- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.281
Benim ablam derdiki her şampuanda farkli saca iyi gelen seyler oluyor o yuzden hep ayni marka kullanmak iyi degl bende hangisini canim isterse onu aliyorm bazen indirime gore bazen uzerlerni okuyorm suan kullandigm panten oda baya hosuma gitti
Bende farklı bişey kullanmak istedim bakalım nasıl gelecek :))
Bugun yaparsin cnm dun yogundun zaten bugunde misafirin iptal olmus esine gecmis olsun aman dikkat et size bulasmasin
Ayy sorma zaten ben hirsiz gircek diye korkmam onlardan cok korkuyorm kendi kendime kuruyorm falan. Bu ara iyiyim biraz ama napsam tamamen atamiyorm korkumu. Dun de uyuyodum esim gece yoktu birden pat diye ses geldi kalktm bi urperdim mutfakda tahta devrilmis kavanoza carpmis oda dolaptan yere dusmus ay bide esim yokken olur boyle seyler
Oo masllah supersin
inslallah sıkıntılar da gecer kilolarda giderBen Tracy Hogg’un bir kitabını alıp onun taktiklerini uygulamıştım kızımda çünkü oğlumda çok perişan olmuştu. Valla kızım saat gibi olmuştu. Kadının yazdığı şu saatte uyanacak dediği saatte resmen kolumdaki saate bakıp on dokuz sekiz diye geri sayım yapıyordum ve uyanıyordu. Abartmıyorum çok işe yaradı kızımda. Tabi her çocukta işe yaramayabilir. Yine de söylemek istedim.
Ah canım beni yanlış anladın. Ben sadece hedefi tutturamamanın, elimden geleni yapmamanın mahçubiyeti ile gece gece yeni motivasyon kararları alıp kendimce kilo vermeye odaklanmak için öyle dedim. Yoksa gönlümden geçen 2 kilo vermek. Tabiki herkesin ne kadar uğraştığını görüyorum kimsenin hakkına girmek istemem. Kendimi yanlış ifade edip seni strese sokmuşum kusura bakma. Aldığım bir kararlardan ikisi şöyle: @nanekekik ’in akrabası gibi her sabah koşmak, iki gün detoks yapmak. Kendimce baya ciddi adımlar atmaya karar verdim ama yapmadan söylemek istemedim. Çünkü söyleyip söyleyip yapamamaktan bıktım. Size yazdıklarım su ve -500 artık minimum. İki haftadır tutturamadığım bir rakam sonuçta, bu hafta da hedefimi tutturamazsam free olmayı talep etme kararı almıştım. Zaten sadece sordum. Ne verirsen kabulüm. Ama kararlarımdan vazgeçmek istemiyorum. Vereceğin hedefi tutturamazsam free’ye geçmek istiyorum.
O yüzden hem takıma zarar vermeyecek hem benim de tutturabileceğim bir rakam olursa sevinirim.
Geçmiş olsun. İnşallah dişçi iyi geçer
İyi yaptın kalarak. Sıkıntılar geçiyor da kalan kilo oluyor yoksa
canım evimizin tapusunu arkadaşına güvenerek devrettik oda başka şahsa satmış mevzu bu parayı almaya çalışıyoruzHaklisin abla sen niye bozustun esinle :)
Ben kacirmisim canim ne oldu sorun ne? Insallah Allah tez zamanda feraha cikarir. Bende ayrilmayi dusunuyordum geri dondum sende iyi yapmissin
Abla hakkini kendi adima odeyemem . Ilgileniyorsun zaman ayiriyorsun dinliyorsun yol gosteriyorsun ve yeri gelincede kiziyorsun. Ben bu kiloya dusebildiysem senin ve buranin payi cok buyuk
gecmis olsun canim. Dis mi yaptiriyorsun niye gittin dr a
Oylemi cok gecmis olsun baska bir yerinde bisey yok dimi disci de iyi gecmis sevindimHerşeyin sebebi işte, stresle başa çıkmayı öğrenemiyoruz
Tünaydın şekerim
Alıntıları cevaplayıp karanlığa gömecem kendimi
Herşey iyi olacak Allahın izniyle... Kaybedeceğin tek şey kilıların olsun, yeterki iste
Sıpalara bak ya, ilk defa duyuyorum bacak kadarlar bir de utanmadan meme grevine giriyorlar :):)
Sana da geçmiş olsun canım. Migren hayatımızın bir parçası maalesef
O bir önceki muayene notlarına ve diş filmime bakarken ben de mesaj yazdım :))))
Yok canım düşmüştüm 3 hafta önce. Dişim çatlamıştı ve yamulmuştu. Ödemin geçmesinden sonra tedavisine bakacaktık o yüzden gittim
Marka ismi vermek yasak diye biliyorum
Saç kurutma sesine mi emiyor. Kız ben büyük konuşmayayım söa döverim çoçumuu böyle. Sessiz sedasız sussun emsin işte :):)
