Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.301
Şifa olsun tatlim inşallah ise yarar bol eksiler alirsinBu arasa kendime aktardan yeni ciciler aldim
Keten tohumu yagi ve aspir yagi aldim bakalim sabahlari kullanicam ikisinide
yuksek yuzdelerle cnm :)) o zaman seyda 4 dilek 3 ten fazla vermisti digerkeride hep yuzde 1 den fazlaydiHaklisin abla ahh ahh abla su yuzde 2.5 u nasil yapmistik biz hala aklim orada
kendine haksizlik yapmayı bi biraksan artik tatlimtoplucam 2 cocuk bi hasta koca birde tembel merve olunca bu saat oldu hala ev
sifa olsun ins. CnmBu arasa kendime aktardan yeni ciciler aldim
o zaman lahanagiller sana iyi gelmez cnm brokoli karnibarda dahilEvet günde 75’lik ilaç kullanıyorum. Doktor son yaptırdığım tahlile göre az geliyor bir gün 100 bir gün 75 iç dedi. Arttıralı bir hafta oldu ama etkisi 15 günden önce gözükmez. İnşallah haftaya ilaç dozunun artmasının olumlu etkisini görürüm.
yok kuzum ookadar degilOoohhhh afiyet olsun süpersin sen❤
Kaptanı örnek alalim kızlar ev işi alışveriş leslie hepsini yapıyor maşallah maşallah kaptan gibi kaptan ❤❤
hem canin istemedi hem nasil olcu kacmadi anlamadimAkşam canım hiçyemek istemedi umarım ölçü kacmamistir biseyler yedim ama
zor bir durum ne emeklerle aliniyor insallah cozumunu bulursunuz Allah boylelerini islah etsinPinkyminkyy canım tapuya beraber gittik zaten benim uzerimdeydi orda adamada dedim ben sizi tanımıyorum ve güvenmiyorum biraz ödeme yapın abla ben hocama verdim say banka işleri uzun vs bu esnaf krdisine başvuracak tapu olmadan başvuru olmuyormuş diyorki olmazsa sonra tapuyu veririm esimi ikna edemiyorum o kadar guvenmiski bu emlakçı da çalışıyordu ordan da meğerse atmışlar dolandırıcılıktan.orda artık eşim çok adamı övdü bende mecburiyetten imzyi attım kamera kayıtlarında paramı almadim dedim defter kapatıldı bu kayıtlarında emniyet istedi adamda sorguda verecem demiş ama parası yok öyle bir işe dustukki eşim çok kötü neyse cana gelmesin para birsekilde yerini bulur
Hadi gozun aydin :))) mutlu olun insallahhhhhEsimi aldim otogardan bende eve geciyoruz :))
Esimi aldim otogardan bende eve geciyoruz :))
Spora yavas yavasmi baslasaydin cnmBu güzellik uykudan uyandı, kick boksa gitmeye hazırlanıyor. 5 dk dayanabilirsem seansı bitiririm, dayanamazsam yürüyüş yapıp dönerim eve
Siz neler yaptınız bakayım
Spora yavas yavasmi baslasaydin cnm
Gectimi basinin agrisi
ben subat hedefimi degistiriyorum vee 65 diyorum abla..Insallah cnm
Ay sonu yaklasiyor subat hedefini tutturmamiz lazim
Gerci sen subat listesine hedefini yazmamistin heralde
cicilermiiBu arasa kendime aktardan yeni ciciler aldim
soylememismiydim abla oncedeniyi iste bu sayede adini ogrenmis olduk:)
Günü güzel kapatmissinMenumu yazayim planladigim gibi olmadı pek
11:45
Patatesli yumurta (yumurtasi çoğunlukta yemeğe çalıştım)
Yarim közlenmiş kirmizi biber
3 catal közlenmiş patlican
1kk peynir
Domates
Salatalik
Dereotu
Maydanoz
16:30
10 tane bulgurlu lahana sarmasi(kucuk muska seklinde sariyoruz)
1 kase bol kimyonlu yoğurt
1 buyuk bardak ihlamur
Su:1 lt su(bugun icemedim nedense) ama 3 yapmadan yatmam
Spor henuz yapmadim yapıcam inşallah sol kalcamda anlamadigim bi agri var
Menu de spor da efsane olmuş çok beğendim.Menü yazıp sonra geçmiş için geleceğim zira misafir gelecekmiş bir tart yaptım yememek için şimdi menü yazıyorum
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurta .
