegi yapacagim esim de geliyor aksama. Arada ugrarim opuyorum hepinizi
gelecek o gunlerde canimHepinize teşekkür ederim 6 ların gelmesi beni tatmin etmiyor görmüştüm zaten bu rakamları 65 direncini kırmak istiyorum bi 15 senesi vardır 65 kiloluhallerimin o zaman çok sevinirim işte
Afiyet olsunDünki menüm
Sabah 10:30
Biraz peynir
3 dil patates kızartması
1 kaşık erik öarmelatı ev yapımı şekersiz
Akşam 19
1 kase kadar kavurma
3 kaşık pilav
Bol salata
nabzi arada hizlandirmak cok faydali cok dogru yazmışsın canimBu hafta spor listesine iyi başlangıç yapıdan kararlıyım hahaha
Edibe12 abla sana tavsiye vereyim izninle.interval yapabilirsin yani şöyle 10 dk tempolu yürüyüş 1 kos.15 dk yürü 1.5 dk koş.yine 15 sk yürü koş.surekli koşmak iyi değil. Bu sana müthiş yağ yaktirir
Kaçamak yapmazsanız inanın çok daha iyi oluyor insan daha iyi hissediyor.canin tatlı çikolata mi çekti aslında bi iki kiri kayısı yesek şeker ihtiyacı zaten gidiyo.aksam yemeklere yüklenmeden sporumuzu yaparak inşallah haftaya birinci biz olucaz.
Şunu sa diyim canım çok çekti bi kere yedimler bunun sonu yok bugün komsun çiğköfte getirir yarın diğer komsu kek getirir akşam kocan pasta ister yani sonu yok bir an önce kesmeye bakın:)
Mesajını yeni okudum canım yarın böyle yapayım, tavsiye için teşekkür ederim. Diğer dediklerin de çok doğruBu hafta spor listesine iyi başlangıç yapıdan kararlıyım hahaha
Sağlıksızlar biliyorum ama ben normal piyasa şampuanları kullanıyorum. Doğal filan denilen birkaç ürün kullandım gözlerime alerji yaptılar ben de vazgeçtim. Ya dove ya head and shoulders alıyorum.Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺
Ya doğal olan şampuan da doğal olduğunu düşünmüyorum çoğunda yine sülfat türevleri var. Böyle yumuşak yapan kepek yapmayan bi şampuan alıcam :))Mesajını yeni okudum canım yarın böyle yapayım, tavsiye için teşekkür ederim. Diğer dediklerin de çok doğru
Sağlıksızlar biliyorum ama ben normal piyasa şampuanları kullanıyorum. Doğal filan denilen birkaç ürün kullandım gözlerime alerji yaptılar ben de vazgeçtim. Ya dove ya head and shoulders alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?