bu hafta hedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla[/QUOTE]sizden habersiz mi satmis ben sok. Insallah alabilirsiniz ya sikintili bir durum Allah yardimciniz olsuninslallah sıkıntılar da gece kilolarda gider
canım evimizin tapusunu arkadaşına güvenerek devrettik oda başka şahsa satmış mevzu bu parayı almaya çalışıyoruz
bence de kilolarda hayatımızda problem cozmemiz lazım yoksa her gecen gün çözülmezse problem daha da artıyor
satıOTE="mefkurem, post: 58603515, member: 650201"]
Hadi bakakim guzel seylerden konusalim
Bu hafta hedefin kac
ben syoss kullaniyorum banyodan cikinca argan yagi spreyi var onu sikiyorumBu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺
umarim bundan sonra herkes dikkat eder cnmAbla benim kilo verdikçe kilo vermem zorlasiyor ama bu benim umudumu kırmıyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum hem kendim için hem takımınız için burda herkesin emegi var bunu göz önünde bulundurmak lazım beni günde detoks yaparım sporda yaparım ama tartıya son iki gün kala nohut pilav yenirse buda bizim emegimize yazık olur ne kadar çabs gösterirsek takımımız yerlerde olur arkadaslar en azından son iki gün karbondan uzak olsanız eksiye dusersiniz kaptanimizin kiymetini bilin sizi merak eden gelmediginizde bisey mi oldu acaba diyen başka kaptan görmedim ben çok takımda yarıştım lütfen biraz çaba gösterelim en azindan tartiya yakın nohut pilav ekmek tüketimini yapmayalım
misafire sevindim ama esine gecmis olsun cnmDünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim
sabahlari ekmegini yesene cnmSabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicam
hayyyy masallahhhhsabah sütlü bir nescafe içtim. 1 saat yürüyüş sonlarında 2 dk koşu yaptım. 2 dk sonra tıkandım. 10 dk daha yürüyüp eve geldim. Şimdi iki haşlanmış yumurta yiyip - üzerine az zeytinyağı, misafir için cısslar hazırlayacağım. Ben sadece yoğurtlu cevizli kereviz salatasından yerim. Akşama karar vermedim. brüksel lahanası haşlarım belki.
ne kadar cok katilim yaparsan o kadar cabuk kaynasiriz cemrecimMerhaba herkese kızla ilgilenmekten çok fazla sohbete katılamıyorum sadece bildirim yapabiliyorum kızın yemeğiydi ev işiydi derken ama hepsini okuyorum daha yeni olduğumdan tanımaya çalışıyorum herkesi inşallah hepimizin bol eksi gördüğü bir hafta olur
iyi iste bu sayede adini ogrenmis olduk:)ayy cok guldummm..ne safim yaaa..allah beni napmasinnyinede ozelden nasil yazcam bilmiyorum
Bu hafta yaris kizisacak heralde :) )233 puan daha benden gelsinnnn
Ohhh ne guzel baya hafiflemisindirGünün sporu bitti 20dk elitpik 30 dk Leslie fast funny ve 18 dk zumba
Oğlumu yıkadım kendim yikandim aloverami surundum üstüne gündüz bakım kremi vücut kremi sprey filan baya bı kendimle uğraştımşimdi açlıktan başım ağrıdı bir salata yiyeceğim
oooooo cok begendimmmm hedefihedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla
Olsunnnn fasulyede guzel :)Benim pirasa plani iptal gec oldu ugrasamayacagim. Dunden bulgur yemegi ve bi onceki gunden kurutulmus yumurtali fasulye vardi. Bizimkiler bulgur yer bende fasulye yerim artik
amin mervecim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun eve soğan kesip koyarsan iyi olurGünaydın ablam
Dünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim atesli grip
günaydın canım hay maşallah bu yag hücreleri korkudan yerlerinden kıpırdamıyor bence
günaydın canım geçmiş olsun
Sabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicam
Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Kiz benim 7 aylık bebe bas kaldırıyor 5 yasindaki hayli hayli valla cok fena simdiki nesil disiplin önemlide onuda ayarlayabilmek lazim
Bayadir karanlık canim odam aldim perde 7 - 8gibi uyuyor 9-10 gibi kalkiyor canim o uyurken mutfak topla huma ile oyna oyle geçiyor 10 da uyaninca bazen devam ediyor uyumayincada beni dikiyor ayaga
