- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.381
mecbur eriyecek 15 tatil için de istanbul a kız kardeşime gitmeyi düşünüyorum 2-3 günlüğüne önceden tamam demişti küsünce bilet v.s. bakmadı ilk hafta hızlı tren dolmuş yer yok zaten annem de şimdi kız kardeşim de zaten 2. yeğen kızıl patatisimi çok özledim :)Neyse hava yumusamaya baslamis cnm
Yakinda buzlar erir insallah :)
2 şekerle kendime ve eşime yapıyorum ama fincanlarimiz klasik fincandan büyük . Bitter sevmiyorum canım. Çikolata yemekte istemiyorumSekerli ama ne kadar seker. Yanina bitter cikolata koysan 2 parca daha iyi bence
Bu menu cok yetersiz degilmiMenüm:
sabah 11
2 haşlanmış yumurta
Öğle 3
4 kaşık kereviz salatası
Akşam 6.30
2 tavuk but
salata
su 3 lt
spor 60 dk tempolu yürüyüş+2 dk koşu+10 dk normal yürüyüş= 134 puan @Pnrrr-20
21:))))Hayirli olsun cnmkiz kac yasindaydin sen abla diyince sasirdim
Sen de yeni mi katıldın gruba? Ben seni eskilerden sanıyordumAy hadi insallah
2 haftaya yani
Hadi bakalım ibsallah veririm haftayadaa
Bunu duymak cok guzel
Sende iyiki geldin tatlim
Zaten sicakliginla birden kaynastin
Elimden geleni yapicam:))Bu hafta cok asilmana gerek yok
Az bi eksi olsada yeter:)) ))
Abla sey yapsaba 1 sekere dusur alis 1 ay sonra yarima dusur filan bj de oyle dene2 şekerle kendime ve eşime yapıyorum ama fincanlarimiz klasik fincandan büyük . Bitter sevmiyorum canım. Çikolata yemekte istemiyorum
Guzelim kurallara gore min. Deneme suresi 2 hafta oluyor 3.bildirimde girilebiliyorKaptanım ben de 3. Cuma mı listeye dahil olucam
Heheh biraz aranizda minigim:)))))daha küçücük minnacıkkksın
Evet abla :)))yeniyimSen de yeni mi katıldın gruba? Ben seni eskilerden sanıyordum
Canım şimdi zaten fincan başına 1 şeker kullanıyorum. Dedigim gibi büyük fincanda içiyorum. Yarima düsürürüm belki fakat şekersiz içemem gibime geliyorElimden geleni yapicam:))
Abla sey yapsaba 1 sekere dusur alis 1 ay sonra yarima dusur filan bj de oyle dene
ispanak yapacaktim esimin istekleri çocuklar derken firsat bulamadım acıkınca dolapta o vardı kimyonla Bolcana yedimSabah guzel bulguruda bugun yemen iyi olmus cnm
Misafir icin cokmu yordun kendini ondanmi agriyor acaba kimi zaman bel bacaga kalcaya vurur
kayısı incir yada bitterle dene eğer onuda içermiyorsan benim çayı bıraktığım gibi kahveyi bırak gerci şimdi cayi sekersiz içiyorum bir tane kMenüm
Sabah
1 dlm kaşar
Peynirli yumurta
Domates
Maydanoz
2 dlm ekmek
5 fındık
Öğle
2 çiğ köfte
Marul
Ara
5 badem
5 fıstık
Akşam
1 kase çorba
Tavuk haşlama
1 dlm ekmek
Yoğurt
Ara
1 Türk kahvesi
2.5 lt su
Bugün bir türlü su içmek istemedim . Zorla içmeye çalıştım zulüm gibiydi
Kızlar ben Türk kahvesi hergün içerim fakat az şekerli. Şekersiz içemiyorum sizce sorun olur mu?
Aynen oyle
Iyiki varsiniz 9.takim canim takim❤
İçersin içersiiin.Canım şimdi zaten fincan başına 1 şeker kullanıyorum. Dedigim gibi büyük fincanda içiyorum. Yarima düsürürüm belki fakat şekersiz içemem gibime geliyor
Ben sekersiz iciyorum ama sekerli icen kahveyi zor birakir tamamenCanım şimdi zaten fincan başına 1 şeker kullanıyorum. Dedigim gibi büyük fincanda içiyorum. Yarima düsürürüm belki fakat şekersiz içemem gibime geliyor
Aleykumselam
Anladım . Listede olmak daha çok motive ediyordur eminim. Elimden geleni yapacağım. İnşallah bu şekilde bir an önce güzel güzel kilolardan kurtulurum. Hedef kiloyu görmek bile beni nasıl heyecanlandırdı anlatamamGuzelim kurallara gore min. Deneme suresi 2 hafta oluyor 3.bildirimde girilebiliyor
Bu süre olarak sınır
Ama uyenin takimla uyumu, yeterli paylasim yapip yapmadigi, diyetine sadikmi ve yeterli kilo verimi varmi, devamlilik konusunda guven veriyormu
Bunlarin tumu 1 paket halinde :))))
Hepsi okeyse zaten azimli guzel kilo veren birini seve seve alirim listeye
Yani her süresi dolan alinmiyor :)))
Nasıl gidiyor diyet tatlım tBen sekersiz iciyorum ama sekerli icen kahveyi zor birakir tamamen
Cay neyss de kahve zor :)))
Dengelersin abla gunluk seker oranini belirleyip
Aleykumselam
Elinden az gelsin haftaya acisini cikartirsinElimden geleni yapicam:))
Ooo canan hanimlar gelmisNasıl gidiyor diyet tatlım t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?