Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inslallah sıkıntılar da gecer kilolarda gider

canım evimizin tapusunu arkadaşına güvenerek devrettik oda başka şahsa satmış mevzu bu parayı almaya çalışıyoruz
bence de kilolarda hayatımızda problem cozmemiz lazım yoksa her gecen gün çözülmezse problem daha da artıyor
[QUOTE"mefkurem, post: 58603515, member: 650201"]

Hadi bakakim guzel seylerden konusalim
Bu hafta hedefin kac[/QUOTE]bu hafta hedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla

Oylemi cok gecmis olsun baska bir yerinde bisey yok dimi disci de iyi gecmis sevindim
bu hafta hedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla[/QUOTE]sizden habersiz mi satmis ben sok. Insallah alabilirsiniz ya sikintili bir durum Allah yardimciniz olsun

@nanekekik hava iyi gibiydi disari bi ciktik yagmur kiseliyor. Yinede donmedik zaten arabayla gitmistik alacaklarimizi aldik geldik. Onuda kat kat giydirmistim. Seviyor disarisini. Arabasinin tentesini kapatiyorum yagmur gelsin diye o aciyor :))) garip geliyor yagmur yavrucaga

Bu arada herkese ortak sorum hangi şampuan ve saç kremini kullanıyorsunuz yeni alıcam da sorayım dedim ☺☺
ben syoss kullaniyorum banyodan cikinca argan yagi spreyi var onu sikiyorum

umarim bundan sonra herkes dikkat eder cnm

Senin cuma haric menukerin genelde guzel zaten
Biliyirum cok telasin var cocuklar ev onlari getir gotur vs.
Onceden de dedigim gibi bunlar senin rutinin oldugu icin kilo vermende etkili olmuyor. Olsaydi kilo almazdin zaten :)) o yuzden eksrta spor yapman lazim ozellikle az kiloda şart
Sana normalde leslie 3 mil bile hafif kalir
Istersen leslie 5k yi dene o da 45 dk

Dünün yorgunluğu vardi yine gec kalktim ben aksamki misafirim de iptal oldu esim
misafire sevindim ama esine gecmis olsun cnm
O da daha yakin hasta olduydu halbuki

Sabah ekmeksiz bi kahvalti yaptım abla aksama ispanak yogurt düşünüyorum ve spor mutlaka yapicam
sabahlari ekmegini yesene cnm
Hafta basindan o kadar sikma kendini

hayyyy masallahhhh
Devami gelsin ins.

Edibe senin troid varmiydi cnm sanki oyle hatirladim

ne kadar cok katilim yaparsan o kadar cabuk kaynasiriz cemrecim

ayy cok guldummm..ne safim yaaa..allah beni napmasinnyinede ozelden nasil yazcam bilmiyorum
iyi iste bu sayede adini ogrenmis olduk:)

233 puan daha benden gelsinnnn
Bu hafta yaris kizisacak heralde :) )
Ben iddali degilim
45 dk yapsam yeter bana
Ohhh ne guzel baya hafiflemisindir

hedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla
oooooo cok begendimmmm hedefi
Ins. Tutar

Ben kendime 1.5 yazicam ama gonlumden gecen baska bisey tabi :)))

Benim pirasa plani iptal gec oldu ugrasamayacagim. Dunden bulgur yemegi ve bi onceki gunden kurutulmus yumurtali fasulye vardi. Bizimkiler bulgur yer bende fasulye yerim artik
Olsunnnn fasulyede guzel :)

Bende ortaligi topladim cocuklarin oyuncaklarini ayirdim
Leslimi yaptim
Oglen yemegi yerine quark ananas ceviz yedim
Bi bitki cayi icip alisverise gidecem

Birden aklima geldi aksama kiyma kavurmasi yapayim ben seviyorum onu
Kabak bulursam 1 tanede kabagi spagetti yaparim kiymali makarna olur :))

amin mervecim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun eve soğan kesip koyarsan iyi olur
spor çok güzel olmuş tebrikler

