Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gecmis yarina kaldi. Eve az once girdim.

Bugunun menusu

Saat 10:00
Ac karna detoks cay
3 yk yulaf ezmesi
1 sb sut
2 cecviz
1 kucuk muz
Toz Tarcin
Hepsini karistirip yulaf lapasi yapip

Saat 15:00
Tahminen toplam 150 gr kadar deniz urunu
Kizarmis balik, izgara balik ve kalamar
Light ice tea 250 ml (maalesef bugun disarida bulubildigim tek alternatifti, su bile gazli oldugu icin gazsiz bunu tercih ettim)

Saat 19:15
Mc donalds cheese burgeri (ekmeginin hepsini yemedim icinde sadece ketcap 1 dilim peynir ve 1 dilim kofte ve dogranmis kuru sogan vardi)
Yaninda 1 bardak icetea

Saat 21:00
1 cig kofte
1 catal acili ezme
(Burda turk gecesine gittik orda tadimlik yedim)

Bugun esimle sehir disina gittik, son anda karar verince harika bir menu olmadi ama korkunc bir menu de olmadigini umuyorum.
Wc sorunu hala devam ettiginden gezerken pazardan geciyorduk kuru yemisciyi gorunce hemen kuru erik ve kuru kayisi aldim. Bir iki gun sabah ac karna bunlardan yemeyi planliyorum, normale donerim diye umuyorum :)

Bugun spor olarak muze gezdim :)
Ama onu hesap edemeyiz herhalde :)
Bisiklete de bindim, sehir disina cikarken yanimiza bisiklette aldik gitrigimiz sehri bisikletle gezdik. Yarim saatten fazla bisiklete bindim toplamda 2*35 dan toplam 70 puan Pnrrr-12

Su 2 lt icmisimdir arada bir iki cay kahve ictim ama sade

Sabah haric sana eksi getirecek bi menu oldugunu dusunmuyorum
Niye soda icmeyip eis tea ictiginide anlamadim cnm

Aman aman spor sahaneee
Menu de çok guzel:)))
Ben o kadar hamladimki son 2 3 ay leslje yaparken tikanir oldum:))

Oohh bakimlar yapilmis:)hangi kirpik serumu o bende almak istiyorum bi tane:)
Yine guzel soz kaydettim bunu :)❤

cuma menülerinw genelde pek yorum yapmıyorum malum herkeste ciss oluyor herkese cuma diye görmedim diyorum deli gibi lakin bu yürüyüş bu menü gözüme çarptı nedense
Bu yürüyüş için
Hadi bakalım yarışalım bu hafta :)

Günaydın kızlar dün tam elime telefonu aldım menümü yazıp bahara cvp yazacaktım misafir geldi kalkıncaya kadar benim uykum geldi neyse şimdiye kaldı
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
2 y. K lor peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 16.00
10 fındık
Yarım ayva
Akşam 19.30
Karışık ızgara et
Salata
Gece
Sütlü kahva
40 dk yürüyüş

Bende 25 cnm abla demene gerk yok kiz

Kimse kalmadimiii :))

Sporumu yaptım mm

Pinar kusura bakma cnm sporu guncelliyorum
3+3mil leslie 270
200 hoplama 20
Toplam 290 puan
Pnrrr-12

Yeterki daha cok puan oldugu icin guncelle abla bu arada super spor yapmissn masallah

Asitli su dedigin soda cnm bence icetea yerine onu icebillirdn iceatea de birsuru seker katkisi oluyor nekadar light olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…