Insallag feraha ulaşırsın canim bu hafta eminim daha guzel sonuc olacak
Günaydın canım
Günaydın canım
sağol tatlım bi bakaykm
tabiki ben kazandım uyudu zorda olsa
Dun yapamadjm ben ya
günaydın canım
Cesaret edersem otururum abla koltuğa
Gülsima dada var hala sac kurutma sesine emiyor sipa
Günaydın canım kolay gelsin
gelecek o gunlerde canim
Afiyet olsun
nabzi arada hizlandirmak cok faydali cok dogru yazmışsın canim
spor çok güzel olmuş tebriklersabah sütlü bir nescafe içtim. 1 saat yürüyüş sonlarında 2 dk koşu yaptım. 2 dk sonra tıkandım. 10 dk daha yürüyüp eve geldim. Şimdi iki haşlanmış yumurta yiyip - üzerine az zeytinyağı, misafir için cısslar hazırlayacağım. Ben sadece yoğurtlu cevizli kereviz salatasından yerim. Akşama karar vermedim. brüksel lahanası haşlarım belki.
Allah razı olsun canımHerşeyin sebebi işte, stresle başa çıkmayı öğrenemiyoruz
Tünaydın şekerim
Alıntıları cevaplayıp karanlığa gömecem kendimi
Herşey iyi olacak Allahın izniyle... Kaybedeceğin tek şey kilıların olsun, yeterki iste
Sıpalara bak ya, ilk defa duyuyorum bacak kadarlar bir de utanmadan meme grevine giriyorlar :):)
Sana da geçmiş olsun canım. Migren hayatımızın bir parçası maalesef
O bir önceki muayene notlarına ve diş filmime bakarken ben de mesaj yazdım :))))
Yok canım düşmüştüm 3 hafta önce. Dişim çatlamıştı ve yamulmuştu. Ödemin geçmesinden sonra tedavisine bakacaktık o yüzden gittim
Marka ismi vermek yasak diye biliyorum
Saç kurutma sesine mi emiyor. Kız ben büyük konuşmayayım söa döverim çoçumuu böyle. Sessiz sedasız sussun emsin işte :):)
insallah hedeflerimize ulasirizoooooo cok begendimmmm hedefi
Ins. Tutar
Ben kendime 1.5 yazicam ama gonlumden gecen baska bisey tabi :)))
Olsunnnn fasulyede guzel :)
Insallah cnminsallah hedeflerimize ulasiriz
Evet abla yazmadım bir ara gormustum araya birseyler girdi unuttum zaten ilk ay iyi verdim bu ay iyi gitmediInsallah cnm
Ay sonu yaklasiyor subat hedefini tutturmamiz lazim
Gerci sen subat listesine hedefini yazmamistin heralde
koysun valla hakettik canim bu hafta yuzdemiz cok kötüBu hafta herkese ceza olarak -2 hedef koyar Zuhal abla
Haklisin abla ahh ahh abla su yuzde 2.5 u nasil yapmistik biz hala aklim oradaAksama kadar hazir olur bebegim
Daha enleride yapmadim
Hesap isine bi oturursam kalkamam
Isleri hakkedeyim biraz
Zaten herjesin kafasinda bi hedef vardir
Sonucta gozumuz yukseklerde:))
Valla öyle cozum buldum canim yoksa emmeyi bırakacaktı ablasi 4. Ayda grevle bıraktı emmedi o zaman akil edemedim sac kurutmayi bunuda birinden duydum ise yaradi şükürSaç kurutma sesine mi emiyor. Kız ben büyük konuşmayayım söa döverim çoçumuu böyle. Sessiz sedasız sussun emsin işte :):)
Curuk baslangici dedi florurlu macun ile fircalasin dedi ben özellikle florursuz kullaniyordum bir tanede macun onerdi curumeyi engellemek icin tooth mousse diyr bir ürünGitmişken Hallet Merve genelde leke antibiyotiklerden dolayı oluyor ama zamanla geçiyor
hay Masallah ben daha enkaz olan evi toplucam 2 cocuk bi hasta koca birde tembel merve olunca bu saat oldu hala ev darmadumanGünün sporu bitti 20dk elitpik 30 dk Leslie fast funny ve 18 dk zumba
Oğlumu yıkadım kendim yikandim aloverami surundum üstüne gündüz bakım kremi vücut kremi sprey filan baya bı kendimle uğraştımşimdi açlıktan başım ağrıdı bir salata yiyeceğim
Evet günde 75’lik ilaç kullanıyorum. Doktor son yaptırdığım tahlile göre az geliyor bir gün 100 bir gün 75 iç dedi. Arttıralı bir hafta oldu ama etkisi 15 günden önce gözükmez. İnşallah haftaya ilaç dozunun artmasının olumlu etkisini görürüm.ben syoss kullaniyorum banyodan cikinca argan yagi spreyi var onu sikiyorum
umarim bundan sonra herkes dikkat eder cnm
Senin cuma haric menukerin genelde guzel zaten
Biliyirum cok telasin var cocuklar ev onlari getir gotur vs.
