- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.561
Kendine de bisey yapican o zamandün kanat aldı marketten benim ki hatta şimdi pişir dedi benle oğlan oralı olmayınca bu gün pişiricem ben yermiyim bilmiyorum pek sevmiyorum da
haaaaa unutmuşum hahahahah ayy aşk olsun bunun neyine alınayım canımın içi :))benim oglanda yatiyor daha ben onu beklemeden yedim biseyler yoksa cok geçe kalacak
bende damla sakizini sevmem midem bulanir
guzel plan cnm ben pirasa alamadim dun alman marketinde tane hesabi :) baya pahaliya geliyodu
Turk bakkalinda da gozume carpmadi unuttum
heee valla 2 dir sen kaybettin bide seninle yarisirken merve hep guzel verdi :))
kv nasil oldu cnm
Gitmeden yapsaydin yemegini gelince hazir olurdu
Alinma ama
Cok is yapiyon diye köle isaura dediydik ya
tee cuma günü yoğurda baharat kattım yerim demiştim ya onun yerine mandalina yedim yoğurt kaldı dolapta duruyor garibim bir ara onu yiyeyim belki bu akşam yoksa dökücem yazık olacak baharatlarımaKendine de bisey yapican o zaman
Tavugu bende aman aman sevmem
Bitkisel olanlar :)))balsam dediğin hangisi makyaj öncesi balsamımı yoksa bitkisel olanlar mı hepiciğinden vaar :))
Valla helal olsun cnmzaten hep evde yapıyorum bir yere gittiğim yok ki :)))
bu sabah kapı kapandı ben kalktım benimkiler kapalı pazara gitmiş bir güzel duşumu aldım giyindim göz çevresi kremimi aydınlatıcı üstüne güneş kremimi sürdüm makyaj yaptım allık bile sürdüm ( hayatım da ilk defa bir kaç ay önce allık aldım kullanıyorum da) benimkiler çay suyu korken geldi oğlan yemiş zaten akşam yaptığım katmerlerden eşim kendine ısıttı yedi ben de çayı bekledim yumurta pişirdim yedim sonrada saçlarımı fönledim mutfağı topladım bir parti çamaşırı katladım diğerleri hala çamaşırlıkta aha da buradayım önce bakım makyaj sonra iş yapıyorum artık:)
at kestanesi, biber jel ağrılar için kullanıyorum aynısefa, çay ağacı eşimin dizin de kuruma kabuklanma vardı ne diyorlar ona egzamımı ne onun için almıştım meğer sivilce v.s. için de iyiymiş şimdi arada kendime kullanıyorum aloeveranın bir kaç çeşidi maskesi jelini de yüzüme bir de bir yerimi yakınca yaktığım yere kullanıyorum başka bir şeyler daha var onlar neydi :))Bitkisel olanlar :)))
Benim oglan biyere gitmedikibu arada mefkuşum senin oğlan ne ara geldi ben kaçırmışım gözün aydın :)
ben boyle acimsi tatlari hic sevmiyorumhaaaaa unutmuşum hahahahah ayy aşk olsun bunun neyine alınayım canımın içi :))
damla sakızının kokusu güzel geliyor bana ben kokulara çok hassastım troid ameliyatından sonra daha da beter oldum, beni hep kokular baştan çıkarıyor açsam yoksa yine etkilemez karşımda en güzel yemekler olsun toksam sorun yok , açsam kokusu gelmezse sorun yok ama gelirseeeee ooo..
ben bu markaya kimyasal hiç bir şey kullanmıyorlar hayvanlar üzerin de test yapmıyorlar bir dolu da sertifikaları var diye güvendim inşallah doğrudur şimdiye kadar temizlik ürünleri de bakım ürünleri de alerji yapmadı şükür her şeyini çok övüyorlar ben de param oldukça alıyorum deniyorum hiç menun kalmadığım ürünleri de var ama genel memnunumValla helal olsun cnm
Sizleri okudukca kendimi cok bakimsiz hissettim :)) dustan baska bakimim yok :))
Adam gelince bende biraz ozenli olayim
Aslinda severim ama useniyom heralde :) bide sacim icin dalga yapicak bisey almam lazim. Duzkestiriciyle yapamiyorum
Dalgali saci seviyorum
Bi yas gunumde adam bana yuz masaji icin bisey aldiydi daha hic kullanmadim
Pollen alerjiden benim kirpiklerimde cok dokuldu kasimaktan
Onada bisey almam lazim
Iste bilemiyosunki gercekten hangisi iyi gelir
aaa bitteri sevmiyor musun , ben senin damak tadını anladım keskin tatlar hoşuna gitmiyorben boyle acimsi tatlari hic sevmiyorum
Mesela cukoyu cok severim ama bitteri sevmiyorum yada tere gibi fazla aromali seyleri
yaa senin ufak oğlan hep yanında mıydı ben onu başka yerde çalışıyor sanıyorum iyi mi yuuuf banaBenim oglan biyere gitmediki