Allah razı olsun canım

oooooo cok begendimmmm hedefi
Ins. Tutar

Ben kendime 1.5 yazicam ama gonlumden gecen baska bisey tabi :)))

Olsunnnn fasulyede guzel :)
insallah hedeflerimize ulasiriz

Pinkyminkyy canım tapuya beraber gittik zaten benim uzerimdeydi orda adamada dedim ben sizi tanımıyorum ve güvenmiyorum biraz ödeme yapın abla ben hocama verdim say banka işleri uzun vs bu esnaf krdisine başvuracak tapu olmadan başvuru olmuyormuş diyorki olmazsa sonra tapuyu veririm esimi ikna edemiyorum o kadar guvenmiski bu emlakçı da çalışıyordu ordan da meğerse atmışlar dolandırıcılıktan.orda artık eşim çok adamı övdü bende mecburiyetten imzyi attım kamera kayıtlarında paramı almadim dedim defter kapatıldı bu kayıtlarında emniyet istedi adamda sorguda verecem demiş ama parası yok öyle bir işe dustukki eşim çok kötü neyse cana gelmesin para birsekilde yerini bulur

Son düzenleme:
Bu hafta herkese ceza olarak -2 hedef koyar Zuhal abla
koysun valla hakettik canim bu hafta yuzdemiz cok kötü

Aksama kadar hazir olur bebegim
Daha enleride yapmadim
Hesap isine bi oturursam kalkamam
Isleri hakkedeyim biraz
Zaten herjesin kafasinda bi hedef vardir
Sonucta gozumuz yukseklerde:))
Haklisin abla ahh ahh abla su yuzde 2.5 u nasil yapmistik biz hala aklim orada
Saç kurutma sesine mi emiyor. Kız ben büyük konuşmayayım söa döverim çoçumuu böyle. Sessiz sedasız sussun emsin işte :):)
Valla öyle cozum buldum canim yoksa emmeyi bırakacaktı ablasi 4. Ayda grevle bıraktı emmedi o zaman akil edemedim sac kurutmayi bunuda birinden duydum ise yaradi şükür
Gitmişken Hallet Merve genelde leke antibiyotiklerden dolayı oluyor ama zamanla geçiyor
Curuk baslangici dedi florurlu macun ile fircalasin dedi ben özellikle florursuz kullaniyordum bir tanede macun onerdi curumeyi engellemek icin tooth mousse diyr bir ürün
hay Masallah ben daha enkaz olan evi toplucam 2 cocuk bi hasta koca birde tembel merve olunca bu saat oldu hala ev darmaduman

Evet günde 75’lik ilaç kullanıyorum. Doktor son yaptırdığım tahlile göre az geliyor bir gün 100 bir gün 75 iç dedi. Arttıralı bir hafta oldu ama etkisi 15 günden önce gözükmez. İnşallah haftaya ilaç dozunun artmasının olumlu etkisini görürüm.

inşallah canım tembelliği birakip kalksam isler bitecek spora sira gelecekte uzanmak iyi geldi hatta uyusam uyurum o derece esime gittim maske aldim cocuklarla odasını ayırdım

abla kis oldumu benim esim surekli hasta olur bağışıklığı cok kotu aslinda hasta olmamak içinde cok çabalar ama iste bi kere oldumu gerisi geliyor

Bugun tembellik ve yorgunluk var bende
Benim oglanda kendine odul verdi bugun
Pizza ismarladi :))
oooo afiyet olsun

amin mervecim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun eve soğan kesip koyarsan iyi olur

Allah razı olsun canım

ben onu her hastalikta yapıyorum canım baya faydasioluyor

Evet interval yapılan bundan sonra
bu hafta hedefim 2 kilo civarı tabi hergun spor yapmam gerekli senin abla[/QUOTE]
İnşallah tez zamanda gitsin kilolar

Allah razı olsun canım

Teşekkür ederim, benim için baya iyi spor inşallah devam ederim

Ooohhhh afiyet olsun süpersin sen❤
Kaptanı örnek alalim kızlar ev işi alışveriş leslie hepsini yapıyor maşallah maşallah kaptan gibi kaptan ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…