Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pirasa kayganasinin icinde 2 yumurta bir dikimde tam bugday ekmegi var :) pirasa yazdigimdan oyle gozukmustur az degildi
benimde sonradan aklima geldi acaba icinde ne vardi diye

Haftaya ben de bu listede olucan en tepede
Vayyyyyy hadi bakalim icraaat gorelim bebegim
Benim midem rahatsiz abla gazli hicbir sey icemiyorum soda dahil. Ama bundan sonra esime dicem, haftasonu planimizi cuma aksamindan yapalim ben kendimi ona gore ayarliyayim yanima bir seyler alayim en azindan ara ogun ve su vb icin
bugun suya ve tuza dikkat et cnm
Dunku hem tuzu hem sekeri atabilesin

Bende serumunu aldım kaş kirpik faydasını gördüm gerçekten
Birde rımellerini kullandınız mı merak ediyorum bende
aynı markanın mı ..
rimellerinden sarlock yada buna benzer adı olanı ilk fırçasına bayılıp aldım diğerlerini de aldım ama açmamıştım mybiline newyork, avondan aldığım, bir tane daha vardı adı silinmiş onları bitireyim dedim cuma günü baktım temizlik yaparken artık çok da iyi sürülmüyorlar hepsini attım çöpe yeni rimel açtım şimdi 2 tanesini kullanıyorum fırçaları da sıvıları da gayet iyi şimdilik memnunum

Evde makyaj yaparmisin cnm

Kizlar gunaydin,
Kalktim kendime limonlu balli ilik su yapip gecmisi bitirdim. Benim bey hala uyuyo, bir pazari var diye dokunmadim.
Dünün günahlari dunde kalsin (menulerimizdeki gunahlar :) ), bugun yeni bir gun bugun saglikli ogunler, bol su olsun, yarin bize guzel eksiler getirsin spor yapabilenler sporunu yapsin.
Ben sabah tartilmamak icin kendimi zorladim, cumadan beri tartilmadim bakim yarin ne cikacak tartida.

Herkese mutlu pazarlar, henuz bugun ne yiyecegimize karar vermedik, eşim uyansin onunla da bir istişare eder sizinle paylasirim

Bende alayım. Kendi sitesinden mi aldınız
Benim de rimel önerisine ihtiyacım var yaa şöyle hacım ve uzunluk veren.rimelimden çok memnunum ama, çok kirpik dokuyor degistiircem
gülüm ben direk üye oldum ama sen olma insan bakıp bakıp aa şunu da bunu da alayım diye diye parayı oraya gömüyor valla bir de alıp sağa sola hediye ettin mi parasız kalıyorsuuun :)) her şeyi deneyesim geliyor beğendiğim ürünlerin stoğunu yaptım resmen yakın da istifçi olacam kesin , ben rimel kalem ve parfümü hiç bir tane kullanıp bitirdiğimi hatırlamıyorum hep bir kaç taneyi aynı anda kullanıyorum o yüzden biri kirpiğimi dökse de anlamıyorum demek ki

Ooohhhh sende balsam vardır o zaman bol bol :)))

damla sakızlıya ben de bayılıyorum zaten de bekliyeyim tiksintim tam geçsin arada olur bazı yiyeceklere azısı1 sene de bazısı bir kaç sene de geçer kahvenin ki çabuk geçer normale dönerim büyük ihtimal

abla 60 li rakamları görene kadar taviz yok inşallah sonra dediğin gibi haftada 1 le yola devam
Merve hakli bu ikidir yaris yapıyoruz ikisinde de ben bitik
Kizlar aksam planlarinizi yazinki baslakalarinada fikir olur

Aksami hafif tutmaya calisin yarin tarti varrrrrrr
kayınvalide ziyareti var oradan gelip akşama protein tarzı birşey pişiririmki kolay olsun

ama mefkuşum söyle sen de ne diyorduk banaaa:))

Evde makyaj yaparmisin cnm
zaten hep evde yapıyorum bir yere gittiğim yok ki :)))
bu sabah kapı kapandı ben kalktım benimkiler kapalı pazara gitmiş bir güzel duşumu aldım giyindim göz çevresi kremimi aydınlatıcı üstüne güneş kremimi sürdüm makyaj yaptım allık bile sürdüm ( hayatım da ilk defa bir kaç ay önce allık aldım kullanıyorum da) benimkiler çay suyu korken geldi oğlan yemiş zaten akşam yaptığım katmerlerden eşim kendine ısıttı yedi ben de çayı bekledim yumurta pişirdim yedim sonrada saçlarımı fönledim mutfağı topladım bir parti çamaşırı katladım diğerleri hala çamaşırlıkta aha da buradayım önce bakım makyaj sonra iş yapıyorum artık:)

benim oglanda yatiyor daha ben onu beklemeden yedim biseyler yoksa cok geçe kalacak

bende damla sakizini sevmem midem bulanir

Mefkurem ben aksama dun yapamadigim pirasayi yapacagim yaninada yogurt salata yerim diye dusunuyorum
guzel plan cnm ben pirasa alamadim dun alman marketinde tane hesabi :) baya pahaliya geliyodu
Turk bakkalinda da gozume carpmadi unuttum

Merve hakli bu ikidir yaris yapıyoruz ikisinde de ben bitik
heee valla 2 dir sen kaybettin bide seninle yarisirken merve hep guzel verdi :))

kayınvalide ziyareti var oradan gelip akşama protein tarzı birşey pişiririmki kolay olsun
kv nasil oldu cnm

Gitmeden yapsaydin yemegini gelince hazir olurdu

ama mefkuşum söyle sen de ne diyorduk banaaa:
Alinma ama

Cok is yapiyon diye köle isaura dediydik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…