30g peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Öğle (15:00)
Chia , keten tohumu ve biraz peynirle yeşillikli salata yaptım
Akşam(18;30)
150g ızgara tavuk
2 yumruk kadar brokoli az zeytinyağı ve limonla sosladim
Su: şuan 1.5 2.5olur spor: 20dk elitpik 30dk Leslie fast funny 18dk zumba 233 paun @Pnrrr-20
Amin canim insallahŞifa olsun tatlim inşallah ise yarar bol eksiler alirsin
menuyu yazinca cikar ortayaAkşam canım hiçyemek istemedi umarım ölçü kacmamistir biseyler yedim ama
Aa evet dogru seydanin yuzde 7 kusurdur hey gidi hey dileğinde ona yakındı ve birde bayramdan sonraki hafta diye hatırlıyorumyuksek yuzdelerle cnm :)) o zaman seyda 4 dilek 3 ten fazla vermisti digerkeride hep yuzde 1 den fazlaydi
kendine haksizlik yapmayı bi biraksan artik tatlim
sifa olsun ins. Cnm
o zaman lahanagiller sana iyi gelmez cnm brokoli karnibarda dahil
Bruksel lahanasi yicem deyince aklima geldi
yok kuzum ookadar degil
Bende kucuk cocuk yok arkadaslar kadar telasim olmuyor
hem canin istemedi hem nasil olcu kacmadi anlamadim
Hadi gozunaydinEsimi aldim otogardan bende eve geciyoruz :))
Ben tembelliği biraktim ocaga rezene cayi koydum kizin odasindaki oyuncaklari toplamaya kaldigim yerden devam bir daha bu kadar cok oyuncak almicamBu güzellik uykudan uyandı, kick boksa gitmeye hazırlanıyor. 5 dk dayanabilirsem seansı bitiririm, dayanamazsam yürüyüş yapıp dönerim eve
Siz neler yaptınız bakayım
evet canim benimki de uyuyor supurge sac kurutma sesineSaç kurutma sesi ile anne karnındaki ses aynıymış, muhtemelen ondan sakin oluyor bebişler. Saç kurutma mak sesi ile uyuyanlar da var yaaskrhpozitif
Hay nasallahEdibe12
Edibeeee bak ne buldum senin icin :)))
Edibe12 (92,8/90/2,8/%3,02)yeni üye baş.tar.19/06/17 b.kilo:94 hedef:70
onlar benim cicilerim helal olsunben subat hedefimi degistiriyorum vee 65 diyorum abla..
cicilermiicok guldum..hakkini helal ett..bizim cicilerimizde zaten zayiflamaya yardimci seyler artik:))
Spor menü harika benim misafirler sana geliyor herhaldeMenü yazıp sonra geçmiş için geleceğim zira misafir gelecekmiş bir tart yaptım yememek için şimdi menü yazıyorum
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurta .
30g peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Öğle (15:00)
Chia , keten tohumu ve biraz peynirle yeşillikli salata yaptım
Akşam(18;30)
150g ızgara tavuk
2 yumruk kadar brokoli az zeytinyağı ve limonla sosladim
Su: şuan 1.5 2.5olur spor: 20dk elitpik 30dk Leslie fast funny 18dk zumba 233 paun @Pnrrr-20
su olur 2,5 canim yatana kadar daha cok icerim inşallahGünü güzel kapatmissin
Geçmiş olsun fazla yüklenme kalcaya
Şu az olmuş sadece 2.5 olsa süper olur
Menu de spor da efsane olmuş çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?