Onceden de dedigim gibi bunlar senin rutinin oldugu icin kilo vermende etkili olmuyor. Olsaydi kilo almazdin zaten :)) o yuzden eksrta spor yapman lazim ozellikle az kiloda şart
Sana normalde leslie 3 mil bile hafif kalir
Istersen leslie 5k yi dene o da 45 dk
misafire sevindim ama esine gecmis olsun cnm
O da daha yakin hasta olduydu halbuki
sabahlari ekmegini yesene cnm
Hafta basindan o kadar sikma kendini
hayyyy masallahhhh
Devami gelsin ins.
Edibe senin troid varmiydi cnm sanki oyle hatirladim
ne kadar cok katilim yaparsan o kadar cabuk kaynasiriz cemrecim
iyi iste bu sayede adini ogrenmis olduk:)
Bu hafta yaris kizisacak heralde :) )
Ben iddali degilim
45 dk yapsam yeter bana
Ohhh ne guzel baya hafiflemisindir
inşallah canım tembelliği birakip kalksam isler bitecek spora sira gelecekte uzanmak iyi geldi hatta uyusam uyurum o derece esime gittim maske aldim cocuklarla odasını ayırdımBenim ablam derdiki her şampuanda farkli saca iyi gelen seyler oluyor o yuzden hep ayni marka kullanmak iyi degl bende hangisini canim isterse onu aliyorm bazen indirime gore bazen uzerlerni okuyorm suan kullandigm panten oda baya hosuma gitti
Bugun yaparsin cnm dun yogundun zaten bugunde misafirin iptal olmus esine gecmis olsun aman dikkat et size bulasmasin
Ayy sorma zaten ben hirsiz gircek diye korkmam onlardan cok korkuyorm kendi kendime kuruyorm falan. Bu ara iyiyim biraz ama napsam tamamen atamiyorm korkumu. Dun de uyuyodum esim gece yoktu birden pat diye ses geldi kalktm bi urperdim mutfakda tahta devrilmis kavanoza carpmis oda dolaptan yere dusmus ay bide esim yokken olur boyle seyler
Oo masllah supersin
abla kis oldumu benim esim surekli hasta olur bağışıklığı cok kotu aslinda hasta olmamak içinde cok çabalar ama iste bi kere oldumu gerisi geliyorben syoss kullaniyorum banyodan cikinca argan yagi spreyi var onu sikiyorum
umarim bundan sonra herkes dikkat eder cnm
Senin cuma haric menukerin genelde guzel zaten
Biliyirum cok telasin var cocuklar ev onlari getir gotur vs.
Onceden de dedigim gibi bunlar senin rutinin oldugu icin kilo vermende etkili olmuyor. Olsaydi kilo almazdin zaten :)) o yuzden eksrta spor yapman lazim ozellikle az kiloda şart
Sana normalde leslie 3 mil bile hafif kalir
Istersen leslie 5k yi dene o da 45 dk
misafire sevindim ama esine gecmis olsun cnm
O da daha yakin hasta olduydu halbuki
sabahlari ekmegini yesene cnm
Hafta basindan o kadar sikma kendini
hayyyy masallahhhh
Devami gelsin ins.