Esim gitti tr ye
Abla banyo sonra saç spreyi önerin varmı yumuşak yapması ve güzel kokmasi icinat kestanesi, biber jel ağrılar için kullanıyorum aynısefa, çay ağacı eşimin dizin de kuruma kabuklanma vardı ne diyorlar ona egzamımı ne onun için almıştım meğer sivilce v.s. için de iyiymiş şimdi arada kendime kullanıyorum aloeveranın bir kaç çeşidi maskesi jelini de yüzüme bir de bir yerimi yakınca yaktığım yere kullanıyorum başka bir şeyler daha var onlar neydi :))
iyi sizin yas farkiniz fazlaymis :)) bizimki 5 yasben bu markaya kimyasal hiç bir şey kullanmıyorlar hayvanlar üzerin de test yapmıyorlar bir dolu da sertifikaları var diye güvendim inşallah doğrudur şimdiye kadar temizlik ürünleri de bakım ürünleri de alerji yapmadı şükür her şeyini çok övüyorlar ben de param oldukça alıyorum deniyorum hiç menun kalmadığım ürünleri de var ama genel memnunum
ben de önce eriniyordum , adam 35. doğum günüm de bana 1 sene daha kocadın diyince çok sinir oldum kendi benden yaklaşık 10 yaş büyük üstelik bizim genler sağlam kimse 60-65 inden önce kırışmaz bile , dedim öylemi , şimdi göz çevresi kırışmasını önleyen krem bile kullanıyorum kırışık yoook tedbirli olmak iyidir bir de mefkuşum benim göz kapağı aşağı indi sanki daha inmesin diye de kullanıyorum
Evet cnm aynen oyleaaa bitteri sevmiyor musun , ben senin damak tadını anladım keskin tatlar hoşuna gitmiyor
arada is icin 2-3gunluk gidiyorda benim yanimda simdilikyaa senin ufak oğlan hep yanında mıydı ben onu başka yerde çalışıyor sanıyorum iyi mi yuuuf bana
banyo sonrası krem sprey köpük kullanamıyorum saçımı pis hissedip yıkama ihtiyacı duyuyorum o yüzden maalesef önerim yok kullanmıyorum ki sadece saç uçlarına serum sürüyorum onu da kuaförden almıştımAbla banyo sonra saç spreyi önerin varmı yumuşak yapması ve güzel kokmasi icin
Hmm iyi bakalim :))banyo sonrası krem sprey köpük kullanamıyorum saçımı pis hissedip yıkama ihtiyacı duyuyorum o yüzden maalesef önerim yok kullanmıyorum ki sadece saç uçlarına serum sürüyorum onu da kuaförden almıştım
hah işte iyisini bilen biri varsa ona danışmak en iyisi bence bir de kendi kullanıp memnun kaldığı bir şey olsun ben biraz pimpirikliyim biliyorsun :)iyi sizin yas farkiniz fazlaymis :)) bizimki 5 yas
Dedigin marka hangisiydi unuttum
Gerci yurt disi satisi yoktur
Benim kucuk gorumcem kozmetikle ilgileniyor seminerlerine falan gitti
Ona soyliyimde iyi bi krem falan aliyim
Kilo verince benimde oyle oldu cnm
Hedefe ulaşınca ameliyat oluruz
Zaten fazla pahali bisey degil
Evet cnm aynen oyle
arada is icin 2-3gunluk gidiyorda benim yanimda simdilik
Tabi cnm kilo verince haliyle ciltte gevseme oluyor bide kas yokki ordahah işte iyisini bilen biri varsa ona danışmak en iyisi bence bir de kendi kullanıp memnun kaldığı bir şey olsun ben biraz pimpirikliyim biliyorsun :)
yurt dışına satıyorlar galiba farmasi marka ben pek bir şeylerine bakmıyorum beni watsapp gurubuna eklemiş beni üye yapan hanım gün de 200 e yakın paylaşım oluyor ben sadece bir şey lazım olup da soracağım da bakıyorum o yüzden pek bilgim yok
şimdi biz zayıflıyoruz diye mi indi bu göz kapağı , aslın da aklıma da geldi de yok yaavf dedim kendi kendime , ameliyat ne kadar bilmem de lafı bile hoşuma gitmedi olsak mı ki
ohh ohh senin yanın da dursun azıcık da kuzum anasını tek bırakmasın çok çabuk büyüyorlar sonra ah yanımız da yoklar diyoruz evleniyorlar başka şehirde okuyorlar yada iş buluyorlar yanımız da olmuyorlar
geçen sene senin süsüne yetişemiyorduk hele o saçlarının maşallahı vardı, ben de az önce onu düşünüyordum yaav bu kadın kokoş süslüydü şimdi tersini söylüyor içinden gelmiyor bu ara demek ki diyordumBen aslinda suslenmeyi falan cok severimde kilo alinca kendime hic bisey yakistiramiyorum
Ne giyinmek ne bakim icimden gelmiyor
Bi 7 lere dusseydim kendimi daha iyi hissedecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?