Edibe senin troid varmiydi cnm sanki oyle hatirladim
ne kadar cok katilim yaparsan o kadar cabuk kaynasiriz cemrecim
iyi iste bu sayede adini ogrenmis olduk:)
Bu hafta yaris kizisacak heralde :) )
Ben iddali degilim
45 dk yapsam yeter bana
Ohhh ne guzel baya hafiflemisindir
Bugun tembellik ve yorgunluk var bendeBende ortaligi topladim cocuklarin oyuncaklarini ayirdim
Leslimi yaptim
Oglen yemegi yerine quark ananas ceviz yedim
Bi bitki cayi icip alisverise gidecem
Birden aklima geldi aksama kiyma kavurmasi yapayim ben seviyorum onu
Kabak bulursam 1 tanede kabagi spagetti yaparim kiymali makarna olur :))
oooo afiyet olsunBenim oglanda kendine odul verdi bugun
Pizza ismarladi :))
ben onu her hastalikta yapıyorum canım baya faydasioluyoramin mervecim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun eve soğan kesip koyarsan iyi olur
spor çok güzel olmuş tebrikler
Allah razı olsun canım
insallah hedeflerimize ulasiriz
Evet interval yapılan bundan sonrabende sen yorum yapinca anladım bir tabak olduğunu
Allah'tan ablamda rakip takımdahiç korkma kontrol bende
O olaya inaniyorsan sen git Almanya'ya çünkü sen normalde de korkuyorsun benim öyle takıntılarim yoktu ama bende çok atarlı giderliydim herkesi kırıp geçirdim 40 günde
Bende kuzeyden önce okudum çoğunu yapmaya çalıştım hatta mama dinlenme aktivite mama filan çizelgeler takip ediyordumbirden koşma ilk etapta interval yapabilirsin 10 dk yuru 1 dk koş normalde de ben elitpikte öyle yapıyorum
Niye atraksiyon yarattın sabah sabah :)
Sen tavrını koru canım o sana sarılmak isterse sarıl tabi ki ama sonrasında o uyuduğunda hata yaptığımı düşünmüyorum senin iyiliğin için seni çok seviyorum ve ikimizde de özür diliyorum kendi duyacağın şekilde de sesli bak şuan saçma gelebilir ama inan ikiniz içinde çok işe yarar bir durum
Merakla bekliyorum
233 puan daha benden gelsinnnn mi :)
Günaydın canım
Gitmişken Hallet Merve genelde leke antibiyotiklerden dolayı oluyor ama zamanla geçiyor
Geçmiş olsun , anne demeden grev yapmayı öğreniyorlar
Hava nasıl kuzucuk üşümesin
Şimdi ciali salata akşama tavuk ızgara brokoli
Pantane şampuan/ krem Elidorun sarısı
Acaba sen ninni filan mı denesen hani şu bebek uyku sesleri varya
Maşallah maşallah
kız yanlış şeyler izleme
bu hafta hedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla[/QUOTE]inslallah sıkıntılar da gecer kilolarda gider
canım evimizin tapusunu arkadaşına güvenerek devrettik oda başka şahsa satmış mevzu bu parayı almaya çalışıyoruz
bence de kilolarda hayatımızda problem cozmemiz lazım yoksa her gecen gün çözülmezse problem daha da artıyor
[QUOTE"mefkurem, post: 58603515, member: 650201"]
Hadi bakakim guzel seylerden konusalim
Bu hafta hedefin kac
Teşekkür ederim, benim için baya iyi spor inşallah devam ederimamin mervecim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun eve soğan kesip koyarsan iyi olur
spor çok güzel olmuş tebrikler
Allah razı olsun canım
insallah hedeflerimize ulasiriz
Ooohhhh afiyet olsun süpersin sen❤Bende ortaligi topladim cocuklarin oyuncaklarini ayirdim
Leslimi yaptim
Oglen yemegi yerine quark ananas ceviz yedim
Bi bitki cayi icip alisverise gidecem
Birden aklima geldi aksama kiyma kavurmasi yapayim ben seviyorum onu
Kabak bulursam 1 tanede kabagi spagetti yaparim kiymali makarna olur :))
Aldım bile :))))melegimm34 bencede dene cnm kepeklenme gbi sorunun yoksa, benim esim şampuan degisdirdigi an kepek sorunu yaşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?